|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
19.1.2008 9:51:49   
nanka
Dobro jutro,

pri nas imamo pa koline. Midve z Zojo se skrivava na toplem, bova šle smo po klobase. Drugače je pa zubaj en tak blaten dan, da je joj.

Nič grem malo počivat, me grlo boli.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: avgust 2005
19.1.2008 10:30:30   
zoya24
Ojla Nanka,

Nanka mi imamo pa sonček, spet user posted image user posted image user posted image , tak da je prav lepo. Sicer sem pa sama, sta moja dva šla k babici v MB, no malo izven, tak da uživam. Ravnokar sem po pošti dobila voziček in lupinico in sem ful zadovoljna. Pa še voziček mi je poštar gor nesel, v 5 štuk ga sama niti pod razno ne bi mogla, no jaz sem pa lupinico. Zdaj sem si že vse ogledala in razmontirala in sem res ful zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj grem pa lahko rodit, brez skrbi.

Jaz sem bila te dni tudi nekaj prehlajena, no sem še vedno, predvsem preko noči, sem imela čist nos zabasan. Zdaj se stanje izboljšuje, no še en znak, da grem lahko rodit user posted image user posted image user posted image user posted image . Kot vidite samo še o tem sanjam, da grem v Rim.

Kaj boste danes kaj kuhale, jaz bom glede na to, da sem sama, kar kakšne hrenovke jedla, po solatko, pa je.

Nič počakam, da se še kaj razpišete, Nanka čimprej se pozdravi, upam, da ni kaj hujšega.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   RE: avgust 2005
19.1.2008 11:56:54   
nanka
O Zoya, pa si res že pripravljena. No jaz sem kupila kupila Peg perego uno in sem tudi zadovoljna. Saj najbrž imaš že tako vse oprano in pripravljeno. Midva sva v fazi menjave kuhinje, samo upam da nama do poletja uspe. Sva kupila nov hladilnik, takšen ameriški in je super.
Jaz ne bom nič kuhala ker kuha tašča spodaj, ker koljemo je vsa žlahta na obisku in takrat ponavadi ona poskrbi za vse. Jaz sem pa kar doma, zlomljen komolc in boleče grlo je razlog, da mi ni potrebno pomagati.
Privošči si malo miru in počitka , saj kakšen dan pa paše.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
   RE: avgust 2005
19.1.2008 15:36:21   
tina104
III, kak lep trebšček, zoya, pa saj sploh ni velik!

Teya, se te še spomnimo, ja. Lepo, da si se javila!

Zoya, verjetno ni več aktualno, ampak za kosilo so bile testenine v sirovi omaki in solata iz radiča. Je p bilo vse skupaj premalo začinjeno. Danes mi stvar res ni ratala. To je ponavadi tako, ko hočem nekaj ful na hitro. Ko pa se kuanju res posvetim, pa ponavadi nastane kaj zelo dobrega.
Če sem sama doma, ponavadi kuham kar kak gris, mlečni riž, polento ... zato, ker imam te stvari rada, moj pa ne.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   RE: avgust 2005
19.1.2008 21:54:12   
Teya
hvala vsem za lepe besede, predvsem pa tebi, vijolinski!

upam, da sem vam bom spet lahko bolj redno pridružila, saj kar pridno uvajamo večerno uro, ko gresta oba otročka spat....prej sem tilna cingala vse tja do 23h in tudi več user posted image

