|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
12.9.2006 18:56:27   
Anonimen
Tinka1 - držim pesti, da bo jutri ve OK. En velik user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu Tinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
13.9.2006 21:01:35   
vanna
Sem nova med aprilčicami. Rok imam 6.4.2006. Pri meni tudi niso znali točno določit predvidenega datuma poroda. Po zadnji menstruaciji naj bi bil tri tedne prej, po velikosti ploda pa aprila. Že dvakrat sem bila na pregledu in so mi rekli, da se plod normalno razvija, pri drugem pregledu (v osmem tednu) se je slišalo bitje srčka user posted image , naslednji pregled pa imam 29.9.2006. Do zdaj je bilo vse o.k. Malo mi je slabo (tudi zaradi stresa v sluzbi, ker čez vidkend mi je vedno manj slabo, bruham pa na srečo ne), drugače pa se mi je tudi trebušček malo napihnil (baje je to normalno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.9.2006 21:20:56   
Anonimen
Pozdravljena med aprilčicami.... Želim ti lepo in srečno user posted image

(odgovor članu vanna)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
13.9.2006 23:02:00   
wallery
Hojla
Raho in Nina držim persti da bo vse v redu(vem kako hudo je ko srček neha biti pri nas je bilo to1l in 8mnazaj)

punce meni je cele dneve tako slabo,pa bruham+še prehlajena sem,grlo me boli,kašljam,...za znoretuser posted image user posted image
3,3kg sem shujšala.

se slišimo jutri

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.9.2006 8:06:32   
urskas
Oprostite, da se takole vmešavam...

Sicer tega ne vem, ampak bojda naj bi 3.teden po missed abortion morala vsaka začeti krvaveti (besede njene sestre).

Raho, tale izjava sploh ni resnična. Nočem ti ubijati upanja ampak tole ni nekaj oprijemljivega (Iz lastnih izkušenj).

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.9.2006 9:25:33   
anna2007
DOBRO JUTRO
kako se počutite?

CICMAR
Midve imava pa zelo podobno zgodbo saj se mi je v prvi nosecnosti vse koncalo v 17t. Tudi meni stalno skrbi glede na prejsnjo slabo izkusnjo.
NS imam 22.9

Punce ne obupajte!!!

lp,
Anna 12t

(odgovor članu Tinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.9.2006 13:25:44   
Beti S
Ojla, včeraj sem bila na prvem pregledu, imela sem samo UZ, g mi je rekel da je vse uredu. Naslednji pregled pa imam 27.09, da mi vzamejo kri in vodo.

Raho- držim pesti zate in vse ostale, ki imate kakšne probleme user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp Beti

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.9.2006 15:17:22   
Jagoda3
Živio!
Sem čisto nova tukaj med aprilčicami PDP po mojih izračunih imam 23.4.2007. Danes sem bila pri G, ker sem zjutraj začutila močne krče in kot bi me eden z nožem zabodel v trebuh (to je trajalo kar 15 minut). Tak zoprn občutek sem imela še celo dopoldne, zato sem se ustrašila in sem šla na pregled h G.
Naredila mi je ultrazvok in je ugotovila, da je vse vredu (edino en jajčnik ji ni bil všeč), zato je rekla, da naj probam čim več počivati, da se ne bo obrnil.

Ker sem spremljala vaš forum že dalj časa sem videla kakšne vsesorte težava lahko nastopijo in me je bilo kar fejst strah user posted image .

Za vse kt še čakate, da boste dočakale pregled držim pesti, da se vam bo vse dobro izteklo in vam želim čim bolj mirno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.9.2006 19:57:28   
Tinka1
user posted image Zdravo punceuser posted image
Da vam javim dobro novico! Včeraj sem bila na Uz kjer mi je dr. rekla da se je fuuuul popravilo in tudi zmanjšalo tako da samo tablete pvzamem do konca in to je to!! Brez hematomauser posted image user posted image .
danes pa sem bila pri G ki je rekel da je to fuul dobro in da se nimam več kaj bat! Ostali izvidi(kri, voda,..) so o.k., vendar so mi izgubili izvid za sifilis?! No ja upam da ga nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Drugače je vse vredu, tudi počutje se je izboljšalo! No dost o meni!
Kako kaj raho-upam da se bo obrnilo drugače kot so napovedali. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa javi nam kako se držiš. Pa počivaj dosti!
Kje pa je SM10???

