|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
12.4.2007 16:41:40   
Majchi
Živjo punce!

Eca in Lukrecija bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  za salte vajinih user posted image . Sta ble že kar orng razočarane zarad tega CR, no sedaj pa ne bo treba.
Zdej mam pa jaz občutek kot da se je mala nazaj na noge obrnila. Iz levga na desni bok se je ziher, ker zdej njene pestke oz. petke (saj sploh ne vem, kaj to je za ena bunkica) čutim na levi strani in ne več na desni. Če se je pa nazaj usedla, pa nisem ziher, ker se mi čist povsod premika.
Mogoče se je ža malo spustila, ker jo precej nižje čutim in potem je tak feeling kot da so spet nogice v medenici na mesto pod prsmi. Je pa res, da so mi v zadnjih dveh dneh kar tri osebe rekle, da se mi je trebuh opazno spustil. Jaz sicer ne opazim, je pa res, da sem tudi jaz, tako kot ti Rožica, precej bolj laaačnaaa user posted image . Mogoče je pa želodec res mal bolj osvobojen. Aja, pa tud meni je zdej občasno začelo dol pritiskat in me mal špikat tam spodaj. Očitno se je res spustila. To pa pomeni, da se bližamo koncu.
Punce, jaz še vedno ne dojemam, da bo treba it rodit. Še vedno nočem it rodit! Men je še zmer tok fajn.

Kaya, a mava midve istga mizarja? Mene tud že neki časa za nos vleče. Je rekel, da bo konc tega tedna, včer mi je pa obljubil za sredino naslednjega tedna! Zrihtat mi mora pa previjalno, omaro za dojenčkove cotke in pa vsa notranja vrata. Tko da tud jaz še ne morem oprat in zlikat cunjc, ker jih nimam kam dat in to me fuuul živcira. Prav kvari mi gnezdenje! Da ne govorim, kok je najinim gostom bedno it pri nama lulat, ker ni notranjih vrat in samo ena rjuha tam binglja user posted image ! In to že par mescev! Isto kot pri teb Rožica! V glavnem, če drug teden mizar ne pride, ga bom na gavge obesla, huda bom tok user posted image !

Telebajsek, tud jaz sem zadnji teden začela ful v noge otekat! A vam povem tole zgodbo?
V ponedeljek se midva z mojim, njegova svakinja in njen sinček odpravimo na izlet na morje. Ful lep vreme, praznik, vse super. No, in na poti do Kopra men lepo pridno otekajo noge, ne da bi jaz sploh opazla. V glavnem, v KP se je začela gužva, zato je moj kar parkiral, on pa svakinja na rolerje, tamav na kolo, jaz pa peš. Ko sem se jaz skobacala iz avta, sem mislila, da me bo kap! Noge.... groza user posted image user posted image user posted image ! In jaz budala hodim do Izole (cca. 6 km) peš, s tem da so me že po 100 m noge žgale. Na koncu sem hodila že po zunanjih straneh podplatov. In v Izoli dam dol superge in štumfe in sem imela na obeh podplatih taaak žulj, že poln vode, da bi lahko nazaj kar plavala. Groza, še naslednji dan skor nisem mogla hodit, tok me je bolel. Nisem pa hotla bit jaz ta največji dojenček in težit. Čeprov je moj valjda pol šibal z rolerji po avto, tko da mi nazaj ni blo treba. No, sej itak ne bi prišla, ker je blo res too much.

Tko da punce, pazte na noge. Ko otečejo, je isto, kot da v najbolj udobne čevlje, kar jih imate stopijo druge noge. Ali pa kot da bi imeli nove čevlje. Čist se vse spremeni in potem so žulji. Nagravžni.

Zdej grem pa še mal ven uživat. Pridne bodte, pa, pa.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.4.2007 17:09:38   
s u g a r
u madona

kok cajta me pa ni bilo?

Punce vse ok. Tole kar sem zamudila preberem da sem na tekočem in povem kako smo kaj.
Moj je spakiran in na poti v Dubrovnik, jaz pa sem doma in delam kaj že - nič.
Več povem potlej.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.4.2007 17:43:07   
Majchi
Sugar, ti nas s takim postom sam mal zakuriš, da vse nestrpno čakamo na tvoj roman. Hitr prid nazaj user posted image !

