|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
14.4.2007 16:55:11   
Majchi
Živjo punce!

Vidim, da ste spet zgovorne dons. Pridne! Vsak dan komi čakam, da mal RR preberem, ne morem verjet, kok preprosta finta so tile forumi, mene pa totalno osrečujejo user posted image .

Putka, a ti si mislila, da jaz v tisti trapasti oblekci okrog skačem user posted image ? To je samo za čez kopalke poleti npr. na morju. Trenutno jih pa nosim kot spalne srajčke, samo za spanje. Bog ne daj, da grem tak bel bajs na cesto user posted image . Tista črta je pa tud men šele pred kakšnim mesecem al pa dvema nastala. Pa tud naredi ovinek okrog popka. Je moja sestra rekla, da sem cela mal kriva user posted image . Drugač pa, tud če mi je vroče, ful pazim nase. Kratki rokavčki ja, ampak nobenih kiklc na zatečene gležnje, ledvičke so skoz pokrite (so tud hlače take), tko da tista fotka je tik pred spanjem. A se mi ne vid na frisu user posted image  (k zadetek)?

Zdele se grem pa kar mal posončit k mamic na teraso. Mi gre tok na živce, k sem bela k sneg. V solarij nisem hotla hodit, s tistim samoporjavitvenim losjonom se mi je pa tud sam 2x ljubil namazat.

Uživajte punce!

Pa, pa

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
14.4.2007 21:05:39   
ursyka21
Pozdravljene majčice!
Tudi jaz se vem javljam, čeprav že skoraj proti koncu. Rok imam 25.5. , kar se že svetlobno hitro približuje. No pa pripravljeno še zmeraj tudi jaz nimam nič.
S U G A R: zasledila sem da si imela nekakšne težćave z ledvico, pa me zanima kaj. Sama imam namreč ledvične kamne in ne dolgo nazaj sem dobila napad, kar še zdaleč ne privoščim niti svojemu najhujšemu sovražniku. Me je pa zelo strah da bi se to med porodom zaradi pritiska ponovno zgodilo. A ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem?
No pa lep večer želim vsem in pobožajte svoje user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.4.2007 11:06:33   
s u g a r
haj

jutro pupe, mene dans vse boli, včeraj sem bila pri mami in sem kr neki prčkarla po parceli, okopala rožice, pogledla kaj je kam novga nasadila, prala in hkrati sušila perilo (o kako pogrešam sušilca), našo pupo preganjala da se je mal igrala z drugo psičko, mačka prečohala (ta je pa iz dneva v dan debelejši - pujsek mali), ležala na sončku, papala, brala, bla pr sosedih na dolgi dolgi kavi, so mal pojamral kako zdej ni več "pr nas" tko k je bilo - namreč imeli smo idilo sredi gozda, no zdej pa se gozd krči in nastajajo nove hiše in je res dokaj neprijetno, ker tam kjer je bil npr. 14 dni nazaj še smrekov gozd je zdaj pesek in akcija bagrov, ampak vseeno še ostaja da je je lepo in ful mirno. No in danes sem ko razvalina, nogice me bolijo in nimam energije, ampak tale bo prišla user posted image , že ko samo pomislim da pride moj domov.

Pa mi je mami rekla, tamala ne nori in nehi šarat med rožami, da te ne bomo ponoč km pelal, k sam izzivaš. Jz pa kaj nej glumim gljivu, a lahka kej delam. Punce men se bo zmešal od tega da morm bit sam ležečki - dost mam.

Putka prosila bi te za tel na z.s. od mizarja, k morva dat ravno regal po najinih željah za TV narest in to k bi rada nikjer ni, ne vem a črnega pohištva ne delajo več al kaj, več ali manj imava črno belo kombinacijo stanovanja, razen spalnice, ki je barva češnje in bela.

Jz sem se pa včeri neki odločla, glede ravno previjalne površine, ker se od mojga starši tako nič ne zanimajo kaj imava in kaj nimava in samo govorijo o tem kako lepo da bomo imeli otročka, tako da ne bom kupovala pralnega niti sušilnega stroja, kr nej se oni mal izprsijo, še vedno imava čas da ga sama kupiva zakaj bi ga zdej na vrat na nos, že tko mi najbolj pomaga samo moja mami, pa prijatelji uglavnem vsi so se že zanimal in vsi so se ponudil da če kej rabva nej sam rečeva, onadva pa zero - no sej vse je za neki dobr. Tko da, sej vem da ga rabim halo, ampak me zanima če bo komu skontal.

