|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.3.2007 11:35:18   
Kaštrun
Mojčca, nič posebnega niso povedali kaj bi morali prinesti s sabo. Enako kot pravijo povsod. Najbolje bi bilo, če si sprintaš tole:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

je cicmar dala gor nekaj dni nazaj od LJ MŠ in lahko rečem, da je bolj obsežno razloženo ampak imaš gor vse. Tudi dihanje je "narisano".

Danes grem spet v šolo. 4 ure na trdih stolih. user posted image  Sem že razmišljala, da bi si vzela blazino za sedet s sabo. Bi bla mal čudna, ampak...

Ah ja... še mal... Komi že čakam...

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 976
19.3.2007 13:46:19   
bojana1
Dober dan user posted image !

JOJ kako pri nas snežiuser posted image user posted image .Ko sem poslušala vreme,morem reči, da jim nisem verjela.Me je tako presenetlo,da sem čisto v šoku.Mislim, da se bom mogla kr sprijaznit z takšnim nihanjem,ne pa da se vedno pol tako čudimuser posted image .
Razen snega pri nas ni nič novega,v sredo imam prvi CTG bomo vidli kk daleč smo.Pri nas je lahko zraven (v Velenju) user posted image ,ker drugače je kr dolgčas.Sam pr men ga ne bo ,ker je v službi.Ga bom pol rabla ko bom šla rodituser posted image .Danes sem kr fajn spala,brez nočnih mor,ter krčev,...user posted image .Popoldan pa po nakupih.Tokrat hrana pa pijača,da bo user posted image  imel pripravljeno(pri rojstvu).
Uživajte v snežinkah in veliko počivajte.

1.4.2007 bom prvič mama

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 977
19.3.2007 13:54:50   
a&m
Zdravo apriličice,

jaz sem že na porodniški, počasi pripravljam stvari, se mi skos zdi, da imam še ful časa.
Sem ravno z pregleda, zaenkrat vse bp, samo me ful boli spodaj.Rahko tudi otekam, samo v primerjavi s prvič, je prav dobro.
4.4. imam v porodnišnici priprave na CR, ta mali pa tehta že zdaj cca 3005 g.

V službi sem dobila kar nekaj daril, tako da mi v bistvu ni treba čisto nič kupovat, še tiste flaške ki sem jih nameravala mi jih sedaj ne bo treba.
Prvič sem non stop letala po štacunah, hvalabogiu je zdraj malo drugače.

Bom pa vseeno šla, tako malo za  dušo po trgovincah.

V  materinsko tudi nisem šla, moram pa še malo polgledat seznam za v porodnišnico.

Lep se imejte in karseda uživajte zadnji mesec.

lp

Muser posted image  

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
19.3.2007 13:58:20   
smotka lonib
Bojana1!

Sej ne morem verjet, da pri vas sneži. Pri nas na gorenjskem v bližini Škofje Loke in Kranja pa še ne. Se mi kr mal čudno zdi, ker sem malo višje doma in pri nas prične kmalu snežit. Jest tud upam, da pri nas ne bo snegauser posted image . Je pa pričel ful veter pihat.

Dons bom ziher vsako uro na računalniku, ker nimam kej počet, ker je tako vremeuser posted image . Upam , da kmalu spet sonce in toplouser posted image . Bomo imeli zdej te dni več časa za čvekanjeuser posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 979
19.3.2007 15:05:11   
altati
Punce, se opravičujem ker motim, ampak če katero zanima in bo imela fantka, Prodajam eno malo morje cunjic, ki jih je moj sinko prerastel.
So pa blagovne znamke:
kanz, osh gosh, benetton, h&m in c&a

Vidite jih lahko na straneh
http://altati.moj-album.com/

pa čim lažji porod želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 980
19.3.2007 16:06:00   
smotka lonib
Hojla!

Spet se jaz oglašam. Zdej je pa tud pr nas začel padati sneguser posted image . Nisem navdušena nad snegom, ker je že kazalo, da bo pomlad.

Sem se odločila, da bom danes naredila orehove rogljičkeuser posted image . Sem zamesila testo, čez pol ure pa bom začela z delom. Upam, da mi bojo uspeli, ker jih še nikoli nisem delala.

Kje pa ste dons aprilske čveke? Da ni morda kera že šla v P?

