Lea105 -> RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini poroda (1.2.2008 17:53:48)
|
Ja, še vedno je preveč tistih, ki pravijo: Če je toliko žensk že rodilo, boš pa še ti malo potrpela. Potem, ko dobiš otroka v naročje, itak vse pozabiš! Jaz 100% ne bom nikoli pozabila, pa sem rodila v eni uri, brez rezanja presredka ali kakih drugih zapletov. Tako da res ne vem, kdaj bo pozabila moja prijateljica, ki je v Mb rodila 4550g težkega otroka, bila raztrgana, rezana, skoraj izkrvavela, ker so "strokovno" ocenili, da je v trebuhu ne boli zaradi krvavenja ampak zaradi krčenja maternice, no otrok pa ima danes, ker se je napil plodovnice, kronični bronhitis in astmo, po rojstvu pa je bil tri cele dni ločen od matere, ker je bil v kritičnem stanju... Res krasno, da je osebje usposobljeno za take hude primere, škoda le, da se niso spomnili na carski rez ali kaj takega! Ne razumem zakaj je toliko ljudi moti,da zase pač želimo (naj)boljše. Tako kot kupujemo tam, kjer je ugodneje in nam je bolj simpatično, tako je z vsem ostalim. Časi se pač spreminjajo in ena od dobrih stvari tega je izbira. Ne vem, zakaj je ne bi izkoristili!
|
|
|
|