Pozdravljene vse nove punce med "ful čvekastakami" aprilčicami, pa pridno božajte bušije!
user posted image lp tinkauser posted image

(odgovor članu Jagoda3)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.9.2006 21:08:29   
taška30
Hojla, aprilke, po dolgem času se javljam, saj preberem vas še tu pa tam, pisat se mi pa nič ne da.user posted image  
Torej, jutri imam prvi pregled, pa da vidimo kaj bo - če bo. Moram reči, da po vsem tem kar tule berem (Raho, Nina, SM10...) sem nekako povsem brez pričakovanj - ko bom videla slikco in srčka, bom verjela.user posted image  Saj je prav grozno, da tako razmišljam, ampak to mi je nekakšen 'obrambni zid'.
Ja, drugače pa, pretiranih znakov še vedno nimam, mi je malo slabo na momente (predvsem na prazen želodec), ampak ko nekaj pomeljem, je OK.
Nič, se javim jutri kako bo.

Lp, Taška

Čestitke vsem 'novim' in držim pesti za vse, ki še ne veste kako se bo končalo.user posted image  za vas!

(odgovor članu Tinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.9.2006 22:38:32   
Anonimen
Drage moje, žal se poslavljam od vas. Ko se javi še SM10, bom popravila seznam, ni pa user posted image , da vas ne bom brala in vam vsem držala pesti za čim lepši april.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
15.9.2006 8:01:52   
laaara
Res mi jeuser posted image zate, vendar ne obupaj!
En velik user posted image pa user posted image za v prihodnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.9.2006 8:53:19   
Anonimen
Tinka1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vesela sem zate.

(odgovor članu laaara)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
15.9.2006 9:25:26   
Beti S
Oh Raho zelo mi je žal zate user posted image  user posted image  , želim ti veliko veliko sreče , ter da se bo drugič vse skupaj bolje izteklo.

Lp Beti

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.9.2006 15:18:40   
taška30
Čisto na hitro - bila na prvem pregledu, vse OK, sicer je 'fižolček' za 4 dni manjši kot bi bil računan po moji zadnji M, ampak nič takega. Srček utripa, dobila sem slikco.user posted image
Raho, glavo pokonci, pa v nove zmage. user posted image  zate in za tvojega angelčka.

Lp vsem Taška

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.9.2006 15:32:06   
Anonimen
Taška30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
15.9.2006 16:44:17   
katja pv
Tako, vrnili smo se z morja. Danes sem imela tudi prvi pregled. Vse je OK in srček pridno bije. Slikco sem tudi dobila. Datuma zaenkrat ne spreminjamo, tako da ostaja isti. Nuhalno svetlino pa imam čez 3 tedne, bom takrat kaj več poročala o pikici. Del laboratorijskih preiskav sem že naredila, ostale veljajo še iste kot pri prvi user posted image in jih ne rabim ponoviti.

Raho tako mi je žal, da se vam ni posrečilo user posted image user posted image , pa več sreče naslednjič, bom držala pesti.

Ostalim nosečkam pa lepo božajte svoje bušije in se slišimo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.9.2006 18:07:10   
julija24
Ojla!

No da se po doooolgem času še jst mal oglasm. Vidm da se je med tem cajtom k me ni blo nč tle gor kr velik dogajalo. No sej pri meni je blo tud kar pestro, najprej sva šla z mojim user posted image  mal na dopust, ampak to je blo res samo za par dni k je mene začel napadat en virus in sva mofla krent domov. No doma se je pa začela prava fešta. Najprej me je samo grlo bolelo, pol sm mela z nosom težave, pol se to skup združi in je bil problem zvečer zaspat k me je hotlo dušit, tko da sm spala skor sede- to je blo ful zanimivo za mojga dragega user posted image . No ampak to še ni vse, fasala sm še vročino k je kar pridno naraščala, jst sm bla seveda vsa panična in žalostna k nism vedla kaj nardit user posted image , pol kličm G in prav da lahko brez skrbi vzamem lekadol user posted image  in pol je tud vročina pala. Ampak zdej sm pa že Ok.

Aja, glavno stvar bi pa kmal spustila.  Včeraj sem bla na prvem pregledu in vidla mojo user posted image , skor sm se zjokala k sm vidlo to malo bitje na tistem ekranu, dobila sm tud prvo slikco k jo sedaj z  dragijem vsem svojim ponosem razkazujeva naokol. user posted image  Drgač  je pa rekla G da je s pikco vse v najlepšem redu. Nasledni pregled mam 27. 10. in že komi čakam da spet vidm. No vmes enkrat bom mela še NS, to bom zvedla pa konc tedna k pokličm še za izvide ( kri,voda).

Bom takrat še kej poročala kako in kaj je blo.
Lepo božajte svoje bušije!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.9.2006 7:27:53   
Mimi*
raho,žetlim ti,da se ti rane čim prej zacelijo-fizične in psihične!
Drži se!