še nekaj bi vas vprašala...kako so kaj vaši otroci zadovoljni z vrtecom oz kako ste zadovoljne ve? koliko jih sploh hodi v vrtec? jaz sem full razočarana, ker so nejca dali v najmlajšo skupino in sicer od 1-2 leti user posted image , obstaja pa še skupina od 2-3, a je bila polna, še preden so prišli do meseca julija- so jih razvrščal po starosti. v tej skupini, kjer je nejc, je samo še en fantič letnik 05, vsi drugi pa so že 06 user posted image  same lahko veste kakšna ogromna razlika je to v tej starosti user posted image  full sem se trudila in skakala okrog, da bi nejca nekako spravila v višjo skupino, pa nikakor ni šlo, saj imajo baje fikno določeno max število otrok v skupini...bila sem tudi že odločena, da ga izpišem, saj se mi je prav smilil v družbi z otročki, ki še ne govorijo in racajo naokoli user posted image ....potem je pa tako ali tako bil toliko bolan, da je to postala bolj stranska skrb, zdaj pa se je kar navadil in ima full rad vzgojiteljico in pomočnico, tako, da ne upam nič več posegat vmes....nikakor pa ne bom dovolila, da bi drugo leto ostal v tej skupini...smo imeli tudi kar nekja težav zaradi tega.....že tako je doma imel dojenčka, ki je samo jokal, potem pa je to srečeval še v vrtecu, ko naj bi bil z vrstniki in je tako začel še on full spet cmizdit user posted image  pa dude smo se že skoraj rešili, pa je prišla nazaj v uporabouser posted image user posted image  upam, da ste ve bolj zadovoljne!

zoya, kdaj imaš imaš pdp?

a sem še kakega dojenčka zamudila?

en lep pozdravček vsem......pa mirno noč!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
   RE: avgust 2005
20.1.2008 21:57:18   
Kety
Ojla!

Pozdravljena Teya, jaz sem te prva v vrsti pogrešala, saj me je ful zanimalo kako vam gre! Ful lepo, da si spet znami!user posted image user posted image

Naj ti povem, da je bilo pri nas isto z vrtcem. Timona so dali v skupino od 1-2 leti, ker je bila skupina 2-3 polna. In bil je edini od 12ih otrok, ki je hodil in govoril. Po 10 dneh smo  ga izpisali iz vrtca, ker se je tam dolgočasil in nazadnje je začel tudi on jokat in hotel mene. Vzgojiteljice so se matrale okoli "dojenčkov" in je bil ful zapostavljen, ves čas je bil tam samo en jok in ga nisem mogla pustit tam. Tako imam oba doma in je čist fino. Zame kar precej naporno, včasih je Timonu tudi malo dolgčas, ampak se trudim, da je veliko v družbi drugih otrok, da se lahko z njimi igra, pa tudi sama se trudim, da je vedno vključen v vse kar počnem s Filipom. Moram rečt, da se super razumeta že od začetka, Timon ga ima fuuul rad in obratno. Filip sedaj že lepo sedi samostojno in se včasih taako režita eden drugemu, da je še meni smešno!

Tudi mi smo imeli zadnji mesec krizo. Oba sta imela rotavirus in posledično se je obema porušil ritem. Filip se je zbujal na 1-2 uri in po 1 mesecu smo spet na ritmu izpred 3 mesecev. Se pravi da je ob 3eh in ob 6-7ih , spat pa hodi okrog 20:30 - 21ih. Mislim, da je k boljšemu spanju pripomoglo tudi uvajanje GH. Sedaj ima 1 sadni oz. zelenjavni obrok (cca 150g) in zvečer milupino mlečno kašico (predzadnji obrok), vse ostalo pa se dojiva.

Kako je pa pri vas z uvajanjem??

No, Timon je šel včeraj na Vrhniko in bo pri mojih do torka. Jutri pride patronažna za Filipa, pa upam, da se bom uspela kaj naspat.

Zoya, vauuu kako lep trebušček imaš! Pa sploh ni velik, glede na to, da boš šla kmalu v Rim!

Nanka, kaj pa ti, se že kaj pozna!?user posted image

Tia, Timon ne hodi na plavanje, ampak moža prepričujem, da bi 1x na teden šal v Atlantis malo plavat, da razbijemo rutino, pa kdaj bi šli kar vsi 4! kak popoldan za 2-3 ure, zdej ko ne spi več popoldan.

Šibam spat,....se opravičujem, ker sem vas ful bežno preletela in nisem nič komentirala, ampak res nimam veliko časa, sploh pa ne energije. 

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   RE: avgust 2005
20.1.2008 22:18:36   
nanka
Kat, moj trebuh je že zdaj skoraj takšen kot Zoyin,ne vem kaj bo do konca. že več kot mesec sem v nosečniških hlačah.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   RE: avgust 2005
21.1.2008 7:12:22   
Teya
o, nanka, nisem vedela, da si tudi ti srečka nosečka, iskrene čestitke! full lepo!

