|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Rad bi nazaj
2.9.2006 8:21:22   
Anonimen
Glede ločitve je tako, da je vse odvisno od vaju, če boš znala naprej z njim držat kontakt in kdaj iti kam skupaj z otroci- teh razlik ne bo občutil. Pri nas imava vsak svojega partnerja, pa če tako nanese greva starša tudi na kakšno pico skupaj z mularijo, da se pomenimo kar se dogaja. Novih partnerjev ne vozimo s sabo, a  se pa z njimi pogovarjamo. In v življenju pride še kar nekaj situacij, ko je potrebno sesti za mizo. Ni  to, da bi se dnevno družili, a včasih je potrebno da sta pri kakšni odličitvi oba starša.

Kar se pa tvojega fanta tiče, pa če ima še vedno stike z njo- ga pošlji ven. Če jih nima naj bo nekaj časa sam in naj hodi k tebi na obiske- ne da leta s kufri od ene do druge in obema dela probleme.
Ali se je res spremenil ne vem, mene bi bolj skrbelo, ali bi jaz znala požreti dol, da me je prevaral- ker če to veš , da ne boš mogla, se nima smisla trudit. Žal.

Ali pa poskusi, pa boš videla.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.9.2006 8:25:32   
karmy
in kaj že delaš ti še tam? očitno je da je on njo izbral in ne tebe... kaj ti ni jasno? hoče te nazaj a hoče nazaj z ljubico? user posted image user posted image in svizec zavije čokolado v folijo.... 

< Sporočilo je popravil karmy -- 2.9.2006 8:29:19 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.9.2006 9:26:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lani aprila sem načrtovano zanosila.

Sta načrtovala oba, ali samo ti?

Potem se zvedela,da je neko sodelavko iz službe že od lani kdaj pa kdaj peljal domov in šel k njej v stanovanje.

Zdjmi je priznal da je pred  enim mesecem prvič spal z njo.In da prej ni bil ne z njo ne s katero drugo.Priseže na otroka!

Japajade! Od lani se smuka okoli nje, pa da je pred mesecem prvič spal z njo... Prisežeš pa lahko tudi na speglane šnirnce - saj nič ne boli. To so samo besede. Dejanja so tista, ki štejejo. Rekel ti je tisto, za kar je vedel, da bo "palilo" pri tebi.

Da ni tako slabo da je šel ker je videl, razmislil in dojel mnogo stvari.RAd bi nazaj!

Tega pa ne razumem. Da ni slabo, da je šel, sedaj bi pa nazaj? Zakaj pa, če ni slabo, da je šel?

Odloči se sama. Gre zate in za tvojo družino. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.9.2006 9:29:06   
smrka
Joj Anonimne kok ste NAIVNE! A zenska mora oprostit vse moskemu, tudi ce se gre zgonit k drugi, pa mu ta neda to kar on pricakuje, potem se pa s klonjeno glavo kot pes vrne domov k svoji zenici, in ta bi ga morala pocakat z odprtimi nogami?????? HALOOOO!!!! VEdel je kaj ima doma, otroka in svojo zeno, a ni to najvecje bogastvo??? A se je potrebno it gonit drugam??? A se ni mogel pogovorit s svojo zeno kaj ga tezi in bi s tem mogoce popravila njihov odnos??? Saj ni cudno koliko je locitev, ko se partnerji neznajo pogovarjat se preden pride do skoka cez plot.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.9.2006 9:35:15   
Anonimen
Glede načrtovnja družine vam dolgujem odgovor. Načrtovala sva oba, se pogovorila in se odločila.Pritiskal je bolj on kot jaz, pa je njega na koncu zvilo jaz sem pa sama ostala in zmagujem. Tako da otrok ni zrasel na mojem zelniku, da ne bo pomote.

Vas še berem.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.9.2006 9:50:37   
Anonimen
Kako ste vse glasne ko ne gre za vaše življenje.

