|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobra krema za torto?
17.8.2006 19:25:02   
jasnika
Pozdravljene

Rada bi imela recept za dobro kremo za torto, čokoladno, lešnikovo ali orehovo, ali pa pudingovo.
Prosim za kak vaš prizkušen recept!!

HVALA

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 17.8.2006 22:22:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobra krema za torto??
17.8.2006 19:51:35   
Anonimen
jaz kupim kar čokoladno mouse peno in jo dam vmes med biskvit. Mojo čokoladno torto najdeš med recepti pod čokoladna torta prestige ala Urška

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 20:18:18   
lstand
Meni zelo dobra orehova (lešnikova) krema:
1/2 l močno ohlajene sladke smetane
2 zvrhani žlici sladkorja v prahu
1 zavitek vanilijevega sladkorja
2 kremfixa če uprabljaš npr alpsko smetano
150 g orehov (lahko tudi vzameš prepražene zmlete lešnike)

Sladko smetano stepepaš približno pol minute, dodaš vse razen orehov(lešnikov) in stepeš do konca. Ko je smetana trda pa dodaš orehe ali lešnike.
Pa dober tek!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 21:11:03   
ronja5
Jaz kupim kar PARFE kremo od Podravke, je v taki zivo zeleni barvi. Sicer je vanili, vse kar dodas, pa ji spremeni okus in ime! In vedno jo pripravim s hladnim mlekom, 0,5 dcl manj kot je v navodilu. Ce dodas se cokolado v prahu ali kakav in mlete lesnike ali orehe je to  prava bomba!

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 22:09:26   
al1*
Moje najljubše kreme za torto:
1 sladko smetano daš v lonec, dodaš 5 dag čokolade (meni je najbolj všeč milka polnjena z lešnikovo kremo) in segrevaš, da se čokolada stopi. Ohladiš in daš za nekaj ur v hladilnik, nato pa stepeš.

Zelo dobra krema je tudi kisla smetana, sladkor v prahu in mleti orehi.

Karamelna krema: 25 dag sladkorja karameliziraš, dodaš 3 žlice moke in malo pomešaš. Preliješ z 1/2 l mleka. Ko se ohladi, zmiksaš 10 dag masla in po žlicah dodajaš karamelno kremo.

lp

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 22:44:11   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Moje najljubše kreme za torto:
1 sladko smetano daš v lonec, dodaš 5 dag čokolade (meni je najbolj všeč milka polnjena z lešnikovo kremo) in segrevaš, da se čokolada stopi. Ohladiš in daš za nekaj ur v hladilnik, nato pa stepeš.

Tudi jaz delam isto kremo! Full je dobra!
Jaz dam na 1 l smetane cca 600 g jedilne čokolade. Čokolado dodajam čisto od oka! Pa to delam vedno en večer prej, da je smetana čez noč v hladilniku.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 17.8.2006 22:45:03 >

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2006 8:40:52   
Nasy
To zgoraj je pariška krema, da se sliši bolj učeno

Jaz s čokoladno kremo ne kompliciram več..enostavno stepem smetano(lahko ji dodam malo rastlinske smetane ali vaniljeve kreme-samo za >trdilo<), nato pa vlijem stopljeno čokolado noter..zame ni boljšeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 8:57:15   
jasnika
Punce hvala za pomoč, mislim da bom preizkusila tisto z milko, njamiiiiiiiiiii
pa poročam o torti, drug teden

HVALA  IN LP

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?