honey -> RE: Koliko nas je takih? (25.9.2006 9:24:12)
|
Tudi jaz sem ena izmed nesrečnic. In sicer sem bila (po njihovem) v 5. tednu, čeprav mislim, da sem bila že v 6., 7. tednu, ko sem v ponedeljek dobila tak rjavkast izcedek. V torek zvečer je bila prisotna že kri, ampak vrečka je bila še vidna. V petek pri svoji gin. pa ni bilo nič več, samo še močna krvavitev. Ne vem, nekje od torka do petka je moja pikica izginila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Gin. mi je priporočila, da naj počakamo 2 mes., potem pa lahko začnemo spet na novo. Joj, kako grozni občutki so to, pa čeprav sem že kar nekako pričakovala, da ta nosečnost ne bo šla skozi, da bo nekaj narobe, je še vedno bil šok. Kaj šele tiste boge revice, ki ste to doživele večkrat. Jaz imam vsaj doma 18-mesečnega [sm=angel.gif], ampak je bilo še vedno grozno!!! Ne znam si predstavljat vaših občutkov, ki nimate doma še nobenega sončka, da bi vam pomagal prebrodit te težke trenutke. No, ampak sem se kar hitro spravila nazaj k sebi in se tolažim s tem, da bolje zdaj kot pa potlej v kasnejši nosečnosti. Če je pač tako usojeno, je tako usojeno, nimam kaj.
|
|
|
|