lilka
|
Evo mene, končno sem uspela prit malo na računalnik. Hvala za čestitke, tudi jaz čestitam vsem novim mamicam, sej sploh ne sledim več katera je že in katera ne. Evo moje kratko poročilo: Jaz sem morala že v soboto zjutraj v bolnico in potem so me kar tam obdržali ker CTG nekaj ni bil vredu-pa da bi mojega G. kar zadavila, ker mi ni niti enga CTG-ja delal. Potem sem pa čakala z rahlimi popadki do nedelje zjutraj, ko sem se že razjezila, da naj mi dajo pospešek, al pa nekaj za jest ker so me meli skos tešč in mi je blo že prav slabo. No potem so se končno odločili da zdaj pa bo in so ob 9.00 začeli z umetnimi popadki, potem mi je naredila epiduralno-hvala bogu zanjo super zadeva in potem je v nedeljo 15. 04. ob 16.25 prijokala naša Tinka, težka 3420 in dolga 49,5(me lahko date na seznam). Muke so bile neznosne, tega ne mislim tajit, tisto zadnje pritidskanje navzdol, ko ti epiduralno ugasnejo je grozljivo, ampak potem je pa hitro vse mimo. Ati se je ful dobro držal, jaz bi že skup padla. No potem sva mogli bit še en dan dlje v bolnici, ker se ni dosti zredila, ker pač čakajo na 3. dan ko začnejo dodajat hrano, potem sva pa že naslednji dan lahko šli. Babice so bile fenomenalne, kapo dol, sestre na porodnem oddelku pa mislijo, da so znanost sveta požrle, sem komaj čakala da pridemo domov in da začnemo po svoje, tam se ti res lahko zmeša. Hvala bogu nisem imela veliko obiskov razen moža in staršev ostalim sem že v naprej prepovedala, ker če ne bi bla res groza, sej nobenga mira ni, a pol naj pa se dojenček privaja in umiri. No zdej smo se že unesli, jaz sem končno nagruntala, koliko Aptamila ji morem dodajat da je sita in ne joče, zdej je pridna in lepo spi. Mož je zlat, vse mi naredi, tako da je zdaj že vse lepo in prav. Vsem, ki še čakate na svoje sončke želim čim več sreče, čim hitrejši in čim manj boleč porod in zdravega dojenčka!!!! več pa kdaj drugič, me že šivi bolijo od sedenja......