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.4.2007 18:03:02   
kaya2007
Majchi, jaz sem svojega mizarja skenslala...me je res too much razjezil in bom šla pač kupit previjalno mizo oz. predalnik. Vrata mi pa dela en drug in ga tudi že cel dan ne dobim na telefon. Tako da so očitno vsi isti user posted image  Pa še mož me je razjezil, sem tok razočarana nad njim user posted image
kar se čevljev tiče, jaz že cel teden hodim v japankah in mi je the best! Obožujem ta čas, ko lahko obujem že odprte čevlje!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.4.2007 18:22:56   
juniorka
Čaka vas pošta-email, ktere ste ga dale, al pa zs, ki je na hitro pretipkan samo z osnovami user posted image , če je pa kakšna napaka, mi sporočte!

Punce, ne se obremenjevat z obrtniki- na sonček, pa bo kr boljšuser posted image !
Jaz imam omaro, ampak so oprane cunje na kupu in čakajo na likanje... počasi bo...danes pa ziher neuser posted image !

No, se še javim kaj, grem nazaj na sonček, dokler ga je še kaj!
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.4.2007 20:54:13   
Eca
Hej!

Danes me pol dneva ni, pa se tako razpišete, da sploh ne morem več dohajatuser posted image .
No, ko bomo imele štručke doma, pa tako ne bo več časa..... moramo sedaj izkoristituser posted image

Jaz sem čisto "izmozgana" od A. tako, da bom sedaj zaključila in vam jutri kaj več napišem.

Aja, še enkrat HVALA za vse čestitke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lukrecija tudi zate, da se je bebi obrnil na glavo. Sedaj smo menda vse "na glavi" in čakamo na dan d.

Lep večer (Juniorka imaš zs, upam, da imama jutri date) in se javim jutri.

Eca

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.4.2007 20:59:26   
s u g a r
hej

kje naj začnem.
Prvo moj vikend pri moji mami, pri meni doma (bivši doma) je padel v vodo - tast je zbolel in je dobro da kdo vrže uč nanj, da je vse ok pa kako juhico pa kej malga za pojest - upam sam da ne fašem česa. Moj je reku sam tok da hiša ni prazna, pa hitr vn let, k mu poveš da si mu prnesla, pa ful se mi je opravičeval pa do dans zjutri ni vedu a bi šel al ne bil šel, pa kok ga skrbi k men tok trebuh skoz otrdeva, pa k sm čedalje bolj čudna - res sem čedalje bolj zmatrana, sam spala bi. Pa sem ga sterala - če že midva ne morva z njem v Dubrovnik naj gre saj on in ima kaj od tega, ane?
Tako da jutri popoldan sem se zmenila z drago od tasta da mene ob pol šestih dalje ni doma in da pridem potem zvečer, da dopoldan bom jaz mal čekirala in da pol nej pa ona pride. Tako da se šihtava, pretegnt se pa ne nameravam, ker že sebe komi prekladam.

Drugače sem kul, sam utrujena sem - doma mi moj ful pomaga mene čaka zdele k ga ni samo pranje perila pa še to bo moja mami pršla pa mi zrihtala, skuhan (tako kot se tudi nekje ve pripravljate) nekaj že imam, ampak mi tko kej zapaše in odtajam tako da bo spet treba nafilat skrinjo. Mali nori in nori, v največje veselje sta mu še vedno dve žogi, ena ledvica in ena mehur, no trenutno me mal nad popkom boksa in na desni strani in z glavo opleta po mehurju - še vedno je čist aktiven, pa sej je prou.

Kaj delam drgač - nč spravla sem se (na glavo mi je padl da bi to poštimala) urejanja vrta (preobrazba) od raznih nasaditev grmičkov (oba imava raje zelenje kot vse v cvetih), kako bova nasadla živo mejo in tako naprej, kej bova uštimala za sedet in kje bodo IGRALA - to se mi zdi da je edini razlog zakar sem se spravla na ta projekt. No pa zdej rišem in berem in bluzim. Hahaha
user posted image

No ne vem zakaj sploh nisem nič prižgala svojga računalnika in se spravla neki napisat. ZA UŠESA ME MORTE.
user posted image

No pa še mal se morm sama sebe pošimfat - tud torbe še nimam, planičk še nimam, sploh ne vem kaj še nimam - neki se mi še ne da mislt na to da bo res skor zdej zdej it v porodnišnico. PROV GROZNA SEM, v primerjavi z vami.
Zresn se baba. hehe

