|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En lep
16.3.2007 8:11:19   
andie
user posted image pozdravček vsem!!
Mam eno prošnjo. Nisem hodla v materinsko šolo, pa me zlo zanima, če ma ktera kakšne zapiske al pa kak link na netu!
Bi mi pršlo ful prav. Hvala!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: aprilčice
16.3.2007 10:47:11   
lilka
Joj koliko ste napisale, pridneuser posted image !

Gaja*:ja zakaj pa maš ti 50 plenic, jaz sem jih samo 20 kupilauser posted image
Sej jaz sem mojega moža tudi povsod vključevala, oz. se je on sam vključeval, je tak tip moškega, ko ne gredo takšni nakupi mimo njega niti slučajno, sva vse za dojenčka skupaj izbirala, čisto vse sem mu pokazala in je rekel ja ali ne.

Jaz ko plenice sušim jih tudi preložim na pol, da imam rob na rob, ker če ne, pol ful čudno stojijo ko se posušijo in jih je težko lepo polikat. To mi je tudi mami rekla.

Hariba:dej nehi a da si že malo odprta, ja zgleda da boš res taprva al kako, sej nikoli se ne ve, lahko pa tudi katera druga, ko to je pa res težko predvidet, danes še nič ni, jutri pa že rodimouser posted image . Od moža sodelavka je bila kar en mesec malo odprta preden je rodila, tako da ni nič rečeno......

Ja res bo menda naslednji teden slabše vremeuser posted image , pa naj gre nekam, jaz pa že tako uživam na sončku na balkonu, da imam že malo barve na faci. Ta teden se mi nič ne da, ležim na ležalniku in berem knjigo, no pa skuham vmes in kaj malega polikam, drugače pa kar počivam in uživam, sem nekak utrujena. Pa kaj sej sem noseča si lahko privoščim, da pač počivam in uživamuser posted image , en mesec še.....

Moja prijateljica je marčevka, pa je rodila 14 dni čez rok, ful so jo predolgo pustili, če mene kdo kaj vpraša, ker je mel fantek potem že kakec  notri in je bruhal plodovnico in ni hotel jest ga ni mogla dojit ker je bruhal in ji je melko šlo. Jaz ne vem kaj se grejo v Celjski porodnišnici jaz jih linčam, da tako dolgo čakajo da je potem vse narobe. Banda.

No tolko za enkrat, grem zdej pripravit za kuhat.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.3.2007 16:17:45   
sabri
Ne vem kaj je to danes, ampak ko se odločim ful napisat, mi pa ni poslalouser posted image , tak da me je kar minilo. No, bom pa krajša, še 35 dni do roka, Hariba vidim, da si naredila malo preplaha med aprilčicam, smo se začele zavedati, da smo na vrstiuser posted image .  Gaja, cunje in plenice sem jaz oprala in posušila v sušilcu, brez problema, malo jih je zategnilo, ampak ko sem jih speglala, so ble ok. Cicmar če si že začela z masažo, me zanima, po koliko časa se naj bi poznala razlika, ko piše v linku, jaz sem namreč kar nekaj štorasta pri masaži.
Drugače pa punce uživajte na sončku in trebuščke, dokler so še, naslednji teden naj bi bil sneguser posted image .

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.3.2007 16:19:47   
cicmar
Pozdravljeneuser posted image !

Prvo nekaj za andie:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Danes sem imela pregled pri G pa je vse v najlepšem redu, tudi pritisk se mi je poštimal. Mi je G rekla, da naj počakam še 5 dni, pol pa grem lahko rodituser posted image . Sem jo kar malo čudno gledala. Čez 5 dni bomo dopolnili 37t in od takrat naprej, če rodišuser posted image ni več nedonošenček.
Sem dobila tudi napotnico za v Rim, pa napotnico za na CTGuser posted image  Sem rekla, a žeuser posted image  Tako, da grem v sredo že na CTG, pa pol tudi naslednji teden. Danes čez 3t pa imam še zadnjo posvetovalnico, seveda če bomo še v enem kosu. Jaz upam, da bomouser posted image .

