|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Občutki po....prevari
29.7.2006 22:08:44   
Anonimen
Ko sem prvič prevarala me je pekla vest, zdaj pa se po srečanju z ljubimcem počutim polna energije in lažje premagujem vsako dnevne problemčke.  Res je da je to več kot le navadna avantura in že nekaj časa traja. Tudi  my husband ve, da se občasno z nekom dobivam, on ima pa ljubico. Imava pač takšen dogovor, skupaj sva zaradi otrok, saj sicer se  ne prepirava, le odtujena sva. Otroci pa so navezani na oba. Mislim, da redko kdo vara oziroma išče ljubimca ali ljubico dokler je v vezi vse tako kot mora biti. Jaz dokler je bila veza tako rekoč idealn in ljubezen obojestranska, na prevaro sploh pomislila nisem. Sem tudi jaz trdial, da to ne bom nikdar počela, ker pa se zarečenega kruha največ poje in je v življenju vse minljivo, je zdaj situacija pač drugačna.
Če boš obsojala samo sebeto ne bo ničesar spremenilo, zato uživaj v terenutkih z ljubimcem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
30.7.2006 0:05:12   
siniti
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

jest ne. se nimam cajta v lublano vozit za skok čez plot. pa odkrito povedano, mam raj dedce, čeprav so butlni.user posted image user posted image user posted image

joj kira sm se pa nasmejala temu postu... butlni pravš, a?user posted image

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.7.2006 12:03:46   
muki1
A to je ena velika fora ta post, ali kaj? user posted image

Jaz pa možu ne vem, če bi lahko v oči gledala, če bi ga prevarala, pa še težko si zamislim, da bi ga, ker ga ljubim....čeprav mi včasih najeda 100/uro, ampak saj jaz njemu tudi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.7.2006 12:16:11   
Anonimen
Ko sem jaz prevaral mi niti mal ni bilo žal, ker sem pač vedal da nisva za skupaj.
zdaj ko sem pa bila jaz pevarana (prevaral me je pa ta s katerim se jaz prevarala bivšga, in imam z njim tud otroka) me pa zelo boli. res zelo. tega ne privoščim nobenmu. In tud sama vem da bi naslednič prej premislna preden bi še kaj tazga naredila.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.7.2006 12:21:48   
Anonimen
Ko sem jaz prevarala mi niti mal ni bilo žal, ker sem pač vedala da nisva za skupaj.

Sem mal pozabila  katerega spola sem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
30.7.2006 14:47:03   
taja1
Varala ne bi. Ce bi, bi me grozno pekla vest in bi kmalu vse priznala.
Ce bi bila prevarana bi bolelo. Nimam pa izkusenj.

Izven konteksta, a vseeno, ker sem radovedna - Kerensa, zakaj je tvoj moz Kamikaza?
Sem nova, pa nisem tega se nikjer zasledila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
30.7.2006 17:14:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
30.7.2006 19:49:35   
Anonimen
Jaz pa sem bila prevarana, večkrat. In še vedno tega nisem pozabila in še vedno boli...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
30.7.2006 19:52:24   
trojči
Hmmmm, berem to in vidim, da se še najdejo ljudje, ki mislijo, da je za otroke bolje, da imajo otroci doma oba starša kljub temu, da je zakon nesrečen. Mislila sem, da zdaj že vsi vejo, da to ni res.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.7.2006 20:10:02   
Anonimen
Sem bila prevarana velikokrat s strani sedaj[njega pratnerja, s katerim imava 2 otroka. Ce samo pomislim na to, boli. In kaj delam sedaj jaz? Varam ga. In veste, da nimam prav nic slabe vesti. Prav uzivam v tem.

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
30.7.2006 21:18:06   
trojči
Varanje in maščevanje, obe definiciji teh besed sta negativni, ne zastonj. Vsaj razmislite o tem, kaj delate, o posledicah za vas in otroke, nikoli ni dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.7.2006 8:47:38   
Anonimen
Muki ne ni "natega" ta moj post o varanju. Res sem prevarala.
Pač zanimalo me je kaj si mislite o tem.

Teja. hvala ti za lepo željo, da se mi vse lepo izteče - tudi jaz namreč močno upam da ta moj "novi" ni kot prejšnji, močno upam da se ne opečem.
Tudi tebi želim veliko sreče!

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
31.7.2006 9:10:04   
bini
Jest sm očitno tako staromodna, da sem sam še za v kak antikvariat...
meni te stvari ne potegnejo in dvomim da mi kdaj bodo user posted image .... in tud ljudje, ki se v to spuščajo zavestno in premišljeno mi ne potegnejo user posted image ...ok, včasih in komu se to zgodi, ampak potem je treba stvari takoj razčistit s partnerjem... ne pa da varajo in varajo...
ne razumem....

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.7.2006 9:20:13   
Anonimen
ampak potem je treba stvari takoj razčistit s partnerjem... ne pa da varajo in varajo...