Drgač mam pa veselo novico za vas. JEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Mam izbrano babico ki bo z nama pri porodu, brez pardona, pred vsem se enkrat vsi trije srečamo, da pogleda kako in kaj in da grem še na en pregled v porodnišnico (to je bil predlog, moja G mora še dat blagoslov).
Ne me met za kakšno k komplicira al pa kej, glede poroda, sam pr vsem tem sračkanju k sem ga in ga imam z ledvico bi imela ob sebi nekoga ki me bo lepo po najinih željah vodil čez porod, pač sem tak človek ki mu to ful pomeni, pa če plačam zato pač plačam. Želje pa so čisto normalen porod brez kompliciranja - no sam kengurujčkal se bomo. Če odmislim ledvico imam drugače ful lepo nosečnost, nobenih težav ampak tale moja nezgodica je prav neprijetna na momente, sam vam povem da bi s tako nosečnostjo pol k se z ledvico poštima se še prjavla. Punce res mi ne zamerit zarad teh besed, dobr vem da težave niso fajn, ampak če jih vse odmislimo, je pa prou fajn, ane?

čestitke obema ki so se mali obrnili v narobe svet.
Lukrecija - držim pesti za malo miško, da bo vse ok.
Ančka - ne se hecat s padci, uni šjori pa kr zabrus, da za prvomajske pa na žalost ne bo šlo, naj jih pa tera k svoji mami al pa nej frej uzame in pika - no to mora reči tvoj mož, ampak probita in recta da basta ne gre, al nej pa ona pride kuhat še za vaju, pa otroke, ker vidva res ne bosta mogla in pika, ne gre. Šjora smotana. Kaj sem zasledila da se je dala sterilizirat, al kaj? Edin pamtn, da ne bo še več otrok trpel zarad njenega idiotskega obnašanja. Sori, za te mal oštre besede.
Iwa - kam hodiš v materinsko? Sprašujem zato ker jaz sem prejšni mesec spustila par predavanj in jih imava zdaj v porodnišnici, pa me mal firbec matra.

No punce ne vem če je glih roman neki pa je.

Mal sem melanholična, ampak bo bolje, itak.

Punce tele mizarje, zidarje in ostale kvazi obrtnike pa sterajte kok so dolgi in široki, nehite se hecat ve se morte zdej ubadat s sabo (zadnji tedni ki jih imate lahko zase) ker potem se bomo vse ubadale le z družino, in bomo redko našle čas zase, sicer nam bo pa družinica tako nam kot našim dragim na prvem mestu (upam user posted image  kar se tiče dragih).

Aja jaz imam novo ime NASEDLI KIT, komaj se gužvava po kuhinji pa čez vrata (najino razglabljanje in debatiranje je ponvadi ali med vrati še raje pa imava kopalnico - tisti resni pogovori, te so res v kopalnici - ne vem kako je to ratalo, ampak tako je in sva se ravno temu zadnjič smejala, kako, zakaj, kdaj je do tega prišlo in res najino mesto kjer se kaj resno meni je koplanica) smešno ane.
Da ne omenim Junijorka ha striženje nohtkov na nogah, PROJEKT ŠT. miljon, no men nogice tudi poštima mami total pedikura in masaža, jaz pa zravn skor zaspim. Zadnjič sem se namreč tako oklala z škaricami da me še danes boli, sm rekla opa nič več, zakaj bi se zvijala, k ni ne men ne mojmu malemu v užitek, sej dosežem in gre sam se ne mislim matrat. Me pa mal skrbi nega tam spodaj, namreč tm pa sploh ne vidm pa sem na tem da premišljujem kaj nej, naj se moj spusti v to (zadnič sem neki siknla in je reku pa kaj se sekiraš bom pa jaz, jaz pa user posted image  ne ne nč ne boš ti tam okol čekiru - pa me je zabil no sej res je da nism in da ne bom vidu kaj to je, hahaha) ali nej vstrajam sama in da bo skoz neki skor napol.  No tole je bilo mal intimno ampak pa kaj pol. Sej smo vse iste pa lahka smo brez dlak na jeziku, ane?

No grem zdej - luštajo se mi palačinke, sam ne vem če se mi jih da delat. No ja bomo vidl.

Punce lepo nočko in se redneje oglasim. papa

cmok
še en mejčkn, pa bo a ne

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.4.2007 21:00:17   
s u g a r
no ja mislm da tolk dolga pa mi še ni ratal napisat, ane?

no pupe papa

Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.4.2007 21:20:12   
Anonimen
Pozdravljene majčice. Sem junijka - zgodnja - mogoče tudi majčica user posted image nič se ne ve.

Kako se kaj počutite v tem "zadnjem" mesecu?

Sugar jaz sem tudi kot nasedli kit, sploh zvečer se komaj iz postelje sparvim za na wc.

