|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Občutki po....prevari
7.8.2006 11:08:56   
Anonimen
O ja, to pa čist sigurno user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
7.8.2006 11:13:59   
FERBEC
Jah zanimivo bi bilo vedeti kaj menite o tem razmišljanju ... ko ugotoviš da te partner vara ga pusti pri miru ....

S pritiskom v ljubezni ne dosežeš srca!
S pritiskom povečaš strah.
S pritiskom partnerja potiskaš v vlogo žrtve.
S pritiskom skušaš doseči, da se partner nečemu odreče.
S pritiskom dosežeš, da se partner čuti opeharjen za nekaj, kar si želi.
In partner zbeži iz kletke.

Bolje je, če si skušaš partnerja pridobiti.
Bolje je, da opazuješ dinamiko odnosa.
Bolje je, da opazuješ in čakaš - pogosto se ob taki romanci partner preprosto osvobodi - najde ravnotežje v odnosu do uradnega partnerja - da lahko z njim normalno živi. Torej - ko ugotovimo, da ima vzporedno razmerje, je to trenutek, ko ga še lahko obdržimo, če mu to zvezo priznamo, hkrati pa začnemo dvigati kvaliteto lastne zveze.

Saj vem - boli - ponos - ampak poglejmo pragmatično, kaj deluje.

Če se zveza konča, smo še vedno na istem - kot če jo prekinemo takoj. Toda če počakamo in te "teme sploh ne omenjamo" določen čas - se lahko zgodi (vsaj priložnost imamo), da se varajoči partner zave vse vrednosti odnosa - in opusti romanco in živi naprej s partnerjem, s katerim ima že več skupnih dosežkov.

Vendar pa tako lahko ravna samo človek, ki je trden v sebi, ker je teba upoštevati, da potem, ko se tako razmerje uredi, ne bodo smeli priti na površje nobeni očitki "za nazaj", "za takrat".
Ni potrebno nobene zaveze za prihodnost - ki je ne poznamo, v smislu: tega ne bova nikoli več - ker ne vemo - lahko pa ZA SEDAJ, ZA TA ČAS, TA TRENUTEK najdemo v tem nekaj velikega - naučimo se, kako nas čustva znajo zapeljati,
naučimo se, kako smo se odzvali in kako bi lahko drugače reagirali, naučimo se, da KO POČAKAMO, SE ČUSTVA SPREMENIJO.

Počakamo, utrjujemo zvezo in ne smemo preveč hiteti - da ne dobi občutka utesnjenosti ob preveliki pozornost
i.

Šteje dolgoročno le tisto, ko si se nekaj naučil - za naprej. Ko prideš do novih spoznanj. Ko uvidiš, kako bi lahko ravnal drugače. In ko uvidiš, da je šlo preprosto ZA ODLOČITEV DRUGE OSEBE - KI JE NE SMEMO NA SILO SPREMINJATI.

Torej si ne očitajmo preveč - pogledamo naprej - kar je dobrega in vsak od nas ve kaj je dobro - obdrži,
kar presega neke meje - tam izberemo drugačen način delovanja - vedno imamo več možnosti - potem izbiramo. Med tistim, kar smo sposobni videti v določenem trenutku.

Več izkušenj, več izbir vidimo... Zato smo v prednosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
7.8.2006 11:41:44   
soncece24
Sem že varala in bila prevarana, pa mi ne na eni in ne na drugi strani ni bilo fajn. V obeh primerih sem zvezo prekinila, ni šlo več... Jaz sem tudi bolj zaplenkane sorte, si ne predstavljam, da bi mela ob možu še ljubimca, enim pa očitno to kr lepo uspeva - pač vsak živi po svoje.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu FERBEC)
Neposredna povezava do sporočila: 53
7.8.2006 11:48:49   
Anonimen
Samo to bom rekla: Kar ne želiš da se zgodi tebi, tudi drugemu ne delaj!!!!

Upam da te peče vest!!!!!!!

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
7.8.2006 11:58:11   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Samo to bom rekla: Kar ne želiš da se zgodi tebi, tudi drugemu ne delaj!!!!

Upam da te peče vest!!!!!!!

