|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
29.3.2007 17:17:32   
kaya2007
Pa še to-tiste ki ste bolj na tekočem z nakupi-kje imajo kakšne kul torbe za plenice in druge potrebščine? Take bolj velike, ker ne maram mejhnih torb user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
29.3.2007 19:12:46   
rožica81
Hej bejbe user posted image

Kako ste se danes razpisale user posted image  Prav fino vas je brat user posted image  
Kaya2007, dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj pa imaš rok? Zakaj imaš pa feeling, da boš že aprila rodila? Glede torb - edine, ki so mi bile do sedaj všeč, so Brevijeve. Nisem je še kupila, ampak so pa torbe in ne nahrbtniki, pa še kar v redu barve imajo na izbiro.

Midva sva pa danes imela rezance s pestom za kosilo. Mljask, res so bili dobri. Ta teden bolj pašto jeva, ker sva se mesa oba že kar malo naveličala. Za jutri bom pa kar kuharico malo odprla, pa upam, da najdem kaj primernega. Če ne, bo pa rižotka user posted image

Dojenje... Jaz si ful želim dojit našega malčka, pa upam, da rata. Sem pa prebrala, da res večini žensk dojenje uspeva oziroma, da imajo mleko, bistveno je le, da je mama sproščena in ni pod stresom. Tako da bo treba vse, ki me malo živcirajo spravit daaaaleč stran user posted image  No, ja. Kake panike ne bo.
Majchi, a paše malo v šoping, a ne? Saj je prav, le privošči si user posted image  Sem te pa hotela vprašat, zakaj ne izklopiš telefona? A moraš biti ves čas dosegljiva, tudi če si na porodniški?

No, sedaj pa šibam pogledat 24 ur - bistvo je, da grem mal na kavč user posted image

Aja, likala sem pa tudi jaz vse cunjice za dojenčka, ampak jih je bilo definitivno too much, tako da bom razmislila, kako bo vnaprej. Se mi zdi, da sem ene tri dni za likalno desko stala user posted image  (pa tudi likala, da ne bo  pomote user posted image ).

No, mejte se!

Ančka, tlele ti pa še nisem napisala, da sem ful vesela, da si doma in da sta oba ok! Tako da... Welcome back user posted image

Vsem pa en veeeeelik user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
29.3.2007 19:15:25   
BAMBINA_
No, še 1x vsem hvala za čestitke user posted image . Upam, molim, prosim, da bo tudi ob porodu vse ok z user posted image .

kaya2007 dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, nekaj me še zanima. A imate ve za user posted image kakšno jaknico ali pa kaj takšnega oz. če še imate namen kaj takega kupiti? Ali boste to po porodu?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
29.3.2007 19:17:32   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Pa še to-tiste ki ste bolj na tekočem z nakupi-kje imajo kakšne kul torbe za plenice in druge potrebščine? Take bolj velike, ker ne maram mejhnih torb user posted image

Jaz sem fantastične v Rutarju videla, bile okrog 60EUR (se mi zdi, no), na oddelku za otroke v LJ, si bom nabavila ko bo kaj ekstra $$

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
29.3.2007 19:20:59   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Punce, nekaj me še zanima. A imate ve za user posted image kakšno jaknico ali pa kaj takšnega oz. če še imate namen kaj takega kupiti? Ali boste to po porodu?

Ne bom imela jaknice, sem imela bolj kaj takega v mislih:
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
29.3.2007 19:38:56   
Putka
Lejte, k imam novo slikco!!!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
29.3.2007 19:47:48   
Putka
Spomnila sem se, da ima tudi Samsonite fantastične torbe za mamice. Če se ti zdijo predrage, pa si jo zaželi za darilce ob rojstvuuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
29.3.2007 22:56:19   
lex
Putka super slikauser posted image user posted image user posted image . Jaz še nimam ene cotke, ker jih ima še bratranec in dobim koplet vse (če bo punčka - kar bo) pa mi skoraj ne bo treba nič kupovati, ko sta skoraj leto dni narazenuser posted image  in bom vse dobila od zadaj. Ker že itak nimam kam it z Aleksovimi cotami. Nabere se jih za celo omaro pa še kakšen tovornjak. Da ne omenjam igrač, ki so romale v klet, še sreča, da bo kmal poletje in jih bomo ven nazaj znosili.

