Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči Kaj se v mali otroški dušici dogaja, pa boljše da ne pomislim....(Zato pa mislim nanjo, na Pikico) Nič ti ne pomaga, da analiziraš dogajanja pri vas doma, sčasoma boš imela polno vsakovrstnih nasvetov, samo ti sama pa lahko zadevo spremeniš.(čist res) Itk, da je edina rešitev, da spokaš čim prej. Odidi, če greš danes je že prepozno. In še nekaj : ne čakaj na odločilne korake od tvojega novega prijatelja (ti nič ne oporekam, da ga imaš - hvala bogu !). Da se ti ne bo zgodila, da boš čakala, da je med vama kaj bolj resnega in se boš kao pol odločila. NE! Ti in malčica sta država zase, pa če imaš koga ob sebi ali ne .(točn tko) Če sta za skupaj, bo itak čas pokazal, samo ti moraš najprej sebe in otroka spravit v normalno, umirjeno okolje! Pa tud, da boš ta novemu non - stop na rami jokala, po moje ni na dolgi vek. Slej, ko prej se bo naveličal tvoje neodločnosti in šel svojo pot. To je moje mnenje.(pa še res je) Žalostna zgodba, ki pa še lahko ima srečen konec.(Imela bo srečen konec, objubim) Časa pa nimaš več dosti, ker škodo ki je nastala zarad nasilja pri tvoji punčki, ne bo lahko ozdraviti. Daj, naslednjič napiši kaj vzpodbudnega. Veliko ljudi tu gor verjame, da si dovolj zrela, da točno veš kaj moraš naredit! (Hvala vsem ki tako mislite!) L.P. Mamči najlepša ti hvala in čisto prav si mi napisala!!! Hvala ker me ne obsojaš zaradi prijatelja! Vse je res kar si napisala! Res bo pokazal čas..... Sem že poklicala v varno hišo in v ponedeljek zjutraj grem tja...(najprej na pogovor) Res hvala!
|