ily
|
Pozdravljene vse aprilčice! No, da najprej povem, da od zdaj naprej ne bom več Anonimna 1, ampak bom ˝prijavljen uporabnik˝ . V petek, 1.9., sem imela prvi pregled - za enkrat vse OK, plodek velik kot po ZM, vendar pa mi je moja G postavila PDP 6. 4. 2007. Tako, da, Raho, lahko popraviš še tele moje podatke! Nisem pa bila v petek v stanju, da bi se javila - me je prehudo dajala slabost. in vse ostalo! Ja, moram pa povedati, da sem se kar odločila in pustila , da je šel na UZ z mano tudi mož. In je bil ful vesel in zadovoljen! Jaz pa seveda tudi - sploh zato, ker je bilo vse v redu. Srček je veselo tiktakal, cist na L jajčniku naj ne bi bilo - kar je bila druga največja bojazen, je pa G rekla, da je jajčnik videti precej razrvan ... karkoli to pomeni! Dala sem tudi kri in vodo, v petek pokličem še za izvide. Zdaj samo še upam, da bo na nuhalni vse v redu, in da bo tale naš Bubi ostal z nami do konca. In tako upam tudi za vse ostale ˝aprilčke in aprilčice 2007˝ ! Držite se, punce! En velik objem za vse! Drugače pa vse po starem - slabosti so še vedno zelo, zelo, zelo prisotne. V petek sem tudi prvič bruhala, in do zdaj tudi zadnjič (je pa ful zanimivo, da sem v prvi nosečnosti ravno na 1. septembra začutila in ˝videla˝ prve brcike).... No, toliko za enkrat. Se še kaj beremo! Božajte svoje bušije!
|