Moram pa priznat, da me je kar malo panika zagrabila. Sem šele danes poštekala, da se dan D bliža neverjetno hitro, jaz pa nimam še nič oprano. Sem pol po pregledu šibala še na dve pijački, pol pa gasa domov in se mi sedaj pere že drugi stroj cunjicuser posted image .
Jutri bom dala prat še pleničke. Punce hvala za nasvete glede pranja plenic. Sem se odločila, da bom polikala še kar malo vlažne, da bo šlo hitreje...

V drugem tednu tako upam, da bomo imeli vse urejeno, pol pa dva tedna čakanja...Drugače se pa počutim bolje, kot pred enim mesecem. Imam en kup energije in se že strašno veselimuser posted image . Bo pa po moje kar dolgčas po brcikah v trebuhu, tako da si poskušam te lepe trenutke čim bolj zapomniti...

Punce držte se, počakajmo še pol meseca, pol pa gasa v akcijouser posted image !!!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.3.2007 16:24:00   
cicmar

Sabri!
Pojma nimam kdaj se pozna razlikauser posted image Jaz sem z masažo začela ta teden, v ponedeljek. PDP pa imam 11.4.
Čajček pa začnem pit danes...

LP

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.3.2007 17:34:32   
gaja*
Tudi za mano je danes pregled user posted image Prvič sem bila na ctg. Je bilo prav fino poslušat srček moje pikiceuser posted image user posted image Sem imela skoraj cel čas solzico v očesuuser posted image Jooj, kak fajn občutek. No, potem pa mi je sestra zmerla pritisk - ok,  pa stehtala me je in sem imela 0.4 manj kot pa prejšnjič. Ja nič, pri G na pregledu je bilo vse ostalo ok, izvidi krvi in vode, pa toxo vredu; sem še zaprta, maternica je dovolj velika,... Samo ustavila sva se pri kg. Je rekel, da morem ful pazit in se do naslednjega tedna ziher mal zredit. Drugače se morem javit pri njemu. Pa jest večkrat po malo (to že itak), pač probat, da ne bom bruhala (zadnji čas sem včasih tudi user posted image user posted image ). Pač, rekel je, da sem se malo malo zredila in da moram pazit, da ne bom šla več dol. No pač, enkrat preveč navzgor, pol mal stoji, zdaj navzdol user posted image user posted image . Jaz ne vem več kaj je z mojimi kilami, kr neki jih meša zadnji čas user posted image . Dobila sem napotnico za bolnico, pa za rešilca, pa kontrolo imam čez 2 tedna. Pa do takrat morem it dat vodo, da bojo izvidi.
Potem pa mi je še v ta list, ko ga dobiš konec pregleda napisal še: prebavne motnje v nosečnosti, blago bruhanje v nosečnosti, stanje po sumu na IUGR.
In ko sem šla jaz doma po netu iskat kaj to je, me je skoraj kap. Sicer mi ni nič takega rekel, da bi me prestrašil, samo vseeno. Za iugr pa piše da gre za nek zastoj rasti ploda, da je manjši (lažji)... Ko sem bila v 33t na pregledu je imela moja pikica skoraj 2 kg. Tak da, jaz bom res ful pridno jedla, da bo user posted image dobila dovolj za rast user posted image Mah, vedno je nekajuser posted image

Lilka; nimam ravno 50 plenic, jih imam pa malo manj, pa te majhne pleničaste krpice, pol pa je vsega skupaj kr dovolj, tak da bom kr pridno likala...

cicmar; kje si dobila čajček? Jaz sem ga ravno danes v lekarni iskala, pa ga niso imeli user posted image Glede na to, da ga je priporočljivo piti od 36t dalje, imam še malo časa, ne pa prav veliko user posted image user posted image da ga najdem user posted image

Uh, user posted image razgraja ko tipkam. Morem it, se greva mal pocartat user posted image user posted image

LP, gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.3.2007 17:43:13   
smotka lonib
Hojla user posted image !