Kaya2007 dobrodošla med nami in naj se ti ne mudi it v Rim.
Ajde jaz se grem cartat s svojim dragim, lahko noč!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.3.2007 9:47:05   
s u g a r
jutro dan, karkorkoli že

ful ste pridne, tipkate, svetujete glede dojenja, kupujete nove avtomobile, prihajate iz P domov, uspešno opravljate z G, rihtate na CSD. Mah punce SUPER ste.
ančka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - počasi nikamor se vama ne mudi zdaj uživaj doma, očitno nas res mora neki usekat, da obmirujemo, kajne? Zdej pa počivaj in tako kot sem že rekla uživaj.

Kaya - welcome. Kdaj imaš rok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem bila zdaj dva dni pri moji mami - montirajo optične kable in prekopavajo ji parcelo zato sem bila "pes čuvaj", da niso (kot npr. pri sosedih) prebili kakšne cevi za vodo ali kake elektrike. No pa se je vse lepo izteklo, zdaj sem doma in se vam malo javim. Sem ok in pridno berem kaj ste napisale - ogromno moram rečt. Pridne. Super ste, res.

Na žalost z mojim še nisva uspela prit do CSD - kaos, upam da oz. ne kar grem v ponedeljek, da končno izpolnem vse in da pošljem v službo in da zrihtava papirje za očija - to mora bit zravn pa če se na glavo postav. Sej v službi vejo da je noseč in če se mami neki naprdne more to tko bit. Da ne bo tko k je z avtom - še vedno imam to velko ladjo, k se je res ne morem navadit, še nič ni zrihtal user posted image  ti. Jezna sem. Za ušesa ga bom.

Moj user posted image  ma kr neki prštiman za oblečt, sam k mami ne ve čist oz. si ne predstavla glih kaj nej zložim za prve tedne na poseben kupček kaj pa malce za kaseje - neki bom tko na uč, pol bomo pa omaro razmetaval. Ful izbirava kaj bo imel mali za iz porodnišnice in ne najdem nič pametnega. Moja mami že pridno štrika odejice naročila sva eno za postlco, za voziček in eno za krst. Tako da se lapo dogaja.
Sem pa mal v dilemi al ležalniček ja al ležalniček ne? Ker v lupincah baje ne smejo bit, kje naj bo pa pol na tleh na dekcah al kako?

Glede dojenja, jaz si želim da bi nama ratalo.
Čeprav pa ne razumem čisto kako ste ve, ki že imate malčke rihtale obroke ko ste kam šle, ste male hranile s svojim izčrpanim mlekom po flaški ali z umetnim mlekom? Jaz sem malo razmišljala da bi se pumpala ven in dajala na stran (zmrznit), da bo imel tudi oči možnost hraniti malega in tudi ko bomo kam šli, da ko bo pokazal da je lačen, da bobi flaško, ostalo pa se bova dojila.

Ka pravte na to? Pa še če gre k starim staršem, popokaš mlekca s sabo in je poskrbljeno. No ravno glede tega pa tudi razmišljam o ležalničku, npr. gre k babicam in je lepo v ležalničku in aja ali pa se igra ali pa kriči, uglavnem je na varnem.

Drugače moja ledvica je pa postala žrtev brc, ampak zaenkrat je vse ok. Držimo pesti da tako ostane še teh par tednov.

Zdele je pa moja pupika prišla s sprehoda in jo grem mal pocartat, da bo vedla da sem ok, pol grem pa še malo ajat, ker se že od cirka pol petih zjutraj premetavam po postelji.

Lepo bodite in čuvajte svoje user posted image , pa dragi možje naj nič ne šivajo tam spodaj (hehe, ne mi zamerit Majchi).

Glede našega zmenka v aprilu pa bi dala predlog da je malce prej, ker dve ki bi se ga verjetno udeležile bota že dokaj pred rokom in ena nam sploh zna kmal pobegnit na Štajersko (Junijorka) in bi rada da se nam pridružiš še pred porodom, pol k bomo pa mamice pa pol mal kasnej k bomo že v dobrih stikih in k boste vse prpravlene na novo porcijo sladkarij oz. za crklanje ob sokovih ma sončku z našimi malimi bebeicami, ki bodo tako tulile (kaj ne sej to sedaj tako neučakano čakamo).

No papa
cmok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.3.2007 9:49:56   
Putka
Kje pa ste vse? Ponavadi že zjutraj ob 6h novi posti čakajo.

Evo, da se malo pohvalim. V kuhinji mi ploščice gor limajo, včeraj so elementi prišli, elektroaparate že imam. Tako da prihodnji teden lahko kaj v novi kuhinji skuhamuser posted image . Samo prej me še velik pospravljanja čaka, povsod (ampak res povsod) je prah user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.3.2007 9:52:44   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r

Sem pa mal v dilemi al ležalniček ja al ležalniček ne? Ker v lupincah baje ne smejo bit, kje naj bo pa pol na tleh na dekcah al kako?