Kety, skoraj ne morem verjet, da so se nama tako podobne stvari dogajale. škoda, da vseeno nisem kdaj pokukala na RR, mogoče bi nama bilo lažje kaj prenest user posted image . OPROSTI!
jaz vseeno upam, da ga bom uspela obdržat v  vrtecu, saj nzdaj vidim, da se zabava in se celo česa novega nauči....te pa popolnoma razumem, da ga nisi mogla pustit v tisti skupini, saj sem tudi sama bila prav v krizi vsakič, ko sem videla njegove "sošolce", še bolj pa mi je bilo bad, ko sem videla otroke iz višje skupine, v katero bi nejc tako zelo pasal.....še bolj pa me je ubijalo to, da s v višji skupini bili celo otroci, ki še niso govorili in bi bila zamenjava tako zelo na mestu- seveda skozi moje očiuser posted image ....no, če nebi imel  nejc v skupini še enega fantka na svojem nivoju, ki ima btw tudi bratrca, le par dni mlajšega od tilna, bi ga tudi jaz definitivna izpisala....zdaj pa celo že prinese domov kakonovo pesmico, tako, da iskreno upam, da se vzgojiteljice zdaj, ko ne jokajo otročki več non stop, ukvarjajo tudi z nejcem in drugim fantkom.
gosto hrano smo šele začeli uvajat, tako, da je poiskušal šele korenček, jabolko in banano, no, včeraj sem mu dala 1. tudi krompir in špinačo, a vse skupaj še ni samostojni obrok....mlečnih kašic mi pa noče jest user posted image  sem mu že večkrat poiskušala dat zvečer kaj bolj konkretnega, pa sploh noče ust odpirat user posted image  

ups....ura je že full....imava s tilnom sistematski in ceplejenje- šele 2., če ga sploh bodo cepili, saj je ves člas smrkav user posted image

lepo se mejte vse, sploh ti Kety, napolni si baterije, zdaj, ko sta s filipom sama.....meni se je zdelo, kot bi bila na dopusti, ko je bil nejc pri babi in sem imela le enega otroka user posted image  če se spomnim kako sem bila okupirana, ko sem imela samo nejca starega pol leta, sploh ne morem verjet user posted image  en otrok je pa ja čisti luksuz user posted image

no, šibam.....

ciao ciao

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
   RE: avgust 2005
21.1.2008 7:29:15   
Pikaču
Da se malo pohvalim, sem postala tetica, moja seka je včeraj rodila sinčka, vauuu, sploh ne morem verjet, da imamo v družini prvega fantka, drugo so same punčke. Oba sta ok, komi čakam, da ju grem pogledat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda, E je bla pa včeri čist na sestrico pa bratca bi mela, pol pa veste kolk je bla ura, ...... Neki bo treba postoriti.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   RE: avgust 2005
21.1.2008 8:14:50   
Tiamo
Dobro jutro,

kok vas je fino brat, sploh Teyo in Kety.

Teya, D hodi v vrtec, je bila do lanskega septembra najmlajša, lih nasprotno od vajinega primera s Kety. Kaj naj rečem, jaz bi bila tudi čist nesrečna, če bi bila D v mlajši skupini, ker je moja D tok napredna, da se lahko primerja s 3 letniki, največ govori, pesmice si zapomne v trenutku, zadane melodijo...uglavem so same pozitivne stvari, ker je v med mlajšimi.

Med vikendom nismo skoraj nič pametnega počeli, jaz sem se kao pozdravila, malo še kašljam. V petek popoldne smo bili na sprehodu, D je vozila  tricikelj, ga oblada v nulo, samo ji je že skoraj premajhen. Za tri leta bo dobila en orng kolo, do roj. dne bo pa tale še zdržal.

Joj spet se pogovarjate še o enem otroku, jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image

Pikaču tvoji sestri čestitke.

Grem malo pogledat, če imajo na Difu kaj plavanja za 3 letnike. 

