Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 6:41:01
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutro, ajetam in !!! Daj malo več povej, greš k Rešu ali na GK? Jaz sem šla samoplačniško k Rešu, mislim, da je drugačna procedura!?!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 6:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla ajetam Če se ne motim, greš ti v LJ G. Najbrž je sestra mislila konzilij. Tvoj G bi mogel vso tvojo dokumentacijo poslat na konzilij (vse izvide od preiskav, tudi izvidi krvi za spolno prenosljive bolezni in Pap test, ta dva ne smeta bit stara. jaz sem ju mogla delat tik pred odajo dokumentacije na kozilij še enkrat, ker sta mi zastarela). Moj G je tudi napotnico skupaj z izvidi poslal tja, tak, da jaz nisme imela nobenga dela. Razen, da sem pol vse skupi prekinila in šla samoplčaniško k Rešu.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja še en odgovor, kaj ti dela komisija si spraševala. Ta komisija oz. konzilij odloča ali si primerna za IVF, ali imaš vse potrebne preiskave narejene, kdaj boš imela IVF. V glavnem obravnavajo tvoj primer, tebe pa seveda ni zraven. Potem ti samo pošljejo pošto, ki jo boš čakala ko zmešana in ko dobiš njhovo pošto, pokličeš da se naročiš. Potem dobiš nek datum, ko moraš prit po zdravila in še en datum, kdaj boš začela z postopkom oz špikanjem. Nočem biti črnogleda, ampak lahko se zgodi, če še ni tvoja dokumentacija pršla do konzilija, da boš šele po novem letu na vrsti. Če pa že imajo vse tam in so obravnavali pol pa najbrž prej. Mi ti bomo držale pesti. Če se ti pa pojavi kako vprašanje, pa kar vpraši. Nas je velik starih bork tle, ki bomo že neki skup spacale. Do tvojga postopka, pa se kar spočij in pomiri, ker boš rabila velik energije. Držimo pesti, da ti bo že prej ratalo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:12:30
|
|
|
|
siskamiska
|
Dobro jutro punce. In dobrodošlica ajetam . Kako ste danes?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:21:29
|
|
|
|
Ayolinca
|
Oj, Siska! Kar gre, hvala na vprašanju! Pa ti? A si se ¨pobrala¨ s postelje? Pa špike?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:28:49
|
|
|
|
Saša27
|
Jutro tudi od mene! Komaj čakam vsako jutro da preberem kaj ste pisala popoldne, ali dobre , ali slabe novice, čeprav imamo vsi rajši dobre!! Ja vidim, da se je včeraj skoraj boj vnel, punce ne tako, smo vse v istem zosu, na žalost, zato osebno mislim, da je boljše, da mislimo ena na drugo, kot pa da si mečemo polena pod noge! Kar pa se tiče Poopsie, ves čas smo spremljale njeno zgodbo, ker je sama tako želela, držale pesti za njo, se pogovajale, jo tolažile in se veselile z njo, sedaj pa nas skrbi kaj je z njo, ker se ne oglasi, čisto razumljivo, mar ne?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:44:29
|
|
|
|
siskamiska
|
Jutro Maza Danes sem kar presenetljivo uredu, zaenkrat še nič utrujena . Špikanje gre kot po maslu, učeri sem spet rasturala, nobene modrice pridelala. Saša 27, zelo lep si napisala. Se strinjam da je boljše da se spodbujamo kot zaj******* ena drugo. Je pa fajn občutek, da ti nekdo želi toliko dobrega in lepega pa čeprav te sploh ne pozna kajneda?!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:46:30
|
|
|
|
Bety
|
Špelka in vse ostale.... Strinjam se z vami, da je forum neobvezen in napišeš lahko svoja mnenja....vse, kar ste napisale, ste potrdile pravilo in namen vsega skupaj... pa vendar.....srce se mi trže, če pomislim, da je slučajno izvedela slabo novico in bila tako žalostna, da še delat ni mogla... ....pa ne morem mimo tega....kar poletela bi skozi kable in jo objela, kjerkoli je...... jooooooooooooooooooojjjj....poopsie.....oglasi se...oglasi se...oslasi se... Ne morem iti delat....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša moraš razumet, da je za nas to čist razumljivo, za druge, ki pa ne spremljajo naše zgodbe, ki niso vpete v naša čustva, pa to težje razumejo. Ta naša zgodba se ni začela tu pri septemberčicah, ampak že pri julijčicah in avgustovčicah. Nekdo, ki ni stalno z nami, enostavno ne ve kaj se je dogajao v preteklosti in kako smo se takrat obnašale in kaj se je takrat dogajalo. To pač moramo vzeti v zakup. Je pa vseen lepo, da nekdo pride še na naš forum pokukat, pove svoje mnenje, nam odpre oči itd. itd. Vojne pa si tle res ne želimo, imamo preveč svojih skrbi in svoje živčne vojne, zato obrekovanja, očitanja in ostala negativna sranja tle res niso zaželjena.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:57:32
|
|
|
|
siskamiska
|
Vsem puncam pošilam prijateljski [sm=smiley31.gif" border=0> . In prijateljstva. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif]
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 7:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Šiškamiška a zdaj boš pa vsako jutro mislila na morogice ? Ko sme jaz vzela iglo v roke in si hotela zapičit, sem najprej 100 možnih scenarijev naredila, kako se naj pičim, da ne bo modrice . Nič me ni skrbelo ali bo peklo, bolelo, sam modrice nisem hotla fasat. Kasneje sem že razmišljala ali bi si kar na tatto špiknila, da se ne bi nič videlo . Maš srečo, da je že bolj mrzlo in ne rabiš bušija razkazovat . Za tvojga dragega je pa najbrž tud tak seksi, z marogicami, okrašen
