gaja*
|
Tudi za mano je danes pregled Prvič sem bila na ctg. Je bilo prav fino poslušat srček moje pikice Sem imela skoraj cel čas solzico v očesu Jooj, kak fajn občutek. No, potem pa mi je sestra zmerla pritisk - ok, pa stehtala me je in sem imela 0.4 manj kot pa prejšnjič. Ja nič, pri G na pregledu je bilo vse ostalo ok, izvidi krvi in vode, pa toxo vredu; sem še zaprta, maternica je dovolj velika,... Samo ustavila sva se pri kg. Je rekel, da morem ful pazit in se do naslednjega tedna ziher mal zredit. Drugače se morem javit pri njemu. Pa jest večkrat po malo (to že itak), pač probat, da ne bom bruhala (zadnji čas sem včasih tudi ). Pač, rekel je, da sem se malo malo zredila in da moram pazit, da ne bom šla več dol. No pač, enkrat preveč navzgor, pol mal stoji, zdaj navzdol . Jaz ne vem več kaj je z mojimi kilami, kr neki jih meša zadnji čas . Dobila sem napotnico za bolnico, pa za rešilca, pa kontrolo imam čez 2 tedna. Pa do takrat morem it dat vodo, da bojo izvidi. Potem pa mi je še v ta list, ko ga dobiš konec pregleda napisal še: prebavne motnje v nosečnosti, blago bruhanje v nosečnosti, stanje po sumu na IUGR. In ko sem šla jaz doma po netu iskat kaj to je, me je skoraj kap. Sicer mi ni nič takega rekel, da bi me prestrašil, samo vseeno. Za iugr pa piše da gre za nek zastoj rasti ploda, da je manjši (lažji)... Ko sem bila v 33t na pregledu je imela moja pikica skoraj 2 kg. Tak da, jaz bom res ful pridno jedla, da bo dobila dovolj za rast Mah, vedno je nekaj Lilka; nimam ravno 50 plenic, jih imam pa malo manj, pa te majhne pleničaste krpice, pol pa je vsega skupaj kr dovolj, tak da bom kr pridno likala... cicmar; kje si dobila čajček? Jaz sem ga ravno danes v lekarni iskala, pa ga niso imeli Glede na to, da ga je priporočljivo piti od 36t dalje, imam še malo časa, ne pa prav veliko da ga najdem Uh, razgraja ko tipkam. Morem it, se greva mal pocartat LP, gaja