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
   RE: avgust 2005
21.1.2008 8:20:26   
Tiamo
Kety hvala za odgovor o plavanju...pa še nekaj nočem te strašit, ampak sem že od dveh mamic slišala, ko so bili na plavanju v A. so dojenčki potem bruhali in driskali. Verjetno je bilo z vodo nekaj...to je bilo lansko zimo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   RE: avgust 2005
21.1.2008 8:26:03   
Tiamo
Gledam na DIF-u plavanje z malčki in mi noben termin ne ustreza edino če bi me sprejeli v petek, kjer je organizirano plavanje za 4 letnike in več.

Za 2-3 imajo plavanje v sredah (sploh ne morem, ker delam do 18), pa v sobotah 9-10, takrat pa D. še spi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   RE: avgust 2005
21.1.2008 8:51:26   
nanka
Dan

jaz sem še vedno doma na bolniški, popoldne grem do zdravnice da mi predpiše fizioterapijo, v petek pa do g., da vidim kako naprej.

Danes bom poslala vlogo za vrtec in upam, da Zoja jeseni dobi vrtec, ker ga tudi že komaj čaka.

Pikaču čestitke za nečaka, to ste ga bili veseli, zdaj bo pa pravi princ med princeskami.



(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
   RE: avgust 2005
21.1.2008 10:07:32   
petri85
O, Teya, lepo pozdravljena spet med nami!!!  Smo te pogrešale!!! user posted image
Super, da vam gre sedaj skoz bolje! K sreči imamo mi dva zaspanca, tako, da sem se jaz vedno naspala...sedaj, ko sem že spet v službi sicer kak dan malo manj, ampak gre!

Naš David je v vrctu hudo zadovoljen...je pri mlajših(vsi so letnik 05), tako, da je od vrtca že veliko odnesel...res samo gledamo, kje jih pobira, pa kaj vse že ve. Imata pa res s Kety veliko skupnega?!
Verjamem, da ti ni všeč, če so ostali vsi mlajši...tako, da junija kar vztrajaj, da ga z novim šolskim letom premestijo!
Daj nam pokaži kako slikico Tilna, pa seveda tudi Nejca...če utegneš!


Pikaču, čestitke tvoji sestri za sinčka!

Nanka, ti se pa kar lepo pusti razvajati...imaš tolk razlogov!!!!

Zoya, res imaš fleten trebušček...pa tako mičken!...joj, če se jaz spomnim, kakšen je bil mojuser posted image

Vreme imamo pa mi čist turobno že en mesec skupuser posted image ...skoz ta megla...tako, da sta šla včeraj mož in David mal v hribe se naužit sončka...midva z Benjaminom pa sva malce prehlajena in sva kar doma ostala.

Danes sem doma...tamavček mi še spi...jaz pa v miru popijem tole kavico, potem pa moram napasti kup s cunjami!

Lp!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   RE: avgust 2005
21.1.2008 11:15:48   
Nončika
ZOYA, LEPO PROSIM ZA GESLO NA ZS

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
   RE: avgust 2005
21.1.2008 11:51:57   
tina104
Mi smo zelo zadovoljni z vrtcem. Aljaž je po starosti nekje na sredini. Najmlajši je zdaj nekje ravno star 2 leti, najstarejši pa je celo leto starejši od Aljaža, ostali so stari tu nekje kot Aljaž. Res si zadnje čase Aljaž ogromno poje, napredek je povsod viden. Je pa res, da se tudi doma ogromno ukvarjamo z njim. Včasih zjutraj reče, mami ma bil, ne v vrtec, ampak potem mu rečm, da grem v službi in bi doma bil sam, tam pa ima prijatelje. V glavnem, brez problema potem gre.

