|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitbuli na dveh nogah
15.9.2006 19:53:02   
Anonimen
Mogoče tema ne sodi ravno na ta forum...

Kaj nas žene, da smo tako hudo popadljivi? V trgovini ljudje znorijo za vsako malenkost - bodisi, da je gneča pri blagajni, ali pa da nek otrok skuša iz hladilnika vzet sladoled... Kakšno je stanje na cestah je vsem bolj ali manj znano...

Zakaj smo tako nepopisno zoprni, da v vsaki stvari najprej vidimo slabo in ne dobro? Zakaj je kozarec vedno na pol prazen in nikoli na pol poln?
Zakaj mislimo, da nas vsi, ki se z nami ne strinjajo, osebno napadajo in se branimo kot medvedka z mladiči?
Zakaj ljudje ne razumejo heca?
Kaj je z nami? Kje smo se zgubili? A nam res tako hudo "paše", da smo take nepopisne jamrajoče tečnobe, ali smo se samo "zataknili" v slabi volji in ne znamo splezat ven?

Zadnje dni je pa to vse še bolj intenzivno... Tudi tukaj na RR... Na žalost.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitbuli na dveh nogah
15.9.2006 20:07:23   
mamči
Žebonka, napisala si točno to, kar jaz že par dni razmišljam. Poln kufer imam večnih nergačev, ki mi dobesedno pijejo energijo. In glej ga zlomka - celo razpuser posted image  jih, ker jaz ponavadi vidim kozarec na pol poln in ne na pol prazen. 
Zgleda, da se res nekje izgubljamo...  samo jaz se ne pustim v slabo voljo spravit. Dobesedno se trudim, da odganjam negativne energije. Koliko dolgo še bom zmogla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2006 20:08:22   
mamči
Joj Žabonka, ne Žebonka user posted image ....glej da se zdaj ne razjeziš ! user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2006 20:13:11   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2006 20:15:21   
mamči
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2006 21:00:13   
andrea
S tem se pa tudi jaz strinjam.
Nekaterim(teh je žal vedno več) je res težko pokazati malo prijaznosti, strpnosti, pa naj si bo do drugačnih, ali pa v gneči na cesti,pred blagajnami...). Težko si je vzeti čas,  se nekomu nasmehniti, ga prijazno pozdraviti...  Ampak za "renčanje" in stresanje slabe volje pa ni nikoli problem, da se tega ne bi lotili intenzivno in s časovno neomejenostjo...user posted image . Je kot kužna bolezen. Vse več ljudi je okuženih s tem, cepiva pa še ni.
Ampak dokler nas je še nekaj pozitivcev, ki gledamo na svet bolj rožnato  bomo tudi to prebrodili. user posted image  Pa en lep in nasmejan večer vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2006 21:16:40   
Gina
A vidiš, to se pa tudi jaz sprašujem.... dobro si povedala, pitbuli na dveh nogah...čist res je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2006 23:28:16   
F*S*M
To so po moje prvi znaki da bo človeštvo začelo izumirati pustili pa bomo to mi sami saj kar poglejte, ko gre ženska na razgovor za službo jo prvo vprašajo če ima kaj otrok a ni to žalostno, vsak mora delati več kakor je zmožen saj se vsi pehajo samo za denar, dan danes ne moreš nič narediti če nimaš denarja, tako rekoč se srt ne moreš it.

Res je žalostno da smo vsi nestrpni in nečloveški drug do drugega. Mislim, da je sodobna družba vsega kriva, ženske želimo biti enakovredne moškim, vendar mislim, da tega v Sloveniji še dolgo ne bo saj so ponavadi ženske z nižjo izobrazbo zelo zatirane glede služb, tiste z boljšimi pa se kar bojijo imeti družino saj bo šla kariera po vodi, kje je tisti delavnik ko si šel zjutraj v službo in si bil ob 2 doma, službe so bile pred nosom, zelo malo jih je bilo da so se vozili v službo v Ljubljano res svet se preveč peha za uspehom nihče pa ne pomisli na psihični uspeh, ki je po mojem mnenju bolj pomemben kakor pa denar.

