|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
1.9.2006 19:39:19   
Anonimen
Šele sedaj sem se dokopala do neta - sem cel dan sestankovala. Mater pa služba.

SM10 - drži se, pozitivno razmišljaj, držim velike pesti, da bo vse OK. Pa čim več počivaj. En velik user posted image  zate. Boš videla, da se bo vse dobro izteklo.

Drugače vse po starem. Sam kašljati sem začela ko user posted image . Pravijo, da se mi čistijo pljuča. Sem poklicala splošno zdravnico, ker kašljam tako, da zraven bruham. Pa mi je rekla, da naj si takrat, ko bo kašelj nemogoč, prižgem cigareto in naredim dva dima user posted image , češ, da se pri tako strastnih kadilkah kot sem bila jaz to dogaja in da je možnost, da bi se kaj zakompliciralo. Pa še nadrla meje, če ne vem, da je to hud stres za telo, da se odvajaš kajenja in da dva stresa naenkrat (bojda je začetek nosečnosti tudi) nista dobra in naj si tu in tam še kakšnega prižgem user posted image .

No, prejšnji ginekolog mi je res rekel, ko sem zanosila, da naj cigarete, če jih lahko pustim, opuščam počasi in ne vsega naenkrat vreč vstran, ker je bojda to velik šok za telo. Je to res?

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
1.9.2006 21:28:44   
taška30
SM 10, tudi jaz držim pesti user posted image  in sem prepričana, da bo vse v redu. Si mi pa malo dala mislit, ker jaz npr. bom imela prvi pregled šele konec 9. tedna in mi je to kr malo mimo, da si že skoraj v 3.mesecu (OK, malo karikiram) in se že čisto 'ufuraš' da si noseča, potem ti pa reče: ja, prazna vrečka jeuser posted image .
Noooo, ampak bodimo optimisti, ne? Cel teden bomo držale pesti, res!

Raho, ampak tole z dohtarji je pa prva liga!user posted image  Ne morem verjet, da sta ti oba - splošni in G tako rekla. Mislim haloo, človek se trudi da neha, z muko se upira skušnjavi, ona pa: kakšen dimček naredte, svašta.user posted image  

No, jaz še vedno brez vseh znakov, edino redim se, user posted image ! Po eni strani si prav želim malo slabosti, da me vsaj mine ta apetit, matr, drugače ne vem kje se bo tole končalo.

lp, taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.9.2006 9:24:13   
Ivek
Pozdrav Raho!user posted image !

Javljam se ti, zaradi tega, ker tudi mene muči močan suhi kašelj! Izkašljujem nekakšne zelene user posted image  grde stvarce. Na lepem! kar tako! Brez prehlada, vetja...priznam, da sem kadila do sedaj (škatla do dve na teden), TOREJ NE PREVEČ. Sedaj si enega na dan, če se mi že zalušta....včasih še to ne. Meni se ne zdi, da lahko tako malo škodi otroku, res!

Pomeni pa, da je kašelj zaradi cigaretov????user posted image user posted image
Res bi me zanimalo....

Hvala za odgovor!
Ivek v  user posted image "!

Sve prave su ljubavi tužne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.9.2006 9:28:36   
Ivek
SM 10-zdrži!!!
Pošiljam ti sto user posted image  in tisoče lepih misli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Razmišljaj o svoji pikici, misli na to kako lepo ji user posted image  utripa in kako lepa in zdrava bebika je...mogoče ji boš kaj pomagala...

Drži se punca!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.9.2006 14:45:07   
Anonimen
No, Ivek, meni so to rekli - tudi sem začela izkašljevati sluz in so mi rekli, da je to to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne bo pomote: Moj prejšnji ginekolog, ki je žal pokojen, pri prvi nosečnosti mi je to rekel.

SM10 - Kako si? Že cel dan mislim nate.

(odgovor članu Ivek)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
2.9.2006 17:26:27   
katikasu
Pa naj se še jaz malo javim po dolgem času. Še vedno mi je hudo slabo, bruham, v tem mesecu sem shujšala že za 4 kg! Imela sem tudi 1. pregled pri gin. in moram reči, da sem bila kar malo razočarana....vprašala me ni namreč čisto nič, edino, če je nosečnost zaželjena. Ne kako se počutim, ne nič. Haloooo?!user posted image  Sem pa videla mojo pikico in videla njen srček, ki je korajžno tiktakaluser posted image juhuuuuuuu! A ste ve vse dobile na 1. pregledu slikico? Meni je namreč ni dala, pa ne vem, ali je bil 8. teden za to prezgodnji ali bi ji morala zatežit. Sicer pa mi ni bilo treba dati še niti vode niti krvi, to bomo opravili šele v 10. tednu. Me je kar malo strah, glede na to, da cel mesec nisem pojedla skoraj nič sadja ne zelenjave, ker mi neznosno smrdi.
No, vsem aprilčicam želim pridno božanje trebuščkov, tebe RAHO pa prosim, da mi datum prestaviš na 7.4. Hvala in ostanite v cvetju!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.9.2006 17:57:25   
gaja*
SM 10? Kako si? user posted image user posted image user posted image user posted image Še vedno držim pesti zate, ti pa glej, da lepo počivašuser posted image

