mamči
|
Ojojjoj Tassy ! Kaj na ti napišem ? Vse možno so ti že svetovali, daj naredi nekaj no ! Zbudi se !!! Čisto tako : nehaj s takim življenjem in naredi nekaj ! kAKO DOLGO ŠE IMAŠ NAMEN TAKO ŽIVET ? Oprosti, samo jaz te težko razumem, res. Jaz ne razumem, da lahko nekdo tako živi in to iz dneva v dan !? Kaj se v mali otroški dušici dogaja, pa boljše da ne pomislim.... Nič ti ne pomaga, da analiziraš dogajanja pri vas doma, sčasoma boš imela polno vsakovrstnih nasvetov, samo ti sama pa lahko zadevo spremeniš. Ne razumem, kako te lahko vedno znova pretepa ?! Ne vem, sama sem bolj nežna duša, sam definitivno, da bi ga užgala po kurbusu, če bi se me samo malo bolj grobo dotaknil. Sploh pa pred otrokom. Itk, da je edina rešitev, da spokaš čim prej. Tvoj partner te tako psihično, kot fizično maltretira. Napako si naredila že, ko te je prvič udaril, ker bi se mogla postavit zase....no, pa saj to je zdaj itak vseeno. Odidi, če greš danes je že prepozno. In še nekaj : ne čakaj na odločilne korake od tvojega novega prijatelja (ti nič ne oporekam, da ga imaš - hvala bogu !). Da se ti ne bo zgodila, da boš čakala, da je med vama kaj bolj resnega in se boš kao pol odločila. NE! Ti in malčica sta država zase, pa če imaš koga ob sebi ali ne . Če sta za skupaj, bo itak čas pokazal, samo ti moraš najprej sebe in otroka spravit v normalno, umirjeno okolje! Pa tud, da boš ta novemu non - stop na rami jokala, po moje ni na dolgi vek. Slej, ko prej se bo naveličal tvoje neodločnosti in šel svojo pot. To je moje mnenje. Ima pa tvoj neandertalec edino srečo, da ni naletel na tako, kot sem jaz . Mater mu ...eh.. Žalostna zgodba, ki pa še lahko ima srečen konec. Časa pa nimaš več dosti, ker škodo ki je nastala zarad nasilja pri tvoji punčki, ne bo lahko ozdraviti. Daj, naslednjič napiši kaj vzpodbudnega. Veliko ljudi tu gor verjame, da si dovolj zrela, da točno veš kaj moraš naredit! L.P.
|