Bliža se naš čas, ko bomo tud me začele odštevat. jaz sem moji user posted image  rekla, da naj kar počaka še dva tednauser posted image , pol pa lepo ven. Upam, da me je uslišala. Ko je bila moja mami noseča z menoj, sem prišla šele po 14-dneh ven. Očitno mi je pasalouser posted image .

Sejt sem si dons  v Kranju v Mullerju kupila modrečekmza dojenje, pa je ful uredu in še poceni.

Kar se tiče dojenja, upam, da bom tudi v tretje dojila. Zdej meni še nič ven teče. Kaj pa vam? SEm že mal pozabila kako je bilo pri prejšnih dveh nosečnostih. Sem imela pa zmeraj ful mleka. Se spomnim, kako moj brat ni mogel dojeti, ko sem rekla, da dojim. Je mislu,da če imam majhne joškeuser posted image , da pač nimam mleka, pa sem ga imela za celo gorenjskouser posted image user posted image  .

Prejle nsem šla pa regrat nabirat. Sem se kar v travo usedla in ga nabirala. Jutr ga bom tud, da ga bom imela še za tri dni, ker bo pol drug teden sneguser posted image user posted image .

Trebuh imam pa zadnje čase zmeraj bolj trd, čeprav jemljem Magnesol tablete.
Mi pa user posted image  zadnje čase ful v mehur nabija, da moram pol kuj na WC.

Lepo se imejte in radi se smejte!

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.3.2007 19:58:44   
cicmar
Gaja!
Men je čaj iz malinovih listov prinesla ena kolegica iz Celovca. Drugač ga pa dobiš v kakšni domači zeliščni lekarni.
Veš, da je imel moj pikec pri 33t samo okoli 1800g. Tako, da tvoja pikica niti ni imela tako malo. Men je G takrat rekla, da sem na spodnji meji, samo ni bilo tako kritično, da bi morala ostat v bolnici na mirovanju.
Mi je pa rekla, da glede na to da je pred mano še 7t, to niti ni tako malo, sajuser posted image pridobi na kg največ ravno v zadnjih tednih. Sicer pa je to samo okvirna ocena, v resnici pa je lahko čisto drugače.

Me prav zanima, kaj mi bodo rekli v sredo na CTG-ju.

Punce, uživajte...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.3.2007 21:27:35   
wallery
Oj!
tudi jast sem imela danes pregled pa 1 CTG vse v redu samo na koncu g. meni pa na kg da naj pazim HALLOOOOOOOOOO?Celo nosečnost mi govori da se moram zrediti potem mi pa danes tako prijavi ker sem se v 1m zredila za 1,5 kg in imam sedaj vse skupaj +2,20kg, da se lahko na mesec zredim samo 1kguser posted image
Joj tudi sama ne morem verjeti da imam samo še 1m ali manj me je že začela malo panika.

LP

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 959
17.3.2007 6:53:41   
hariba
Se opravičujem za preplah user posted image , ni bil to moj namen, le povedala sem kar mi je ginekologinja. Joj lilka ne me strašit s celjsko porodnišnico, očitno je strokovnost še zmeraj na psu. Saj je veliko pripomb na njo navseh področjih ne le na ginekološkem. Če se spomnim na prvi porod me kasrh spreleti. Je vse kar je lahko bilo narobe tudi bilo, od prihoda dalje. Sem se mogla 3 krat tuširat, čeprav mi je že plodovnica odtekla kot, da se doma 1 mesec ne bi. Ta zadnjič zato, ker sem bruhala od premočnih umetnih popadkov. Do tuša je bil dollg hodnik, čisto lahko bi tam jim rodila. Saj kak mesec po tistem jim ena je. Zato se pol takih bedarij niso več šli. Otem, da se mi je pretrgal presredek in da je zdravnica po tel pri šivanju klicala na pomoč še enega zdravnika, ker ni vedela od kod krvavim pa raje ne bi.  Vas nočem še bolj prestrašit.
Zdaj bom dala prat, pol starejšega  sina na trening peljem. Po njem pa ga moram v big banga, sem mu obljubila 1 pc igrico za nagrado, ker je osvojil vegovo priznanje. Tamalmu je 1 točka zmankla, hčerka ga je pa tudi osvojila. Bi jh sicer raje kot po igro peljala na kak izlet, ampak moje stanje res ni več tako, da bi se preveč od bolnice oddaljevala.

