Poka -> RE: Pitbuli na dveh nogah (19.9.2006 15:01:12)
|
Jaz se na splošno skoraj nikoli z nikomer ne skregam, s partnerjem imava miren odnos, nikoli se ne zmerjava z grdimi besedami, do takih prepirov je prišlo edino včasih z mojo mamo, ker je ona začela, vendar sem si že zgodaj v puberteti, že pri kakih desetih letih prišla gor, da se ne splača bit enak. Pa me je potem začela še bolj fizično napadat. Ko hočem sama komu kaj dopovedat, to naredim na miren način in brez grdih besed. Me pa včasih, ampak res zelo redko, razjezi kak nerazgledan idijot. Za take nimam potrpljenja, si pa seveda mislim svoje in se raje umaknem. Sem spada tudi kak idijot na cesti, ki ne gleda kje vozi ali pa tovornjakarji, ki začnejo tik pred tabo prehitevat, zadaj pa cela kolona vozil. Takrat začnem pipkat in trobim, dokler se ne umakne, pol mu pokažem še **** off, če bi bla pa tip bi ga pa ustavla pa še nabila... Isto dela moj fant, čeprav je drugače taka nežna dušica in sva enkrat na enem avtu že hupo uničla. Najhuje je seveda, če kdo ravna tako, da se komaj izogneš prometni nesreči in ful sesuješ avto in si lahko samo predstavljaš, kaj bi se ti zgodilo. Razlog za tako jezo pa je pomojem- ja, v tem, da si v mojem ekonomsko ne preveč dobrem položaju, ne morem privoščit razbitega avta.
|
|
|
|