Mah, jaz sem bolj tako tako. Občutka, da sem noseča nikakor ne morem spregledati user posted image user posted image user posted image ker sem po vsakem obroku nad wc-jem. No, to sploh ne rabi biti velik obrok, lahko je samo malo daljši vdih določenega vonja user posted image user posted image Adijo ej, sem prav zmatrana od bruhanjauser posted image Drugače pa lahko jem nektarine, pa slaaaaadko mi taaaako paše user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image je dobil za rd najino prvo skupno sliko (mene in pikice), tako da jo ima kar na nočni omarici. Sva se lepo držali  user posted image user posted image Lahko naju pogledate v albumu user posted image Pred vsakim obiskom pa jo skrijevauser posted image user posted image user posted image ker pač še nisva nikomur povedala. Sej ne vem, jaz vztrajam, da počakava še en mesec, zraven pa mene tako jezik srbi, da bom kr hin user posted image user posted image Komaj se zadržujem user posted image user posted image
Drugače pa imam zadnje dni tak občutek, da bo najin user posted image user posted image ... Ne vem zakaj, ker mi je po vsaki strani vseeno user posted image user posted image Če bi bila user posted image bi bilo 1000 lepih stvari, pa tudi če bo user posted image bo 1000 lepih in zanimivih stvari... Pač tak občutek imam user posted image user posted image user posted image
Zdaj pač samo mislim na to, da ta najina pikica lepo zraste in da mine še ta mesec in bomo lahko malo bolj sproščeniuser posted image ... Pa da mine še kak mesec hitro, da bomo čutili razgrajanje user posted image user posted image

Vsem aprilkam želim lep preostanek vikenda, pa lepo imejte pikice.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.9.2006 7:22:04   
SM10
Punce hvala za vašo podporo.
V soboto zjutraj sem imela malo rjavega izcedka in sem šla na urgenco. Tam so me spet vseo pregledli in na ultrazvoku se je videlo, da je pikica velika komaj za 5t in 2dni. Videl se je tudi manjši hematon, upam da sem prav napisala, iz katerega je prihajal ta izcedek.  Ker imam v četrtek še en uz, ker še imam vedno napeta prsa se nisem odočla še za čiščenje, dobila pa sem dobrostan. Diagnoza, ki jo je postavil je mila med grozeči splav in neuspeli-nepopolni splav. Dejal je, da je 90% takšnih nosečnosti neuspešnih. Izcedek se je pojavil še včeraj, vendar čisto malo, danes zjutraj pa še slabost, kar prepisujem živčkom. Do petka si moram še sama sebi dopovedati, da je konec-že drugič v tem letu.
Punce ve pa pogumno naprej do konca nosečnosti.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.9.2006 7:41:46   
Petica
Dobro jutro!
A katero muči utrujenost? Jaz sem taka, kot bi me nekdo ožel - čisto brez energijeuser posted image . Cel dan zaspana, ponoči pa ne morem spati (tja do 3 ali 4 ure spim dobro, potem pa se začnem zbujati in premetavati). Sumim, da imam nizek pritisk. Prvi pregled pa imam šele 29.9..
Sicer sem bila tudi  prvi nosečnosti zelo zaspana, ampak vseeno ne tako utrujena.

Sončen pozdrav vsem!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.9.2006 13:51:24   
Tinka1
Hojla punce!
Se še jaz malo oglasim da povem kako je šlo na mojem prvem pregledu.
No pri ultrazvoku se je videla naša user posted image , žal pa poleg nje še en hematomuser posted image user posted image user posted image . Izcedka še ni, vendar mi je G rekel da še bo (sem v 7 tednu). Dobila sem malo drugačne tablete kot ti Sm10 - Utrogestan(pa še drugače se jemljejo,3 X na dan v ******), vendar ko sem prebirala navodila (in forum) sem izsledila da vsebujejo iste sestavine-to so 100% hormoni; v mojem primeru Progeston. Tako da imam sedaj tiste osnovne preiskave(kri, voda,...)ter UZ čez dober teden in kontrolo naslenji četrtek. Bomo videli kako bo šlo?!user posted image
Da te malo pomirim SM10, G mi je rekel da ima vsaka 3 od 10 nosečnic tale hematom, tako da nič ne skrbi in dosti počivaj. Če ti niso predpisali bolniške jo zahtevaj!!!!!!!!! Malo idi na forum in vtipkaj pod iskanje hematom ali dabrostan, pa boš videla da se v 99 % isteče o.k.!!!
Če te še kaj skrbi mi piši na privatni meil, pa drži se-drživa se!!
Punce imejte se lepo pa božajte bušije.
lp tinka

