|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kitajska hrana
25.8.2006 13:49:36   
srecna mati
Sem cist nora na kitajsko hrano in me zanima ce ima katera kaksen recept. Ali mogoce kaksen naslov, kje to dobiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kitajska hrana
25.8.2006 13:56:21   
lilka
No bom pa kar jaz "nova" odgovorila, ker mam tudi jaz rada Kitajsko hrano,..... jaz sem si v knjižnici spododila knjigo KITAJSKA KUHINJA Kuo Hou Jen in sem tri stvari poskusila naredit pa mi je kar uspelo.

(odgovor članu srecna mati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2006 14:00:58   
Anonimen
tule je nekaj uporabnih stvari

www.enaplus.com

drugače pa jaz kar kupim kitajsko omako-sečuansko v kozarcu ali pa v vrečki in jo potem naredim.. kitajska zelenjava se pa tud kupi zamrznjena..

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2006 14:13:02   
soncece24
Jaz se vsedem v avto in grem v kitajsko restavracijo user posted image user posted image user posted image druga varianta pa je magi fix za kitajsko + riž+puranje meso+zmrznjena kitajska zalenjava.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.8.2006 14:15:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srecna mati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2006 16:04:43   
Anonimen
tudi jst kupim sečuansko omakco "uncle bens"
prepražim piščančje meso narezano na trake in dodam omakco, skuham riž, ponavadi rjavega, in mam kitajsko hrano! super je!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2006 21:46:47   
Jessy
Jaz pa kupim Sladko kislo omako od Uncle Bens-a. Uporabim piščančji file, ki ga narežem na tanjše rezine, povaljam v moki in na hitro ocvrem v večji količini olja. Ocvrte poberem iz olja in jih položim na papirnate brisačke, da se olje čimbolj odcedi. Medtem segrejem omako in skuham riž. Meso za 3 minute vrnem v omako, da se okusi malce prepojijo, nato pa postrežem z rižem.

Druga varianta je od Maggi-ja mešanica za omako, ki se jo skuha po navodilih na vrečki. Meso pripravim na isti način, kot sem omenila zgoraj.

Tretji način je, da najprej narežem čebulo (po možnosti ta belo, mlado), svetli del pora, tudi malo temnega dela, pol zelene paprike in četrt rdeče, strok česna. Če želiš lahko naribaš tudi malo korenja (jaz ga običajno izpustim).
V zelo razgret vok vlijem malo olja, nato pa dodam čebulo in jo mešam nekaj sekund, da postekleni, nato dodam narezan česen, por in papriko ter posolim in popopram in dodam mičkeno ingverja v prahu. To mešam kaki 2 minuti (toliko, da paprika začne spreminjat svoj izgled), nato pa prilijem še malo sojine omake. V tako pripravljeno zelenjavo vmešam koščke puranjega ali piščančjega mesa, ki sem ga že prej na hitro popekla v voku na olju.

Drugega pa jaz ne pripravljam, ker nimam takih sestavin, zato gremo na druge jedi raje v restavracijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2006 22:01:06   
Janeja
Meni je od vse kitajske hrane še najbolj všeč sladko kisla omaka s puranom ali rakci.

Sama doma kosilo naredim kar z Uncle bens sladko kislo omako in pečen riž z jajci.
Puranji file narežem na manjše trakce (začinim ga s soljo, rdečo papriko, česnom, ingverjem) in ga popečem na olju - potem ga dam direkt v omako. V isti ponvi kjer se je peklo meso potem spečem jajca, ki jih zmešam in pretlačim z vilico, da so potem taki mali koščki. Posebej že prej skuham riž, ki ga stresem v ponev k pečenim jajcem in vse skupaj še popečem. Že sam tak pečen riž je njami, s saldko kislo omako pa itak. Mi kar sline tečejo.
Hvala za idejo za jutrišnje kosilo. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?