No lepo se imejte, pa da bo z vsemi vami vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.4.2007 21:42:33   
juniorka
Sugar, si se le prikazalauser posted image !
Glede intimne nege- jaz sem pred 2 meseci skor pop.., ko sem se lotla in sem rekla, da bom šla kar v salon na brazilsko depilacijouser posted image ! Pol pa mi je nekako ratal naslednjič, samo da vmes počekiram z ogledalom... Sem pa brala, so mele ene to temo in me je presenetlo, kolk jih je to delo prepustilo svojim dragim.. Jaz ne vem no, moj verjetn ne bi bil za, pa tudi jaz mu ne bi glih zaupala, ker se že sama včasih porežem... Ma, se ne bom več dolg ubadala s temi vprašanji- se bom še enkrat ali dvakrat mal potrudla, pol pa itak gremo rodituser posted image , samo pol ne bomo več srečke user posted image , ampak srečke mamice malih user posted image !
Jaz sem v zadnjem tednu ogromen obseg pridelala, se sama sebi čudim, ko se v ogledalu gledam, prav neverjetno, po moje je naš Nel en velik fant!Samo upam, da ne bo kakšen CR potrebenuser posted image  Pa drugače nimam nič proti, vse za dobro user posted image , ampak meni se koža tako slabo celi... Tista dva šiva od laparo sta rabla tri tedne, da se je stanje normaliziralo, zgleda pa ful grdo in srbi še po dveh letih.. Ena druga ranica na hrbtu pa ni hotla zacelit in se je vnela, pa sem morala 2krat na čiščenje pod splošno narkozo in je iz 1 cm2 nastal trak 2 krat 5 cm čisto tanke kože, ki tudi včasi srbi... Pa kaj vam jamram, tko al tko ne morem nič, kar bo, tisto bomo pač prenesli in to pogumno!!!

Drugače pa nič novega, malo sem eno knjigo brala, klicala sem patronažno in se bo oglasila, da se spoznamo in kar pač ma za povedat...

Lepo se imejte, pište, kličte, če vam bo dolgčas...user posted image
Pa lepe sanje- jaz mam pa sedaj same lepe, erotične sanjeuser posted image  in vam želim enake user posted image !
Lahko noč! 

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.4.2007 22:14:16   
s u g a r
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo nogico, no pa boš pa malce skakljala sem in tja pa bo ane?

Ti se sam drži in kaj pokramljaj z nami.

Junijorka mah jz tega mojmu ne zaupam le iz tega razloga, ker se jaz nebi počutila lagodno, pač to je moje delo. Jz še lulam z največjo težavo, če se on sam mem kopalnice sprehaja, zdej pa sploh, k rabm sto let da končam, mal dlje traja zarad bolečin k jih imam še zarad katetra. Pa bomo tud to blokado mogl ukint, ker so me že razveselil, da pred malim se ne da skrit in da tud na wc u miru ne moreš, no ja bomo vidl. Tud cesar je imel rad mir, kajne?

No palačinke so ostale v glavi, ker mi je jajčk zmankal in zdej bom raj kej druzga, kaj pa ne vem, grem spet mal pošnofat, če mi kej sede.

Aja to sem pozabla, premal sem se zredila in se je moj dragi zavzel da bomo več jedl, kako že, ja mogoče 1/4 več koščka kruha zjutraj in kosilo malce ampak malce več, ne gre mi hrana, neki. Bi pa jedla kokice, pa sladoled, pa piškote, sama zdrava hrana, ampak sam piknla bi, da bi se pa napokala, pa ne spet ne gre. user posted image , sam bo treba da ne bo mali prelahek, namreč to mi je rekla na zadnjem pregledu, drug teden 19 bomo vidl kaj bo novga.

No grem ležat, k sem cel dan na nogah, mam mraule v riti - pa morm počivat, najbol da si na vsaka vrata nalepim post it z notizom POČIVAT. Najbol.

Aja dala sem dva albumčka gor, mojga bušija in našo pužo, bom še dopolnila s kakimi boljšimi izvirnimi slikcami, sam morm k mami po prenosni disk ker mam tm gor ogromno slikic raznoraznih, jz ne zaupam več računalnikom, k se kr neki spomnejo pa neki zgine.

no grem papa
nočko.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.4.2007 9:20:50   
tejč
Živjo vsem!