sorry mal sem zabluzila vendar današnji dan ni moj

lp

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2006 0:04:07   
Shania
V ostalo se ne bom vmešavala, vendar ne razumem, zakaj naj bi bili ljudje pitbuli? Pasma kot taka je izredno nežna in zvesta, daleč stran od popadljivosti. Vendar na tak način, na kakršnega ljudje še dandanes gledajo na njih, ne bodo nič drugega kot le eni "bojni psi". Pa niso. So človekov najboljši prijatelj user posted image

Punce uživajte in lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2006 7:51:19   
paris
Viš, ravno to sem se prej spraševala, ko sem na čveku same kregarije videla!
In res to opazim tudi v vsakdanjem življenju. Že dvajset let delam z ljudni in res je vsako leto slabše. Kaj pa vem, tempo življenja je hiter, ljudje nimajo služb in posledično denarja, po drugi strani nas bo država ogulila do gole kože z davki. Pomankanje sexa mogoče?user posted image
Skratka življenski standard se nam je drastično znižal in verjetno to potegne vse za sabo, ker od ljubezni se na žalost ne da živet! še jaz, ki sem večna optimistka, se včasih zalotim pri kakšnih čudnih pesimističnih razmišljanjih!user posted image Mah nič, jaz hočem biti nasmejana in dobre volje še naprej, če se mi kdo pridruži bom vesela!
En lep sončen pozrav v deževno jutro vsem!user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2006 8:55:30   
babylove
Pasma kot taka je izredno nežna in zvesta, daleč stran od popadljivosti.

Daj, Shania, lepo te prosim. A si ti že videla na lastne oči napadalnega psa, kako skače po otroku, ga zbije na tla, si slišala zverinsko vpitje deklice takrat? Jaz sem in od takrat sem alergična na ljudi, ki trosijo romantične neumnosti o popadljivih psih. In na pse.

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2006 9:17:46   
Anonimen
Odkar ima sosed dva stafordska bulterierja, se jih tudi jaz bojim, priznam. Ker tadva bi mojo višavko raztrgala, če bi prišla do nje. Sta jo enkrat že skoraj, smo jo zadnji hip rešili. Tudi domačega člana, ki je prišel v prostor, kjer je kao eden od njiju glavni (kuhinjauser posted image ), bi kmalu. Toliko o popadljivosti teh psov. Lahko da je vzgoja zgrešena, gotovo, ampak vseeno kakšni drugokrvni psi ne bi bili takšni, kljub temu.

Drugače pa se sprašujem isto kto žabonka. Zakaj nam je tega treba, kako bi bili vsi bolj veseli in svet prijaznejši, če bi se taki ljudje skulirali.-  In priznam, tudi meni pijejo energijo. Ne se jim pustiti. Ampak saj vem, vedno ne gre.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2006 14:59:51   
daddy
Jaz imam pa vse rad. Neizmerno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.9.2006 19:03:58   
nejcko
Zakaj s(m)o ljudje taki? Odgovor je preprost - zato ker nam družba kot taka (kapitalističn-materialistična usmerjenost, globalizem, multikulturnost, znanstveno-tehnološki napredek, demokracija itd.) jemelje našo identiteto in nam briše meje našega življenja.
To je popolnoma enako kot pri otrocih. Vsi se strinjamo, da otroci potrebujejo meje, drugače postanejo razvajeni in nemogoči. Popolnoma enako pa je z odraslimi ljudmi, ki, če v življenju nimajo določenih meja, prav tako postanejo razvajeni in nemogoči (beri agresivni).

