Eca
|
Hej majčice! Spet sem v časovni stiski, tako da bom morala pohiteti s pisanjem..... Torej odgovori: Babygirl - samo zgrešila si moje poste....Janez je še vedno v mojem trebuhu, bolj len pri brcanju in upam, da še vedno na glavi. Zdajle počasi odhajam k g in na CTG, upam, da ne bo kakšnih sprememb. Kaya2007 - jaz sem danes šla pogledat te povštre za podložit v Diafit in jih imajo... dva povštra, ki se z enim trakom skupaj držita, en povšter je daljši in en krajši, prevleka se da slečt in oprat. Cena 15 EUR . Moram razmislit, ali bi te nabavla, ker ko otrok to uporablja itak ne ve da ima medveda ali zajca pred sabo - to je bolj za "šminkanje" in za 31 EUR. Glede moderčka s kostjo pa imam info, da se nosečkam in doječim mamicam odsvetuje, ker baje povzroča zmanjšano delovanje žlez - skratka škodijo ali nekaj takega. Sicer pa si že sama opazila, da za nosečke ni moderčkov s kostjo. Le zakaj . Naj me katera popravi, če tale moja info ne drži. To sem jaz izvedela v prvi nosečnosti.... Tudi jaz sem si včeraj nabavila en moderček za dojenje v Muelllerju, košarico imam sicer B, me pa zanima če bo zdržal moje težke prsi. Sugar - kuhinja je zelo lepa , koliko sta dala za lesene dele? Saj je iz Ikeje ne? Bambina - moderčke za dojenje že kar nekaj let prodajajo v H&M, samo niso vsi modeli uporabni. Tiste, ki sem jih jaz v prvi nosečnosti, so bili meni podn, ker niso držali moje "teže". Mogoče imajo sedaj nove modele Petrazg - po moje tiste podloge za posteljo ne rabiš. Moj prvi sin bo sedaj star 2 leti, smo mu že večjo posteljo nabavili, pa še vedno je v plenici, tako da ni panike, da ti zmoči posteljo. Ta podloga pride prav, ko ga začneš odvajat od plenic. Razen tega so te podloge tako "plastične", da je bebiju vroče in se poti. Jaz odsvetujem. Glede moderčkov - ti za dojenje so najbolj praktični, s klasičnimi boš težko shajala - povem iz izkušenj. Rabiš pa samo 2, enega na sebi, en v pranju. Mislim, da ni to nek strošek 2 moderčka. Putka - MotherCare v MB-ju žal ni več. Sploh pa imam info, da ga v SLO ni več. Majchi - glede termometra sem jaz že čisto zmešana. Meni je patronažna rekla, naj nabavim tistega za na čelo - kot pisalo, potegneš pisalo od leve do desne sence in pokaže . No, ko je otrok z vročino ravno ni navdušen da mu ti tisto pisalo vlečeš čez čelo . Sedaj razmišljam o termometru za v uho, ki pokaže takoj oz. po 1 ali 2 sek. Tega sem si že večkrat sposodila, ker našemu termiču nisem najbolj zaupala. Tega, ki imam jaz je stal cca 50 eur, tak da je bil ta denar proč vržen, bom verjetno ob priliki nabavla kar tega brauna ali philipsa za 60 eur za uho. Je pa res, da ti za v uho niso natančni, mislim, da moraš prištet 0,2 stopinje al nekaj takega . Ok, zdaj pa moram nekaj pojest in potem šibam. Lp, Eca
|