Anči potem pravilno razmišlam in bom jutri res poslal nazaj in nej si sami iščejo papirje in izpolnijo pravilno. Ti pa pošljem še z.s. če boš lahka pogledala. THX

No zdej pa pišem tole že celo večnost grem perilo obest pa pridem pol kej nazaj.

papa
cmok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.4.2007 13:29:34   
Eviii
punce, sori ki se vmeševam v vašo debato. sicer nisem majčica (zaenkrat še nisem noseča, imam pa doma enega lušnega 13-mesečnega fantka), bi pa rada malo ursyko pomirila glede ledvičnih kamnov. tudi sama sem nosečnost začela z enim malo manjšim ledvičnim kamnom. v 25. tednu me je ornk zvilo in sem en teden pristala v bolnici. so mi že grozili s carskim rezom in podobno. je bilo stanje res kritično. pa se je umirilo. po tem sem fasala še zelo hudo vnetje (1300 levkocitov in 80 eritrocitov) in prestala terapijo z antibiotiki. pa so spet rekli, da kmalu rodila... malo pred novim letom (v 32. tednu) sem ta kamenček tudi polulala (sem zvečer rekla možu, da bom nekaj izločila, kamen ali pa dojenčka). uf, bolečine za znoret. in spasmex ni pomagal. in niti ketonal. drugega pa itak nisem smela dobit. po tem sem šla na uz trebuha. rezultat: 4 novi ledvični kamni in en žolčni... in ne boš verjela, mojega dejana sem rodila 6 dni čez rok. ga ni uspelo nič prepričat, da pride prej ven. in je popolnoma zdrav fantič. porod je potekal 7 ur ok, potem se je pa vse skupaj ustavilo, ker je imel dejan premer glavice 37 cm in sem sama bolj majhne postave. tako da sem na koncu imela carski. sta mi pa tudi en fajn ginekolog v bolnici in tudi anestezistka povedala, da je za moj primer najboljša epiduralna, če bi slučajno imela napad. pogovori se glede tega s tvojim ginekologom oziroma anestezistom. priporočam. če želiš več informacij, mi piši na zs.

drugače pa punce, kot moderatorka seznama nosečk naj vas spomnim, da se bo maj počasi začel in da se počasi lahko že odpravite v rim, da bom lahko začela krajšat seznam user posted image . srečno!!!!!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.4.2007 14:58:43   
Eca
Zdravo punce!

Vidim, da vse lovite sončne žarke, ker ni nobene na RR. Ali je mogoče celo katera pobegnila v Rim?
Ancka - s svojim opisom dogajanja si me prepričala, da do Rima nimaš več prav dalečuser posted image ? Tako kot ti opisuješ dogajanje so nam rekli v materinski, da nekaj bouser posted image . Pri meni je vse mirnouser posted image , tako da mogoče bom le dočakala 7.5., ko imam PDP.

Putka - kje si našla te lepe čeveljčke(tiste, ko si nalepila fotki)? Firma kakšna? Meni so obojni zelo všeč, sploh za poleti, ko se bomo veliko sprehajale so takšni brez pete najboljšiuser posted image .

Sugar - ne noret user posted image , samo počivaj, boš potem norela z vozičkom okoli....user posted image .

Jaz se sedaj odpravljam likat, čakam samo, da se llikalna postaja zagreje in potem hop na otroške cotice. Noge imam že zdaj kot user posted image - podobno sem imela v prvi nosečnosti ene 3 mesece pred PDP. No, po likanju pa bodo moje "nogice" definitivno od user posted image . Mogoče mi uspe še na kratek sprehod s tamalim, potem bo pa počasi konec dneva.

Grem, likalnik se že oglaša! Uživajte in se beremo!

