|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
5.10.2006 6:41:01   
Ayolinca
Jutro, ajetam in user posted image !!!

Daj malo več povej, greš k Rešu ali na GK?

Jaz sem šla samoplačniško k Rešu, mislim, da je drugačna procedura!?!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.10.2006 6:59:17   
Anonimen
user posted image Dobrodošla ajetamuser posted image

Če se ne motim, greš ti v LJ G. Najbrž je sestra mislila konzilij. Tvoj G bi mogel vso tvojo dokumentacijo poslat na konzilij (vse izvide od preiskav, tudi izvidi krvi za spolno prenosljive bolezni in Pap test, ta dva ne smeta bit stara. jaz sem ju mogla delat tik pred odajo dokumentacije na kozilij še enkrat, ker sta mi zastarela). Moj G je tudi napotnico skupaj z izvidi poslal tja, tak, da jaz nisme imela nobenga dela. Razen, da sem pol vse skupi prekinila in šla samoplčaniško k Rešu.

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
5.10.2006 7:06:08   
Anonimen
Aja še en odgovor, kaj ti dela komisija si spraševala. Ta komisija oz. konzilij odloča ali si primerna za IVF, ali imaš vse potrebne preiskave narejene, kdaj boš imela IVF. V glavnem obravnavajo tvoj primer, tebe pa seveda ni zraven. Potem ti samo pošljejo pošto, ki jo boš čakala ko zmešanauser posted image in ko dobiš njhovo pošto, pokličeš da se naročiš. Potem dobiš nek datum, ko moraš prit po zdravila in še en datum, kdaj boš začela z postopkom oz špikanjem. Nočem biti črnogleda, ampak lahko se zgodi, če še ni tvoja dokumentacija pršla do konzilija, da boš šele po novem letu na vrsti. Če pa že imajo vse tam in so obravnavali pol pa najbrž prej. Mi ti bomo držale pesti. Če se ti pa pojavi kako vprašanje, pa kar vpraši. Nas je velik starih bork tle, ki bomo že neki skup spacale. Do tvojga postopka, pa se kar spočij in pomiri, ker boš rabila velik energije. Držimo pesti, da ti bo že prej ratalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
5.10.2006 7:12:30   
siskamiska
Dobro jutro punce.

In dobrodošlica ajetamuser posted image user posted image user posted image .

Kako ste danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
5.10.2006 7:21:29   
Ayolinca
Oj, Siska!

Kar gre, hvala na vprašanju!

Pa ti? A si se ¨pobrala¨ s postelje?user posted image

Pa špike?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 880
5.10.2006 7:28:49   
Saša27
Jutro tudi od mene!

Komaj čakam vsako jutro da preberem kaj ste pisala popoldne, ali dobreuser posted image , ali slabe user posted image  novice, čeprav imamo vsi rajši dobre!!
Ja vidim, da se je včeraj skoraj boj vnel, punce ne tako, smo vse v istem zosu, na žalost, zato osebno mislim, da je boljše, da mislimo ena na drugo, kot pa da si mečemo polena pod noge!
Kar pa se tiče Poopsie, ves čas smo spremljale njeno zgodbo, ker je sama tako želela, držale pesti za njo, se pogovajale, jo tolažile in se veselile z njo, sedaj pa nas skrbi kaj je z njo, ker se ne oglasi, čisto razumljivo, mar ne?

Neposredna povezava do sporočila: 881
5.10.2006 7:44:29   
siskamiska
Jutro Mazauser posted image

Danes sem kar presenetljivo uredu, zaenkrat še nič utrujenauser posted image user posted image . Špikanje gre kot po maslu, učeri sem spet rasturala, nobene modrice pridelala.

Saša 27, zelo lep si napisala.  Se strinjam da je boljše da se spodbujamo kot zaj******* ena drugo.
Je pa fajn občutek, da ti nekdo želi toliko dobrega in lepega pa čeprav te sploh ne pozna kajneda?!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 882
5.10.2006 7:46:30   
Bety
Špelka in vse ostale....

