|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Občutki po....prevari
29.7.2006 10:39:02   
Anonimen
Sej vem da je to user posted image  in da sem prasuser posted image
sam jaz se super počutim - pa ne zato ker sem varala - zato ker sem občutila da ni bil sam "one night stand" da zna bit v bodočnosti nekaj lepega, sam razčistit je treba dano situacijo in oditi na novo pot.......

Priznam da sem varala in prevarala......partnerja.

Nimam slabe vesti.....

Tisti ki ste kdaj varali - kakšni so bili vaši občutki ko ste pogledali partnerju v oči, ste mu kasneje priznali???

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Občutki po....prevari
29.7.2006 10:55:36   
dory
sej sam da se zej dober pocutisuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2006 10:59:57   
Anonimen
Sem bila prevarana in verjemi da je precej težko spet najti pravo pot nazaj.. Počni kar ti paše, ampak tako da vsaj on ne izve.
Jaz sem bila "vesela" da sem zadevo zvedela po drugi strani pa je mogoče bolje, da ne bi vedela.. kaj pa vem.. težko pozabiš.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2006 11:02:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.
sej sam da se zej dober pocutisuser posted image user posted image

Verjemi da se fejst počutim pa še poznaš me user posted image ,
ti pa kar zavidam da si sama (sej vem da ti ni lahko) ker lahko počneš kar ti paše user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2006 11:22:56   
Anonimen
ti pa kar zavidam da si sama (sej vem da ti ni lahko) ker lahko počneš kar ti paše

A je velik problem postati sam?
Samo partnerja moraš zapustiti....to pa ja ni neka huda stvar...
No razen če se moraš pol preselit pa še kake druge štale....

Ampak če je pa fajn pol pa kar....gou for it grl...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2006 11:35:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
A je velik problem postati sam?
Samo partnerja moraš zapustiti....to pa ja ni neka huda stvar...
No razen če se moraš pol preselit pa še kake druge štale....
Ampak če je pa fajn pol pa kar....gou for it grl...

Ni velik problem postati, sam - sam grem pa bo.
Ja preselit se moram(va), pa še druge štale bodo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2006 12:07:31   
dory
hehe sej vem cgava si:)....in po mojem mnenju nisi varala spljoh...vsaj pri odnosu kakrsnega mata....

kwa pa je problem bit sam? ga ni? torej mi nimas kej zavidat :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2006 12:07:59   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sej vem da je to user posted image  in da sem prasuser posted image
sam jaz se super počutim - pa ne zato ker sem varala - zato ker sem občutila da ni bil sam "one night stand" da zna bit v bodočnosti nekaj lepega, sam razčistit je treba dano situacijo in oditi na novo pot.......

Priznam da sem varala in prevarala......partnerja.

Nimam slabe vesti.....

Tisti ki ste kdaj varali - kakšni so bili vaši občutki ko ste pogledali partnerju v oči, ste mu kasneje priznali???

no vidite.  mene pa linčate, ker mož ve, da se občasno z nekom dobim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2006 12:08:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA
no vidite.  mene pa linčate, ker mož ve, da se občasno z nekom dobim...user posted image

A ja, Kira? user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.7.2006 12:10:48   
KIRA
jap. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je včasih poleg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.7.2006 12:11:31   
Anonimen
A je to zdej modern? A si morm jst tut enga najdt pol za poleg Kamikaze? Al more bit to clo ženska? user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2006 12:13:37   
KIRA
kerensa, predal si prosim sprazni. ne mroem ti poslat odgovora. user posted image user posted image user posted image

a dobivaš tolk ljubezenskih pisem ali kaj - da jih ne folgaš stran pucat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.7.2006 12:14:09   
Anonimen
Hvala, hvala. Že grem brisat. user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.7.2006 12:15:43   
Anonimen
No pa probi zdej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.7.2006 12:18:01   
dory
Sam res...matr jst tud ne vem kje zivim...vsi bi se samo neki brez obveznosti dobival, dolckal in to je to...ni cajta za kej vecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.7.2006 12:19:18   
Anonimen
Zdej sm kr dobla filing, da sm neki manj, k nimam ljubimca al pa ljubice. user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.7.2006 12:20:14   
KIRA
a ti bi ljubico????user posted image

jest sem ti pa mislila, da ti lahko našega priporočim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2006 12:21:20   
Anonimen
Mislm, da mi je kr vseen... A se kdo javi? user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.7.2006 12:25:23   
KIRA
jest ne. se nimam cajta v lublano vozit za skok čez plot. pa odkrito povedano, mam raj dedce, čeprav so butlni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.7.2006 12:26:46   
Anonimen
Jst pridm v MS kpt avto konc avgusta. A se kr tamkrat pa kr tm zmenva? Pa še unga s sabo prpel. Enga od vaju bom že ponucala za neki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.7.2006 12:29:08   
KIRA
a res, no fino. bom našmu povedala, da sem mu zrihtala randi. se bo ziher že jutri začel rihtat - najprej bo najbrž letel k frizerju, pa po nov brivnik. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.7.2006 13:32:12   
Anonimen
Teja. kaj pa če se teb sam zdi da :
"Sam res...matr jst tud ne vem kje zivim...vsi bi se samo neki brez obveznosti dobival, dolckal in to je to...ni cajta za kej vecuser posted image "

Kaj več rata kasneje user posted image user posted image  Kot pri nama, saj veš no....user posted image

Al pa maš zmer smolo da na take naletiš, al preveč al pa premal iščeš??? user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.7.2006 13:44:01   
nina6
Ma, ne vem, če se bom sploh kdaj "navadila" na varanje. Ostalega komentarja se bom raje vzdržala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.7.2006 15:07:27   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Teja. kaj pa če se teb sam zdi da :
"Sam res...matr jst tud ne vem kje zivim...vsi bi se samo neki brez obveznosti dobival, dolckal in to je to...ni cajta za kej vecuser posted image "

Kaj več rata kasneje user posted image user posted image  Kot pri nama, saj veš no....user posted image

Al pa maš zmer smolo da na take naletiš, al preveč al pa premal iščeš??? user posted image user posted image

to da so dedci butlni sem ze dojela...zato ne iscem,ker se nimam cajt s takimi ukvarjat...in ne ne zdi se mi...vem,da je tko...mam oci in vidim,kako se poroceni bohotijo pred drugimi...ce rata rata...ce bo teb pac uspel,ti bo..ti privoscim...upam le,da ni taka slaba izbira kot je bil prviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.7.2006 20:12:03   
Anonimen
Se člouk kar navad.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?