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 960
17.3.2007 17:43:14   
sabri
Vidim, da smo danes aprilčice vse zaspane volje in ni dosti pisanja od nas, tako da samo malo na hitro, preden grem nazaj na kavč, kjer je danes taaaak luštnouser posted image .
Hariba:  sem brala frišno porodno zgodbo ene od marčevk, ki je zdaj rodila v Celju in je bila katastrofa. Pravo mesarjenje, če kaj zaideš tja, preberi. Jaz sem vsak teden par dni v bližini Celja pri taščici, ker se nameravava preseliti tja, tako da za vsak slučaj malo spremljam tudi Celjsko porodnišnico, če bom slučajno glih tam, pa ne bom prišla do LJ. Sicer je pa res vsaka izkušnja drugačna in je zgleda odvisno od sreče.
Danes je bolj lenoben dan, vsaj pri meni, tako da grem počivat in božat user posted image . En user posted image za vse.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 961
17.3.2007 18:54:20   
gaja*
Danes je res tak bolj leni dan. Jaz se že od jutra vlečem sem in tja in bi kar počivala. user posted image Zdaj se že bolj ko ne spravljam v kopalnico, tak da sem že res bolj zaspane volje. Ampak taaako paše. user posted image
Jaz tudi tu pa tam preberem kako porodno zgodbo, pa si sploh ne znam predstavljat, da bi bil kak dohtar al pa sestra takrat freh do mene, ker bi kr zgubila živce. Že itak ne maram, če se kdo brez vzroka grdo in freh do mene obnaša, da je pa še nesramen po vrhu pa itak in ponavadi hitro stegnem jezik user posted image in nisem tiho. Sploh pa bom popenila, če bo kdo tak, ko bom šla rodit. Ko bom že itak cela user posted image od straha in skrbi user posted image Čeprav je pa včasih boljš, da si tiho, da niso pol še hujši do tebe; navsezadnje jih pa rabimouser posted image
Pa da si eni privoščijo take fine, kot je rekla lilkauser posted image user posted image

No, zdaj se grem pa mal namočit v banouser posted image
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 962
17.3.2007 18:56:13   
KSIA
No, po res dolgem času lepo pozdravljene. Že kakšen mesec dni sem na bolniški (premajhna količina plodovnice, ampak zdaj je vse OK user posted image ). Bila sem tudi v porodnišnici 5 dni, da so me vsak dan kontrolirali in na koncu se je vse na srečo dobro izteklo.
Ginekologinja mi je dala napotnico za zunanji obrat ploda, ker ta mali še vedno vztraja na ritki, pa smo že 36 teden. Ker Pušenjaka ni, drugemu pa ravno ne zaupam najbolj mislim, da ne bom šla.
Sem se pa za drugi teden naročlila pri dr. Miglarju v MB, saj se da v Feldbachu vnaprej dogovoriti za CR. Pri nas ga naredijo samo, če pride do komplikacij. Ne upam tvegati in sploh ne morem verjeti, kako se lahko tako igrajo z otrokovim zdravjemuser posted image . Če pride do komplikacij, potem naredijo CR, drugače pa ne - je bil odgovor moje ginekologinje. No, v Feldbachu ti ga kar naredijo, če se tako odločiš. Mi je kar malce odleglo pri srcu.