Strinjam se z vami, da je forum neobvezen in napišeš lahko svoja mnenja....vse, kar ste napisale, ste potrdile pravilo in namen vsega skupaj...

pa vendar.....srce se mi trže, če pomislim, da je slučajno izvedela slabo novico in bila tako žalostna, da še delat ni mogla...user posted image user posted image user posted image ....pa ne morem mimo tega....kar poletela bi skozi kable in jo objela, kjerkoli je......

jooooooooooooooooooojjjj....poopsie.....oglasi se...oglasi se...oslasi se...

Ne morem iti delat....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
5.10.2006 7:50:39   
Anonimen
Saša moraš razumet, da je za nas to čist razumljivo, za druge, ki pa ne spremljajo naše zgodbe, ki niso vpete v naša čustva, pa to težje razumejo. Ta naša zgodba se ni začela tu pri septemberčicah, ampak že pri julijčicah in avgustovčicah. Nekdo, ki ni stalno z nami, enostavno ne ve kaj se je dogajao v preteklosti in kako smo se takrat obnašale in kaj se je takrat dogajalo. To pač moramo vzeti v zakup. Je pa vseen  lepo, da nekdo pride še na naš forum pokukat, pove svoje mnenje, nam odpre oči itd. itd. Vojne pa si tle res ne želimo, imamo preveč svojih skrbi in svoje živčne vojne, zato obrekovanja, očitanja in ostala negativna sranja tle res niso zaželjena. 

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
5.10.2006 7:57:32   
siskamiska
Vsem puncam pošilam prijateljski [sm=smiley31.gif" border=0>user posted image user posted image user posted image .

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prijateljstva.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
5.10.2006 7:58:16   
Anonimen
Šiškamiška a zdaj boš pa vsako jutro mislila na morogiceuser posted image ? Ko sme jaz vzela iglo v roke in si hotela zapičit, sem najprej 100 možnih scenarijev naredila, kako se naj pičim, da ne bo modriceuser posted image . Nič me ni skrbelo ali bo peklo, bolelo, sam modrice nisem hotla fasat. Kasneje sem že razmišljala ali bi si kar na tatto špiknila, da se ne bi nič videlouser posted image . Maš srečo, da je že bolj mrzlo in ne rabiš bušija razkazovatuser posted image . Za tvojga dragega je pa najbrž tud tak seksi, z marogicami, okrašenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
5.10.2006 8:01:46   
siskamiska
Mišek sj moja najljubša barva je modrauser posted image user posted image .

neki mi ene heroglife riše ta računalnik groza. Pa tolk lepo sm hotla napisat prej. Saj bo bolš.

Še enkrat grem v službico ta teden, potem pa viiiikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
5.10.2006 8:11:04   
Saša27
Mišek imaš prav, tiste ki ne spremljajo naše zgodbe, ne morejo razumeti(seveda pa so vse dobrodošle), meni ZELO, ZELO, pomaga naš forum. Včasih se je lažje razpisati nekomu, ki te ne pozna in ki preživlja isto krizo kot ti.

Siskamiska, vidim, da tudi ti gratuješ "modra", jaz sedaj še bolj, ko si dajem dve inekciji na dan, če grem zdaj v kopalke, bo še kdo mislil, da me moj dragi doma tepeuser posted image

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.10.2006 8:14:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 888
5.10.2006 8:14:34   
siskamiska
Saša27, zdaj ko si že na 2 špikah dnevno, a si moraš dajat obe naenkrat ali eno zjutraj in eno zvečer? Jaz mam Suprefact zvečer, kako bo pa pol z Gonalom pa ne vem. Ali imaš kakšne stranske učinke? Pa še katere zdravila imaš mi prosim napiše. Hvala ti