Eca

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.4.2007 15:27:41   
juniorka
Lep pozdrav!
Kako kaj vikend? Meni so tko vsi dnevi enaki- en sam vikend user posted image ! Včeraj je prišel moj dragi, smo bli vsi mal na sončku pred hišo, kavica..., jaz sem oprala še dva stroja cunj in plenic in sem se zvečer spravla likat...  Danes ob dvanajstih sem končno vse končala... mimogrede, jaz sem likala sede, pol sem pa vstala zvečer in me je tko piknilo v mednožju, da sem kar noge skup stisnila, da ne bi mali ven skoču user posted image ! Ma moram rečt, da sem dans že tud enih par mini krčev mela, ampak ko ležim, je ok! Samo ležat je pa tudi meni problem! Sem morala še malo pri kuhanju kosila posredovat, da sem riž po svojem okusu nardila- in smo pol jaz, moj dragi, oče in sestra jedli riž basmati, mami pa si je navadnega skuhala user posted image  Ma, druga puberteta jo daje....
Zdaj sem še mal formulo  pogledala, pa kavico spila, pa bom šla zdaj mal vn na ležalnik- moj že na kavču smrči namreč, je kar formulo preglasil user posted image !
V glavnem, nekako imam vse pripravljeno, ampak jaz še kar načrtujem, je treba še gume menjat, pa jutri še patronažna pride, pol na predavanje o EA, za vsak slučaj, če se mi je zahoče, pa v sredo pregled..in res skrajno upam, da ne bo treba predčasno kam, da bo šlo vse po načrtih in bom lahko še kakšen sladoled pojedla v družbi majčicuser posted image , preden pademo v novo službo...
Se še kaj oglasim, grem malo v horizontalo...

Anči- kure nisem zadnjič nobene najdla user posted image , zato pa me je kr pred TV na kavču zmanjkalo!
Pridne bodite še naprej!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.4.2007 19:19:21   
s u g a r
haj

no perilo spedenano napol - vse je na postelji in čaka na baje nek likalnik, joj k pogledam mi je slabo, ampak bo treba zloženo dat v omare in kar je za zlikat pač zlikat, to pa je user posted image  k si preveč len da bi takoj zložil in ne bi bilo treba likat, no zdej pa bo treba. Danes sem lenarila in lenarila in lenarila, se nastavlala sončku v kratkih hlačah in kr oblekco sem čez navlekla dobr da je elastična k pondelk in sem uživala mal sem sončka prvoščila tudi bušiju in se moram pobahat imava z malim "bušijem" že lepo barvico, sam mava pa tud lepo majčko odtisnjeno (naramnce od modrčka in oblekce), pa nog nimam več zimsko obarvanih (nikol nisem kot jogurt mam skoz mal barve), tako še mogoče dvakrat grem na sončka pa bo glih prou. Moj pa bo pomoje itak k cigo pršu domov - tega najde sonce še v senci, zadnjič je na Krvavcu brez čelade in špeglov učil in je kr lepo barvico dobil, pol pa je frajer dal še jakno dol in se bordu "itak cepc" sam v majčki, čudn da se ni še sleku. Jz bi bila v sekundi bolna, ta hudiček pa ga še šmrkat nism vidla. No da nisem zdele kake viroze nadse priklicala, držim pesti.

Drgač sem dans neki slikc spet gor na RR nabasala, med drugim tudi našo kuhinjo, k mi je skor živce požrla, pa še mal od naše puže, mojih slikc pa nč - bomo še kej pobrskal pa dodal.

Nič grem jz tjale prot spalnici in se fliknem na postlo zlagat perilo - zlagala pa jih bova skupaj pa če bo to ob dveh ponoč pa ob dveh sama jih ne bom in pika. Sm bla pa zdele 4 dni tko pridna za vse za nazaj in naprej.

No punce lepo bodite, mirkite da ne bo v Rim odhod prej kot po PDP, Anči, ne hecaj se, veš men se zdi da k nam boš ti ušla se bomo šele začele zavedat da zdej gre pa zares, zdej se mal še vn vadimo, da sej je še deleč pa zdaleč ni, tuki zelo tuki je. Zdele ti napišem še z.s. - in imaš da mi odgovoriš (hehe)

Nič pupe lepo bodite in papa se tipkamo mal kasnej al pa jutr.

Lep večer papa
cmok
sugar

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.4.2007 19:20:53   
s u g a r
jawohl eca. Ne bo energije za noret okol zmankal, no mislm da ne.

ok
pa

Neposredna povezava do sporočila: 2133
15.4.2007 19:48:25   
kaya2007
Sugar, full je luštna kuhinja! Pri nama bo čist isto postavljena-v črki U in tudi okno imava na isti strani, sam da je najino ožje..ampak se bova verjetno še načakala preden jo dobiva.
Končno sem oprala vse oblekice (ni jih malo, za cel "štender"!) in plenice, kdaj bom likala pa še ne vem...
Danes je bil res lep dan, upam da ste ga vse tudi tako preživele in uživale v sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.4.2007 20:06:11   
ancka1
Čao bejbike!