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.9.2006 14:33:17   
SM10
Tinka  želim ti vso srečo.
Ampak pri meni še srček ne dela, in po uz naj bi bila noseča glede na velikost gastacijske vrečke - 11-14 mm, ker je velikost za 5-6 tednov. Po zadnji m pa v soboto 7t 6d. Glede hematoma pa se ne sekiram preveč, ker je zelo mali.
Če ni zdaj bo pa naslednjič bolje-moja tolažba.
Dokončno diagnozo pa izvem v četrtek.

(odgovor članu Tinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.9.2006 15:34:49   
Beti S
Tinka1 in SM10- upam da se bo vse srečno končalo.

Danes sem poklicala g, me je naročil za prvi pregled 13.09, komaj čakam da vidim našega user posted image  , upam da bo vse uredu.

Čuvajte sebe in svoje user posted image  !

Lp Beti

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.9.2006 10:57:41   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image !

Očitno so dnevi preveč lepi, da bi visele na računalniku, ha?

SM10 in Tinka1 - držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. Počivajta in bodita veliki optimistki (kolikor se le da v takšni situaciji).

Petica - tudi mene daje taka utrujenost, da to ne vodi več nikamor. Cel dan zeham, komaj oddelam svoje v službi, spat pa hodim s sinom ob 8.00 zvečer in spim kot ubita do sedmih naslednje jutro. Mislim user posted image user posted image user posted image .

Upam, da bo po teh 12 tednih kaj boljše.

V petek grem na pregled in komaj čakam, da vidim user posted image . Upam, da bo vse ok.

Lepo vas pozdravljam, pa pišite kaj.

(odgovor članu Beti S)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
5.9.2006 17:40:31   
Tinka1
user posted image Hojla punce!user posted image
Hvala vam za podporo! En velik user posted image  za vas!
Drugače ni še nič novega, sem pa tako utrujena da nič ne postorim. Stanovanje mi že zgleda kot 11.septembra; če si znate predstavljatuser posted image user posted image !
Tako, to je vse kar zmorem, pa drugič kaj več!
SM10 drži se!
Punce se meilamo kaj!
user posted image lp tinkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
6.9.2006 18:10:51   
ily

Pozdravljene vse aprilčice!

No, da najprej povem, da od zdaj naprej ne bom več Anonimna 1, ampak bom ˝prijavljen uporabnik˝user posted image . V petek, 1.9., sem imela prvi pregled - za enkrat vse OK, plodek velik kot po ZM, vendar pa mi je moja G postavila PDP 6. 4. 2007. Tako, da, Raho, lahko popraviš še tele moje podatke! Nisem pa bila v petek v stanju, da bi se javila - me je prehudo dajala slabost. in vse ostalo!

Ja, moram pa povedati, da sem se kar odločila in pustilauser posted image , da je šel na UZ z mano tudi mož. In je bil ful vesel in zadovoljen! Jaz pa seveda tudi - sploh zato, ker je bilo vse v redu. Srček je veselo tiktakal, cist na L jajčniku naj ne bi bilo - kar je bila druga največja bojazen, je pa G rekla, da je jajčnik videti precej razrvanuser posted image ... karkoli to pomeni! Dala sem tudi kri in vodo, v petek pokličem še za izvide. Zdaj samo še upam, da bo na nuhalni vse v redu, in da bo tale naš Bubi ostal z nami do konca. In tako upam tudi za vse ostale ˝aprilčke in aprilčice 2007˝user posted image user posted image ! Držite se, punce! En velik objem za vse!

Drugače pa vse po starem - slabosti so še vedno zelo, zelo, zelo prisotne. V petek sem tudi prvič bruhala, in do zdaj tudi zadnjič (je pa ful zanimivo, da sem v prvi nosečnosti ravno na 1. septembra začutila in ˝videla˝ prve brcike)....

No, toliko za enkrat. Se še kaj beremo! Božajte svoje bušije!