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 889
5.10.2006 8:23:41   
Anonimen
Saša jaz pa sem imela skoz v glavi, da bojo vsi mislili, da sem džanki. Če glih se uni ne pikajo tam ko mi, ampak stari in konzervativni tega sploh ne vejo.   user posted image user posted image   sam da vidijo tattoo pa modrice, pa bi že bila. user posted image
Men je bilo res smotano, ker ne bi vedela kak izgovor si naj zmislim, če bi me kdo od kolegov vprašal od kod mi te čudne modrice. Zmeri imam za vse odgovor/izgovor user posted image , ampak to pa  sem gruntala in gruntala in sem nazadnje raje doma ostala, ali ap zadekana hodla okrog.user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
5.10.2006 8:47:48   
Saša27
Ja Mišek, mamo res srečo, da se lahko že bolj zimsko oblačimo, da se ne vidiuser posted image

Siskamiska, obe inekciji si dajem naenkrat in to zvečer, kot ti, vsako v svojo stran trebuha ali noge, suprefact (kot do sedaj)in GonalF (dozo, ki ti jo predpiše G na UZ), ni hudega, samo enkrat več modric user posted image
Zaenkrat ni nobenih stranskih učinkov, še prsi so me po M nehale bolet, ne špika me več v jajčnikih, ne vem pa ali je to dober ali slab znak.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.10.2006 8:52:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
5.10.2006 8:52:24   
Anonimen
Saša še mal, pa te bo sigurno začelo špikat, zdaj šele rastejo in se redijo. Ko bojo bajsiji ratali, pol pa mal špika, ene bolj, druge manj. 

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
5.10.2006 8:55:38   
siskamiska
Saša27, upam da je to dober znak. Le verjemi da bo vse OK in tudi bo. MORA BITI!!!!
Jaz pričakujem svojouser posted image  v soboto, upam da ne bo zamujala, ker me že pošteno matra.

A si v LJ na Gineko?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.10.2006 8:56:53   
Saša27
O Mišek, kar naj špika kolikor hoče, samo da bi jih bilo veliko, vse se da preživeti user posted image , da je rezultat na koncu en velik +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
5.10.2006 8:58:59   
Saša27
Siskamiska, kar pričakuj, da ti bo zamujala, meni je 4 dni, pa me je tudi matralo ko sam user posted image , pa moraš potem, četudi imaš M iti na UZ, če pa ne boš dobila M, ti pa bodo dali nekaj, da jo boš.
Ja v LJ hodim, ti tudi ne?

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 5.10.2006 9:02:45 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 895
5.10.2006 9:08:02   
Anonimen
Ti me pri Rešu pa nimamo UZ-ja, če maš user posted image . Uh, bi meni bilo nerodno. Ne hvala, tako kot se meni vliva prve dni, sploh ne bi uspela pri na stoluser posted image .

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
5.10.2006 9:08:28   
siskamiska
Saša 27 sem ti poslala zs

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 897
5.10.2006 9:29:22   
Saša27
Siskamiska, sem ti odgovorila.

Mišek, res je grozno imeti UZ, ko imaš M, pa se vse da, za user posted image user posted image .
Ko sem imela inseminacije sem tudi imela UZ drugi dan M, tak da sem že vajena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 898
5.10.2006 9:35:37   
Sulfinija
Ojla!

Da se vam še jaz malo golaism po dolgem času.Kako ste kaj?Danes esm vas spet vse prečekirala kot vsaki dan.Dobrodošla nova punca med nami,želim ti čimkrajšo pot do vajine user posted image .
Punce mene grozno že celi čas boli v predelu spodaj na hipe me tkole zašraufa kot da bi hotela priti gospa user posted image .Sicer pa nočem upoštevati znakov,imam polne roke dela vendar na momente se vseeno somnim,ko začutim tole bolečino.Najbolj mi še paše če sedim in ležim takrat je bolečina nekoliko manjša.Sicer pa bo kmalu tu vikend in praznovanje rojstnega dneva,ki ga je imela nečakinja,drugi teden v sredo pa je že 28.dan po mojem ciklusu,v petek pa lahko delam test.
Punce držite pesti zame kot jaz za vas vse,ki se borite za vaše user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 899
5.10.2006 9:38:01   
Saša27
Mojca9000, držim pestke močne, za tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?