Meje moje svobode so meje svobode nekoga drugega - to je temelj vsakega etičnega odnosa. A današnja družba nas pouči le o prvem delu tega stavka, torej "Meje moje svobode so ... " Jap, anarhijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2006 11:34:09   
Slončica
Kot prvo bi rada povedala, da je vzgoja psa odvisna od lastnikove vzgoje, ter zdrave pameti oz. čuta za prav in narobe, v veliki meri, pa imajo psi podedovan značaj in pitbuli so bili vzgojeni kot bojna pasma in imajo vonj po krvi in napadalnost zasidrano globoko v podzavesti. Ko vidim kakega mulca ki gre po cesti z neprivezanim pitbulom me sterse in če je le možno se umaknem, ker sem že videla pasje klanje.
Kot drugo pa sem tudi sama premišljevala o tej naši nestrpnosti..naprimer, a pogledate v oči uslužbenko na pošti ko rečete nasvidenje, ali pa blagajničarko v trgovini...ali pa naprimer brezdomca, ki vas lepo pozdravi v upanju da mu namenite kakšen tolar?
Priznam tud sama se moram včasih kontrolirano mirit v avtu, ko vidim da se nekaterim v boljših avtomobilih od mojega ZELO mudi in se moramo vsi navadni tlačani tega planeta spravit s ceste, da bo mladi japi prišel pravočasno na že tako zamujen sestanek( ker je IN zamujati in pustiti folk čakat)..al pa da v trgovini vidiš penzioniste ki si vzamejo čas in vso robo po abecednem redu in v barvni lestvici zložijo na trak, pa še pol je treba vse to po istem vrstnem redu v vrečke zložit...Ti pa s trebuhom zgledaš kot kaka uboga že vnaprej obsojena samohranilka z marsom in vodo v rokiuser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2006 12:35:32   
tanikaa
Jaz pa nisem taka user posted image  Sem bolj strpna. Če mi že včasih misel uide na nepravo stran, pa hitro probam najti nekaj dobrega v vsem tem. Če me kdo "oblaja" mu vrnem s prijazno besedo. Vsaj večinokrat. In potem se tak dobro počutim.

JAZ VAS IMAM VSE RADAuser posted image user posted image user posted image  RADA IMAM CEL SVET. KER SVET JE ČUDOVIT. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2006 12:36:31   
tanikaa
Ja, in najbolj na celem svetu LJUBIM SVOJO RITuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.9.2006 14:09:31   
mojamura
moram priznati, da sem tu prebrala nekaj zanimivih razmišljanj...tudi sama mislim, da je cel svet znorel, vsi samo trobijo v križišču, če ne spelješ tako ko se na semaforju pojavi zelena luč. in nekaterim se zdi samoumevno da je treba vsak dan nekoga ''nalajati'' samo zato ker nekdo drug ponoči ni dobil po piuser posted image . ljudje so postali nemirni vsi bi radi vse takoj na silo. inres je nikomur se ne zdi samoumevno pozdraviti tudi delavko na pošti ali na bančnem okencu. in vse preveč je faušarije zgolj zaradi materialnih stvari.

ampak veste....

meni vse to kratko malo dol visi, ker sem tudi sama, tako kot vas je tudi kar nekaj pred mano, večna optimistka in gledam oz. vsaj poskušam gledati na stvar iz pozitivnega kota...ni mi težko rečti 'dober dan', 'hvala', 'prosim' etc.
mislim, da bi bil svet mnogo lepši in življenje mnogo bolj vzdržno, če bi človek sočloveku namenil vsaj te male besede velikega pomena.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.9.2006 14:59:59   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Zakaj s(m)o ljudje taki? Odgovor je preprost - zato ker nam družba kot taka (kapitalističn-materialistična usmerjenost, globalizem, multikulturnost, znanstveno-tehnološki napredek, demokracija itd.) jemelje našo identiteto in nam briše meje našega življenja.
To je popolnoma enako kot pri otrocih. Vsi se strinjamo, da otroci potrebujejo meje, drugače postanejo razvajeni in nemogoči. Popolnoma enako pa je z odraslimi ljudmi, ki, če v življenju nimajo določenih meja, prav tako postanejo razvajeni in nemogoči (beri agresivni).

Meje moje svobode so meje svobode nekoga drugega - to je temelj vsakega etičnega odnosa. A današnja družba nas pouči le o prvem delu tega stavka, torej "Meje moje svobode so ... " Jap, anarhijauser posted image

To si pa fajn napisala user posted image user posted image .

