s u g a r
|
haj jutro pupe, mene dans vse boli, včeraj sem bila pri mami in sem kr neki prčkarla po parceli, okopala rožice, pogledla kaj je kam novga nasadila, prala in hkrati sušila perilo (o kako pogrešam sušilca), našo pupo preganjala da se je mal igrala z drugo psičko, mačka prečohala (ta je pa iz dneva v dan debelejši - pujsek mali), ležala na sončku, papala, brala, bla pr sosedih na dolgi dolgi kavi, so mal pojamral kako zdej ni več "pr nas" tko k je bilo - namreč imeli smo idilo sredi gozda, no zdej pa se gozd krči in nastajajo nove hiše in je res dokaj neprijetno, ker tam kjer je bil npr. 14 dni nazaj še smrekov gozd je zdaj pesek in akcija bagrov, ampak vseeno še ostaja da je je lepo in ful mirno. No in danes sem ko razvalina, nogice me bolijo in nimam energije, ampak tale bo prišla , že ko samo pomislim da pride moj domov. Pa mi je mami rekla, tamala ne nori in nehi šarat med rožami, da te ne bomo ponoč km pelal, k sam izzivaš. Jz pa kaj nej glumim gljivu, a lahka kej delam. Punce men se bo zmešal od tega da morm bit sam ležečki - dost mam. Putka prosila bi te za tel na z.s. od mizarja, k morva dat ravno regal po najinih željah za TV narest in to k bi rada nikjer ni, ne vem a črnega pohištva ne delajo več al kaj, več ali manj imava črno belo kombinacijo stanovanja, razen spalnice, ki je barva češnje in bela. Jz sem se pa včeri neki odločla, glede ravno previjalne površine, ker se od mojga starši tako nič ne zanimajo kaj imava in kaj nimava in samo govorijo o tem kako lepo da bomo imeli otročka, tako da ne bom kupovala pralnega niti sušilnega stroja, kr nej se oni mal izprsijo, še vedno imava čas da ga sama kupiva zakaj bi ga zdej na vrat na nos, že tko mi najbolj pomaga samo moja mami, pa prijatelji uglavnem vsi so se že zanimal in vsi so se ponudil da če kej rabva nej sam rečeva, onadva pa zero - no sej vse je za neki dobr. Tko da, sej vem da ga rabim halo, ampak me zanima če bo komu skontal. Anči potem pravilno razmišlam in bom jutri res poslal nazaj in nej si sami iščejo papirje in izpolnijo pravilno. Ti pa pošljem še z.s. če boš lahka pogledala. THX No zdej pa pišem tole že celo večnost grem perilo obest pa pridem pol kej nazaj. papa cmok