To bom tud naredila in ne bom več dolgo odlašala.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
31.7.2006 9:38:19   
Anonimen
Bivšega moža najdla v postelji s svojo prijateljico.
Isti dan popokala stvari, vzela avto in šla. Onadva sta še vedno skupaj.

Če bi me zdajšnji mož prevaral, bi letel iz bajte kot je dolg in širok.
Ker jaz pravim, tisti, ki ne znajo varat, naj tega ne počnejo!

No, pa sama nisem nikoli varala, pa tudi  zdaj si tega ne predstavljam. Se mi zdi, da to delajo ljudje s slabo hrbtenico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
31.7.2006 10:39:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

hehe sej vem cgava si:)....in po mojem mnenju nisi varala spljoh...vsaj pri odnosu kakrsnega mata....

kwa pa je problem bit sam? ga ni? torej mi nimas kej zavidat :)

SE STRINJAM TEJA!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
31.7.2006 10:49:53   
FERBEC
HJA pa bom še jaz malo dodal ....
Doživel in tudi preživel .... življenje gre dalje ....

Moje menje ... da je dejansko najbolj razdiralna oblika nezvestobe začasna zameglitev razuma z zaljubljenostjo.
Žal se zgodi da partner zaradi sklopa okoliščin ko gre skozi težjo življenjsko krizo in ne more nadaljevati z normalnim življenjem npr. ..... se zgodi, da sicer tisti moment najde osebo v katero se slepo zaljubi saj ji le ta ponuja izhod iz realnosti
.... Afera je tisti moment tako poživljajoča, da učinkuje kot droga, ki človeka potegne iz depresije in ga naredi spet "živega"

.... in ko partner meni, da je srečal čudovito osebo žal pri tem pozablja, da čudoviti ljudje ne seksajo z vezanimi ljudmi.

Žal pa kmalu sledi soočenje - ne le z opustošenjem, ki ga je partner pustil za sabo, in s škodo, ki jo je povzročil partnerju in otrokom, temveč tudi z začetno depresijo, ki je bila vzrok za pobeg v obliki afere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.7.2006 10:59:45   
Anonimen
Ferbec s tvojim odgovorom pa daš misliti.

(odgovor članu FERBEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
31.7.2006 11:11:49   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ampak potem je treba stvari takoj razčistit s partnerjem... ne pa da varajo in varajo...

To bom tud naredila in ne bom več dolgo odlašala.

user posted image user posted image  Jeeeej ajm sou hepi for ju!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.7.2006 11:14:08   
Anonimen
Jeeeej ajm sou hepi for ju!!!!

A sme spoznala? user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.7.2006 12:17:01   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jeeeej ajm sou hepi for ju!!!!

A sme spoznala? user posted image user posted image

Pomoje.user posted image user posted image  Pa tud če nisi prava, je moj odgovor še vedno isti!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.7.2006 14:00:08   
Anonimen
Tudi jaz sem se imela fajn, ko sem prevarala bivšega, ker sem vedela, da je med nama pravzaprav že vsega konec in sem pač rabila še nekaj časa, da sem mu to še uradno povedala. Sva pač bila skupaj samo še iz navade.  Ker nobeden ni imel "jajc", da bi zadevo prekinil. Saj še živela nisva skupaj. Sem pač jaz prej spoznala nekoga drugega, ob katerem sem spet dobila krila.

Je pa res, da dokler si ti tisti, ki varaš, je fajn, ker si ti na drugi- boljši- strani.
Ko pa si ti enkrat prevaran, zna pa hudo bolet....
Odpustiš lahko, pozabit pa ne moreš nikoli.

Če misliš resno s tem tipom, potem zaključi z drugim čim hitreje, ker vedno dalj varanje traja, težje je povedat, in bolečina je zanj večja. Tega si pa tudi on ne zasluži, a ne? Zberi pogum in povej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
31.7.2006 14:34:57   
baguSka
Je pa res, da dokler si ti tisti, ki varaš, je fajn, ker si ti na drugi- boljši- strani.

Am jst se pa ne strinjam cist s tem stavkom... Ampak ze 100x prezvecena tema. Varas lahko le samega sebe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.7.2006 14:54:16   
BarbaraO
Tinka74, se kar strinjam s tabo. Jaz tudi ne bi mogla več pogledati v oči možu - bodisi, če bi me on prevaral ali pa jaz njega. Sicer pa mislim, da je zvestoba v veliki meri pomanjkanje priložnosti. In če imaš slednjega veliko, moraš imeti res trdno hrbtenico, da jo slej ko prej kateri(-a) ne upogne.

Zaenkrat nama še uspeva.

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.8.2006 11:03:01   
Anonimen
krivda,slaba vest ,vse to z leti gre v pozabo.Se mi pa zdi,da po prevari komaj spoznamo,kako partnerja ljubimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?