Včeraj smo imeli krasno popoldne. Jaz sem najprej mislila it na plavanje na DIF, pol sem se pa premisla, da je bolje, če si vzamemo vsi cajt in smo mal skupaj, kot pa do večera sam neki norimo in si podajamo Ajšo. Šla sem do varuške, napokala malo v avto in sva se odpeljali do Lj do možeka in smo skupaj šli v BTC na kavico, potem smo Ajši dovolili, da je letala po Aveniji mladih med klopcami, tati je jedel malico, jaz pa sem pilaaaa, ker mi je blo tok vroče, ker sem bla v črnem oblečena.
Potem smo srečali enga kolega in smo šli spet na pijačko. user posted image Ful se je z Ajšo ukvarjal in jo žgečkal in ji delal Biba leze, midva sva pa počivalauser posted image . Kar naenkrat je blo ura 7, šli smo še do Cicibana pogledat, če je že kaj odprtih čevljev, pa se nismo odločili za nakup.
Potem smo pa šli kar domov pod planine; Kamnikuser posted image user posted image . Sem Ajšo vprašala: Kaj boš pa večerjala? "henovko, tati bo pa blaso" (hrenovko, tati bo pa klobaso)-pol sem mogla pa še večerjo prpravt, če je bla taka direktiva user posted image .

Danes me čaka komplet pospravljanje in še kavica s kolegico v Domžalah.
Prav lepo.

Petra a, pozabila sem ti rečt za mobitel cifro-da bi se še kdej dobile, mi jo lahko pošlješ na privat, jaz ti jo bom tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.4.2007 9:58:06   
ancka1
Kaj, ste se vse skrile na petek 13.? user posted image
O kako je lep dan. Ne morem verjeti, da je moje razpoloženje tako po vremenu naravnano. Se bom šla danes kar malo obraz posončit, da bom malo bolje zgledala za v porodnišnico. user posted image  Ne, prav res, sem vsa bleda in lisasta, malo zdrave barvice ne bo škodilo.
A so se vaši malčki (tiste, ki ste tudi bolj v začetku maja) kaj umirili? Meni je prav grozno, ko je že ene 2 dni takšno zatišje. Še zvečer, ko je sicer najbolj norel...včeraj pa nič. Upam, da bom naštela tistih 10 gibov... Me je pa včeraj tako v križu začelo dol pritiskat (ne sploh bolečina, ampak res močen pritisk), da sem že pomislila, da bo akcija. Pismo, a se je mali že čisto zagozdil al kaj??? Po navadi je res sabotiral, ko sem sedla za računalnik...u, evo ga miga! user posted image  Revež je že kot ena presta čisto navit notri. user posted image
Juniorka, hvala za podatkovno bazo. user posted image
Sugar, da ti malo skominov naredim...sem si danes za zajtrk palačinke z Nutelo privoščila NJAMI! Zadnjič jih nam je moj oči najmanj 40 napekel (je sklepal po sebi in mislil, da jih moji desci ne vem koliko pojejo, samo so oni bolj za klobase ipd user posted image ), pa sem preostanek kar zmrznit dala in se je čisto obneslo. user posted image
Tejč, jaz tudi full uživam, če se nam kakšen tak spontan dan posreči. Zvečer zaspim z nasmeškom na obrazu. Sploh, ko še tamali pred spanjem reče: "Danes je bil pa zelo dober dan" in me objame. user posted image  Sem potem itak čisto stajana. Tamala sta itak taka crkljivčka še pri teh letih. Ves čas rabita eno potrditev in naju velikokrat vprašata, če ju imava rada, pa "a te lahko malo stisnem",... Ah sta tako moja tedva fanta!
Včeraj sva šla pa z mojim po ležalnik (tistega, ki sem ga že zadnjič enkrat prilepila gor), pa imajo samo sive in mi niti slučajno ni všeč. Sva sedaj naročila željeno barvo in upam, da bodo fleksibilni. Pri nas je to kar hazard.  A ja, pa moram prav še enkrat napisat, kako je luštno izpadel dalmatinčkasti previjalni kotiček. user posted image  
Prav babnice, grem na sončka, ve se pa tudi kaj javite!!!

Topel pozdrav, Ančka.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.4.2007 10:13:32   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r
No tole je bilo mal intimno ampak pa kaj pol. Sej smo vse iste pa lahka smo brez dlak na jeziku, ane?

Kar se intimnih predelov tiče, jaz zdaj depilacijo kar kozmetičarki prepustim. Sem se včasih sama mučla, pa me je frendica pregovorila. In imam spodaj v bloku kozmetični salon, tako da grem lahko v copatih... jaz se še umijem komaj, ne dosežem prav nič čez trebuh, tako da bideja sploh ne morem več uporabljat. In se parkrat dnevno tuširam.