Lep pozdrav!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 981
19.3.2007 19:30:41   
cicmar
Evo mene!

Sva z user posted image  pravkar prišla z Merkurja-sva šla kupit kamero, da bomo imel vse zabeleženo...user posted image Zdej jo mora moj samo še naštudirat.
Bila sva tudi v Mullerju, kjer sem si vzela nederček za dojenje, sem vzela št. 80B, prej sem nosila75B. Ne vem ali bo v reduuser posted image  Sem besna, kouser posted image  ker sem ga pozabla v avtu, user posted image pa je šel z njim na rekreacijo. Ga bom mogla počakat do ene enajstih, da pride nazaj. Sem se v Mullerju zmenila, da ga pridem zamenjat, če ne bo v redu...

Dopoldne sem šla še po zadnje lekarniško-drogerijske zadeve. Je bila  v lekarni zelo prijazna fermacevtka, tako da mi je prodala res samo tisto kar nujno potrebujem. Jaz itak ne bom pretiravala s to kozmetiko, vsaj na začetku ne. user posted image  ima že samo po sebi zaščiteno kožo, tako da jo s kakšnimi agresivnimi žavbicami samo uničiš. Tako sem vzela vse zadeve domače-narejene v lekarni, saj so te baje najboljše, ker ne vsebujejo parfumov, olj...

Pri nas je sneg začel padat ob treh popoldne in sedaj že ves čas pada na polnouser posted image . Ne vem, kako bo jutri z mojim sprehodom user posted image .

Ja, v sredo pa gasa na prvi CTG!
Kaj punce, gredo vaši user posted image  zraven ali neuser posted image  A katera ve kako je s tem v Kranjuuser posted image  Po moje gre lahko in bo verjetno tudi šel, saj oba komaj čakava, da slišiva utripek najinegauser posted image .

Lonib jaz se že en teden pripravljam, da bi spekla čokoladne piškotke, pa se mi ne da. Čeprav je čisto preprost recept. Rajši kot to prelagam, perem, likam cunjice...urejam otroško sobico...
Mogoče se jih bom lotila v sredo, če ne pride kaj vmes.

Punce uživajte, LP.

Neposredna povezava do sporočila: 982
19.3.2007 19:40:57   
smotka lonib
Cicmar!

Tud jest sem bla v Mullerju v Kranju v ponedeljek in sem tud kupla modreček za dojenje 80B. Mi je prodajalka isto rekla, da ga lahko z računom pridem zamenjat. Pa sem ga probala, pa je OK oziroma košarice so malo večje kot moje bucikeuser posted image user posted image , katere se bojo pa itak povečaleuser posted image , ko bom začela dojit. Si bom šla pa verjetno kupit še dva, ker sem rekla, da ga moram prej probat, preden še kakšnega nabavim.

Pri nas je zdej ful snega. je mož moral peljati avto k sosedom pod kozolec, ker zjutraj ne bi prišel do vasi z avtom. Pri nas orje sam do vasi, kjer je asfalt, naprej pa ne ker ima preširok plug. Se mal bojim, da jutri zjutraj, ko bom sama ne bi prišlo do kakšnih zapletov z mojim bušije, ker tud rešilc ne bi k nam mogu pridet. Mogoče mi pa lahko pošljejo helikopteruser posted image user posted image user posted image .

Zdej moram pa res nehat.

Lepo se imejte!

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 983
19.3.2007 20:03:49   
sabri
No, malo sem se potolažila zaradi user posted image , sem si že narobe predstavljala to sušo, ampak bo počasi že bolje, enkrat maja, junija a, Hariba?!user posted image
Je začelo pri tudi pri nas padati okoli 15 ure, zdaj pa nasipa in je prav lušno gledat ven. Sva šla z dragi prej na sprehod po snegu, kaka idila. Moj ponavadi ne gre z mano na preglede in tudi na CTG ni šel. Kar se tiče modrcev za dojenje od Mullerja, jaz ga nosim že kak mesec, ker mi je ful dobr, sem pa kupila tudi večjega za potem.
Lonib upam, da ne greš glih v tem snegu ven, počakajmo na sonček a. Uživajte zimsko idilo.

Neposredna povezava do sporočila: 984
20.3.2007 6:57:27   
cicmar
Dobro jutro!

