s u g a r
|
hej kje naj začnem. Prvo moj vikend pri moji mami, pri meni doma (bivši doma) je padel v vodo - tast je zbolel in je dobro da kdo vrže uč nanj, da je vse ok pa kako juhico pa kej malga za pojest - upam sam da ne fašem česa. Moj je reku sam tok da hiša ni prazna, pa hitr vn let, k mu poveš da si mu prnesla, pa ful se mi je opravičeval pa do dans zjutri ni vedu a bi šel al ne bil šel, pa kok ga skrbi k men tok trebuh skoz otrdeva, pa k sm čedalje bolj čudna - res sem čedalje bolj zmatrana, sam spala bi. Pa sem ga sterala - če že midva ne morva z njem v Dubrovnik naj gre saj on in ima kaj od tega, ane? Tako da jutri popoldan sem se zmenila z drago od tasta da mene ob pol šestih dalje ni doma in da pridem potem zvečer, da dopoldan bom jaz mal čekirala in da pol nej pa ona pride. Tako da se šihtava, pretegnt se pa ne nameravam, ker že sebe komi prekladam. Drugače sem kul, sam utrujena sem - doma mi moj ful pomaga mene čaka zdele k ga ni samo pranje perila pa še to bo moja mami pršla pa mi zrihtala, skuhan (tako kot se tudi nekje ve pripravljate) nekaj že imam, ampak mi tko kej zapaše in odtajam tako da bo spet treba nafilat skrinjo. Mali nori in nori, v največje veselje sta mu še vedno dve žogi, ena ledvica in ena mehur, no trenutno me mal nad popkom boksa in na desni strani in z glavo opleta po mehurju - še vedno je čist aktiven, pa sej je prou. Kaj delam drgač - nč spravla sem se (na glavo mi je padl da bi to poštimala) urejanja vrta (preobrazba) od raznih nasaditev grmičkov (oba imava raje zelenje kot vse v cvetih), kako bova nasadla živo mejo in tako naprej, kej bova uštimala za sedet in kje bodo IGRALA - to se mi zdi da je edini razlog zakar sem se spravla na ta projekt. No pa zdej rišem in berem in bluzim. Hahaha No ne vem zakaj sploh nisem nič prižgala svojga računalnika in se spravla neki napisat. ZA UŠESA ME MORTE. No pa še mal se morm sama sebe pošimfat - tud torbe še nimam, planičk še nimam, sploh ne vem kaj še nimam - neki se mi še ne da mislt na to da bo res skor zdej zdej it v porodnišnico. PROV GROZNA SEM, v primerjavi z vami. Zresn se baba. hehe Drgač mam pa veselo novico za vas. JEEEEEEEEEEEEEEEEE. Mam izbrano babico ki bo z nama pri porodu, brez pardona, pred vsem se enkrat vsi trije srečamo, da pogleda kako in kaj in da grem še na en pregled v porodnišnico (to je bil predlog, moja G mora še dat blagoslov). Ne me met za kakšno k komplicira al pa kej, glede poroda, sam pr vsem tem sračkanju k sem ga in ga imam z ledvico bi imela ob sebi nekoga ki me bo lepo po najinih željah vodil čez porod, pač sem tak človek ki mu to ful pomeni, pa če plačam zato pač plačam. Želje pa so čisto normalen porod brez kompliciranja - no sam kengurujčkal se bomo. Če odmislim ledvico imam drugače ful lepo nosečnost, nobenih težav ampak tale moja nezgodica je prav neprijetna na momente, sam vam povem da bi s tako nosečnostjo pol k se z ledvico poštima se še prjavla. Punce res mi ne zamerit zarad teh besed, dobr vem da težave niso fajn, ampak če jih vse odmislimo, je pa prou fajn, ane? čestitke obema ki so se mali obrnili v narobe svet. Lukrecija - držim pesti za malo miško, da bo vse ok. Ančka - ne se hecat s padci, uni šjori pa kr zabrus, da za prvomajske pa na žalost ne bo šlo, naj jih pa tera k svoji mami al pa nej frej uzame in pika - no to mora reči tvoj mož, ampak probita in recta da basta ne gre, al nej pa ona pride kuhat še za vaju, pa otroke, ker vidva res ne bosta mogla in pika, ne gre. Šjora smotana. Kaj sem zasledila da se je dala sterilizirat, al kaj? Edin pamtn, da ne bo še več otrok trpel zarad njenega idiotskega obnašanja. Sori, za te mal oštre besede. Iwa - kam hodiš v materinsko? Sprašujem zato ker jaz sem prejšni mesec spustila par predavanj in jih imava zdaj v porodnišnici, pa me mal firbec matra. No punce ne vem če je glih roman neki pa je. Mal sem melanholična, ampak bo bolje, itak. Punce tele mizarje, zidarje in ostale kvazi obrtnike pa sterajte kok so dolgi in široki, nehite se hecat ve se morte zdej ubadat s sabo (zadnji tedni ki jih imate lahko zase) ker potem se bomo vse ubadale le z družino, in bomo redko našle čas zase, sicer nam bo pa družinica tako nam kot našim dragim na prvem mestu (upam kar se tiče dragih). Aja jaz imam novo ime NASEDLI KIT, komaj se gužvava po kuhinji pa čez vrata (najino razglabljanje in debatiranje je ponvadi ali med vrati še raje pa imava kopalnico - tisti resni pogovori, te so res v kopalnici - ne vem kako je to ratalo, ampak tako je in sva se ravno temu zadnjič smejala, kako, zakaj, kdaj je do tega prišlo in res najino mesto kjer se kaj resno meni je koplanica) smešno ane. Da ne omenim Junijorka ha striženje nohtkov na nogah, PROJEKT ŠT. miljon, no men nogice tudi poštima mami total pedikura in masaža, jaz pa zravn skor zaspim. Zadnjič sem se namreč tako oklala z škaricami da me še danes boli, sm rekla opa nič več, zakaj bi se zvijala, k ni ne men ne mojmu malemu v užitek, sej dosežem in gre sam se ne mislim matrat. Me pa mal skrbi nega tam spodaj, namreč tm pa sploh ne vidm pa sem na tem da premišljujem kaj nej, naj se moj spusti v to (zadnič sem neki siknla in je reku pa kaj se sekiraš bom pa jaz, jaz pa ne ne nč ne boš ti tam okol čekiru - pa me je zabil no sej res je da nism in da ne bom vidu kaj to je, hahaha) ali nej vstrajam sama in da bo skoz neki skor napol. No tole je bilo mal intimno ampak pa kaj pol. Sej smo vse iste pa lahka smo brez dlak na jeziku, ane? No grem zdej - luštajo se mi palačinke, sam ne vem če se mi jih da delat. No ja bomo vidl. Punce lepo nočko in se redneje oglasim. papa cmok še en mejčkn, pa bo a ne