Ravno predvčerajšnjim mi je moj rekel, naj Aljaževe premajhne čevlje spravim v škatlo in jih nekomu podarim. Pa sem rekla, pa saj bomo imeli še enega, ne? Pa je ful odločno rekel, da ne, kaj bi si rada še dodatne probleme nakopala!?!?
Kot sem že toliko krat napisala, res ima rad Aljaža, skoraj vsako večer ga on skopa, zobke mu umije, ... igra se z njim, skupaj kaj delata, ampak za še enega otroka pa se ne bi odločil. Tudi in predvsem zato, ker nimamo nobeneg drugega varstva kot vrtec (Aljaž še nikoli ni bil pri babici v varstvu več kot pol ure, pa še to sem bila večinoma jaz tam v bližini), vrtec je tudi ful drag.
No, jaz vsaj nisem tako zelo zagreta za še enegauser posted image , ker sem komaj začela malo boljše spat, pa še Aljaž zahteva res precj časa in si res ne predstavljam zdaj imeti še enega otroka. Že tako nimava nič kaj časa zase z mojim. To kar malo pogrešam. Nikoli pa mi ne bo žal, celo zelo srečna sem, da imam Aljaža. Jaz sem tako že lep čas govorila, da bi imela še enega, ko bo Aljaž malo večji.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   RE: avgust 2005
21.1.2008 12:07:43   
zoya24
Ojla punce,

vidim, da ste danes bolj zgovorne, čez vikend je bil kar zatišje tu. Jaz še vedno čakam, da me kaj zagrabi, zaenkrat me še ni nič.T eya rok imam 1. februarja.

Tina tudi mi nimamo nič pomoči od babic, tako, da imamo tudi mi le vrtec. Pa moram reči, da jaz tega nič ne pogrešam. Tudi ko se babice kaj ponudijo, da pridejo počistit, ali kaj podobnega, vedno zavrnem, kaj pa vem, mi je zorpno, da bi nekdo drug pospravljal moje stanovanje. Žiga je pa itak priden, tako da, kaj pa vem, meni se sploh ne zdi, da bi bilo veliko delo z njim, pa se tudi mi veliko ukvarjamo z njim. Sem se očitno že čist navadla. Me pa prav zanima, kako bo sedaj, ko bosta dva, zaenkrat me še nič ne skrbi, upam pa, da ne bom pol preveč jamrala user posted image , no pa sej itak boste morale brat user posted image .

Nič grem v Baby center, moram kupit par dekoracij za Žigovo sobico, smo včeraj naredili nekaj sprememb, pripravili vse za drugega člana v spalnici, zdaj se mi pa sobica kar malo pusta zdi, tako, da moram nekaj naredit.

SE še kaj javim.

Lepo bodite in držite pesti, da danes rodim user posted image !


(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   RE: avgust 2005
21.1.2008 14:47:52   
violinski
Dan!

o, ste se fino razklepetale. Meni se včeraj ni kaj veliko pisalo, sem vam pa zato poslala povabila na vaše maile, upam, da ste vse dobile.

Jaz sem včeraj poslala slamnata vdova za en teden, pa v soboto tudi slamnata mati - ker sem otroke posodila babici v SG. No, mojadva sta prava cigančka, zelo rada sta povsod, pri noni, pri babi in pri moji sestri. Je pa res, da je Lana že včeraj in danes mi po telefonu rekla, če kmalu pridem ponju, pa da je pri babi res lepo, ampak je doma najlepše. Evo, in včeraj mi je bilo potem popoldne še fajn dolgčas, sploh nisem navajena na tako tišino. Se mi zdi, da nisem bila sama doma za ves teden že odkar je bil moj mož v vojski, tega je pa... hmmm .... šest let?

Sicer pa lahko rečem hvalabogu za 'chat', saj lahko zvečer vsaj mal klepetava, za danes smo pa že dogovorjeni za en voice chat skupaj z otrokoma, saj ima dedi tudi to in me prav zanima, kako bo otrokoma govoriti z nama preko računalnika.

Pikaču, čestitam za princa!

Nanka in zoya, jaz imam tak trebuh kot vedve, pa nisem čisto nič noseča - so mi tudi menda edino nosečniške kavbojke še prav user posted image

Tina, če si ti želiš še enega, ti bo prej ali slej uspelo. Tia, zate pa itak dnevno držim pesti.
Saj veste, tudi jaz si želim še enega, ampak priznam, da mi ta trenutek ne bi uspelo niti pod razno. Ne mislim user posted image , to še gre user posted image , mislim na nočna vstajanja in vzgojo in vse to.

Zoya, pol pa držim pesti!!!