Kok si skodozeljna.. al kej drucga!?user posted image user posted image  Mogoce zavistna??user posted image  Jst bi temule tvojemu stavku dodala samo se tole: "Razn ce ti je vseeno!!!"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 12:07:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
7.8.2006 12:12:57   
Rožica I
Sama sem že oboje doživela in v obeh situacijah sem se počutila precej podobno: zmedeno in prizadeto. S tem, ko sem sama varala, sem se zastrupila z nezaupanjem do ljudi nasplošno, saj sem pomislila, če lahko jaz to počnem (jaz, ki sem bila včasih tako moralno naravnana!), kaj šele nekdo drug počne!? In potem sem potrebovala ogromno časa, da sem s tem opravila! 
Strinjam se z Baguško, da v bistvu lahko varaš le samega sebe. In zelo zanimiv pogled, (mi je dal misliti!!), Ferbec, ampak koliko izvedljiv med nami smrtniki!?    LP, Rožica

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
7.8.2006 22:20:21   
sanasan
Sem že bila prevarana, varala nisem in ne varam. Se mi pa zdi, da tisti, ki varajo, ne varajo le partnerja, ampak predvsem sami sebe, pa še ljubimca.
Punce, ne računajte v prihodnosti preveč na človeka s katerim sedaj varate. Slej ko prej se lahko same znajdete v vlogi prevarane. Moški, ne glede na to kaj sami počnejo, imajo najraje zveste, in nič kaj dosti spoštovanja do tistih, za katere vejo, da so varale...Žal. Dvojna merila. Sodim po izkušnjah mojih kolegic.
FERBEC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.8.2006 0:06:22   
Anonimen
fenomenelniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
8.8.2006 9:14:12   
Anonimen
občutek z ljubimcem, torej varanje je enkraten.... sam malo slabe vesti pa je potem..js sem partnerja prevarala, ampak mi je sedaj full žal..res nisem vedela kaj imam doma, pa čeprav sma takrat imela majhno krizo, ampak zaradi tega je bila kriza, ker sma bla še oba otročja in sma se kregala za vsako malenkost..sedaj je pa vse tako kot more bit.. me pa razjezijo ljudje, ki se vtikujejo še sedaj v mene in me sprašujejo za tistim s katerim sem bila.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
8.8.2006 9:14:32   
Anonimen

fenomenelniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
8.8.2006 9:40:18   
FERBEC
Moški, ne glede na to kaj sami počnejo, imajo najraje zveste, in nič kaj dosti spoštovanja do tistih, za katere vejo, da so varale...Žal. Dvojna merila.

NADGRADNJA
.... in ko partner meni, da je srečal čudovito osebo žal pri tem pozablja, da čudoviti ljudje ne seksajo z vezanimi ljudmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.8.2006 11:19:59   
sanasan
NADGRADNJA
.... in ko partner meni, da je srečal čudovito osebo žal pri tem pozablja, da čudoviti ljudje ne seksajo z vezanimi ljudmi.

