|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rad bi nazaj
1.9.2006 22:27:32   
Anonimen
Moja zgodba gre takole: Lani aprila sem načrtovano zanosila.Ko sem maja naredila test se mu je "zmešalo".Kar nekaj je begal se izogibal domu in hodil domov samo spat.Živela sva pri mojih starših,kar je rekel da ga je bremenilo,čeprav je bil on tisti ki je rekel da se naj preseliva tja.Jaz sem želela v najem pa je rekel da je preveč stroškov.Ko sem bila v zadnejm trimesečju nosečnosti so se stvari malo umirile.Je pomagal, pral,likal,pospravljal, skratka skrbel zelo lepo.A fizični dotiki so izginili že tkoj ko sem zanosila.Češ da se boji da mi kaj ne naredi (meni in še nerojenemu otroku).Ko sem rodila je bil zlat (beri:kot v zadnjem timesečju).Tudi do najine pikice je bil zelo skrben.Jo je sam čuval če sem jaz kam šla, jo previjal,jo vozil na sprehode,... Potem pa se je maja letos spet začelo.Kar ni več hodil domov po službi.Še vedno sva živelpri mojih starših.ZAčela sem pritiskati nanj kaj se dogaja.Je rekel da je v službi noro.A vem da pri njih še štejejo ure samo do 16-ih, on pa je prihajl domov tudi ob 21-ih. Potem mi je prekipelo.Po mesecu dni prošenj naj vendar pove kaj se dogaja, sem nekeg dne izbruhnila pred njegovo mamo ki je bila ravno na obisku.Takrat sem začutil da me je prvič resno vzel.Ko bi morali iti junija n morje je namesto za na morje spakiral kufre in se odselil.
Potem se zvedela,da je neko sodelavko iz službe že od lani kdaj pa kdaj peljal domov in šel k njej v stanovanje.Kaj sta delala ne vem,... On pravi da je to bilo samo parkrat in da se mi ni upal povedati ker bi sigurno naredila sceno. Zdjmi je priznal da je pred  enim mesecem prvič spal z njo.In da prej ni bil ne z njo ne s katero drugo.Priseže na otroka! Ves skesan je ugotovil da je to prazno življenje, da tava okoli, da je ves zmeden, da me im še vedno zelo rad, da sem mu kompatibilna v mnogih stvareh, da noro pogreša pikico in da si brez naju ne zna prestavljati življenja.Da ni tako slabo da je šel ker je videl, razmislil in dojel mnogo stvari.RAd bi nazaj!
Opisala sem samo dejstva,brez olepšav čeprv jih je z njegove stravi ogromno.Me kliče vsak dan, govori kje je bil, kaj bo delal, samo včasih zamolči da je bila poleg tudi ona, kar potem zvem naknadno. Zdaj pravi da vidi tudi ona da je ves uničen in je rekla naj se odloči tako kot je prav in da z njene strani ne bo zamere.

Kaj naj naredim? Ali verjamete v zgodbe, da se nekaj pač zgodi in se potem dv najdeta in živita tako kot sta si vedno želela? Ali mislite da je ta primer eden takšnih ali se lahko situacija ponovi? Moram še to rečt, da do zdaj nisem imela občutka,da bi bil s katero drugo, vedno je bil zelo skrben in pozoren do mene.

Ko sem z njim mi je hudo (ko pride pogledat pikico grem včasih z njimna sprehod), ko se me dotakne mi prija, še vedno mi je vizualno zelo všeč, tudi za njegove lastnosti lahko to rečem, ko ga pa ni mi je čisto fajn če ga ni in uživam z malo in hodiva okoli in mi ni težko.Ali so to znaki da mi ni več do njega?
Prosim vas za mnenje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rad bi nazaj
1.9.2006 22:39:17   
freyakali
Ni vreden tega. Verjemi!