Ne pozabite na moje povabilo..... NATASAXY, še vedno čakam tvoj e-mail, da povabim tudi tebe.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
   RE: avgust 2005
21.1.2008 19:54:40   
Tiamo
čer, D je zbolela ima vročino 38,7 in že spi, tako da bova jutri doma.. se jutri javim...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   RE: avgust 2005
21.1.2008 21:28:13   
Teya
dober večer,

tilen je bil cepljen in ga je popoldan kar fajn nogica bolela...je bil prav bogi...hvala bogu je nejc razumel in bil priden tudi on...
kety, kako pa sfolgaš z obema, ko je potrebno katerega peljat k zdarvniku? imaš kakšno pomoč ali voziš oba za seboj? in naknadno sem šele opazila, da si napisala, da filip poje 150????? ufa, priden! mi smo šele pri par žličkah....od kdaj pa že je gosto hrano? mora bit pa fajn dečko user posted image  .naš ima 8160g in 69,5 cm. nejc pa je bil v tem času še lažji, ampak večji.

saj res....koliko so pa kaj vaši avgustovčki veliki in težki? naš ima 14 kg, zmerila ga bom pa jutri, saj  ga že lep čas nisem.

petri, hvala za lepe besede! bom dala fotke gor, samo ne morem obljubit, da kmalu, saj je moj naredil celo revolucijo z računalniki in trenutno nimam tu niti ene same fotke user posted image .

zoya, se še čist sveže spomnim, kako je zadnje dneve nosečnosti, ko samo čakaš in čakaš....moje čakanje se je zavleklo celo 9 dni čez rok user posted image , vsekakor držim pesti, da se vaše dete odloči prist čim prej na svet. SREČNO!

tina, občutek sem dobila, kot bi imela slabo vest, da se pri vas nič ne razmišlja o še enem članu v bljižnji prihodnosti.....ne delaj si tega....vsak ima svoje življenje in svoje načrte in želje....če bosta nekoč naredila še enega, super, če ne, pa ravno tako super, če je to to kar je vama cool.

naj Demi čimprej ozdravi!

mirno nočko vsem,
teja


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
   RE: avgust 2005
22.1.2008 8:55:11   
tina104
Demi želim, da čimprej ozdravi!

Zoya, zate seveda držim pesti! Ja, nič kaj prijetno ni to čakanje, vem.

Teya, mogoče pa res imam malo slabo vest. Kaj pa vem, preden sem rodila Aljaža sem govorila, da bi imela 3 otroke. Saj še zdaj me občasno zagrabi. Recimo ful so mi fajn sprehodi z vozičkom (tega Aljaž ni hotel seveda), pa cartanje, pa v ta pravi porodniški bi verjetno lahko bila (pri Aljažu sem bil v bistvu brezposelna). Po drugi strani pa si ne žeim nespanja, bolezni, sploh je hudo, ko si potemnonstop na bolniški v prvem letu vrtca. Te stvari me predvsem odvračajo. Zdaj z Aljažem nimam več toliko dela in mi je prav fajn, samo vem, da če bi Aljaž dobil bratca ali sestrico bi bila pa kriza. Ful je ljubosumen, problem je delit igrače ... V glavnem res ste asice tiste, ki imate dva otroka starostno blizu skupaj!user posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
   RE: avgust 2005
22.1.2008 10:19:07   
Kety
Evo še mene!

Sem delala do 1ih zjutraj (razčiščevala računovodske zadeve), ko sem pa ravno trdno zaspala, se je pa Filip zbudil za jest. Joj, kako sem skrokana, pa sem mislila, da se bom uspela kaj spočit, ko je Timon na počitnicah. No, pa že itak komaj čakam, da ga grem iskat, ker ga že ful pogrešam. Okrog 12ih greva od doma, odvisno kdaj bo Filip jedel in šel spat prvo dopoldansko spanje.