Veš, anonimna, vsak ima v teku svojega življenja take in drugačne probleme, rešujemo jih tako ali drugače, vsekakor pa je veliko težje, ko si osebno vpleten, ker takrat ne misliš s trezno glavo. In ker ta trenutek nimamo vsi ravno takih problemov, kot jih ima prva anonimna, lahko svetujemo drugače, kot ona ta trenutek čuti. Forumaši smo postranski opazovalci, ki stvari vidimo tako, kot so nam predstavljene, torej nikoli ne v celoti, večinoma samo v majhnih delčkih. Na podlagi informacij, ki jih dobimo, potem povemo, kaj si mislimo. Vsak svetuje na podlagi svojih izkušenj in prepričanj, je pa res, da je veliko lažje nekaj reči, ko nisi čustveno vpleten v zadevo. Mogoče svetujemo tudi napačno, kdo ve. Ne glede na nasvete, se mora na koncu vsak odločiti zase, a ne?
Vsi kdaj rabimo kakšen nasvet, ni pa nujno, da ga bomo tudi upoštevali.

Anonimna št. 1: pravzaprav ni važno, kaj bi hotel on. Tudi če se do konca pokesa in postane priden možek, ne bo vse to nič pomagalo pri vajinemu odnosu, če tudi ti nisi s srcem pri stvari. In glede na tvoje besede, do njega ne čutiš več tako kot si. Pravzaprav je rešitev problema na tebi. Ti moraš pri sebi ugotoviti, kaj si želiš, kako čutiš in kako vidiš svojo prihodnost.

To, da je nekdo dober oče, nima nobene povezave s tem, da je dober partener in nikakor ne velja, da če se par razide, da s tem otrok izgubi očeta (razen če se starši obnašajo otročje in svoje zamere rešuejo prek otroka. A to je fizična odsotnost starša, ne pa čustvena).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.9.2006 10:02:43   
Anonimen

Bla bla bla...kako ste vse glasne... samo ker se ena ne strinja s tem da ga naj natira

A ni sama napisala da je previjal otroka itd? A veste koliko moških otroka sploh "povoha" ne v ranem otroštvu?

In če bi ve slučajno naredile tako napako (saj res, ne morete je ker ste popolne) in bi vam bilo neizmerno žal ter bi prosile odpuščanja in bi vas nekdo lepo odjebal po domače, samo zato ker je gruča neumnih bab to svetovala na forumu. kako bi se počutile?

Jaz vem da en sex ne naredi konec vsemu, ne, nisem še varala in še nisem bila prevarana, ampak en sex je pa ja nič v primerjavi z DRUŽINO!!

No, svojo hudo pamet in inteligenco si pa dokazala s tem pisanjem... Pa ne sodi drugih po sebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.9.2006 10:23:58   
karmy

Glede načrtovnja družine vam dolgujem odgovor. Načrtovala sva oba, se pogovorila in se odločila.Pritiskal je bolj on kot jaz, pa je njega na koncu zvilo jaz sem pa sama ostala in zmagujem. Tako da otrok ni zrasel na mojem zelniku, da ne bo pomote.

Vas še berem.

ja  ravno na tvojem zelniku je zrasel, oz. v tebi je zrasel in je otrok čist nedolžen... vidva sta ga spravla na svet, zdaj pa nosita odgovornost če imata dovolj soli v pameti....

brezveze gonit razmerje, ki je že obsojeno na propad, ker kdo si pa želi da njegov partner misli na drugo ko sexa s njo? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.9.2006 10:25:06   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Bla bla bla...kako ste vse glasne... samo ker se ena ne strinja s tem da ga naj natira

A ni sama napisala da je previjal otroka itd? A veste koliko moških otroka sploh "povoha" ne v ranem otroštvu?

In če bi ve slučajno naredile tako napako (saj res, ne morete je ker ste popolne) in bi vam bilo neizmerno žal ter bi prosile odpuščanja in bi vas nekdo lepo odjebal po domače, samo zato ker je gruča neumnih bab to svetovala na forumu. kako bi se počutile?

Jaz vem da en sex ne naredi konec vsemu, ne, nisem še varala in še nisem bila prevarana, ampak en sex je pa ja nič v primerjavi z DRUŽINO!!

No, svojo hudo pamet in inteligenco si pa dokazala s tem pisanjem... Pa ne sodi drugih po sebi.

user posted image user posted image user posted image Žabonka
user posted image user posted image user posted image Anonimna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.9.2006 12:46:13   
Anonimen
Težko je, verjamem, premisli za dobro otroka in tebe seveda.Želim ti, da se vse srečno končauser posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.9.2006 15:03:27   
Gina
No ok, pa en odgovor ene, ki je to vse doživela, da ne boste govorile, da je lahko govorit, ko si pa v situaciji pa.....