(odgovor članu Tinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
6.9.2006 22:11:15   
Mimi*
Tudi jaz sem dala danes skozi 1.pregled!Vse ok,srcek bije!user posted image
Se je pa malo cudil,kako da tolk zgodej,ko sem pa sele komaj 7 tednovuser posted image
Sej je bilo v 1. nasecnosti isto.No,važno,da štimauser posted image

Kakšne hude cveke pa ravno nismo aprilcice,a...hihi

Pa še to;itak mi je svetoval,da se za nuhalno svetlino prijavim v Lj. porodnišnici in da je cena 12.000.
A ste se ve že odlocile h komu boste šle?Kakšna priporocila?

Prvic mi je nuhalno delala kar moja takratna G.,ker nisem niti vedela,da naj bi imela licenco.

Uživajteuser posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.9.2006 9:40:13   
Anonimen
Jutri zjutraj imam pregled. Upam, da bo vse ok. Ko berem poste od SM10 in tiste na SS sem čisto hin od skrbi.

Držite mi pesti.

(odgovor članu Mimi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
7.9.2006 10:02:09   
Anonimen
SM10, javi, kako si! Nenehno mislim nate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
7.9.2006 10:17:27   
Mokka
Hojla vsem noseckam!
Radaaa bi se pridruzila aprilcicam. Ker se nimam izkusenj s forumi nasploh in je to moje drugo javljanje, upaaam, da se bo sporocilo pojavilo tako kot se mora:)
Moj PDP je 28.aprila !!! user posted image
Srecnoo vsem!

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.9.2006 10:18:09   
Ivek
Pozdravljena Katikasu! user posted image
Tudi jaz sem bila razočarana na prvem pregledu...isto kot pri tebi! NIČ! Niti tehtanja, merjenja pritiska, vprašanja če sem v redu..užas!
Sem pa takoj dobila slikico, ker sem vprašala že preden sem se vlegla! Valjda ti jo da, samo vprašat moraš!!!!

Tudi v meni tiktaka user posted image

Drži se!!!

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.9.2006 12:24:16   
SM10
Raho ne delaj si skrbi, dokler ne opraviš pregleda, je čist brezveze. Bodi dobre volje in vesela, ker boš jutri zagledela MALO PIKICO  in njen srček.
Jaz pa imam danes popoldan ponovni uz in, če je slučajno vse OK, vam jutri zjutraj ali pa mogoče že popoldan javim, v nasprotnem primeru grem jutri na čiščenje in 1teden v bolniško-da pridem malo ksebi.

Če pristanem na čiščenju, vas bom kljub temu spremljala in se kaj javila.
Takšno je življenje in vem, da tudi jaz in vse, ki smo imele takšno smolo bomo enkrat držala svojega user posted image  v rokah.

Tebi Tinka pa vso srečo na naslednjem pregledu.

Vesela sem za vse, ki ste že videle svoje male srčke in pogumno naprej, ker vsem se ne more zgoditi takšna nesreča.

Ne mislite na najslabše, vedno pa iz slabega potegnite najboljše. Jaz se tolažim s tem, da bi lahko bila IMN, in bi mi vzeli jajčnik. Optimistično naprej, ker bolje vpliva na počutje.

(odgovor članu Ivek)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.9.2006 12:38:59   
kikica
Se še jaz pridružujem aprilčicam user posted image . Moj dan D je predvidoma 14. april. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.9.2006 13:11:40   
Pinja
raho prvič sem rodila 25.12.2004 user posted image

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.9.2006 16:47:49   
Beti S
user posted image   user posted image  Mokka in kikica četitke zauser posted image  in dobrodošle med aprilčicami user posted image  user posted image  

Tako kot v prvi user posted image  tudi sedaj mi ni nič, razen tega da sem ful lačnauser posted image  . Nikoli nisem jedla zajtrka, sedaj pa ga moram takoj ko ustnem drugače mi tolk kruli v želodcu. Zaprta sem bila več kot en teden, trebuh pa kot da bi bila v 4 mesecu. Zdaj pa je boljše, sem spet normalna user posted image

Lp Beti

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.9.2006 17:11:26   
hariba
Jaz tudi čestitam vsem novim aprilčicam. Zate SM10 še vedno držim pesti.
Joj utrujena sem pa tako, kot, da bi delala 10 ur v rudniku. Pa zredila sem se tudi že. Kaj šele bo? v prejšnji9h nosečnostih wsem se kasneje začela. Slabo mi je zmeraj bilo, samo s to razliko, da dokler sem bruhala tudi apetita nisem imela. Zdaj pa apetit imam, čeprav še kdaj bruham.
Me zanima a bo katera sla na nuhalno v Domžale oziroma, če je že bila v prejšnji nosečnosti kako je bilo? Aja rodila bom v Celju.
Vsem želim čim majn nosečniških tegob.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?