Vijolinski, jaz sem pa ful blond glede te mailing liste. Ne znam se priklopit, saj me skoz sprašuje za ID in passwor, kao, da se moram vpisat na yahoo?! Dej prosim povej, kaj moram narest. Sem pa videla, da se je Miševi oglasila!user posted image user posted image user posted image user posted image  Super. A pol bomo tukaj debato ustavile, al bomo na dveh koncih čvekale?? Tukaj mi je tako domače user posted image user posted image

Teya, mi smo kar hitro prešli na obrok, saj kaj dosti nisem uvajala. Že takoj je bil pripravljen jest in najprej sem mu dala tam nekje 30-40ml, pol pa vsak dan več. Po enem tednu je že pojedel kakih 100ml, no zdej poje od 120-150 ml in to je dovolj za samostojen obrok. Se po njem ne dojia, ker se noče. Je očitno sit. Če pa noče jest GH, ga pa samo podojim. Uvajam pa od točno 6m naprej. Ne bom se preseravala z različnimi okusi, tko, da sva več ali manj že vse sprobala, kar mu mislim dat. Če bom dala kako novo stvar ne bom uvajala, če jo bo jedel, mu bom dala kolikor bo hotel, pa to bom dala še pol dva dni zapored, da vidim, če se kaj pokaže. Škoda, da Tilen ne mara Milupinih kašic, Filip jih obožuje in zvečer samo čaka, da jo dobi. Mu pa malo menjam okuse, 1x bananino, 1x jabolko-korenček, 1x tisto brez okusa. Vse ima rad. Še dobr, ker pri Timonu sem se mogla ful bolj matrat, ta pa tako z veseljem odpira usta!

Filip je bil pri 6m velik 69,5 cm in tehtal 7.200g. Je pa 14dni pred temi meritvami preboleval rotavirus in je ful shujšal (imel je 6.800g), no, zdej je v 14 dneh prišel na 7.500, tko, da lepo pridobiva nazaj. Tilen pa je kar korenjak!!!!

Ja, nekako mi sfolga z obema, tudi na sprehod gremo vsi trije sami, pa kar gre. Na začetku me je bilo strah it kam dlje, zdej pa tudi Timon ve, kako mora it, in pridno hodi ali pa vozi svoj tricikel pred mano. Za čez cesto me počaka, da ga držim za ročaj, pol pa lahko spet šiba naprej. Točno ve, da ne sme vozit po cesti in lepo vozi po pločniku. Če morava k zdravniku, seveda organiziram za tiste par uric varstvo. Ali pride tašča ali mož ali pa kaka kolegica. Drugače pa smo večinoma sami. Seveda kaj veliko drugega ne uspem narest in svoje stvari lahko urejam, šele ko pride mož domov ali pa ko gresta zvečer tamala dva spat. Jaz sem se kar navadila, tko, da zdej mi ni več težko, je pa seveda naporno. Ampak ni mi žal, da imamo tako malo razliko v mesecih.

grem dat Filipa sspat,...mi že sitka tuki v naročju...


(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
   RE: avgust 2005
22.1.2008 11:10:31   
ayna
Oj!


Kako ste kaj, drage punce? :) Evo tudi jaz se malo oglasam, ceprav vam pisem na vsako kvatro, ma kaj, enkrat v stoletju se oglasim. Sorry! Spremljala sem vas tudi bolj za silouser posted image

Cestitam Nanki za user posted image , wow  cetrta nosecnost je to, kaj ne?  Tudi jaz bi zelele imeti veliko druzino, toda ne se zdaj. Imam ta dva paglavca, vec kot dovolj. Ostalim 'starim' članicam zelim vse najboljse ob prihodu novega druzinskega clana. Violinski, Tiamo in Jessy kako ste ve in vasi otroci?  A ste se kasneje, dobile? Mislim ste se se kdaj srecale? Ali pa ste se vedno na pogajanjih in dogovorih za nadaljno srecanje :).  Nekatere med vami pa sploh ne poznam. user posted image

Misevi... jo sploh ne vidim, da kaj pise... a je se vedno aktivna na forumu?

Pri nas se marsikaj dogaja. Lina je v vrtcu. Zeloo uziva. Hodi v skupino od 1-3 leta. Ima kar nekaj sosolcev njene starosti in ji je super. Moram reci, da so tudi vzgojiteljice zelo uredu.
Jakub pa je en velik lopov. !8.1. je bil star eno leto. Pri enajstih mesecih pa je ze hodil. Ga je racal in se sprehajal po stanovanju, kot pravi pijancek :). Sedaj je ze mnogo bolje. 

