Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pitbuli na dveh nogah 20.9.2006 10:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25 Tle se ni pa čisto nič zlagala....Celo tako jo ljubi, da mi pošilja slike od njene ritke..... A men pa nic ne poslje.. Dobr dobr.. tanika.. kar sama razlagaj svoji mami..
|
|
|
|
RE: Pitbuli na dveh nogah 20.9.2006 10:25:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Romana25 Tle se ni pa čisto nič zlagala....Celo tako jo ljubi, da mi pošilja slike od njene ritke..... A men pa nic ne poslje.. Dobr dobr.. tanika.. kar sama razlagaj svoji mami.. Sej sem ji probala, ampak je tudi blondinka pa ne zastopi. Sem mislila, da bi ji ti probal razložiti na tvoj način. Mogoče bi potem razumela. Glede moje ritke pa to...jaz sem nora na Romano in ona name. Pa si pač take slikice pošiljave, da ne pozabive kako čudovitivi sve.
|
|
RE: Pitbuli na dveh nogah 20.9.2006 10:41:21
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Glede moje ritke pa to...jaz sem nora na Romano in ona name. Pa si pač take slikice pošiljave, da ne pozabive kako čudovitivi sve. Ja to je pa res......
|
|
RE: Pitbuli na dveh nogah 20.9.2006 12:16:20
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ja, in najbolj na celem svetu LJUBIM SVOJO RIT Evo Tanikaa, zdaj se hujšanje lahko začne. Končno si sprejela svojo ritko takšno kakršna je. Šele zdaj jo lahko malo pomanjšaš in preoblikuješ, dokler je nisi sprejela, pa je bilo nemogoče. Tanikaa!
|
|
RE: Pitbuli na dveh nogah 20.9.2006 12:22:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ja, in najbolj na celem svetu LJUBIM SVOJO RIT Evo Tanikaa, zdaj se hujšanje lahko začne. Končno si sprejela svojo ritko takšno kakršna je. Šele zdaj jo lahko malo pomanjšaš in preoblikuješ, dokler je nisi sprejela, pa je bilo nemogoče. Tanikaa! Hvala za vzpodbudo Sita. Ampak zakaj pa naj bi preoblikovala in pomanjšala svojo PREKRASNO RITIKO
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?