Ali verjamete v zgodbe, da se nekaj pač zgodi in se potem dv najdeta in živita tako kot sta si vedno želela? Ne. Pojdi naprej in uživaj s svojo pikico. Se bo že našel nekdo, ki te bo znal ceniti zaradi tega, kar si !!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas bo zacelil svet. Čas bo pomlajšal ta planet. In ko naju ne bo, ostala bo duša, ne telo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2006 22:40:51   
timoteja
Verjameš ali ne, te popolnoma razumem, kot sem v podobni situaciji. Kar se tiče vajinega otročka, ti povem iz lastnih izkušenj, da ni luštno, če se starša "ločita", ker je otrok prikrajšan za marsikaj, in ne sprašuj o občutikih, ko imaš npr. maturantski ples, pa pride vsak starš s svojim novim partnerjem, vsak sedi na svojem koncu mize in se ne pogovarjajo, pa še kup takih situacij je. Druga plat resnice pa je, da pravijo, da zlepljena skleda ni več nikoli cela - verjetno boš rabila veliko časa, da boš v partnerja pridobila nazaj zaupanje. Vedno, ko bo odšel kam ven, se boš spraševala, s kom je, če ni s katero drugo itd. Verjamem pa, da se človeku v življenju lahko zgodi "napaka", dvom, v končni fazi "greh". Mogoče bo kateri moški lažje razložil, kako moški sprejemajo prihod prvega otroka na svet, njihovi občutki, da niso več na prvem mestu, da mamica večino pozornosti namenja drobnemu bitju. Vem, da si v težki situaciji, ampak odločiti se boš mogla sama, ne poslušaj drugih, kajti odločitev je samo tvoja, saj boš tudi posledice le-te, ne glede na to, kakšna že bo, nosila samo ti in tvoj otrok. Ima pa tudi otrok pravico, da živi v umirjeni in urejeni družini, ne pa v nekakšni prisilni vezi, polni prepirov, negodovanja, obtoževanj in dvomov. Tebi in tvojemu otročku iskreno želim vse najbolje. Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 22:46:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ko ga pa ni mi je čisto fajn če ga ni in uživam z malo in hodiva okoli in mi ni težko.

Če je res tako, uživaj v tem user posted image .

In pojdi naprej. Ne nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.9.2006 22:55:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 22:56:36   
Anonimen
Pa smo spet tam. Zdaj pa ti bom povedala eno sveto žensko pravilo:

Uvek prva ostavi, da ne budeš ostavljena-original
ali pa prevod
Vedno prva zapusti, da ne boš zapuščena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2006 22:58:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Me kliče vsak dan, govori kje je bil, kaj bo delal, samo včasih zamolči da je bila poleg tudi ona, kar potem zvem naknadno. Zdaj pravi da vidi tudi ona da je ves uničen in je rekla naj se odloči tako kot je prav in da z njene strani ne bo zamere.

Ne štekam najbolj.
Torej ga še vedno  "serje" z njo, ali kako? user posted image

Če ja, potem adijo mare!
Če ne, se pa še lahko pogovarjamo. Mislim pogovarjata.user posted image

Točno ko sem prišla jaz do tega odstavka sem pomislila-čaučiiiiiiiii

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2006 23:01:02   
smrka
 Jest mu nebi verjela niti mu oprostila. Ce se je moral it zgonit k drugi, da bi potem dojel kaj ima doma....... Ej, ku** ga gleda.

Jest bi mu dala nogo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2006 23:13:56   
Anonimen
Kako ste vse glasne ko ne gre za vaše življenje. Najlažje je svetovat znebi se ga, adijo... kaj pa če se je res popravil?

Tega ne bomo me nikoli vedele, saj ga ne poznamo, še ona ki ga pozna je v dvomih.

Draga anonimna, PREmisli, premisli in še enkrat dobro premisli in sploh ne poslušaj drugih. Kdo bo nosil posledice, take ali drugačne? Ti ali vsi ki svetuje(m)jo? Ti, zato se sama odloči da ne boš pozneje imela slabo vest...kaj pa ČE jih ne bi poslušala, ČE bi naredila drugače...

Kot oče se je očitno dobro izkazal... daj malo stvari na tehtnico in boš videla če je vredno poskusiti znova (ampak bo težka pot, mogoče pa vredna truda) ali pa bi to bol stran vržen čas.

