Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Partner oz.očka moje male je izjavil, da če imam drugega(pogovor pač), da brez problema lahko grem, skupaj z malo in da naj tudi vse stroške preživljanja male prepustim novemu partnerju Še to je bilo - on se ne bo sporazumno dogovarjal o preživnini!!!??? PRAV IMA!!!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] PRAV IMA!!! [/quote] Kdo me sedaj izziva??? A misliš da je njegova izjava pravilna??? Da naj "drugi" poskrbi tudi za otroka, da on že ne bo plačeval, če do tega pride?
< Sporočilo je popravil Tassy -- 31.7.2006 10:37:01 >
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:39:15
|
|
|
|
Naja31
|
Pa imas res drugega? A z ocetom tvojega otroka skupaj zivita? Ce ga varas, je njegova reakcija pricakovana. Ce pa ne zivita skupaj, je to verjetno izjavil v jezi. Pocakaj da se ohladi in potem se pogovorita.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu, če imaš res drugega, pol ima prav. Če je bil pa to samo pogovor, pa jaz mislim, da se brez veze sekiraš. Ker če bi res šla, verjemi, da bi se fejst potrudil, da bi obdržal stike z malo. Kar se preživnine tiče, ne vem, kako to gre, ampak bi se sigurno najdla rešitev. Prek CSD ali sodišča. Joooj, Tessy, ne sekiraj se...teli naši desci včasih res kaj takega ven vržejo, da glava boli. Jaz sem se že navadila pa kaj "pametnega" nazaj rečem, pa je
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Naja31 - to mi ni rekel prvič!!! Že parkrat je blo tako. Ne bo se pomiril s to izjavo, ga preveč poznam, ja in živimo skupaj. Njegove izjave.....najprej da mi male ne pusti, potem da ja(ker imava večne probleme),...kokr ga poznam mu že vse "dol visi", ker če bi mu bilo kaj do naju obeh bi se znal pogovarjati tudi o teh stvareh.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
tolk časa se že tuki gor pritožuješ nad partnerjem, da bi že bil skrajni cajt da kaj ukreneta zaradi vajinega otroka!!! Seveda, če je vse to kar tuki gor opisuješ res???
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:50:03
|
|
|
|
Magi*
|
meni res ni jasno kakšen donos imata vidva s partnerjem mivda se npr niti hipotetično ne bi lotila takih nebuloznih debat, razen seveda, če ne bi imela tehtnega razloga za to ali povoda. dajta se že malo skupi vzet...
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 10:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tolk časa se že tuki gor pritožuješ nad partnerjem, da bi že bil skrajni cajt da kaj ukreneta zaradi vajinega otroka!!! Seveda, če je vse to kar tuki gor opisuješ res??? Seveda je res, jaz sem iskrena in poštena in ne bi se šla kakih igric, sploh pa nisem tak tip osebe, da bi kogarkoli rinila v past, še najmanj pa sebe.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 11:04:02
|
|
|
|
FERBEC
|
Zgoraj je bilo vprašanje ..... pa ga res varaš? Če ne vama predlagam da se npr. v Ljubljani na družinski inštitut (tel.: 200-67-60), kjer delujejo zakonski in družinski terapevti. Podobna centra delujeta še v Kranju in Mariboru, njihovih telefonskih pa ne vem. Jih pa gotovo dobiš v ljubljanskem centru. Veliko sreče pri iskanju dobrega terapevta - zdaj jih je v Sloveniji že kar nekaj!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 11:26:34
|
|
|
|
baguSka
|
Zgoraj je bilo vprašanje ..... pa ga res varaš? Pa kwa ma to veze. On je oče otroka in on je odgovoren zanj!!! A zdej če ga ona vara, se bo pa on zarad tega otroku odpovedu!!???!!!! Ne štekam vas - res ne.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 11:36:02
|
|
|
|
FERBEC
|
Baguska .... strinjam se s tabo!!!!! On je oče otroka in v vsakem primeru bo moral in mora plačevati preživnino...... vse kar sem hotel je da ... če obstaja upanje ... probata rešiti kar se rešiti da. In življenje je lahko veliko lepše. Lepo pa je težiti k idealu in se truditi za odnos, da raste in živi kljub krizam, v katere pade, ko se jeziček na prej omenjeni tehtnici prevesi preveč na eno stran..... jah potem je pa Res je da sta za vzgojo otrok ponavadi potrebna dva. Ni pa potrebno da sta oba njihova starša, če so prišle vmes nepremostljive ovire.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 11:39:58
|
|
|
|
KRISS
|
