jasna&bijan -> RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini poroda (29.1.2008 9:27:17)
|
Žal meni celotna stvar smrdi po osebnih obračunih. ZZZS namreč ne nasprotuje porodu v Grazu ali kjerkoli v Avstriji, razen v Feldbachu. Tako ti dajo na ZZZSju vedeti, da lahko rodiš kjerkoli v tujini razen v FB! Čisti kaos! Pa predlagam mamicam, ki so imele namen it gor, da malo pokličejo na ZZZS (tako kot sem sama storila včeraj) in malo povprašajo, kaj naj naredijo v primeru, na so na oddihu v enem izmed hotelov v Feldbachu in dobijo popadke. Pojma nimajo kaj naj vam odgovorijo! Sramota da ne znajo odgovarjati na taka vprašanja. Njihov edini odgovor je da je stanje pač trenutno takšno, ko pa želite izvedeti, na osnovi česa storitev, ki je nujna ne bo plačana pa molk na drugi strani. Sramota! Sploh ne vejo kaj počnejo! Pa še eno vprašanje za tiste, ki ste pravno podkovani; a se lahko mogoče ZZZS na osnovi DOMNEVE, da ste se za porod dogovorili (čeprav gre za nujen primer, ki sem ga opisala zgoraj) odloči, da vam denarja, ki ste ga morali založiti v feldbachu, ne vrne. Po moje, da v pravni državi domneva ne zdrži( še v kazenskem pravu velja domneva nedolžnosti, ne pa da te en ZZZS lahko obdolži nekih stvari). Aja, pa še to: referentka, ki je slučajno imela včeraj nesrečo in je dvignila telefon na ZZZSju ter naletela na moj bes, mi je na vprašanje, če naj se v zgoraj navedenem primeru odpeljem do mariborske porodnišnice odgovorila, da pač ja, naj se, ker če sem prišla do gor bom pa še nazaj! Evo vam skrb za slovenske porodnice in državljanke! In mi želimo bit del Evrope! Sramota!!!
|
|
|
|