Skratka, v naslednjih dveh tednih se moram spet za bikini depilacijo naročit, ker bo že porod blizu. Pa tisto britje tam v porodnišnici ni nič prijetno. Tako da se bom kar vnaprej očedila.

Ok, dovolj o tem user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.4.2007 10:20:05   
Majchi
Čao punce!

Ja, res je super dan. Jaz sem že par dni kar dost zunaj in ful se dobr počutim v kratkih rokavih. Sam sem pa imela celo akcijo, da sem najdla celi dve majčki, ki sta mi prov. Tko da mi je mogla mami priskočit na pomoč s parimi majčkami, ki niso čist oprijete in mini, kokr je drugač moj stil. No, zdej so tud te njene večje meni oprijete in glih komi, da se koža ne vidi user posted image .

Ej punce, zdej sem pa še jaz par albumčkov noter dala, in sicer našo psičko (Na tistem izletu sem že noseča, pa še nisem vedla. Sem se pa čudla, kako da jaz komi prilezem do slapa, saj sem bla čist fertig, pa ful se mi je vrtel. No, par dni kasnej smo pa zvedel veselo novico.), moj trebuh v različnih tednih in pa 3D UZ.
Ena slika od trebuška tko grdo zgleda, da jo bom verjetno ven ruknla. Sem šele pol porajtala. Zgleda kot da imam čist strijast trebuh user posted image , se pa tko zgleda žile vidijo čez kožo.
Za 3D sem pa geslo dala in ga samo vam majčicam zaupam user posted image  (laika), če katero zanimajo slikce. Ampak se je tamala na žalost skoz skrivala.

Zdej grem pa še na CSD dokončno tele papirje uredit, da ne bom na koncu res kej zajeuser posted image .

Anči, zate mam pa feeling, da nam boš res kmal ušla v Rim. Kakšen teden še probi zdržat, potem boš pa itak samo 2 tedna pred rokom in si v totalnem povprečju (pravijo, da se jih največ rodi med 38. in 41. tednom).
Po mojem nam boš res v april ušla. Al pa ne! Sej veš, nikol se ne ve. Mogoče nam pa na koncu čez rok uideš user posted image . Pa za Rožico isto velja. Mogoče bosta pa cimre. Saj gresta obe na Jesenice, a ne?

Punce, šibam in se še kej kasneje javim. Sugar, ti pa počivat! Pejt ven na sončka, pa se na kakšen ležalnik stres user posted image .

Pa, pa.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.4.2007 10:32:48   
Majchi
Aja depilacija! To pa moram mal pokomentirat. Jaz trenutno vse neki na pamet in na slepo delam, tko da 100 let traja ta proces. Tud moj mi je že enkrat pomagal, pa vse skup še dalj traja. Poleg tega se zdej že zeeloo težko oba v tuš kabino spraviva.
Resno pa razmišljam o brazilski depilaciji. Sestra je šla zadnjič in je rekla, da je super. Valjda boli k user posted image , ampak že naslednjič je ful boljš. V glavnem, v torek grem h kozmetičarki na nego obraza, depilacijo nog in bikinija in na pedikuro. Zraven se bom pa še mal o tem pozanimala, kako in kaj, pa vam javim. Mogoče bo moji kozmetičarki (ki je tud noseča, PDP junija) ratal, da me prepriča. Mal se mi sicer gate tresejo, ampak grem vsaj mal vprašat, ko bom glih tam. Potem pa, kokr jaz sebe poznam, mi ne manjka več dost do izvedbe user posted image .

Aja, pa še tole vam moram povedat. Zadnjič sem šla v tisto vrečo-abdominalno dekompresijo in sem očitno precej fobična, ker sem jim skor ven ušla user posted image . Ful me je "dušil" tist oklep k ti ga čez trebuh dajo. Brrrr, groza! Sem že parkrat vse dol iz sebe začela vlečt, tko da je babca not pritekla, če je vse v redu (ona sliši v drugo sobo, če iztakneš sesalec ven iz vreče), pa sem pol spet probala zdržat,... V glavnem, po pol ure sem mela pa zares dost in sem rekla, da ne pridem več. Pogum pa tak, a ne user posted image ?

No, zdej grem pa res na CSD.