Ok grem, to bi bilo zaenkrat to...

En velik pozdrav vsem.

ayna

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
   RE: avgust 2005
22.1.2008 13:20:08   
Tiamo
Dan, nača noč je minila še kar uredu, se je ene parkat zbudila se hotela stiskati, enkrat se je tresla k šiba na vodi, verjetno zaradi vročine, potem je popila žlico Calpola in zaspala. Zjutraj se je zbudila ob 9, čist smrkava z vročino 38. Drugače je bila zdaj uredu, gledala risanke, hoče pa spat... jaz kašljam k zmešana in imam 37,4 vreočine, lih tok da sem smotana.... Me že kliče....

(odgovor članu ayna)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   RE: avgust 2005
22.1.2008 13:57:18   
Teya
ciao, punce....

Tina, vse ob svojem času....nima smisla se forcirat, če sta oba z možem zadovoljna s tem kar imata...če vama pa kdaj zadiši še ena štručka, imata pa itak vso "opremo" za jo naredit user posted image  in jo takrat sprejet z užitkom. ebim pač bolj paše velika starostna razlika otrok ali pa celo le en sam, drugi smo pa pač za drugačen način življenja.
tudi meni ni žal, da imamo malo razlike v starosti med fantoma- sploh ker sta oba fanta, upam, da si bosta dobra kompanjona v igri. je pa res, da je na začetku lahko full štala. jaz sem se ves čas bodrila s tem, da bo pa potem, ko  bo tilen malo zrasel, full bolj lepo, ker bosta imela družbo drug drugega. no, iskreno povedano, meni tudi že tretji diši user posted image , ampak bo moral kar počakati, saj še dva komaj sfolgam, glede na to, da sem sama.

Kety, mi smo kupili "rolko" za nejca - tist priključek za na voziček, kjer večji otrok stoji zadaj, tako, da skupaj full pohajamo. je pa res, da moram pohajat po prometnem delu, da nejc gleda kamione, avte itd....v naravi mu je dolgčas user posted image  se je pa kar malo razvadil in včasih zato sploh noče nič hodit...imamo cele boje, da ga spravimo dol.....ko pa hodi, hodi kar pridno.
a veš, da jaz sploh nisem še probala dat tilnu kašico z okusom user posted image user posted image user posted image  čist sem pozabila na to user posted image  to riževo kašico od milupe sem kupila že preden je imel 6 m, da  bi bila sigurna, da ni lačen, ker se ponoči tako zbuja...takrat se mi je pač zdela edino ta  sprejemljiva in zdaj ko jo imam še čist celo doma, sem nekako pozabila, da bi mu bverjetno šla z okusom veliko bolj v slast....zdaj sem se tudi spomnila, da sem nejcu v te kašice mešala hippove sadne. mi je pa včeraj rekla dr., da naj mu naredim kašico pa z juho ali kompotom, če ne mara tega mleka....mogoče bom pa probala še kakšno drugo mleko...zdaj delam z novalacom, ker imam par paketov še od nejca doma-seveda še zaprtih user posted image

ker tiamo omenja risanke, sem se spomnila, da bi vas lahko vprašala katere frisanke vaši malčki radi gledajo? nejc je fuuuuul časa prisegal le na telebajske, zdaj se jih je končno le naveličal, zdaj pogleda frančka, pa nodija, pa še kaj, ampak nobenega s takim veseljem, kot je prej gledal telebajske. me je pa čist presenetil, ker je gledal film od pike nogavičke in to od začetka do konca brez da bi odmaknil pogled user posted image
vem, da ni najbolj cool, da gleda veliko tv, ampak v času, ko smo bili kar  naprej bolani in ko se je tilen dojil po cele ure, je bila prav tv naša rešiteljica.

danes so na naš vrtec obesili opozorilo, da nekateri otroci bruhajo in imajo drisko user posted image  bog nas obvaruj! user posted image  in vas tudi!

deževen pozdrav z gorice....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?