Sabri, jaz si bom šla še tudi kakšen moderček kupit samo bom šla rajši po porodu, saj ne vem kako se bodo te moje pipike povečale...user posted image .
Sem pa vesela, da sm včeraj točno zadela št. moderčka in mi paše, kot ata na mamo.

Kar se tiče user posted image pri nas nismo že od sept.user posted image , ko sem imela krvevitev,pol pa sva se oba z user posted image  mal ustrašla...
Tudi moje počutje ni bilo ravno rožnato, tako da meni niti ni pasal...user posted image  pa je itak ves nesrečen, ampak ga pol drugač potolažimuser posted image .
Po moje sva že kar malo pozabila, kako to izgledauser posted image  Bova pa jutri šla v akcijo po CTG-ju. Prej sem se tudi bala, da ne bi zadeve pospešila, zdaj ko pa je za user posted image  vse pripravljeno in imam do PDP-ja še tri tedne, pa ni panike tudi če s user posted image zadeve pospešiva. Jutri naju torej čaka zanimiv dan...user posted image user posted image user posted image .

Bojana, naju pa jutri obe čaka prvi CTG. Se ga že kaj veselišuser posted image  Jaz kot mali otrok čokolade... Verjetno bodo pogledali tudi, če sem že kaj odprta. Me prav zanima. Mene je G nazadnje pogledala tam spodaj pri 22t, pol pa nič več.

Punce, zaenkrat LP!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 985
20.3.2007 8:51:56   
sabri
Dobro jutro, to pa je bila noč za nami a, elektrike je zmanjkovalo in padalo kot v pravljici. Sem celo noč dežurala na WC tak da sem bila skos na tekočem in gledala sneg, kok pada. Se mi je user posted image kar smilil, ker je moral že ob 4 v službo.
Cicmar: jaz sem kupila od zdajšnje številke, ki se je povečala skoraj za 2, še eno večjo za po porodu, ker močno upam, da še večje pa res ne bodo postaleuser posted image . Sem že štartala s številko 85/C, tak da je lahk jasno, kaj mislim. Že tak mislim, da jih bom po vsem skupaj kar na hrbet vrglauser posted image . Sva misva tudi pozabila kak zgledauser posted image , če je pa prvič taka suša, pa še po porodu bo nekaj časauser posted image , tak da upam da bo še kaj do PDP. Ti pa uživaj jutriuser posted image user posted image user posted image pa če je res kaj na tem, boš med prvimi zibalauser posted image .
Bi šla pa malo kidat sneg zdaj, pa ne smem, ker mi tko noben ne pusti delati kaj NEVARNEGAuser posted image , ker lahko padem in seveda bo katastrofa, tako da grem naredit zajtrk pa gledat ven, ker še vedno malo pada. Joj, pa smučala bi tud.
Bomo še malo potrpele. Pregled pa imam konec tedna in mislim, da bo spet CTG, ne vem ker mi moj g itak nič ne pove. Moram pa dati spet kri in vodo, vaginalno me pa ni pregledal kak mesec, odkar mi je preveč otrdeval trebuh in mi je dal še Buscopane.
Uživajte prelepo zimsko idilo pa čuvajte bušije in en velik user posted image za vse vas in bebice.

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.3.2007 10:09:31   
smotka lonib
Hojla!

Tale sneg pa nam je zagodel. Moj user posted image sploh ni upal iti v službo, ker pri nas do 6.30 ure ni še nihče oral. Je pol moj user posted image  raje doma ostal, da zdejle kiga sneg že od 6h zjutraj. Skoraj celo noč sva bila pokonci in gledala koliko ga bo zapadlo. Sem bila oba panična zaradi moje nosečnosti. Po mojem bi kr doma rodila, če bi se začelo. rešilec enostavno ne bi mogel priti do nasuser posted image . Od samih skrbi nisva spala. Ob 1h zjutraj sem nama skuhala mleko z medom, da sva pol vsaj do pol šestih zaspala. Pol sva sina zbudila, da je šel peš do sosede, s katero se je peljal do avtobusne postaje. Hčerka pa je včeraj ostala pri mojih starših tako, da sta jo onadva zjutraj peljala v šolo, ki je čisto blizu njunega doma.