Mene je moj varal. In sicer ni šel, ampak je stvari pripeljal tako daleč, da sem jaz šla z otrokoma vred. Povedala sem mu prej milionkrat, da bom šla. Pa je rekel, pa pojdi, kaj pa potem. Torej enaka situacija, a ne? V bistvu še hujša, ker nisem imela kam iti.
Ko sem slutila, da ima eno, sem si najprej delala utvare, da je nima. POtem sem našla fizične dokaze, pa je rekel, da je samo ona vanj zaljubljena. No, potem je obljubil, da je ne bo več videval.user posted image user posted image user posted image  Ja, ta je bila totalno bedasta z moje strani, a ne. No, potem je samo še bolj skrival srečanja, logično, nakar sem jaz seveda vse skupaj pogruntala. Ves čas je trdil, da ni imel nič z njo.user posted image user posted image  Potem sem šla. On je bil vesel, če se mene vpraša, ker itak ni imel jajac, da bi on končal vezo. Nekaj časa mu je pasalo vandrat okrog, potem pa je začel pogrešat družino. Hodil je še s tisto žensko, mene pa je vabil, da bi bil spet z mano. A ni enaka situacija, no? Seveda je trdil, da se videvata samo na kavi, da bo čisto nehal z njo, če se jaz odločim! Halo! Pa saj nisem nora. Jaz sem bila srečna, ko sem bila sama. Nisem ga nič pogrešala. Zaupanje vanj sem izgubila že zdavnaj, ob neki drugi priliki, to da me je varal, je pa zaupanje spravilo globoko pod zemljo. Kako naj bi bila še z njim ali spet z njim, on je pa poleg tega še neko bejbo (ki še vedno živi z njim) imel zadaj za rezervo (boga reva, saj si niti ona tega ni zaslužila, a ne, ampak kar je hotela, naj ima, briga me v končni fazi)?! Celo na CSD je šel povedat, ko sva se ločevala, da bi on kar bil še z mano, da so komaj podpisali ločitvene papirje tam, ker tam je tudi družina bolj pomembna od dobrega počutja matere in otrok, glavno da se sliši, da je to kao neka familija.
Torej meni zaupanje pomeni ogromno. Nisem niti ljubsumna niti posestniška in nisem tip človeka, ki ne bi zaupal. Vendar ko je to zrušeno, ni poti nazaj. Zame ne. Jaz moram zaupat, če hočem ljubit. Če pa ne ljubim, kako naj bom potem z nekom?

Aja, meni je to, da mi je rekel: Kar pojdi!, bila njegova ločitvena obsodba. On je mene pustil iti. Ni mu bilo do tega, da bi se potrudil zame. Če bi morda prišel prvi dan za mano, bi obstajala možnost, da bi jaz drugače razmišljala, ker pa je prišel po pol leta, pa hvala lepa.

Ti moraš sama razmislit samo in zgolj to, kaj čutiš ti do njega. Če je to ljubezen - potem mogoče obstaja kaka možnost, da bi bilo še kaj od vajinega odnosa, če pa je tisto kar čutiš karkoli manj, potem pa si prihrani muke in mu reci adijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.9.2006 15:47:04   
valči
Zelo dobro premisli.Samo ti ga poznaš in veš,kakšen je.Če je možno,da se je spremenil,bi mu oprostila in sestavila nazaj razbitine-seveda bo potrebno ogromno potrpljenja in pogovorov.Če ga ljubiš,je morda še upanje.Če bi on zate naredil vse...Mu poskusi oprostit.Ne vem,kaj bi jaz naredila,ampak konca takoj sigurno ne.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.9.2006 17:28:50   
siniti
mater kot da poslušam svojo zgodbo... samo da jaz nisem bila prevarana (vsaj ne da bi vedela, ampak so bile zadaj druge stvari... )

tko k je ze ena rekla, anonimna zdaj ne razmišlja realno in nas je prosila za mnenje...
zdi se mi brez veze sodit ena drugo,
ker se bo nakoncu itak odločila tko k njej paše in ne tko k bi pasal keri tuki na rr...
in to je edino prav...
jaz bom rekla tako:
moj isto leze za mano k en cucek...
kliče, piše, prosi.... itd. ampak to pr men ne pali več...
isto tud men še sede ko me oblame pa kej lepga pove...
se čist predam občutkom, ampak ko ga ni zraven mi je ravno... oz. vseeno...

sama grem posvoje naprej... ustvarjam si svoj lajf...
mogoče mu bom kdaj spet dovolila da mi pride blizu,
mogoče bomo spet kdaj družina,
ampak defenitivno ne bo tako kot je bilo... tega se zavedam...

anonimna nikjer ne piše da ga moraš takoj vzet nazaj...
pusti času čas pa boš videla če je vredno začet znova- nikar ne prehitevaj...
boš videla da bo čas pokazal na čemu je stvar-ali se je spremenil ali ne...
šele takrat ukrepaj...

do takrat pa srečno...