Se vam javljam (še čisto v enem kosu user posted image ). Sem malo Pušenjaku morila na MON-u, pa se ti znaki-znanilci poroda lahko še kar vlečejo. Mi je dobro odgovoril: "Kako dolgo se ti znaki lahko še vlečejo ne vem, lahko pa vam zagotovim, da dlje kot 4 tedne sigurno ne." user posted image  user posted image  user posted image  Kakšo odkritje, faca. user posted image  Vsaj še do srede, ko imam pregled mora iti skozi. Da ne bom pa na koncu pa full čez rok. user posted image

Danes sva se z možem imela noro dobro. Sva šla malo na Bled, pa jest, potem pa še h kolegici v Bohinj na kavico. Pa moj me je končno malo poslikal, da bom imela vsaj kakšno fotko v svoji "knedl" obliki. Sicer se sovražim slikat, ampak tega ne dokumentirat, bi bilo pa kar malo kruto. Vreme pa kot v pravljici danes, ne? Čisto poletno.

Sedaj se grem pa malo dol počit, preden grem spat. user posted image  Me je kar zdelal izlet.

Sugar, če ne prej ti odgovorim takoj jutri zjutraj!

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
15.4.2007 20:08:19   
ancka1
A ja, ko sem videla od moderatorke sporočilo, sem najprej pomislila, da je katera kaj zajuser posted image  in bodo kakšne sankcije.
Pa še ukinit nas hoče počasi. user posted image  user posted image  user posted image  
Joke!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
15.4.2007 20:29:08   
petrinja
helou majčice!

Ančka1 -tudi jaz sem bila danes malo na Bledu z mojim dragim! Šla sem sicer v Zako, kjer je moj daddy lovil ribe-je namreč strasten ribičuser posted image , pa sva ga šla mal pokukat, pa še eno hladno pivičko sva mu nesla. Pridna jest! Moram pa povedat, da meni tudi blazno diši pivo-moram kar kakšen požirek komu sunituser posted image , čisto toliko da imam na ustnicah- Kar ne vem kaj mi je? Je pa res da naj bi bil pivo dobro za mleko delat-pa ti to razumi!! So še celo v materinski rekli, da pol ko dojiš, nič ne škoduje kakšno pivo. V redu.
Tudi meni se je pa drugače že spustil buši, in mi že blazno pritiska navzdol, kar naprej me špika-kot nekakšni popadki, križ pa me začne noro bolet, že če sam mal dlje hočem hodit... Jest upam, da grem prej v porodnišnico, ker tako neučakana pa res še nisem blauser posted image -no tok počakajmo, da bo razvit 100%, pol pa že lahko šiba!
A je kateri G že kaj gledal maternični vrat? Ali pa CTG? Pišuka, jest mam v četrtek spet G, in me prav zanima, kaj mi bo sedaj naredila ( ali pa ne naredila ). sicer pa še malo, malo...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.4.2007 20:41:10   
ancka1
Spet jaz.
Sugar, sem bila pridna in imaš ZS.
Petrinja, meni tudi full pivo paše pa si kar brez slabe vesti privoščim kakšen mali Radler ali pa Panache, tu je alkohola notri toliko, da ni omembe vredno. Njam!!!!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.4.2007 20:57:12   
ursyka21
Oj petrinja!
Meni moja ginekologinja že celo nosečnost pregleduje maternični vrat oziroma ga otipava in vsake toliko tudi uz izmeri. Sem pa slišala, da nekatere sploh ginekologi v nosečnosti ne pregledujejo vaginalno.
Mogoče nebi bilo slabo da te pregleda in ti pove če si že kaj odprta. Vsaj mislim da ni slabo če prideš rodit in si že nekaj cm odprt.
Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
15.4.2007 21:01:43   
rožica81
Čer user posted image

Kako ste preživele vikend? Je bilo ful lepo, kajne? Pa vidim, da ste vse prale in likale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Danes sem pa končno spet naredila pico user posted image  OOOoooooooooooooo, kolk je bila dobra user posted image  Se pa še v življenju po moje nisem tolk spekla kot danes, ko sem pekač iz pečice jemala. Čez rokavico me je opeklo - skoraj cel prst imam mehurjast. In potem mi je moj dragi pico razrezal, jaz sem imela pa roko kar v vodi ves čas user posted image  No, sedaj je že bolje. Vsaj boli ne. Prej pa kot user posted image

Juniorka, kdaj imaš v sredo pregled? A imaš samo ctg? Jaz imam samo ctg, ker takrat G itak še ni v zdravstvenem domu.