Ja, kar nabavi. To je prva stvar, ki sem jo za našega novega člana nabavila. Še vedno lahko naprej prodaš.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.3.2007 9:59:47   
rožica81
Morgen!

Putka, dobra fotka user posted image  Pa ful dobr za kuhinjo! Za pospravljanje pa verjamem, da se ga že veseliš user posted image
Danes je en taaaaak zaspan dan, jaz sploh ne vem, kaj naj počnem. No, vem že, ampak ne da se mi user posted image  Sem hotela it malo po štacunah, zdaj se mi pa nikamor ne da. Nič, kar na kavč pa bo. user posted image  Lenoba sem user posted image

Mejte se punce!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.3.2007 10:00:02   
Eca
Hej!

Uaaaa, koliko ste se razpisale user posted image , zdaj pa bom celi roman napisala, da vsem odgovorim.....

Rožica - super za avto, boš se hitro navadila (iz malega na veliko je vedno cool).

Bambina - hvala za lepe želje in user posted image user posted image zate.

Lukrecija - ej, ti si prava asica, da uspeš poleg vsega še čas za učenje najdit user posted image user posted image .  Iz tvojega posta sem razbrala, da si se tudi odločila za CR, če ne bo obrata. Mene je tudi strah, kako bo, pa šivi, pa bolečine,....

Raglja - upam, da bomo res imele vse srečo s temi obrati in bodo naše bebice prišle z glavo naprej na ta naš svet.

AjdaN -  Koliko boš imela razlike med obema otrokoma? Meni se zdi nekam zelo malo - 18muser posted image (mislim, nič ni narobe, si zelo korajžnauser posted image , ker pri meni bo razlika 22m, pa me prpa daje).

Kaya2007 - Dobrodošla user posted image , od kod si (to me zanima, ker si Feldbach omenila, predvidevam, da iz mojega koncauser posted image )?

Glede blazine za dojenje - jaz imam tudi same pohvale, kupila pa sem jo v A. v Momax-u, ene 20 EUR, pred dobrima 2. letoma - uporabljala sem jo že v prvi nosečnosti in pri dojenju. Moja je tudi mehka in si jo lahko oblikuješ kakor ti paše (črka I ali U ali kaj tretjega). Tudi sedaj si pomagam z njo - da lažje spim. V moji je pesek, pa slečt se da prevleka in oprati.... res super.

Glede likanja user posted image , jaz sem pri prvem vse peglala, še zdaj vse peglamo, tudi posteljnino in brisače. Tudi v drugo bomo vse peglali - je rekel mož, da ne bo razlike. Je pa tako, da sem jaz od doma navajena, da mora bit vse speglano, mož pa da ni nič speglano. Potem pa je mož pogruntal, kako je vse super, če je speglano in tudi sam poprime za pegler  in speglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In veste v čem je skrivnost nešega peglanja????? Likalna postaja. Z običajnim peglerjem bi me že ob misli na peglanje plenic vse minilo. Tako pa plenice zložim na željeno obliko in samo speglam zgornjo površino, spustim skozi pritisk pare in se speglajo vse plastiuser posted image . Enako je tudi z posteljnino, brisalkami,.....Gre hitro ko šus. Edino začetni vložek je bil visok, samo mi ni bilo škoda denarja.

Žal še vedno nisem uspela pofotkat mojih novih hlač, jih pa že pridno nosim - upam, da mi uspe danes to uredit, da ne bo izpadlo da se samo hvalimuser posted image .

Ok, zdaj pa končam, da boste še ve imele kaj prostora...

Eca

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.3.2007 10:02:42   
rožica81
Aja, Bambina! Tudi jaz imam naštimano naštrikano jopico za ta malega. Nekaj podobnega kot je Putka prilepila slikico, samo brez kapuce. Pa še kapico in copatke, ki se seveda ujemajo (barvno) user posted image  Je babica naštrikala za odhod iz porodnišnice.

zdej pa res pa pa

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.3.2007 10:04:19   
s u g a r
oj

no putka ja sej s mi neki bliska da si sprašvala za slikco - super je. Putka prava taka firbčna. Hehe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za novo kuhinjo - vem kako to zgleda, sva bila tudi midva pred dokaj kratkim na tem da so nama jo montiral - pa seveda ni šlo brez nepotrebnih zapletov, zdaj pa sem vsa vesela da jo imava in jo pridoma lepo uporabljava.