Čao.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.4.2007 11:39:59   
petra a
no, tkole...sem obljubila da bom daljša, samo se bojim da spet ne bom, ne vem, enostavno nimam časa niti za dihat

vidim da se malčki obračajo, no, je bil strah le odveč user posted image

Rožica-poročam...končno sem se uspela lotiti tiste k...... prakse, zdej smo pa za nagrado še dobili eno shit seminarsko za narditi...dobro da vsaj kapiram kaj delati (vsaj upam)...informacijski sistemi...pa izpit je dal 3 dni pred mojimrokom...kaj pa zdaj, če se prijavim, grem lahko ravno ta dan v porodnišnico in adijo rok, pol pa še dva meseca ne smem pristopiti, če grem pa na drugi rok, bom pa takrat že imela prvi rok od naslednjega predmeta...ne vem...najbolje da vzamem kar šlauf s sabo na izpit, da bom lahko sedela (če bom imela probleme)...držte pesti, da se uspem zmeniti za ustni izpit in prej-upam da mi bo šel na roko ???...kako pa tvoja diploma, si se že spomnila novega naslova?

Tejč-malo me j... tale nova verzija Ringaraje...če mi uspe, ti pošljem na zasebnega cifro...drugače pa najin Vele prestaviva za en teden...ne morem priti v torek na telovadbo, saj moram na faks k prfoksu (da se zmenim za izpit in ima ravno v tem času pogovorne ure), pa v Logatec moram po pošto (CSD mi noče pošiljati pošte na začasni naslov user posted image ), pa še v službo moram...aja, od včeraj ima tudi moj avto Tevauser posted image

vse-uživajte, saj se nam roki bliskovito bližajo...mene je Tejč prepričala, da ne bom peglala cunjc (čeprav mi mami teži da je treba), pa super da nas spomne še na kaj praktičnega-kuhanje na zalogo, drugače bi bili pri nas vsak dan na picah...danes letim v Tosamo, čeprav ne vem kaj bom vse kupila, bom malo pošpegala...pozdravček na vse konce Slovenije...pa Sugar vse dobro za njeno ledvico

čao

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.4.2007 11:41:27   
petra a
aja, še en question...a je treba kaj javiti v porodnišnico, da imaš namen pri njih rodit??? sem tak laik, da ne vem kdo pomagaj!!!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.4.2007 11:44:51   
petra a
tejč-ZS ne delajo kot bi morala, hočem napisati komu želim poslati, pa je hladnokrvno mrtev...ti ga bom dala na telovadbi (ne ta, ampak naslednji torek)

bye

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.4.2007 11:50:03   
rožica81
Hej!

Petra a, valda, da ti bo šel profesor tolk na roko in ti dal ustni izpit. Saj ponavadi so kar prijazni do nosečnic. No, meni vsaj ni bilo treba po govorilnih urah hodit in se menit... Kar se pa diplomske tiče, sem jo pa zaenkrat kar "potlačila" user posted image  Sploh ne vem, ali naj začnem s tem naslovom ali naj zamenjam. En dan mi paše, da bi spremenila, naslednji dan pa spet ne. Ah, bom potem to zrihtala. Drugače si pa res leteča! Še kaj se javi!

Majchi, tistale vreča pa zgleda res ni bila zate, a ne? Si sploh ne predstavljam, da te še nekaj dodatno utesnjuje, ker je že tko vse napeto in premajhno user posted image

Sugar, sem vesela, da si dobro, le tako naprej! Pa da tvoj čimprej pride nazaj in te spet carta user posted image

Juniorka, hvala za seznam!

A se vse tako soncu nastavljate? Jaz se ga kar malo izogibam, ker bom itak vsa flekasta, če bom predolgo na sončku user posted image  Pa še ful me vedno motijo tele črte in štrikci od majic. V kopalke pa zdele itak da ne grem user posted image  O, hud pogled bi bil to user posted image   user posted image   user posted image

Nič, sedaj pa nadaljujem s pranjem in obešanjem perila. Mi je sestra še malo cunjic prinesla. Zdaj pa nimam več kam dat.