Se popolnoma strinjam!user posted image

(odgovor članu FERBEC)
Neposredna povezava do sporočila: 63
14.8.2006 18:02:16   
Anonimen
Na žalost sem prevarala - ampak sem se počutila TAKO DOBRO! Ker sem vedela, da ker sem varala, bom lahko šla -ker sem mela prekleto dober razlog, pa kljub temu, da sem bila 100% krivec! Drugače se mu ne bi nikoli iztrgala...še po tem sem imela probleme z njim - stal je pred mojim blokom in me klical vso noč, me zasledoval, metal moje stvari pred blokom iz avta, grozil in nevemkajševse..kaj sem ugotovila še iz te male 'avanturice' - da je lahko sex PREKLETO DOBER, če si sproščen in ti tega ni treba počet zato, ker je se nekomu drugemu tako hoče?user posted image Ker sva obdelala vse možne načineuser posted image ...ker sva se znala neskončno dolgo poljubljati!!!user posted image Ker me je zrajcu, kot še noben dotakrat!user posted image Ker sem si ga želela! user posted image user posted image
Priznam pa, da sem ga izkoristila zato, da sem pozabila svojega bivšega...ker sem imela nekoga ob sebi takrat ko sem prebolevala navajenost na svojega bivšega...ker se je vednu oglasil na telefon in ker je ponoru, ko me je moj bivši parkrat grdo udaril...ker me je prepričal, da sem vredna veliko več kot pa to, kar sem takrat doživljala...ker me je sprostil, me peljal ven, v kino, na pijačo v luksuzni bar...na sprehod pod vzpenjačo...ker sva se enostavn privlačila!
Drugače pa mi2 nisva bila za skupaj - tale kombinacija vodnar (jst) in dvojček (on) nikol nau taprava - njega je njegovo življenje zahtevalo popolnoma, dnevno je treniral po 3ure , jaz pa sem potrebovala oporo in človeka, ki bi mu lahko 100%zaupala. Tudi sem 100% da v tistem času ni imel samo mene - dosti so bili na pripravah in roj.dnevih in podobnih kolobocijah, jaz pa sem dobro poznala njega in njegove kolege, ki so skupaj trenirali! Je bil pa edini človk na tem svetu, ki sem mu verejela takrat, ko mi je poslal sms RAD TE IMAM! Ker sem ga tako dobro poznala, da sem vedela, da tega ni rekel, kar tako, da bi me lahko podrl ali pa kaj takega. To mi je rekell po 2mesecih tega, da sva se 2x na teden videla in dala dol. Spoštujem ga zaradi tega- ZELO! In ker je on prekleto dobro vedel, da ga jaz nikoli ne bom mogla imeti rada toliko, kot on mene! Mogla sem prekiniti stike z njim, ker drugače ne bi bila sposobna zaživeti takšnega življenja, kot sem si ga želela - imeti partnerja, ki bi ti bil vedno ob strani, imeti družino, otroke, psa, hišo in vse to! Takrat mi je rekel, da sem edina oseba na tem svetu, ki bi jo lahko ljubil - ker sem prekleto enako zakomplicirano kot on in ki prekleto enako gleda na svet kot on! Razšla sva se in od takrat se nisva videla!!!!user posted image user posted image Zakaj? Z novim fantom sva skupaj že lep čas, urejava si skupni 'brlog' :)user posted image , pričakujeva user posted image , neskončno zelo ga ljubim in ga ne bi nikoli mogla prizadeti tako, da bi ga prevarala - samo on je v mojem srcu in samo njega si želim! Še vedno je najin seks strastn in poln...in vse kar narediva ima v življenju nek smisel!
In vem, če bi srečala mojega loverboya še 1x, bi se znova prepustila tako daleč, da bi varala svojga...IN TEGA NOČEM, zato se izogibam možnim srečanjem, njegovem kraju, kjer biva in vsem krajem, kjer se rad zadržuje! Zato vas punce, ki doživljate nepopisno srečo, kljub temu, da varate, predvsem pa tebe Kira - RAZUMEM!

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
14.8.2006 18:32:55   
Anonimen
Tisti ki ste kdaj varali - kakšni so bili vaši občutki ko ste pogledali partnerju v oči, ste mu kasneje priznali???

Močno, močno, močno in iz dna srca upam, da mi tega ne bo treba nikoli sprovat. Ne dam pa roke v ogenj - niti zase ne več.
Ker sem bila na drugi strani...ni fajn. Sploh ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
14.8.2006 20:14:35   
Sita
Že stokrat je bilo rečeno, da kdor vara, v resnici ne vara drugega (partnerja), ampak samega sebe.
Če čutiš ob tem zmagoslavje - ko skočiš z drugim v posteljo, lahko z gotovostjo rečem, da svojega nimaš rada. Torej varaš samo sebe s tem, ko si sploh z nekom, ki ga nimaš rada. Ne takrat, ko si šla z drugim. Ampak če si s tistim, ki ga ne ljubiš, da mu potem lažeš in ga z veseljem izigraš za njegovim hrbtom.
Tako, anonimna, ti si se super počutila ne zaradi skoka čez plot, ampak zato, kot si sama rekla, ker te tvoj partner ni spoštoval, tisti, s katerim si šla, pa te je. In z veseljem si se maščevala partnerju - za vse hudo, kar ti je naredil. Celo udaril te je. Udarcev pa nisi potrebovaa in jih noben ne potrebuje. Potrebovala si ljubezen. In ker ti je nekdo dal ljubezen, si mu jo lahko vračala in bila srečna. Torej dejansko pri teh "skokih čez plot" nisi varala. Takrat si živela iz sebe, zares živela, varala si sebe, nasprotno, takrat, ko si bila z onim, ki te je zaničeval. Torej besedo varanje narobe razumete.
Glej, zdaj si srečna z novim fantom. Če ga ljubiš, verjemi, ne boš skočila čez plot z onim kot takrat in se ne boj srečanja z njim. Ne verjamem, če le ljubiš svojega sedanjega partnerja. Zakaj tako misliš? Morda zaradi spominov? A je stvar še dokaj sveža, mislim ali je bilo to v bližnji preteklosti?
Kajti to vem iz lastnih izkušenj. Samo da je bilo pri meni drugače. Imela sem fanta, ki me je zapustil. Bila sem nesrečna, da sem mislila, da bom kar umrla. Kar kmalu sem srečala sedanjega moža. Oni fant, ki me je zapustil, mi je rekel, naj si najdem drugega fanta in ko bom imela drugega, bova tudi midva spet skupaj, ker se on pač še noče vezat. Ampak ko sem našla drugega - sedanjega moža in me je oni prejšnji spet začel osvajat, sem nenadoma začutila odpor do njega. Spoznala sem, da me je ljubezen do njega minila in da ga ne potrebujem več. Potem sem imela novega fanta, ki me je spoštoval in globoko ljubil in zakaj bi še žvečila ostanke postane hrane?
Tako je to - sami sebe ne moremo varati. Če pa se to zgodi, pa čutimo, da ne delamo prav in smo nesrečni. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
14.8.2006 20:24:15   
Anonimen
Ne vem, kako bi odreagirala, če bi ga zopet srečala - to se je zgodilo pred 2,5leti in ja, spomini so lepi in jih hočem tako tudi ohraniti - kaj pa vem, verjetno sem zdaj odrastla in čutim do njega nekaj takega kot 'saj veste - tista prva ljubezen, ki jo imaš v srednji šoli, ko ti je vse tako lepo in z rožicami postlano'; bilo je čudovito dok je trajalo - ampak se iz tega ne bi moglo kaj izcimiti! To vem jaz 100% in mislim, da tudi on ve - je pa res, da mu zelo zelo privoščim, da bi bil sedaj TAKO ZELO SREČEN KOT SEM JAZ! Iz dna srca mu privočim vse rožice tega sveta, ker je res OK človek...