Sicer imam pa jaz občutek, da se temu našemu fantu še prav nikamor ne mudi, tudi če sem jaz že vsa naveličana, zadihana, komaj se še obračam... ampak je res važno samo to, da bo mali v redu. Sta me danes mojedva po enem tednu videla in je mami prav presenečeno gledala moje okrogle prste na rokah, pa kak obrazek imam... Vode kolikor hočeš user posted image

Lep večer mačke user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.4.2007 8:55:11   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Putka - kje si našla te lepe čeveljčke(tiste, ko si nalepila fotki)? Firma kakšna? Meni so obojni zelo všeč, sploh za poleti, ko se bomo veliko sprehajale so takšni brez pete najboljšiuser posted image .

Oboje Teva, na njihovi spletni strani. Upam, da jih bodo imeli tudi pri nas.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.4.2007 8:57:33   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
A je kateri G že kaj gledal maternični vrat? Ali pa CTG?

Ja meni vsakič, zaenkrat še tesniuser posted image . Prejšnji teden sem imela nazadnje pregled (36t), pa me je še na CGT poslal. Vse ok.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.4.2007 9:52:38   
kaya2007
Meni še nikoli niso pogledali materničnega vratu, vedno mi dela samo UZ user posted image
Na CTG pa kot sem že napisala, me bo poslala šele po 40. tednu, upam da tega niti ne bom dočakala!
Aja, punce a katera ve zakaj sploh pride do tega da gremo čez rok? A gremo dejansko čez rok al je to zato, ker npr. rok ni bil čisto pravilno določen?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.4.2007 10:11:12   
mravljica3
pozdravljene punce!!

Jaz sem ratala ena lena packa za pisanje! Odkar sem prišla iz bolnice sem bila prav brez volje! To ležanje in počivanje me je čisto uničilo! Včeraj sem šla po dolgom času na sprehod in počutila sem se odlično, tako, da sem se odločila, da je konec s tem ležanjem. Krče pa imam tako in tako vsak dan. Dolgotrajne priprave na porod, tako, da ne pozabim kaj me čaka.
Moja  user posted image user posted image   sta se odločila, da bosta še nekaj časa v trebuhu, vsaj tako pravi moj g. Sicer pa je to rekel že na predzadnjem pregledu pa sem potem čez en teden dobila popadke. Drugače sta že kar velika, imata cca 2250 g (v 34 tednu), tako, da ne bi bilo preveč hudo če rodim. Ampak tale moj g je pa fajn čuden. Saj človek razume, da ima veliko pacientk, ampak, da se ne spomni za en teden nazaj, da me je gledal na UZ in potem me še vpraša, če me je on poslal v porodnišnico, čeprav sem mu povedala, da sem imela popadke!!?? In še naroči me čez dva teda, ko je na dopustu, potem pa me dajo kar k eni drugi ginekologinji. Pa še to, vsakič mi reče da se bova čez tri tedne dogovorila za porod?! Me zanima do kdaj se bo to vleklo. Saj nočem tarnati, ampak ne vem ali sem jaz čudna ali on?

Drage moje, jaz grem malo ven na sonce, imejte se lepo in upam, da mi pisanje kaj bolj steče.

pa pa

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.4.2007 12:19:56   
petra a
punce, a vam delajo ZS?

meni ne.

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.4.2007 13:04:53   
juniorka
Pozdrav!
Jaz sem imela patronažno zdejle na obisku, pa zgleda ful mlada, ampak ima že 6 let staro punčko, tako da ima izkušnje user posted image !
Za iz porodnišnice, če bo toplo, mi je svetovala: en dolg bombažen rokav- body ali majčka + plišast dolg rokav (pajacek ali jaknica), ter žabe (tanke bombažne) + hlače (ali seveda  pajacek, če je v enem..) + copatki!
V glavnem, nič kompliciranja, pokriješ ga pa s tanko dekico, če je pa res toplo, pa samo s pleničko! No, to je meni svetovala, ker sem jo vprašala za mnenje in ji pokazala cunje... Pa je čist ok, ne rabim nič tanjšega iskat!
Glede poroda- ne bit tiho, treba je povedat na glas!!! Njo so 7 ur mantrali, pa so pol carskega nardili, ker je bla 5 dni čez rok in se je mali začela kri zastrupljat... Zdravnica je pa komentirala, da še ni nič kritično, pa se je njen mož oglasu- kako prosim? Tako da so pol posredovali.. Malo so ji z brizgalko nafutrali, da se nikol ni naučla pol zize vleč in si je morala mleko skoz črpat...je rekla, da ne bi več tega dovolila, pa tudi adaptirano mleko bi si nesla kr sabo, ne pa, da je bla mala dost lačna, ker še njej po carskem 4 dni ni nastajalo dovolj... No, upam da jih ne bom slišala od koga, da brez dovoljenja posredujem zgodbeuser posted image , saj je vsaka info, ki jo dobimo, zelo dobrodošla, a ne?!
Ja, pa glede ležalnika mi je svetovala tega :
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2001&e=storeproduct&pid=38824
Ker je uporaben takoj in pol se še v stolček prštima! A ga je ktera kje vidla v naših trgovinah?