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.9.2006 21:03:28   
Naty_ka
Težka situacija.
Vsekakor se strinjam z Gino.
Sicer pa, kdo pravi da bi morala sedaj takoj nazaj vkup? Zdaj je na vrsti on. Najprej se naj dokaže pri otroku. Sicer praviš da je bil dober oče, a vseeno. Naj bo še naprej.  In čas bo prinesel svoje. Ker samo ti najbolj veš kaj lahko pričakuješ od njega in kaj pričakuješ od sebe.
Recimo, da sta zopet na začetku. Da se mora potruditi, da te osvoji.  S tem da se mora zavedati, da ima že eno napako na grbi. In nova napaka pomeni da je stvar za vedno končana.
Nikar pa ne bodi z njim zaradi otroka.

V glavnem, naj z dejanji dokaže, da mu je žal in samo z besedami.

Pa veliko sreče. user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.9.2006 21:18:08   
M_A_J_A
Evo, jaz pa se podpišem pod siniti.

Pusti času naj naredi svoje!
Počakaj boš videla kakšna bodo tvoja čustva in seveda njegovo obnašanje - čez mesec, leto ali pa še kasneje.

Se je tudi meni zgodilo nekaj podobnega, pa sem sedaj srečna kot nikoli prej!

Samo vedno pazi, da zaradi vaju ne bo preveč trpel nič kriv otrok!

Veliko sreče!

Maja

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.9.2006 22:58:34   
abi
ali se lahko situacija ponovi?

ja lahko se, po vsej verjetnosti.

Jaz ga ne bi "vzela nazaj" kar iz danes na jutri - naj dokaže z dejanji da vaju je vreden!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.9.2006 8:50:58   
Wilson
Jaz, pa ga ne bi več hotela nazaj. Moje mnenje pač je, da ko je vrvica enkrat pretrgana, je pretrgana.  Nastane vozel in ni več cela. Podobno je z odnosom dveh ljudi. Jaz vem, da mu ne bi več zaupala. Bi pa ostala v dobrem odnosu z njim, že zaradi otroka, če praviš, da ga ima rad in je lepo skrbel zanj. Ampak, tako mislim pač jaz. Lep pozdrav in dobro premisli!!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.9.2006 7:11:42   
Anonimen

Ja, če bi bil samo EN SEX..., pa sej nona ve, da je bil SEX non stop, že prepovedani dotiki.

PRVA ANONIMNA: ostani trezna, ne nasedaj PONOVNO, on bi rd imel obe, pa še katero, s otorkom pa bi se rad samo občasno postavljal.

Ni te vreden, svoje je zamudil in zapravil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.9.2006 10:45:37   
Anonimen

Moj nasvet...

.

To je to!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
4.9.2006 10:47:11   
Anonimen
Tjazy, a si lahko bolj natančenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
4.9.2006 11:07:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Moj nasvet...

On je s pomočjo druge ženske počasi oz. iz dneva v dan dojemal, da sta mu ti in otrok vseeno numero 1! Večkrat ga boš spustila k drugi, večkrat se bo vrnil in še bolj zadovoljen in srečen!
Skratka, bolj bo on zadovoljen in srečen, bolj boš tudi ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.

To je to!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
4.9.2006 11:18:46   
Anonimen

Tjazy, a si lahko bolj natančenuser posted image user posted image user posted image

Sej sem bil cist natancen... odlocit se moras sama..

Menda ne bos njega vzela nazaj, ker mi tako menimo.. in menda ga ne bos odslovila, ker bi mi tako svetovali..
Odlocitev bo ziher prava.. ce bo tvoja odlocitev.. brez, da vkljucujes druga mnenja..
In odlocitev bo ziher napacna, ce bos poslusala druge..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
4.9.2006 11:21:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
4.9.2006 11:24:50   
tanikaa
Če jaz razumem ta svet user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.9.2006 11:26:31   
Anonimen
Svaštauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?