Sem pa ful zaspana in bom šla zdejle spet mal počivat.

Hariba se ni nič oglasila. Pa ja ni že šla v P? A katera kaj ve?

Lepo se imejte!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.3.2007 10:32:19   
Kaštrun
Ojla!

Pri nas v KR tudi še vedno mede. Ampak je lepo pogledat ven, ko je vse lepo belo, nič svinjarije...

Tiste ki ste kupile nedrček za dojenje v Mullerju koliko ste dale zanj in koliko večje št. ste si vzele (1 št. večji, 2?)? Jaz sem imela namen danes iti peški ponj, pa je zdaj taka štala zunaj, da mi na misel ne pride, da bi gazila tja dol user posted image  Sem mislila, da bo sonček pa tko...

Vaginalnega pregleda pri meni G sploh še nikoli ni opravil, edino nekje pri 16t mi je vzel bris. To je to. No vaginalni UZ sem imela v 6t in 9t, drugače pa ne. A vam ga delajo pogosto? Jaz imam prvi CTG pregled 30.3.. Bomo videli kako kaže. Si želim, da bi se že začelo kaj dogajati.

Danes je tak "za en drek" dan, pa nič ni za početi. Grem kar malo knjigo brat nazaj v posteljo. Tam je vsaj toplo...

Božajte trebuščke... dokler jih še lahko... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 988
20.3.2007 11:19:06   
cicmar
NinaF!
Jaz sem vzela moderček v Mullerju eno št. večjega, stane pa trenutno 8,76 EUR, po moje je v akciji.
Samo po porodu bom verjetno rabila še večjega, ga bo šel user posted image iskat-kako mu bo nerodno user posted image , ni on za take zadeve...Ko je šel včerej z mano sem mu točno pokazala na kateri polici jih imajo, da ne bo imel preveč problemov z iskanjem.

Kar se tiče vaginalnih pregledov je normalno, da jih ne delajo. Če je vse v redu, ni razloga da bi jih.
NinaF sva midve obe s Kranja-očitno, a boš v KR tudi rodilauser posted image  Jaz bom, ker imam peš do P samo 5 minut. Sva se z mojim zmenila, da če ne bo neke velike panike, da jo bova mahnila kar pešuser posted image .
Vidim, da je to zate tudi prvi user posted image .
Ja, vreme je danes res za en drek, samo bom šla vseeno malo ven-vsaj do trgovine, da se bova z user posted image  naužila malo zimskega zraka.
Drugač pa te dni kar naprej nekej drgnem, danes sem se lotila hladilnika...popoldne mi pride sestrica pomagat zloščit tla in pomit okna...

Sem se spomnila, da nisem še pripravila malhe za v P, pa jo bo počasi trebauser posted image .

Srečke nosečke, pa pa...

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.3.2007 11:47:33   
bojana1
Lep pozdrav user posted image !

cicmar-CTGja se full veselim, ker upam, da mi pove kakšne nove novičke, saj že komaj čakam, da stisnem v objem našega pikeca.
Vaginalni pregled sem imela prejšnji teden;je G.ugotovila, da se je user posted image  že kar pošteno spustil, da verjetno do CTGja ne bom več v enem kosuuser posted image .Se je mal uštela, ker imam CTG jutriuser posted image ,hehe.Našemuuser posted image  čisto paše v trebuščeku,pa sma se zmenila,da počakama konec snega,hehe.
Tudi jaz sem opazovala dogajanje pred bloku, pa se mi je zaluštalo kidanjauser posted image .Bi blo prav smešno, ker še lopate ne morem držati.
Grem v trgovino, da si privoščim kratek sprehod po snegu.
Vi pa pazite nase in na svoje user posted image ,pa pište kaj ,vas je zanimivo brat.

