|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gresovi knideljni...
17.8.2006 23:47:42   
CIPRESA
...na juhici!!!! Kako jih naredite, recept bi prosila!!!
Pa tiste ki so bolj rahli in se hitro razpustijo (bi rabla za tamalga da jih bo jutri hamskal)user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gresovi knideljni...
18.8.2006 7:24:51   
petra a
jaz jih sicer nisem delala že 100 let, sam se mi zdi da sem samo umešala jajce, za pikico posolila, dala notri gres in kapljo olja in nato pustila par minut da se je gres napil in jih nato skuhala v juhi

če ni tako naj me katera popravi

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2006 9:30:17   
Geja
Tudi jaz jih tako naredim, le da brez olja... Pa jaz delam bolj "tekoče" in potem to samo zlijem v juhico...

čau,čau
Geja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2006 9:36:33   
CUKRČEK
jaz samo zžvrkljam jajce in dodan gres. Potem to z žličko dam v vrelo juho. najmsa

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2006 9:41:30   
GATA
Jaz jih pa tako naredim, da najprej razstopim malo margarine, dam v lonček, dodam jajce dobro zmešam (stepem) in na koncu dodam zdrob. Če takoj daš v juho bodo trdi, če počakaš vsaj 5 minut, pa raje več bodo mehki. Če masi dodam malo juhe (ali pa daš manj zdroba ko delaš maso) se knedeljni kar razpadejo. Jaz ne dodajam nič soli, ker je že sama juha slana. user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2006 9:57:47   
vesna.com
Če hočeš take mehke naredi zmes(jaz dam sam jajc in zdrob) malo bolj redko in pusti vsaj 5min stati, pol pa zakuhaj.Večkrat ko jih delaš prej dobiš filing kako gosta mora bit zmes.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2006 10:03:02   
nejcko
Zmes jajca in zdroba ne sme biti pregosta, pustiš malo stati, da bodo bolj rahli, pa dodaj še malo olja in/ali ščepec sode bikarbone.
Meni so tudi mnjamsi.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 12:03:15   
darjatimci
Tudi jaz jih nisem naredila že zelo dolgo,zaradi diete.
Sem pa jih delala po maminem receptu,jajce,zdrob in žlica svinjske masti,malo vegete.Pridejo zelo rahli,oblikovala sem jih pa z žličo.Skuhala sem jih pa posebej v slanem kropu.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2006 14:51:07   
g
Jajca, malo mleka, sol, griz - zmešaš (bolj redko), nekaj časa počakaš
in to je to!

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?