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:01:46
|
|
|
|
siskamiska
|
Mišek sj moja najljubša barva je modra . neki mi ene heroglife riše ta računalnik groza. Pa tolk lepo sm hotla napisat prej. Saj bo bolš. Še enkrat grem v službico ta teden, potem pa viiiikend
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:11:04
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek imaš prav, tiste ki ne spremljajo naše zgodbe, ne morejo razumeti(seveda pa so vse dobrodošle), meni ZELO, ZELO, pomaga naš forum. Včasih se je lažje razpisati nekomu, ki te ne pozna in ki preživlja isto krizo kot ti. Siskamiska, vidim, da tudi ti gratuješ "modra", jaz sedaj še bolj, ko si dajem dve inekciji na dan, če grem zdaj v kopalke, bo še kdo mislil, da me moj dragi doma tepe
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.10.2006 8:14:17 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:14:34
|
|
|
|
siskamiska
|
Saša27, zdaj ko si že na 2 špikah dnevno, a si moraš dajat obe naenkrat ali eno zjutraj in eno zvečer? Jaz mam Suprefact zvečer, kako bo pa pol z Gonalom pa ne vem. Ali imaš kakšne stranske učinke? Pa še katere zdravila imaš mi prosim napiše. Hvala ti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša jaz pa sem imela skoz v glavi, da bojo vsi mislili, da sem džanki. Če glih se uni ne pikajo tam ko mi, ampak stari in konzervativni tega sploh ne vejo. sam da vidijo tattoo pa modrice, pa bi že bila. Men je bilo res smotano, ker ne bi vedela kak izgovor si naj zmislim, če bi me kdo od kolegov vprašal od kod mi te čudne modrice. Zmeri imam za vse odgovor/izgovor , ampak to pa sem gruntala in gruntala in sem nazadnje raje doma ostala, ali ap zadekana hodla okrog.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:47:48
|
|
|
|
Saša27
|
Ja Mišek, mamo res srečo, da se lahko že bolj zimsko oblačimo, da se ne vidi Siskamiska, obe inekciji si dajem naenkrat in to zvečer, kot ti, vsako v svojo stran trebuha ali noge, suprefact (kot do sedaj)in GonalF (dozo, ki ti jo predpiše G na UZ), ni hudega, samo enkrat več modric Zaenkrat ni nobenih stranskih učinkov, še prsi so me po M nehale bolet, ne špika me več v jajčnikih, ne vem pa ali je to dober ali slab znak.
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.10.2006 8:52:10 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša še mal, pa te bo sigurno začelo špikat, zdaj šele rastejo in se redijo. Ko bojo bajsiji ratali, pol pa mal špika, ene bolj, druge manj.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:55:38
|
|
|
|
siskamiska
|
Saša27, upam da je to dober znak. Le verjemi da bo vse OK in tudi bo. MORA BITI!!!! Jaz pričakujem svojo v soboto, upam da ne bo zamujala, ker me že pošteno matra. A si v LJ na Gineko?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:56:53
|
|
|
|
Saša27
|
O Mišek, kar naj špika kolikor hoče, samo da bi jih bilo veliko, vse se da preživeti , da je rezultat na koncu en velik +
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 8:58:59
|
|
|
|
Saša27
|
Siskamiska, kar pričakuj, da ti bo zamujala, meni je 4 dni, pa me je tudi matralo ko sam , pa moraš potem, četudi imaš M iti na UZ, če pa ne boš dobila M, ti pa bodo dali nekaj, da jo boš. Ja v LJ hodim, ti tudi ne?
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.10.2006 9:02:45 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 9:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti me pri Rešu pa nimamo UZ-ja, če maš . Uh, bi meni bilo nerodno. Ne hvala, tako kot se meni vliva prve dni, sploh ne bi uspela pri na stol .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 9:08:28
|
|
|
|
siskamiska
|
Saša 27 sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 9:29:22
|
|
|
|
Saša27
|
Siskamiska, sem ti odgovorila. Mišek, res je grozno imeti UZ, ko imaš M, pa se vse da, za . Ko sem imela inseminacije sem tudi imela UZ drugi dan M, tak da sem že vajena.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 9:35:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam še jaz malo golaism po dolgem času.Kako ste kaj?Danes esm vas spet vse prečekirala kot vsaki dan.Dobrodošla nova punca med nami,želim ti čimkrajšo pot do vajine . Punce mene grozno že celi čas boli v predelu spodaj na hipe me tkole zašraufa kot da bi hotela priti gospa .Sicer pa nočem upoštevati znakov,imam polne roke dela vendar na momente se vseeno somnim,ko začutim tole bolečino.Najbolj mi še paše če sedim in ležim takrat je bolečina nekoliko manjša.Sicer pa bo kmalu tu vikend in praznovanje rojstnega dneva,ki ga je imela nečakinja,drugi teden v sredo pa je že 28.dan po mojem ciklusu,v petek pa lahko delam test. Punce držite pesti zame kot jaz za vas vse,ki se borite za vaše . LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 5.10.2006 9:38:01
|
|
|
|
Saša27
|
Mojca9000, držim pestke močne, za tebe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?