SREČNO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2006 23:18:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Jest mu nebi verjela niti mu oprostila. Ce se je moral it zgonit k drugi, da bi potem dojel kaj ima doma....... Ej, ku** ga gleda.

Jest bi mu dala nogo.

Pa še tu potem ostaja življensko vprašanje-če je sploh dojel user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2006 23:21:11   
babylove
adijo mare!

lahko tudi 'čao pero'

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2006 23:25:11   
Anonimen

Kako ste vse glasne ko ne gre za vaše življenje. Najlažje je svetovat znebi se ga, adijo... kaj pa če se je res popravil?

Tega ne bomo me nikoli vedele, saj ga ne poznamo, še ona ki ga pozna je v dvomih.

Draga anonimna, PREmisli, premisli in še enkrat dobro premisli in sploh ne poslušaj drugih. Kdo bo nosil posledice, take ali drugačne? Ti ali vsi ki svetuje(m)jo? Ti, zato se sama odloči da ne boš pozneje imela slabo vest...kaj pa ČE jih ne bi poslušala, ČE bi naredila drugače...

Kot oče se je očitno dobro izkazal... daj malo stvari na tehtnico in boš videla če je vredno poskusiti znova (ampak bo težka pot, mogoče pa vredna truda) ali pa bi to bol stran vržen čas.

SREČNO

Kdo pa pravi, da same nismo bile v podobnih dilemah?

Ja ja ti samo premišljuj,premišljuj pa premišljuj...

več kot očitno je, da se posledice Že nisijo in čutijo

Kot oče se je OČITNO dobro izkazal?user posted image Ta pa je profesionalnauser posted image

Daj malo stvari na tehtnico?Hmmm..... pa poglejmo... Kaj pa če bi namesto tega, dala možgane na tehtnico?(brez zamere)

Oprosti, jaz tukaj vidim preveč če-jev, mogoče,ali,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2006 23:28:43   
Anonimen

Ti, zato se sama odloči da ne boš pozneje imela slabo vest...

če ostane z njim ne bo imela slabe vesti,ampak bo imela pomanjkanje SAMOZAvesti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2006 23:35:55   
Anonimen
Bla bla bla...kako ste vse glasne... samo ker se ena ne strinja s tem da ga naj natira

A ni sama napisala da je previjal otroka itd? A veste koliko moških otroka sploh "povoha" ne v ranem otroštvu?

In če bi ve slučajno naredile tako napako (saj res, ne morete je ker ste popolne) in bi vam bilo neizmerno žal ter bi prosile odpuščanja in bi vas nekdo lepo odjebal po domače, samo zato ker je gruča neumnih bab to svetovala na forumu. kako bi se počutile?

Jaz vem da en sex ne naredi konec vsemu, ne, nisem še varala in še nisem bila prevarana, ampak en sex je pa ja nič v primerjavi z DRUŽINO!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2006 23:43:38   
Bonnie_RR
Če bi mene moj prevaral (pa čeprav samo 1x), bi 1000% letel! Sva oba takšna, da si kaj takega nikoli in nikdar ne bi oprostila in tega se zavedava oba.

Jaz vem, da mu ne bi mogla nikoli več zaupat in si sploh ne predstavljam, kakšno bi bilo skupno življenje brez zaupanja.

Zate pa ne vem...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2006 23:45:11   
Anonimen

A ni sama napisala da je previjal otroka itd? A veste koliko moških otroka sploh "povoha" ne v ranem otroštvu?

Kaj takega......bog pomagajuser posted image Pa poglejmo....previjati lastnega otroka bi moral znati z zaprtimi očmi,kot prvo.

Ta drugi stavek pa nisem sposobna kulturno in prištevno komentirat, tak da ga ne bom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2006 23:47:30   
Anonimen

In če bi ve slučajno naredile tako napako (saj res, ne morete je ker ste popolne)

Daleč od tega, da mora biti ženska popolna, da zapusti kretena. Mora biti k večjemu pametna in pogumna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2006 23:50:19   
Bonnie_RR

A je to opravičilo za varanje?! user posted image user posted image user posted image No, zame ne...