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.9.2006 15:01:12   
Poka
Jaz se na splošno skoraj nikoli z nikomer ne skregam, s partnerjem imava miren odnos, nikoli se ne zmerjava z grdimi besedami, do takih prepirov je prišlo edino včasih z mojo mamo, ker je ona začela, vendar sem si že zgodaj v puberteti, že pri kakih desetih letih prišla gor, da se ne splača bit enak. Pa me je potem začela še bolj fizično napadat. Ko hočem sama komu kaj dopovedat, to naredim na miren način in brez grdih besed.

Me pa včasih, ampak res zelo redko, razjezi kak nerazgledan idijot. Za take nimam potrpljenja, si pa seveda mislim svoje in se raje umaknem. Sem spada tudi kak idijot na cesti, ki ne gleda kje vozi ali pa tovornjakarji, ki začnejo tik pred tabo prehitevat, zadaj pa cela kolona vozil. Takrat začnem pipkat in trobim, dokler se ne umakne, pol mu pokažem še **** off, če bi bla pa tip bi ga pa ustavla pa še nabila... Isto dela moj fant, čeprav je drugače taka nežna dušica in sva enkrat na enem avtu že hupo uničla. Najhuje je seveda, če kdo ravna tako, da se komaj izogneš prometni nesreči in ful sesuješ avto in si lahko samo predstavljaš, kaj bi se ti zgodilo. Razlog za tako jezo pa je pomojem- ja, v tem, da si v mojem ekonomsko ne preveč dobrem položaju, ne morem privoščit razbitega avta.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.9.2006 7:31:37   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Jaz se na splošno skoraj nikoli z nikomer ne skregam, ........
......Me pa včasih, ampak res zelo redko, razjezi kak nerazgledan idijot. ......Sem spada tudi kak idijot na cesti, ki ne gleda kje vozi ali pa tovornjakarji, ki začnejo tik pred tabo prehitevat, zadaj pa cela kolona vozil. Takrat začnem pipkat in trobim, dokler se ne umakne, pol mu pokažem še **** off, če bi bla pa tip bi ga pa ustavla pa še nabila... Isto dela moj fant, čeprav je drugače taka nežna dušica in sva enkrat na enem avtu že hupo uničla. ..........Razlog za tako jezo pa je pomojem- ja, v tem, da si v mojem ekonomsko ne preveč dobrem položaju, ne morem privoščit razbitega avta.

Ce zelis zvedeti kaksen je clovekov znacaj, ga posadi za volan. Kmalu bo pokazal svoj pravi obraz.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.9.2006 9:22:54   
Anonimen
Ja tole se vsekakor redno dogaja..

Ena od resitev je, da se zavedas tega in vedno ko se pojavi taksna situacija.. ravnas mirno in na izi..
Ampak vse se pa zacne doma.. tko da tisti, ki znorijo na cestah.. in v trgovinah.. norijo tudi doma v vezi s partnerjem.. Ko resis svoj odnos do partnerja resis tudi tistega v druzbi..
Ampak velikokrat pa je odnos s partnerjem posledica odnosa s starsi.. torej se vse zacne pri odnosu s starsi, ko resis te odnose.. so vsi ok..
Odnos s strasi pa se zacne pri odnosu s samim seboj.. torej resis sebe.. in vse se razvozla..

Vedno ko pizdis.. izrazas nesoglasje s samim seboj.. in sovraznost do sebe.. torej se tukaj vse zacne.
Zdaj pa nekaj sekund.. in se pobotas sam s seboj.. in svet je resen.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
20.9.2006 10:02:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Vedno ko pizdis.. izrazas nesoglasje s samim seboj.. in sovraznost do sebe.. torej se tukaj vse zacne.

Ej, kaj če bi ti to moji mami nekako razložil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.9.2006 10:08:03   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ja, in najbolj na celem svetu LJUBIM SVOJO RITuser posted image

Tle se ni pa čisto nič zlagala....Celo tako jo ljubi, da mi pošilja slike od njene ritke.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.9.2006 10:08:05   
Anonimen
No dej jo sem gor nekako spravi.. pa bom.. ni blema.. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?