No, tolk zaenkrat, me že mami kliče, naj ji neki pomagam user posted image !
Pa pa
Sugar- super kuhinja!!! user posted image  Jaz tudi melauser posted image !

Ja, gume sem tudi že nabavla dansuser posted image , sem pridna- vstala ob 7ih! Mali je tudi pridno delaven- baje je to, ko se mi ful premika levo-desno njegova ritka user posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.4.2007 13:24:04   
kaya2007
A še vedno je treba otroka v flis oblečt? Men se zdi pa toook pretoplo za to user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 14:01:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.4.2007 14:30:10   
ancka1
Dan babnice!

Ste v redu? Ne vem, kako sem lahko tako lena...prav na silo sem se spravila eno zelenjavno rižotko spacat. Imam tudi za te dni, ko prideta tamala bolj enostaven jedilnik pripravljen. Tašča je kuhala samo tiste dni, ko sem bila v bolnici (se pravi je kuhala za fante, da niso bili lačni, ker sem jaz "zatajila"), prvi dan, ko sem prišla domov je bilo konec z njeno kuho. Tudi prejšnji teden sva jo midva 3x povabila gor na kosilo, ona pa tudi en dani ni vprašala, če kaj skuha. Vešča stara! Ostalim se full hvali, kako bo ona vnučka pazila pa pomagala pa bla bla bla, se ji pa že sedaj nič ne da pomagat. user posted image  Sedaj tudi moj že resno razmišlja o svojem vhodu, kako to čimprej izpeljat.
Sicer pa danes pri nas ni prav nič fletno zunaj, prav zoprno veter piha. Popoldne greva pa z dragim po gugalnik, so me ravno iz trgovine klicali, da so že naredili interni premik in je že pri njih v trgovini. JUHU! user posted image  A morda katera ve, kje se da tisto blazino kupit, da otročka podložiš, da spi na boku. Sem jo v Neckermanu naročila, pa sem čakala in čakala...danes sem pa jaz klicala, da so mi povedali, da je razprodana. user posted image

Se še kaj javim, šibam rižoto pomešat, da se ne prismodi. user posted image

LP, Ančka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.4.2007 14:32:39   
Majchi
Sugar, ful je huda kuhinja! Zelo lepo! 

Punce, a je kera za srečanje v četrtek, petek? Kakšna kavica al pa sladoled? Drugače nam bosta Anči in Rožica ušle v Rim, Juniorka pa takoj za njima user posted image . Predvidevam, da ste že vse doma, pa bi lahko en krog do Čolnarne nardile. Kaj pravte? Predlogi za lokacijo in termin dobrodošli. Pa še Juniorka bo ravno v Lj.
Sugar, organizator, kje si? Povejte, kok ste kej za stvar.

Jaz pa zdele šibam v City park. Grem v Marks&Spencer pogledat za navadne gate zase (drugače ne vem, kam naj si potem Vir 80 namontiram user posted image ), če ne pa kam drugam. Pa v Mullerja za modrčke za dojenje, k ste ve punce rekle, da so tam v redu in poceni. Pa verjetno še v Spara po par stvari za ureditev stanovanja.
Potem se moram pa nujno mim frizerja zapelat in se naročit, ker mam že taaaak narastek. Sem hotla it čim bližje PDP, pa zgleda ta griva prehitro raste. Ne morem več čakat.
Jutri pa pičim h kozmetičarki na nego, pa na depilacijo nog, pa na pedikuro,... Komi čakam, da se mal bolj uredim.
Aja, pa kakšne nove japankice si moram kupit. Sem zadnjič eno besno čistko delala, pa sem vse stran pometala. Zdej, k je pa tok vroče zunaj, da se mi meša, pa nimam nič user posted image .
V glavnem, mam kar nekaj dela. Spet bom pol pozabla, pol bom šla pa ta teden 3x na vse te lokacije. Moj spomin je zadnje cajte kot ementaler user posted image .

Pa, pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?