1.4.2007 bom prvič mama

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.3.2007 12:46:15   
Kaštrun
cicmar a veš, da verjetno ne bom rodila v KR.  user posted image  sicer imam do P peš kake 20 min, ampak sem imel aprila lani SS zaradi šlamparije mojega bivšega G, tako da imam zdaj G v LJ, sem zadovoljna in bom šla roditi tudi v LJ. saj si ne delam nekih utvar, da je v LJ kaj boljše, pa da me bo dol kaj manj bolelo. grem zaradi sebe in zaradi boljšega občutka, čeprav lahko tudi v LJ naletim na razna "sranja"... če po pravici povem je pa tako. če mi bo na hitro odtekla voda (v enem šusu), potem me rešilec pelje do najbližje P, to pa je KR (mož dela v LJ, tako da ga čakati ravno ne bom mogla) in v tem primeru bom potem pristala v KR,  drugače pa kot sem že rekla LJ.
aja, so pa v MŠ KR P lepo predstavili in tudi vsi so bili zelo prijazni, tako da kaj pogumno! imajo tudi EA in Ultivo, tako da bolečine lajšajo definitivno, pa tudi otročka ti prvo noč če se hočeš spočiti odnesejo.

Punce a vas je že kaj "strah" poroda? Kaj mislite na to kako se bo vse skupaj začelo? Mene mami skoz neki straši, da ko bom mislila, da bom umrla, bom pa rodila. Ampak sem slišala toliko lepih porodnih zgodb, da upam le na najlepše. A veste kako pravijo? Ne poslušat babjih čenč, ker je to tako, kot če poslušaš zgodbe od moških ki pridejo iz vojske. Vse 1000x napihnjeno user posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.3.2007 15:42:19   
smotka lonib
Hojla!

Jest sem šla pa mal na teraso, pa sem mal sneg kidala. Ampak čist mal za dušo, pa še sonček se je pojaviluser posted image . Pa še toplo je ratalo tko, da sneg po cesti že topiuser posted image . Ko sta moja šolarja prišla domov, sta po kosilu koj letela ven na sneg. Sploh mlajša zunaj ful uživa.

NinaF!

Ko sem bila jaz prvič noseča, sem imela srečo, da mi ni nobena govorila kako je pri porodu. Tudi mami mi je samo rekla, da je vsak porod drugačen. Mi je mami pravila kako je bilo, ko je bila ona prvič noseča. Ko ji je odtekla voda in je čakala na rešilca, je šla vmes do češnje, da se jih je še najedlauser posted image . Pol so ji pa v P rekli, da bi morala strogo ležati, če ji je odtekla vodauser posted image .
Mene je samo prvi porod presenetil, ker mi je štiri dni pred PDP odtekla voda in sem imela popadke na 2-3 minuteuser posted image . Pol naslednje nosečnosti so pa lažje, ker veš kako poteka.

jest sem imela vaginalni pregled tam okrog 28 T. Pri 35T pa mi je še vzel bris, kateri je bil pozitiven.

Zdej grem pa spet mal na zrak!

Božajte in masirajte svoje bušije. Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Lepo se imejte in radi se smejte!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.3.2007 20:13:09   
hariba
Ne jaz sem še kar v enem debelem kosu.  Jutri imam ctg spet, bomo videli, če je kaj novega. Včeraj nam je očitno zaradi močnega sneženja nekaj internet nagajal, nam ga je ven metalo, pa še elektike je malo zmankalo. Danes je bila pa žlausa za znoret. Danes dopoldan sem hčerko k ortodontu peljala, popldan sem se pa ukvarjala z domčim branjem od starejšega mulca. Kure bi sigurno lepše nakracale kot je on.
Ja Sabri enkrat junija, 14 dni po porodu je zdravju škodljivo, 6tednov ne priporočajo, a mene je bolelo še po tem obdobju. Malo božanja in lubčkanja pa bo tudi ta čas hitro minil user posted image . Pa zdaj še lahko za zizike nekaj časa naši user posted image  prijemajo. Pol bo pa še tu kriza ker bo ob mečkanju mlekec ven špricaluser posted image .
Ja moji modrci za dojenje, ki sem jih kupila so tudi vsi za 1 številko večji kot so mi prav sedaj, ker vem da semi bodo prsi še povečale.
No zdaj grem pa še malo poškilit kaj se na big brotherju dogaja me mularija kliče. A ga ve gledate kaj?
Pzite nase in na svoje trebuščke!