Mojega ljubega user posted image pa resnično ljubim - tega mu vsaki dan ne povem, ampak pokažem - z majhnimi pozornostimi, ki so nama ljube! In če bi ga ne brezpogojno ljubila ne bi imela otroka z njim! Kajti JAZ SI ŽELIM TAKŠNEGA MOŽA OB SEBI KOT JE ON in MOJEMU OTROKU ŽELIM TAKŠNEGA OČETA KOT JE MOJ DRAGI LJUBI FANT!

Veš Sita, vendar mi je tvoj post prišel do srca user posted image - le redkokatera misli tako, kot misliš ti - in ja tudi zame je prevara v bistvu prevara samega sebe - jaz priznam, da sem ga bolj kot ne v večini izkoristila za to, da sem zopet začela verjeti v ta svet! In sem mu resnično hvaležna, drugače ne vem, kje bi bila danes..Vem pa, da če se me še kdaj katerikoli moški dotakne v smislu udarca samo spokam cok in pok in grem...ne glede na vse!

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
14.8.2006 20:44:37   
CIPRESA

In vem, če bi srečala mojega loverboya še 1x, bi se znova prepustila tako daleč, da bi varala svojga...IN TEGA NOČEM, zato se izogibam možnim srečanjem, njegovem kraju, kjer biva in vsem krajem, kjer se rad zadržuje! Zato vas punce, ki doživljate nepopisno srečo, kljub temu, da varate, predvsem pa tebe Kira - RAZUMEM!