Ležalniček jaz bi ga tud, sam moj neki okleva. Kaj pa morm kej pazt na njemu, pa do kirga mesca bo prišel prav? user posted image  pojma nimam

oki papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.3.2007 10:05:55   
s u g a r
hej rožca

tole vreme dans pa je ane, tko k si rekla za na KAVČ, nikamr drgam. Jz grem tud.
S sabo pa skodelico kavice in kepico sladoleda notr.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.3.2007 10:12:37   
Eca
Hej še enkrat!

Ja tole s kuhinjami vam nič ne zavidam - čiščenje pa to....ko pa bo gotovo, pa si tako navdušen, da bi kar v njej čepel in kuhaluser posted image .

Aja, tole sem hotela povedat, glede ležalnikov (vem da se to že enkrat pisala), se splača, čez dan imaš lahko otroka not in si ga neseš s seboj po stanovanju ali hiši. Mi smo ga uporabljali čisto od začetka (ko je prišel Mark domov), pa do ene 9.mesecev. Fajn je, če ima za nastavljat naslon (sedenje, ležanje,....več pozicij). Tiste igrače, ki gor visijo so po moje brez veze, vsaj našega niso preveč zanimale, raje je imel v roki kakega pliškota ali kuhalnico ali avteka,.....vsakič kaj drugega. Drugače pa po moje ni kaj tukaj za kiksnit.

Zdaj pa res grem....pobožajte bušije (in štejte gibe!!!!!)user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 30.3.2007 10:19:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.3.2007 10:15:38   
ajdaN
Morgen!

Kakšen blesav dan! Pa še z malim sva brez avta in obsojena na doma bituser posted image . Obup! Itak je pa tako navajen dopoldne it ven, da bo prav kmalu začel konkretno tečnart! No nekako bova že pregurala. Mogoče pa celo kmalu pokličejo, da je avto fertik in greva na teren.

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

AjdaN -  Koliko boš imela razlike med obema otrokoma? Meni se zdi nekam zelo malo - 18muser posted image (mislim, nič ni narobe, si zelo korajžnauser posted image , ker pri meni bo razlika 22m, pa me prpa daje).

Razlike bo celo 16muser posted image ! Drek se mora skupaj držatuser posted image . Čez 2-3 leta bomo pa ven iz najhujšega, ker kar se mene tiče smo z reprodukcijo zaključili! Razen če nam čez  5-10 let ne bo postalo dolgčasuser posted image .

Nekak se bomo že porihtali - je pa tudi veliko pomoči od babic in dedkov, tako da ne bo panike.

Ležalnik meni ne potegne - mi smo ga imeli pa nič uporabljali. Itak je bil prve 3 mesece nonstop v naročju, tako da res ni prišel v poštev. Potem je pa že tako migal, da bi se skupaj z njim prevrnil.

Hranjenje na poti - mleko v posodici s prekati, vroča voda v termoski, pa še hladna v steklenici. Ko se zverziraš je flaša pripravljena v pol minutke. Če je bila možnost je pa kje v avtu pojedel pri meni. S črpanjem se nisem matrala.

Jaknice tudi mi ne bomo imeli - imam tudi še od prej eno tako pleteno in podloženo jopico, zelo podobno tisti na Putkini slikici. Samo verjetno bo od začetka malo velika, ampak za kakšen mesec ne grem kupovat jaknice.

Tako - mulči je tečen ga grem malo zabavat, potem pa na teren, ker so ravno klicali da je avto fertik!

Lep pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.3.2007 10:28:29   
s u g a r
Aja

punce mal bom zatežila.
Mogoče ste mal pozable, ni panike, sam bi vas res prosila da mi po Z.S. pošlete tel številke da se lahko potem sms-amo kako pa kaj. Rok se bliža, pa tako bi bilo fajn, če bi vstale v stikih.

Kako pošleš ZS za tiste k mogoče ne veste (ne mi zamert une k obvladate) spodaj pod prejšnim postom na katerega npr. odgovarjaš imaš na levi strani več opcij in med njimi je tudi oblaček z oznako z.s. in to je to gor klikneš ti okno malo preskoči in že si na pisanju sporočilc. To je to. Osebo ki pa jo želiš pa lahko dodaš tudi v kontakt - ikonica poleg z.s.

No to je to in se tipkamo.

papa
cmok

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.3.2007 10:31:38   
s u g a r
aja

kako pa preverjaš vsa svoja sporočila desno zgoraj v zeleno obarvanem kvadratku (čisto na vrhu) MOJA RINGARAJA tam pa imaš več opcij.