Neposredna povezava do sporočila: 993
21.3.2007 8:02:53   
gaja*
Dobro jutro user posted image Sem imela kar nekaj časa kaj za brat, zdaj že nekaj dni nisem prišla do računalnika. user posted image user posted image Postajamo bolj pridne pri pisanju, pa kako da ne, saj vse po vrsti šibamo proti koncu... Jaz se že tako veselim. Komaj čakam, da stisnem piko k sebi user posted image user posted image
Za mano je ta dolgo pričakovan ponedeljek, končno bi rekla. Moram pa se it še mal pokazat v lj, se ni izteklo do konca. Mah, sej bo. Moram povedat, da se mi zdi, da sem od včeraj za tono skbi lažja in res samo še na user posted image študiram user posted image user posted image
Zdaj pa sem doma začela mal s pospravljanjem. Joooj, že meni se zdi, da samo nekaj pospravljam in čistim doma, mojemu user posted image se bo itak utrgalo, če me bo spet videl s krpo in sesalcem v roki user posted image user posted image Kaj morem, me res daje tole gnezdenje... user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem nabavila pralne praške, tako da imam sedaj pralno zalogo, in danes sperem do konca najine stvari (pravzaprav bo več dela z likanjemuser posted image ), potem pa kr dam prat pleničke. Zdaj pa niti na sončku ne bom mogla sušit, ker je zunaj tak mrzlo user posted image  
Mi je bilo prav zanimivo prebrat vaše komentarje o user posted image , po mojem je kr vsepovsod bolj ko ne enako. Jaz tudi upam, da se bo zadeva po porodu nadoknadila user posted image user posted image Čeprav hariba, veš kje je še junij user posted image user posted image user posted image user posted image
Takole, zdaj pa šibnem v trenerko, pa mal migat user posted image
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 994
21.3.2007 8:39:35   
cicmar
Dobro jutro user posted image !

Evo mene s CTG-ja. Nič popadkov, vse v redu. Tako, da bomo danes maluser posted image ...Sem kar mal nervozna, ker tolk časa nisva, pa se počutim tko, kot da bo prvič user posted image . Ampak vseen komaj čakamuser posted image .
Zdej imam CTG spet v sredo...
Je šel danes moj user posted image  zraven, pa ga sestra ni pustila zravenuser posted image . Je bil revež čist razočaran.

Včeraj sem cel dan garala in sem bla zvečer čist fuč, pa celo noč spala kot top. Danes bom pa mal lenarila in se razvajala...

Punce uživajte!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
21.3.2007 9:52:08   
smotka lonib
Dobro jutro!

Jest sem zdejle bla tud pridna. Sem zlikala cune, pa kopalnico sem spet morala pomiti. Ko bi vidle kakšen ogledalo je po dveh dneh, ko ga spucamuser posted image . Moja dva ga zvečer ful pošpricata s kartačkama, ko si zobe umivata tko, da se sploh ne vidiš v ogledalu. Pa tale prah se takoj  pojavi, da je jojuser posted image .

Za porodnišnico imam vse pripravljeno, sam svoje stvari moram dat v nahrbtnik.

Kar se tičeuser posted image  po porodu. Jest sem mojemu user posted image  rekla, da od zdej naprej samo še z gumicami in ne več brez. Nekajkrat sva brez, ker sem pač mislila, da ne morem več zanosit in rezultat je tu user posted image . Tabletk pa jest ne uporabljam, ker sem dvoje probala, pa mi niso nobene ustrezale oziroma sem po njih cel mesec po malo krvavela. Sem rekla mojemu G, da se bo pač moj user posted image  zaščitil.

Je pa dons lep dan, ker je sonček, čeprav je mrzlo.

Zgleda, da pri nas aprilčicah naši user posted image  ne bojo prehitevali tako kot pri marčevkah. Se vidi, da imamo v bušijih ovne, ker so trmasti in bojo vztrajali do aprilauser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.3.2007 15:52:31   
bojana1
Dober dan user posted image !

Evo tudi jaz prihajam iz CTGja.Imam rahle, vendar redne popadke,po večini nad 60user posted image .Pa spet ne vem,kaj to pomeni. G. pravi, da ko me enkrat mal bolj zašraufa, da kar naj gremuser posted image .Pravi, da je naš user posted image  pripravljen.Ja ne vem, ampak jaz še pa vedno cela divja perem,pa sesam,pa ko že nimam dela si ga najdemuser posted image .Ne vem če sma že pripravljena,no boma videla kaj bo čas prinesel.
Nasljednji CTG imam v torek,pa pravi da se verjetno ne vidima.Me zanima, če ima pravuser posted image .
Poroda me zaenkrat ni strah, vendar sem vsak dan bolj nestrpna, saj mi moja G. zadnje čase pravi ;zdaj pa bo!  Kaj pa ve;že imate popadke;ste kaj nestrpne?
Tako malo sem se javila,pa se pišemo!