Jaz pa mislim da je sreča in ljubezen do partnerja neprecenljiva, edinstvena in nedeljiva. Ko jaz enkrat rečem "rada te imam, rada bi bila s tabo" mislim resno. Pri meni ni nikogar, nikjer takrat ki bi lahko ogrozil najino srečo. Na vsakem koraku anonimna lahko srečaš nekoga ki te bo očaral, ki "bi" te bolje razumel, ki bi bolje......, vsak trenutek se ti lahko pokaže možnost da uresničiš morda svoje sanje vsaj za trenutek ampak meni ljubezen predstavlja več kot to, ni le zadovoljevanje mojih potreb in želja, tu nisem le jaz in moj ego ampak sva oba - dva. Če ga imam res rada, če ga res želim za svojega partnerja je prav da ga obravnavam kot meni enakega, kot človeka ki ima pravico da izve za moje pomisleke ali dejanja. Pomembna je vzdržnost, da ohraniš trezno glavo in se ne zapodiš v kost kot podivjan pes, da pomisliš na partnerjeve občutke po prevari, koga boš vse prizadel samo da potešiš svojo željo. Obstajajo pogovori, če ne gre, pač ne gre, zakaj bi varal in lagal, če se da zmenit na drugačen načinuser posted image To mi nikoli ne bo jasnouser posted image
Pa meni to ni smešno in zabavno kot berem nekatere tukaj se mi zdi kot bi pripovedovale kako komedijo ob kavici z kolegicouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
14.8.2006 21:19:17   
Strawberrie Cherrie
Cipresa; joj - če bi zmeraj bilo vse tako popolno, bi naša življenja bila IDEALNA! Vendar niso...kaj češ - jaz osebno nikoli ne bo razumela določenih ljudi, pa vendarle - imajo pravico odločati in predvsem imajo pravico odločati o sami sebi! Ti praviš, da je le 'idealna veza' zate prava veza - ok, jst pa vseen spoštujem vse te ljudi, ki so skupaj v dober in slabem in znajo odpuščati - predvsem pa znajo odpuščati svojemu partnerju - predvsem me zanima, kje je za vas, ki verjamete v popolno vezo, meja med tem dobrim in slabim? Ali je lahko prevara 'samo napaka, ki se jo da popraviti' ali je prevara nujno slabo in je zaradi tega potrebno iti narazen???user posted image Ne vem sicer kako bi sama sprejela, da bi me partner varal - ampak, kaj če recimo po tem 'kiksu' spozna, kako resnično ljubi svojega fanta/punco oz moža/ženo??? Ali jo je potem možno odpustiti?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 69
14.8.2006 21:23:48   
Strawberrie Cherrie
Pa še nekaj me je zbodlo pri tvojem postu...pa ne samo pri tvojem, tudi pri nekaterih ljudeh - saj tukaj 'določeni ljudje, ki vam grejo na živce in kot praviš ti igrajo komedijo - saj nikomur ne lažejo??? Hvala bogu, da so tolk iskreni do sebe in svojega partnerja, da tega ne skrivajo! Mogoče ni prav, pa jest tega tut ne bi počela, ampak, kaj si morem, mene so učila spoštovanja do soljudi in njihovih odločitev - pa še to - raje najprej pred svojim pragom pometam, kot pa da to počnem drugim...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 70
14.8.2006 21:41:42   
Marogica
SEm varala in bila prevarana, predvsem v mladosti. Kako sem se počutila ob varanju? V tistem trenutku fajn, drugače tega ne bi naredila. Mi je pa varanje dalo vedno za misliti. Zakaj sploh varati? Zato, ker nekaj v vezi ni štimalo.
Sem pa bila vsaj toliko "pametna", da sem se znorela, preden so prišli otroci. Za le-te pa sem se odločila takrat, ko sem čutila, da sem v življenju dala nekaj skozi, da je moj mož "ta pravi"in da me prvi sexi tip ki pride mimo, ne vrže iz tira, ker mi to ni potrebno in si tega ne želim več.

p.s. Se pa zavedam, da garancije v življenju ni, kar se tega tiče. Zato sem se naučila, da ne obsojam ljudi kar tako. Nikoli ne vemo, kdaj se (zopet) znajdemo v podobni situaciji..... Smo samo ljudje.....

Neposredna povezava do sporočila: 71
14.8.2006 23:12:15   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Cipresa; joj - če bi zmeraj bilo vse tako popolno, bi naša življenja bila IDEALNA! Vendar niso...kaj češ - jaz osebno nikoli ne bo razumela določenih ljudi, pa vendarle - imajo pravico odločati in predvsem imajo pravico odločati o sami sebi! Ti praviš, da je le 'idealna veza' zate prava veza - ok, jst pa vseen spoštujem vse te ljudi, ki so skupaj v dober in slabem in znajo odpuščati - predvsem pa znajo odpuščati svojemu partnerju - predvsem me zanima, kje je za vas, ki verjamete v popolno vezo, meja med tem dobrim in slabim? Ali je lahko prevara 'samo napaka, ki se jo da popraviti' ali je prevara nujno slabo in je zaradi tega potrebno iti narazen???user posted image Ne vem sicer kako bi sama sprejela, da bi me partner varal - ampak, kaj če recimo po tem 'kiksu' spozna, kako resnično ljubi svojega fanta/punco oz moža/ženo??? Ali jo je potem možno odpustiti?

