Anonimen
|
Na žalost sem prevarala - ampak sem se počutila TAKO DOBRO! Ker sem vedela, da ker sem varala, bom lahko šla -ker sem mela prekleto dober razlog, pa kljub temu, da sem bila 100% krivec! Drugače se mu ne bi nikoli iztrgala...še po tem sem imela probleme z njim - stal je pred mojim blokom in me klical vso noč, me zasledoval, metal moje stvari pred blokom iz avta, grozil in nevemkajševse..kaj sem ugotovila še iz te male 'avanturice' - da je lahko sex PREKLETO DOBER, če si sproščen in ti tega ni treba počet zato, ker je se nekomu drugemu tako hoče? Ker sva obdelala vse možne načine ...ker sva se znala neskončno dolgo poljubljati!!! Ker me je zrajcu, kot še noben dotakrat! Ker sem si ga želela! Priznam pa, da sem ga izkoristila zato, da sem pozabila svojega bivšega...ker sem imela nekoga ob sebi takrat ko sem prebolevala navajenost na svojega bivšega...ker se je vednu oglasil na telefon in ker je ponoru, ko me je moj bivši parkrat grdo udaril...ker me je prepričal, da sem vredna veliko več kot pa to, kar sem takrat doživljala...ker me je sprostil, me peljal ven, v kino, na pijačo v luksuzni bar...na sprehod pod vzpenjačo...ker sva se enostavn privlačila! Drugače pa mi2 nisva bila za skupaj - tale kombinacija vodnar (jst) in dvojček (on) nikol nau taprava - njega je njegovo življenje zahtevalo popolnoma, dnevno je treniral po 3ure , jaz pa sem potrebovala oporo in človeka, ki bi mu lahko 100%zaupala. Tudi sem 100% da v tistem času ni imel samo mene - dosti so bili na pripravah in roj.dnevih in podobnih kolobocijah, jaz pa sem dobro poznala njega in njegove kolege, ki so skupaj trenirali! Je bil pa edini človk na tem svetu, ki sem mu verejela takrat, ko mi je poslal sms RAD TE IMAM! Ker sem ga tako dobro poznala, da sem vedela, da tega ni rekel, kar tako, da bi me lahko podrl ali pa kaj takega. To mi je rekell po 2mesecih tega, da sva se 2x na teden videla in dala dol. Spoštujem ga zaradi tega- ZELO! In ker je on prekleto dobro vedel, da ga jaz nikoli ne bom mogla imeti rada toliko, kot on mene! Mogla sem prekiniti stike z njim, ker drugače ne bi bila sposobna zaživeti takšnega življenja, kot sem si ga želela - imeti partnerja, ki bi ti bil vedno ob strani, imeti družino, otroke, psa, hišo in vse to! Takrat mi je rekel, da sem edina oseba na tem svetu, ki bi jo lahko ljubil - ker sem prekleto enako zakomplicirano kot on in ki prekleto enako gleda na svet kot on! Razšla sva se in od takrat se nisva videla!!!! Zakaj? Z novim fantom sva skupaj že lep čas, urejava si skupni 'brlog' :) , pričakujeva , neskončno zelo ga ljubim in ga ne bi nikoli mogla prizadeti tako, da bi ga prevarala - samo on je v mojem srcu in samo njega si želim! Še vedno je najin seks strastn in poln...in vse kar narediva ima v življenju nek smisel! In vem, če bi srečala mojega loverboya še 1x, bi se znova prepustila tako daleč, da bi varala svojga...IN TEGA NOČEM, zato se izogibam možnim srečanjem, njegovem kraju, kjer biva in vsem krajem, kjer se rad zadržuje! Zato vas punce, ki doživljate nepopisno srečo, kljub temu, da varate, predvsem pa tebe Kira - RAZUMEM!
|