Ne bit hude.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1745
30.3.2007 10:43:23   
s u g a r
haj

mal sem firbčna kje sta pa kej

petra zg in
Andreja80 - upam da ni kej zamerla, zarad komentarja glede velikih tiskanih, ne no, come back

Da nam niso pobegnile kam.

No upam da se javita.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1746
30.3.2007 11:11:12   
BAMBINA_
Dobro jutro user posted image
Me nekaj daje tale ura, ki smo jo prestavljali, da tako dolgo spim. Danes mi je uspelo celo do 10.20 biti v meževi deželiuser posted image Potem pa kavica, pa RR... Jao, kolk jaz uživam. user posted image Danes mi še kosila ni treba kuhati, greva k mamici na musako. Njam.
Ja Putka huda fotka. user posted image

Ležalnika midva ne bova kupovala, ker sva itaq voziček s košaro kupila, pri njej gredo pa spodaj noge ven in bo tam nekje do 4., 5. meseca mdr. služila kot nekakšen ležalniček. Po mojem je kar fino, če imaš nekaj, kamor lahko daš otroka, ko npr. kuhaš, peglaš... razen, če je postelja v istem prostoru. No pri naju je spalnica čisto na drugem koncu stanovanja, tako, da mi bo tole zelo prav prišlo. Pa še na teraso bom lahko šla s tem..

Rožica, kar se barvne usklajenosti tiče: midva sva oba rockerja po duši in nikoli nisva nič dala na to fensi šmensi barvno usklajevanje. Pa kupiva zadnjič user posted image ful dober živo oranžen pajac v kombinaciji z zeleno, ki je brez copatkov (ali kako se pač reče tistemu delu za stopala). Pa reče moj: ej, zdaj pa morava še oranžne copatke kupiti, imava doma samo v modri pa v rjavi barvi. Ne bodo nobene zraven šle. user posted image Sem mislila, da me bo pobral user posted image user posted image . Tale user posted image bo svojega atija čisto spremenil. user posted image

Sugar še vprašanje; a ti bi potem te številke na forumu objavila? Ker jaz nisem ravno navdušena nad tem. Ali bi jih rajši potem nazaj po ZS poslala?

Pridne bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
30.3.2007 11:36:32   
BAMBINA_
Še nekaj...
A katero mučijo podobne težave? Meni namreč vsako noč mrtvijo dlani in prsti na rokah. Pa vsako noč je huje. Dobesedno vsakič, ko se zbudim ne čutim prstov, sploh na desni roki. Je prav že zoprno tole postalo. Ampak samo ponoči, Čez dan ne. Pa zdaj telovadim z rokami, da pospešim prekrvavitev, pa nič ne pomaga. user posted image In, če bo tole do konca nosečnosti... user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
30.3.2007 11:48:43   
BaByGiRl
Huh, preden vse preberem, pa hočem odpisati, pozabim kaj je kera napisalauser posted image
V glavnem, ene boste kuhinjo pucale, ene ste še pridno v službi,...pridne.

Jaz pa sem bila včeraj pri G in je vse ok, razen tega, da je večja in težja kot bi mogla bit za ta čas in bomo verjetno mal prehiteli rok. Dobila pa sem antibiotike, zaradi dojke. Pa so za vola ubit. Celo noč sem imela probleme.user posted image
Ampak, če bom potem lahko dojila,...user posted image ..bom potrpela.

Cel dopoldan sem bila pri G, pol sem še tamalo peljala do Dr,...sam še razmišljala sem kako bom šla mal počit,...pa sem mogla zvečer še na proslavo za materinski dan, k so jo imeli v šoli. In na koncu naj bi šle mamice plesat z atiji,...ja, seveda...komej sem sedela. Pol sem bila pa v postelji preutrujena, da bi zaspala. Toliko o meni.

Ena je pisala za jopice. Men jih je mami 'naštrikala', pa copatke zraven. Drugače se pa ne splača štrikat ker so jopice za kupit lepe, pa ceneje kot volna.

Pridne bodite in lep deževen dan.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
30.3.2007 12:34:16   
s u g a r
hej

Bambina - ne ne ne bo na forumu, vse bo šlo po zs (ni panike), drugače bi bila skoraj štala. Ni šans.

Ne skrbi. user posted image user posted image user posted image
Je pa še ena varianta da mi posredujete še mail in prpnem zravn Wordov dok in si ga pol lahka shrante al pa kot Kontakt za Outlooka. Odločte se. Sam če ste zato se pa same odločte, tiste ki ste za mi zravn napište še E-mail.

Drgač pa punce gremo akcija - no tiste ki ste za. Ne bom vas silila.

papa

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?