Poglej nisem bila še v tej situaciji da bi me kdo prevaral zato ti nemorem povedati kaj bi naredila če bi izvedela da bi me partner prevaral. Sama pa bi lahko varala tako kot vse, za vsakim vogalom če bi se mi zahotelo, povsod so priložnosti.... a imam bremze in ljubim resnico!!!
Kje sem govorila o idealni vezi???  A če ne varaš imaš pa idealno vezo al kaj??? So še mnoge druge stvari poleg varanja da bi lahko govorila o idealni vezi. Zame prava veza je predvsem tista ki temelji na spoštovanju do drugega partnerja ki pa ni nujno tudi idealna, a če si pošten, veliko narediš zase, verjemi!!! Praviš da imajo ti ljudje pravico odločati predvsem o samemu sebi, ja no taka izjava me malo pogreje ker izključno in samo gledajo nase in na svoje potrebe - samo jaz in potem dolgo nihče na koncu pa še enih par na katere pomislim. Si se kdaj vprašala ali ima njihov partner kaj pravic??? Mogoče zvedeti kaj se dogaja, mogoče pravico do RESNICE???
In z mojim postom nisem želela nikogar užaliti, povedala sem le svoje mnenje prav tako na podlagi določenih svojih izkušenj. In ne hrepenim po idealni vezi ampak zakaj bi oteževal stvari in si kompliciral življenje in potem občudoval kako je nekdo dober ker odpušča, če preprosto lahko poveš RESNICOuser posted image Nič ne boli, pa še olajšaš si dušo!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 72
15.8.2006 11:39:55   
Strawberrie Cherrie
No, no -> sej ni tko hudo...sicer te pa izkušnje učijo, da je nase najbolje gledat -> vse ostalo te po hrbtu udari...pa nočem bit nesramna, ampak sem mela preveč problemov v lifu s tem, ker sem se vedno ozirala najprej na druge potem pa nase ...v končni fazi: kar te ne ubije, te utrdi user posted image user posted image ; pa mam izkušnjo - bivši me je varal, povedal pa šele potem, ko sva šla narazen -> češ, da bom mel čisto vest in bom lahko srečen v novi vezi...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 73
16.8.2006 9:09:25   
Anonimen
Torej varaš samo sebe s tem, ko si sploh z nekom, ki ga nimaš rada. Ne takrat, ko si šla z drugim. Ampak če si s tistim, ki ga ne ljubiš, da mu potem lažeš in ga z veseljem izigraš za njegovim hrbtom.
Tako, anonimna, ti si se super počutila ne zaradi skoka čez plot, ampak zato, kot si sama rekla, tisti,ker te tvoj partner ni spoštoval,tisti  s katerim si šla, pa te je. In z veseljem si se maščevala partnerju - za vse hudo, kar ti je naredil. Celo udaril te je. Udarcev pa nisi potrebovaa in jih noben ne potrebuje. Potrebovala si ljubezen. In ker ti je nekdo dal ljubezen, si mu jo lahko vračala in bila srečna. Torej dejansko pri teh "skokih čez plot" nisi varala. Takrat si živela iz sebe, zares živela, varala si sebe, nasprotno, takrat, ko si bila z onim, ki te je zaničeval. Torej besedo varanje narobe razumete.
Glej, zdaj si srečna z novim fantom. Če ga ljubiš, verjemi, ne boš skočila čez plot z onim kot takrat in se ne boj srečanja z njim. Ne verjamem, če le ljubiš svojega sedanjega partnerja. Zakaj tako misliš? Morda zaradi spominov? A je stvar še dokaj sveža, mislim ali je bilo to v bližnji preteklosti?

Sita HVALA za tak pogled, nisem ta prava anonimna (sem avtorica te teme), kateri si odgovorila, sam moja zgodba je zelo podobna njeni.
Samo s to razliko da nisem še srečna z novim fantom.
Kar user posted image  solzice sem dobila v učke. Zakaj? Zato ker se po eni strani obtožujem.
Po pravici bom povedala - skoraj tri tedne je od "prevare"(naj omenim sam še to da je do postelje prišlo po enem letu poznanstva z njim!!!)
in kljub vsem opravičilom, sladkim besedam, obljubam, vsemu stiskanju in "crkljanju" s sedanjim - mu ne morem več dajati spolnih uslug. Ne morem, res ne morem. In nočem......(ne delam to iz maščevanja), temveč zato - Ker sem spoznala da moram sama sebe spoštovati in se imeti rada!!! 

Hvala Sita, ker si napisala da če resnično ljubi(m) novega, da ga ne bom prevarala! V to zelo verjamem!

Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?