Teya
|
pozdravljene po dolgem času vse tiste, ki se me še spomnite in tudi tiste, ki se me ne. zadnjega pol leta sem povsem pozabila, da internet sploh obstaja, saj je bilo pestro 24 ur na dan, tako, da vas nisem niti brala, kaj šele, da bi kam kaj zapisala. naj vas spomnim, da smo julija dobili še enega fantka in da imamo od prej avgustovčka nejca. trenutno je situacija 1. bolj skulirana in sem končno našla tudi kaj časa zase. saj me je kar strah to na glas povedat, ker mi ponavadi samohvala, ne prinese prav nič dobrega , pa dajmo vseeno tvegat...situacija je dokaj umirjena zaradi tega, ker sta mi celo oba otročička zdrava! bilo je čist adijo vse to....s septembrom smo dali nejca v vrtec. imeli smo full težav z uvajanjem in še več z boleznimi, ki jih je seveda tudi nosil domov dojenčku. nejc je bil celo tudi v bolnici, ker je imel neko bakterijo, bil je v izolaciji, kar pomeni, da Tilen ni smel do njega. Hvala bogu je lahko mož nvzel dopust in bil tam z nejcem, jaz pa doma s tilnom. lahko sva se menjala le za 2 urce, saj sem takrat še dojila tako pogosto....tako, da...cela štala...potem sem pa itak imela nejca več doma kot v vrtecu in je bila vedno cela znanstvena fantastika te otroke do zdrvanikov vozit in podobno, glede na to, da sem čist sama in brez vsake pomoči, mož pa dela v lj (mi smo v ng). zdaj tudi zaradi tega razmišljamo, da bi se selili nazaj nekam bljižje lj, ampak HALO!!!!kakšne cene!!! no, da ne bom samo jokala, naj povem, da je nejc končno vzljubil vrtec in da je ratalo vse skupaj prav prijetno.do 12h sva s tilnom sama in se mu tako lahko celo kaj posvetim, popoldan pa je tudi že bolj prijetno, saj nejc ne sili več v malega- se ga je kar malo naveličal , tilnu je pa full zanimivo gledat nejca, tako, da včasih lahko samo opazujem in nič ne počnem sem se pa full bala, kako bo z ljubosumjem in s početka je res kar grozno kazalo, pa mislim, da bo kar šlo. tilen je tak umirjen dečko, da mi vsi govorijo, da nimam z njim nič dela....in res je....čez dan! čez dan je full priden, full hvaležen za vsako pozornost, lahko ga kar dosti časa pustim samega z igračkami ali pa me kar dosti časa lahko samo opazuje pri delu...AMPAK! ponoči pa se mu obrne svet....ta otrok sploh nič ne spi...ponoči se zbuja na 2 uri in ga uspava samo joška....bala sem se že, da je lačen, mu pripravljala flaške, pa je noče niti prijet....parkrat sem ga probala tudi pustit jokat, pa sem prej jaz obupala kot on .....tudi čez dan ne spi nič....no, spi zelo malo....ampak to sem pač sprejela, noči mi pa obupno manjkajo imam pa malo slabo vest, ker mi kar nekako zmanjuje časa za uvajat nejca na kahljico in to kar prelagam in prelagam....sem prepričana, da ste to temo že 1000x obdelale, ampar res ne morem prebrat vsega kar sem zamudil so vaši že brez plenic? komaj čakam, da se poštima to vreme, podaljšajo dnevi in svet bo takoj še lepši. kety, kako je pa pri vas? toliko od mene....čeprav bi lahko govorila ure in ure, če me nebi tilen že nekaj časa vlekel za rokav...evo, spal je točno 10 min in to 1, danes. en lep pozdrav vsem super ste, ker že tako dolgo vztrajate.
|