Jaz vem da en sex ne naredi konec vsemu, ne, nisem še varala in še nisem bila prevarana, ampak en sex je pa ja nič v primerjavi z DRUŽINO!!

No, ravno zaradi tega mu ne bi nikoli odpustila. Da bi zaradi enega samega sexa dal na kocko najino družino! Potem mu pa zgleda ne bi dosti pomenila...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2006 23:50:52   
Anonimen

Si pa pogumna, da si upaš trdit, da nisi bila nikoli prevaranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ni možno vedeti nikdar pa nikoli, razen, če živiš v žepu od svojega partnerja in nikoli ne greš niti na wc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.9.2006 0:11:53   
sneška_
ko ga pa ni mi je čisto fajn če ga ni in uživam z malo in hodiva okoli in mi ni težko.Ali so to znaki da mi ni več do njega?

Zakaj se torej sprašuješ? Čisti siptomi da ti ni do njega ali boš čakala da se pobotata pa da te še enkrat prevari z kakršnokoli drugo.Živi svoje življenje in ga uživaj ti in tvoja pikica 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.9.2006 0:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

In če bi ve slučajno naredile tako napako (saj res, ne morete je ker ste popolne)

Daleč od tega, da mora biti ženska popolna, da zapusti kretena. Mora biti k večjemu pametna in pogumna.

Žal mi je, da sem napisala kretena. Človeka ne poznam in ni bilo lepo, tak da se opravičujem anonimni, ki je temo odprla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.9.2006 0:31:47   
lelaval
Anonimna, sama premisli, če boš lahko živela s tem, da te je že prevaral. Pretehtaj (kar oba), kakšno bi bilo vajino nadaljno medsebojno zaupanje in celoten odnos med vama. So pari, ki jim po varanju uspe in so pari, ki se razidejo zaradi enega skoka čez plot.

Če že zdaj čutiš, da se je tvoja ljubezen med vama ohladila (sklepam po stavku, kjer opisuješ, kako uživaš v trenutkih sama z otrokom), ne vidim smisla, vse začenjat znova, ker na koncu boš le še bolj razočarana. Če pa sama smatraš, da bi med vama "štekalo", pa poskusita. Vsekakor pa mora biti odločitev samo tvoja - me ti lahko le svetujemo. Glej pa v dobro sebe in otroka.

Želim ti, da bi srečno živela, pa kakorkoli se boš že odločila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.9.2006 7:39:50   
GATA
Lani aprila sem načrtovano zanosila.Ko sem maja naredila test se mu je "zmešalo".Kar nekaj je begal se izogibal domu in hodil domov samo spat.

Jaz pa tegale ne štekam. Bilo je načrtovano pol se mu je pa zmešalo user posted image . Sorry tole pa ne vem no. A zna še kera tole razložit?

< Sporočilo je popravil GATA -- 2.9.2006 7:43:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.9.2006 8:09:11   
dory
Kar se tiče vajinega otročka, ti povem iz lastnih izkušenj, da ni luštno, če se starša "ločita", ker je otrok prikrajšan za marsikaj,

hm potem je najboljse,da otrok zivi v hladni druzini, brez custev in polno kreganja, kar pocasi iz svega sledi...eh dej no....to je pa ze pretiravanje...vcasih je bols,da grejo narazen...poznam jih kar nekaj,ki se pol se bols razumejo...ce ne pac ne....mi je pa totaln absurd in egoizem,da zarad otroka vstajajo skupaj, ceprav med njimi vlada kaos...kot da tega otrok ne cuti, ne razume...pomoje to pusti se vecje psihicne posledice,kot pa ce grejo narazen...

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.9.2006 8:17:45   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: GATA

Lani aprila sem načrtovano zanosila.Ko sem maja naredila test se mu je "zmešalo".Kar nekaj je begal se izogibal domu in hodil domov samo spat.

Jaz pa tegale ne štekam. Bilo je načrtovano pol se mu je pa zmešalo user posted image . Sorry tole pa ne vem no. A zna še kera tole razložit?

Morda je načrtovala samo anonimna, njen partner pa ne ??? Se dogaja.

< Sporočilo je popravil daddy -- 2.9.2006 8:21:51 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?