Pa lep dan babnice user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.4.2007 12:03:16   
Putka
Hej Majchi, tebi je pa res že vroče! V oblekci, pa še trebuh kažeš! A niso smešne tiste navpične črte? Moja se je šele zdaj pojavila, pa ovinek mimo popka narediuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.4.2007 12:07:44   
kaya2007
ojla punce! vidim da se pogovarjate o depilaciji in negi tam spodaj...no, jaz sem bila na brazlilski depilaciji in med nosečnostjo ne grem nikoli več! očitno imam sedaj full občuljivo kožo (tudi po britju me vse srbi, pa me prej nikoli ni) in vam ne znam povedat kolk je to bolelo! Nekaj časa je še šlo, potem je bilo pa že tolk razboleno, da ni bilo več za prenašat. komi sem hodila še kakšne 2 dni, vneto pa sem imela kakšen teden pomoje user posted image  Je pa res, da ti dlake potem full bolj počas in manj rastejo user posted image  zdaj se nekaj časa tut pobrila nisem, moj me je enkrat probu, ker sem mu težila, pa je bil čist prestrašen, tko da tudi jaz nisem imela fajn občutka user posted image  in zdaj delam to kar sama-na slepo. bom pa po porodu sigurno spet šla na brazilsko, je kar fajn občutek pol...
z majcami s kratkimi rokavi sem pa tudi ja zimela probleme in sem si jih šla kupit ene par, ni bilo druge...zdaj pa gruntam, če bo treba kupit še kakšne 3/4 hlače, ker imam že dovolj teh kavbojk user posted image  neverjetno toplo mi je med nosečnostjo in naokrog skačem že čisto v poletnih cunjah! zdej grem pa papat, pa vam pol še kaj napišem! Lupčke!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.4.2007 13:04:42   
petra a
rožica-če cincaš, kar zamenjaj...že zaradi inspiracije user posted image , pa veliko uspeha-potem user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.4.2007 13:57:09   
Eca
Končno še jaz....

Danes sva se z Juniorko dobile na enem kratkem čveku, škoda, da je bil res zelo kratek. Sva pa zato dorekle najino naslednje srečanje  - v torek.user posted image

Dolžna sem vam še poročilo iz včerajšnje Avstrije. Nakupila sva en kup drobnarij za oblečt za tamalega in "tanovega" člana, pa novo banjico, ker sedanjo moram vrnit moji frizerki (pričakuje septembra), pa dude  in dude za flaško (za ziher), pa mali bazenček za na morje za novega člana....skratka bilo je lepo, a zelo, zelo naporno. Popoldan pa smo še šli v Turbo limač - otroška trgovina pri nas v MB., da sem se še tam "napasla". Aja, pa v Inetersportu sem ene hude športne copate zagledala in seveda sem si jih morala kupit. Ko bom brez trebuha, grem še po trenerko v enaki barviuser posted image . Cena - 60 EURuser posted image . No, itak to pol par let nosim se tolažim.

Tisto kar pa sem najbolj iskala v A., pa niso imeli - sedež za večjega lumpa, ki se pritrdi na klasični stol, tako da lahko sedi z nama za mizo (v Prima Papi noč več sedetiuser posted image ). Valda v A. še nikoli niso slišali za ta nastavek. Iskala sem tudi tiste blazine, ko malega podložiš, da spi na boku. Pri prvem sem to imela sposojeno, sedaj pa sem se odločila, da si to kupim, ker je prišlo zelo prav (naš tamali je zelo polival in bi se zadušil, če ga ne bi vredu fiksirali na bok). Tudi tega  v A. nimajo - so naju čudno gledali....

Danes pa mi je uspelo dobiti ta "svetovni sedež" v Arielu znižan za 50% - plačala sem 15 EURuser posted image . Tiste povštre pa sem si nagledala v Pikapolonici in Baby Centru (cena je približno enaka - nekaj čez 7 jurjev). Bom šla v torek še v eno trgovino pogledat, pol pa se odločim. Aja, v torek zjutraj imam sestanek za EA v MB.porodnišniciuser posted image . Porod se bliža....ni več heca.

Spet nisem bila kratkauser posted image , jaz to pač ne znamuser posted image . Sedaj se moram lotit enega dela za službo (sem obljubila), potem pa .....upam, da bom lahko končno uživala te zadnje dneve.
Aja, prehlada se še vedno nisem rešila - čez dan se počutim super, nočna mora pa se prične ob 10h zvečer. Zjutraj sem letela k dr., pa sem dobila antibiotike, tako da upam, da bom do poroda zdrava! Kako bom pa "dihala" v porodni, če imam nos zaštoplan in boleče grlouser posted image .

Grem, uživajte na sončku in se beremo!

Pa še en velik user posted image za vse vas!

Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.4.2007 14:16:12   
kaya2007
eca, tudi jaz iščem tisti poušterček, da spi na boku...sem ga videla v BC pa mi ni bil všeč, kakšne imajo pa v pikapolonici? Vem da sem enkrat enga lepega vidla v  nekem katalogu, pa pojma nimam kje!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?