|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krompirjeve polpetke
13.9.2006 11:03:25   
mušica
Danes si je moj  mož izbral za kosilo krompirjeve polpetke.
Vedno jih delam tako, da surov krompir olupim in ga nato čisto na tanko naribam.

Ker pa se pri tem delu VEDNO najmanj 5x vrežem(na ribežnu) me zanima, če se jih da naredit še kako drugače? Lahko krompir najprej skuham in potem naribam?

Hvala za kakršno koli pomoč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krompirjeve polpetke
13.9.2006 11:55:11   
mušica
na prehrani sem našla en lušten recept za te polpetke, če bi slučajno kdaj katero zanimalo
http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=48873&t=48873

no, ampak še vedno ne vem, če jih lahko prej tudi skuham user posted image

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 12:21:10   
tanikaa
Kaj pa jaz vem. Probaj enkrat pa boš vidla. Po moje bi šlo. Si mi pa zdaj ful lušte nardila. Meni je tudi moja babica večkrat nardila te polpetke. Samo ona je naredila tako, da je skuhala krompir, ga začinila po želji, dodala jajčko, mal drobtin. Potem je oblikovala polpetke in jih spanirala in spohala. Pravim ti SANJSKO. Bom ta teden tudi jaz še to probala.

Danes pa imam v načrtu nardit puranjo rulado. Šniclne lepo obložim s šunko in mljsk sirom. Leto zavijem in dam v pekač. Tako zložim  te ruladice eno poleg druge. Gor naribam sir, lahko tudi mocarelo, če nočeš da je mastno, pa preliješ s smetano.

Ja  pa še to sem se spominila. Sicer nisem še probala bom pa obvezno jutri. Bom najprej popekla puranje zrezke, potem jih napolnila tako kot sem opisala zgoraj. Potem pa namesto v drobtinah, jih obložim v naribanem krompirju in prelijem s smetano.

Javim rezultat.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 12:25:29   
mušica
Joj kako boste vi dobro jedli danes user posted image

ja nič, ker imam ravno čas, bom probala vsako varjanto in javim kako je uspelo/neuspelo user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 12:31:40   
tanikaa
Mušica pa s tem je ful malo dela. Samo rabiš stolčti zrezke, daš notri šunko in sir, daš v pekač, položiš gor mocarelo in preliješ s smetano. Konec. Ostalo pa dela pečica. Jaz kaj takega delam, ko se mi ne da kuhati ali pa nimam časa.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 14:05:21   
mušica
evo končala:))

-naredila sem tisto svojo varianto z ribanim surovim krompirjem(nisem se vrezala!) in jih popekla- izpadlo OK
-ista varianta le da je spanirano-izpadlo OK
-varianta s kuhanim krompirjem-izpadlo Ok, le da ni hrustljavo
-varianta s kuhanim krompirjem, spanirano- fenomenalno!!!

tako, zdaj pa grem pospravit pravo goro posode user posted image

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 17:19:16   
noe
Mislim, da grem zdejle ribat krompir,njami.A zrezke prelijete s sladko al kislo smetano?

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 17:53:51   
copka
kaksne fajn ideje!!user posted image

mene tudi tele polpetke mikajo- s kuhanim krompirjem sevedauser posted image  bogi prstki!

komaj cakam!!!!!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 19:45:42   
mušica
ja te s kuhanim krompirjem so definitivno boljše, ker ne pijejo toliko ojla, edino pojest jih je treba takoj, ker hladne niso dobre.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2006 13:47:52   
katis
No v Hrastniku rečemo tem kropirjevim polpetkom iz surovega krompirja KRUMPANTOČ ... vem, da je to po glažarsk (steklarski jezik user posted image )

Ampak, je pa res prav dobra sprememba!

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2006 19:08:00   
muška
noe, jaz delam vse s sladko smetano user posted image
Poskusi, ne bo ti žal

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2006 19:36:44   
Marogica
Krompirjeve polpete/zrezke delam VEDNO s surovim krompirjem, dodam malo soli in nekaj kapljic olja. Včasih pa dodam naribane bučke zraven. Je fajn komibnacija.

p.s. Na vprašanje, kako se nikoli ne vrežem? Ker moj mož vedno krompir ribauser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2006 12:09:18   
copka
sem jih naredila prejsnji teden (itak, da sem morala malo zasrackat- ker sem dala premalo drobtin so hotele razpadat), ampak na koncu so bile vseeno njami. Kaj sele bo, ko jih bom prav naredila- za umret dobro.
Sem se jih vseeno toliko najedla, da mi je bilo potem kar slabouser posted image

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?