Tassy!!!! Prav slabo mi je včasih berem tole vajino grozljivko. Vsak mesec vsaj enkrat kak tak izpaad. Dobivam občutek da res nobeden od vaju še ni dorasel starševstvu. Prav tako dobivam občutek da sta kot najstnika ki si pod noge mečeta kosti da se lahko ravsata zanjo Poglej OBNAŠANJE PARTNERJA je tisto ki velikokrat daje misliti. Zakaj ti je kaj takega rekel pri nedeljskem kosilu sigurno ni ustrelil ven kako tako izjavo, če bi meni nekdo dal povod za kaj takega bi vprašal če imaš drugega v nasprotnem primeru mislim da človek zaupa toliko časa dokler mu zaupanja ne podreš. In mogoče bom malo nesramen ampak res po tvojih izjavah včasih pomislim če govorim z nekom ki je komaj dojel zakaj živi. Pri tem vsem skupaj je otrok tisti ki najbolj čuti to vajino bitko iz dneva v dan, kaj je kdo rekel, kako je kdo reagiral,.... Svetujem ti da odrasteš in najprej sama s seboj razčistiš ali sploh želiš imeti njega kot partnerja, da je z vama in šele potem se oziraš na njegova dejanja. Imam tudi občutek da mu vse bolj dokazuješ vse to kar te potem vpraša in s povešenim nosom tipkaš tu na RR samo njegove izjav. Z dejanji mu pokaži da želiš da ste skupaj da se imate radi in verjemi da brez povoda takih izjav ne bo. Oba sta potrebna veliko mrzle vode za vrat da se streznita in končno dojameta da sta starša in da nista samo VIDVA!!!!!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 12:41:04
|
|
|
|
Tia27
|
Mislim kaj ima nedolžni otrok opravit pri vajinih lumparijah, ne vmešavaj otroka v vajin prepir, sploh pa če on take bedarije izjavlja glede otroka je sory izrazu nedorasel, res.PA ZAKAJ VEDNO ZAKONCI OTROKA ZRAVEN VMEŠAJO, KO JE TREBA ODNOSE MED SABO REŠEVAT.OTROK PRIPADA OBEMA ENAKO IN NIMA SI GA NIHČE VEČ ALI MANJ LASTIT, SEVEDA ČE JE Z OBEH STRANI BREZPOGOJNA LJUBEZEN DO SVOJEGA OTROKA.ENI RES NE BI SMELI SE ODLOČIT ZA STARŠEVSTVO, ČE NIMAJO POŠLIHTANIH MEDSEBOJNIH ODNOSOV, pa brez zamere.Pustita otroka na nevtralnem področju in se lotita razčiščevat brez njega!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 12:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne glede na to, kakšen "cirkus" imata vidva v medsebojnem odnosu, je on še vedno oče otroka, za katerega ima tako pravico kot dolžnost skrbeti. Bi bilo pa lažje, če bi se to lahko kultivirano dogovorila.
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 15:37:13
|
|
|
|
dory
|
Dej no Tassy..GET REAL!!!! To kar masta vidva s tvojim takozvanim partnerjem je taka katastrofa, da se mi zdi o tej budalastini ze grozn razpravljat... Uboga mala princeska,ki ni nic kriva,da je na tem svetu, naj si pa zaradi vase nezrelosti deli ocete??? Malo jo bo eden vzdrzeval, malo drug??? Madona pa kje zivimo??? Jst sem ti ze 100 krat rekla, da bejz stran od vseh in ze zavoljo otroka neki nared...ker mi ne bos govorila,da se ne da....VSE SE DA,CE SE HOCE...VEDNO SE NAJDE POT... Sluzbo mas, eno garsonjero bos ze najdla..ce se pa s tem tanovim loverjem kej pokaze,boste sli pa skup zivet pa je.... Ne tolk mislit nase, ampak glej na tamalo, ki je pomoje ze ornk zmedena od vasih telenovel...pa ne glej zej na ta post,kot na neki slabega, ampak zelim obema samo dobro!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 17:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
...pa ne glej zej na ta post,kot na neki slabega, ampak zelim obema samo dobro! Thank you..... Ne gledam na neki slabega zdej te imam še rajš pa še izdala si me čeprav nisem želela da drugi izvejo kaj mi je! Naj vejo, saj ni nič slabega, če se imata(va) dva rada(oz.trije se mala zravn)!
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 17:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy ....pa še izdala si me čeprav nisem želela da drugi izvejo kaj mi je! Zdej pa več ne razumem kdo te je izdal????????????? S čim????
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 18:05:56
|
|
|
|
ZARA
|
Anonimna. S telenovelo?
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 19:08:13
|
|
|
|
dory
|
hm...izdala...koga...kdaj..kje???? nc kriva ampak le da se mamo radi :)
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 19:10:17
|
|
|
|
ZARA
|
Kva zdej nč kriva? Priznej !
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 19:11:55
|
|
|
|
dory
|
hehe zara...men gre po glav samo se one track, da bi zej izpostavljala glavne igralce telenovele...do I look like that
|
|
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 23:07:25
|
|
|
|
pety78
|
Čaki, a nisi zadnjič pisala, da si šla stran? Ne sledim več. Torej imaš drugega, zakaj si pa še vedno s sedanjim partnerjem?
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 31.7.2006 23:34:54
|
|
|
|
siniti
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zgoraj je bilo vprašanje ..... pa ga res varaš? Pa kwa ma to veze. On je oče otroka in on je odgovoren zanj!!! A zdej če ga ona vara, se bo pa on zarad tega otroku odpovedu!!???!!!! Ne štekam vas - res ne. se podpišem....
|
|
RE: Kako lahko kaj takega izjavi.... 1.8.2006 7:54:18
|
|
|
|
Mala koala
|
Se mi zdi, da je Alan Ford rekel nekaj podobnega "nemam reči kako da kažem da nemam reči" oz. po naše "nimam besed kako naj povem da nimam besed". Ja?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?