mateja rečnik -> RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini poroda (15.10.2007 10:44:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka-8 Pozdravljene! Tudi mene ste navdušile za takšen porod, vendar me nekaj zanima: - pregledajo otroka oziroma kje to po prihodu domov lahko storite? otroka tam pregleda pediater, napravijo tudi slikanje kolkov in vse ostalo kar sodi zraven. Po prihodu domov, sem šla na prvi pregled normalno po prvem mesecu, s tem da sem se za pediatra odočila par mesecev pred porodom. - kaj pa , če otrok dobi zlatenico? -ga dajo tam pod lučko - na poporodni pregled ste odšle k svoji ginekologinji? ja, normalno greš k svoji ginekologinji, ni bilo nobenih problemov - kako pa je z obiskom babice na domu - jo je potrebno o prihodu obvestiti? k meni je prišla patronažna že pred porodom, ji je ginekologinja poslala mojo kartoteko. To je v bistvu že vzpostavljen avtomatizem, jaz sem samo debelo gledala patronažno, ko je pozvonila, že pred porodom. Če pa ne pride pred porodom, pa pokličeš tisti dan, ko prideš domov-dobiš tel. na listu s pojasnili od Miglarja. lp
|
|
|
|