1.4.2007 bom prvič mama

Neposredna povezava do sporočila: 997
21.3.2007 19:57:51   
hariba
evo tudi jaz sem danes bila iz ctg, popadkov ni zabležil, sem odprta okrog 2cm kar še ni za porod. Mehur namreč še tudi ni počil, zato bom še čakala. Imam ga spet čez 1 teden in je tudi moja rekla, da predvideva, da bom takrat že zibala.
Gaja saj, če tako pomislim se tudi meni zazdi dolgo, a sicer pa se meni zdi da dnevi tako hitro minevajo. V prvi nosečnosti se mi je vleklo ful in do prvega leta otrokove starosti tudi. Ko pa je shodil je pa čas kar začel bežati, pa tudi ostale nosečnosti so minile kar mimogrede. Zadnji tedni pričakovanja so se mi vedni edino malo vlekli.
zdaj pa moram dat večerjo. Jaz pa že itak celi dan žrem. Zdnje dni mi ful čips paše, pa nisem bila sicer nikoli preveč navdušena nad njim.
Bojana možno je res, da boš kmalu rodila in se bodo presledki med popadki začeli skrajševati. Če greš rodit ti želim čim lažji porod in zdravega user posted image .
Imejte se lepo!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.3.2007 21:01:12   
hariba
Aja kar se pa kontracepcije tiče si bom pa jaz po porodu nabavila mireno. S kondomi mi ni fajn, za tablete sem prepozabljiva, pri obročku sem imela pa dolge in obilne menstruacije z vmesnimi krvavitvami.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 999
22.3.2007 8:24:09   
gaja*
Tale nova rr mi pa dela ful preglaviceuser posted image Sploh je še taka cela zmešanauser posted image Je pa lepa, ker je pomladna user posted image user posted image Komaj sem prišla do foruma. A je pri vas tudi tako?
No, zdaj se je pa res začelo dogajati tudi pri nas. Po eni strani sem ful vesela in user posted image , po drugi me je pa kar malo user posted image user posted image Vsem tistim, ki nam boste že kar pobegnile v marec želim čimlažji in hiter porod, pa same zdrave user posted image .
Jaz tudi pridno odštevam in danes je še 26 dni, tako da imam še malo časa. Danes teden imam pregled, bomo videli, kaj bo do takrat. Počutim se ok, tak da še ni kaj novega. Materinsko sicer vsepovsod vzamem zraven, če se kam odpravim, za vsak slučaj.
Včeraj sem se lotila še zadnjih omar v katerih je bilo potrebno narediti revolucijo. In mi je nekak uspelo. Še vedno sušim 2 pralna stroja najinih stvari, pa za likat me čaka cel kup. Se mi včeraj popoldne sploh ni več dalo. user posted image Tako da, tole še spravim, pa lahko začnem s pleničkami. Samo mi je taaako težko začet te majce likat, da kr ni res user posted image Bo žeuser posted image
No ja hariba, sej meni tudi nekak mine dan, samo po drugi strani se mi pa teden kr vleče... In ko pomislim, še dobre 3 tedne.... Se mi zdi še cela večnost... Da o juniju sploh ne govorim user posted image user posted image user posted image
Jaz pa pravzaprav še sploh nisem razmišljala o kontracepciji po porodu... Čeprav za nekaj časa bi jo potem potrebovala. Verjetno bova šla kar nazaj na pazi metodo, sej nama je do zdaj kar nekaj let držala user posted image user posted image Gumice odpadejo, po tabletkah sem se pa prvič ful zredila in imam grozen odpor do njih... Upajmo, da bo pazi metoda držala tako dolgo, dokler bova sama želela in da se za drugega ne bova preveč matrala user posted image Če bo pa prehitro, bo pač. Pri drugemu verjetno še ni take sile user posted image user posted image No sej za to je še čas. Morem še it rodit prej user posted image
Lep dan!!user posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!