Jaz imam pa danes spet pregled oz. kontrolo po tistem rjavem, izcedku. G. dela popoldnan,res sem že nestrpna,da vidim na UZ srček....upam!
Včeraj zjutraj sem se prvič zbudila brez napihnjenega trebuha in počutila sem se popolnoma NEnosečouser posted image
Za crknt zoprna stvar!Kasneje se je stanje normaliziralo ampak vse skupaj me je še bolj potrlo.
Pa ni tako hudo,danes je nov dan in vse se bo razjasnilo....no,vreme najbrž neuser posted image

Lep deževen dan....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.9.2006 8:57:46   
SM10
Evo drage moje, jaz se vam javljam. Sicer sem še ta teden v bolniški, ampak sem prišla nekaj v službo uredit.
Žal so me čistili in to dvakrat, ker prvič ni bilo vredu in je prišlo do vnetja-krči in vročina. Za **** in od bolečin sploh nisem študirala, da so mi vzeli pikico in šele zdaj prihja vse za mano. Ampak nisem obupala. Kako naprej bom izvedela 25. 9. ko imam pregled.

Uživajte v sreči.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.9.2006 10:01:11   
BarbaraE
SM10 - user posted image  za tolažbo. In ne se predat. Pa sporoči nam, kaj boš izvedela na kontroli.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.9.2006 14:04:06   
lilka
Evo mene iz poročnega potovanja po Turčiji. Lepo sva se imela, meni je vsa hrana smrdela, mož se je pa basal, drugače sva se pa res dobro odpočila.

Sem bla na pregledu,dobila materinsko knjigo, noseča sem malo več kot 9 tednov in za enkrat je vse super. Počutim se fajn, mi prav nič ni se mi zdi.

Joj kaj brem , groza...... držim pesti za vse, ki vam je šlo kaj narobe, držite se punce!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.9.2006 15:55:51   
gaja*
Kar groza mi je, ko berem take user posted image user posted image novičke.
Raho in SM10 želim vama dobro okrevanje user posted image user posted image user posted image in veliko sreče za naprej. Bom držala pesti, da bosta hitro spet aktivni na forumu Čvekanje v pričakovanju... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jaz po starem. V službi je gužva, jaz vzdržim do enih 11 brez bruhanja, potem pa se vleeeeče do večera. Zjutraj se kar nekako spravim k sebi, ker me običajno boli samo trebuh. user posted image Seveda sem zaradi bruhanja izgubila še en kg, tako da, ne vem, upam, da ne bom kregana danes teden... Samo res ne morem kaj ekstra jest... Vsa hrana se mi nekako zatakne v grlu in kr sili  nazaj... Ne pašejo mi jogurti, juhce, meso... Ma, zaenkrat nič od nič. Ja katastrofa, sladkarije pa. Se jih zato izogibam 100 na uro user posted image

Danes teden imam drugi pregled. Močno držim pesti, da bo vse ok, da je bitjece lepo zraslo in da user posted image lepo bije. Takrat bom dobila še en datum čez približno 2 tedna, za nuhalno user posted image Komaj čakam in odštevam dneve, ko takrat, ko sem štela še kolkokrat grem spat, preden grem na morje, al pa bo novo leto user posted image user posted image Je pa fajn user posted image

Doma še nisva povedala, ker čakava na pregled... Me pa tako matra, da še glih komaj komaj držim jezik za zobmiuser posted image user posted image Zdaj pa že res komaj čakava, da jim povevauser posted image Sicer naju je že imelo da bi, samo sva rekla, da če sva pa že tako dolgo počakala, bova pa zdaj še ta en teden... Da dobimo frišno slikco user posted image user posted image

Se še kaj beremo,
držte se in lepo cartlajte trebuščke
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.9.2006 22:38:13   
Anonimen
SM10, tako žal mi je, da se ti je zgodilo enako kot meni!

Drage moje! Jutri vam naredim nov seznam, potem pa se več ne bom tako pogosto oglašala! Seveda pa vas bom spremljala in vam vsem držala pesti, da se vaša user posted image  srečno izteče in bo pot v rim kar se da prijetna.

Božajte svoje bušije!

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
18.9.2006 22:49:17   
katja pv
Draga raho in SM10 želim vama, da bi čim prej zagledali user posted image in da bi takrat bilo vse BP. Ne obupat. En velik objem user posted image user posted image

Meni se je pa konec dopusta obupno zaključil, saj nam je nekdo povozil muco. Od vse žalosti, jokanja in stresa me danes daje grozna slabost, če imam slučajno prezen želodec, tako da se samo bašem in bašem. Upam, da bo jutri boljše.

En topel objem vsem.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?