Vidim, da ste resnično začele na veliko čvekatiuser posted image , no me zelo veseli. Je kar prijetno brati, kaj vse se nam dogaja. Drugače imam za user posted image že skoraj vse pripravljeno, danes sva  kupila tudi voziček Peg Perego Prammete in nama je zelo všeč.

Ta mali je zelo živahen zadnje dni in ga je zelo fajn čutiti, kako poskakuje po trebuščku. No, še malo pa bo... kar ne morem verjeti. 

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.3.2007 19:02:49   
hariba
Če je partner poleg se lepše obnašajo, če ga pa ni in dokler ga ni, pa upajo vse rečt. jaz tudi hitro kaj nazaj zabrusim, samo, ko si takrat brez moči od bolečin, pa možgani slabše delujejo, vsaj moji so.  Pa tretjč in drugič je bilo obnašanje babic kar o.k. Prvič porazno! Sestre potem v sobah so bile pa nekatere zelo nesramne.
Joj otroci hočejo, da jim grem pico pečt , meni se pa ne da. Ja igrico smo pa kupili. Drago me je stalo to vegovo priznanje. Sta jo mulca skupaj izbrala, še prej se pa sprla v trgovini. Mala je pa raje eno mikico iz H&M.
Uživajte!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
17.3.2007 19:53:07   
smotka lonib
Hojla!

Jest sem dons zjutraj malo sesala, prah brisala, pol sem šla pa dopoldne še ven na sonce user posted image regrat nabirat. Je bilo do 12 ure  ful toplo in lepo, popoldne pa je ful pihu veteruser posted image , pa še oblačno je blo. Popoldne pa se ni ničesar ljubilo delat. Vsake pol ure sem šla mal ven do moža, ki je drva žagu, da sva mal podebatirala. POl sem se pa spravla mal likat, ker sem že imela prav zajeten kupček cunj.

A ste si že kej računale dohodnino? Jest sem popoldne mal bluzila na internetu, pa sem se spomnila, da si lahko izračunam dohodnino. Sem ene tri variante naračunala, da sem vidla, kje se več dnarja dobi.

Lepo se imejte in radi se smejte!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 965
18.3.2007 7:35:50   
cicmar
Dobro jutrouser posted image !

Kako ste kaj? Smo še kar v enem kosu? In prav je tako, mal morajo naši škratki še potrpet, pol pa gasauser posted image .
Me je včeraj dvakrat nekaj špiknilo tam doli, da sem kar mal zajavkalauser posted image . Kaj šele bo, ko se bo zares začel...user posted image
Včeraj je mojuser posted image končno pripeljal previjalno mizico in zibko. Sem zjutraj polikala vse cunjice, tako da sem jih popoldne že lahko zložila v previjalnouser posted image . Sem čist navdušena, ker je vse tako lepo. Tudi zibko sem že oblekla, čeprav moram posteljnino še oprat. Pol sem pa hodila vsakih pet minut v sobicouser posted image in si že kar predstavljalauser posted image ...komaj čakam.
Upam, da bova drugi teden dobila tudi lupinico, pol grem še po lekarniške in drogerijske zadeve in to je to-smo pripravljeni.
Sem pa mal zaskrbljena glede cunjic. Imam občutek, da sem za začetek kupila vse premajhno. Gledem, pa gledam tiste bodije in kompletke, pa se mi zdijo čedalje manjšiuser posted image ...Pol pa gledam trebuh, ki niti ni tako velik in si mislim, da bom že šlo-ta prvih 14 dniuser posted image
Bom šla drugi teden za vsak slučaj kupit še par mal večjih zadev...

Punce uživajte v današnji nedelji, ki je še kar topla, drugi teden prihaja sneg user posted image in temp.pod ničlo...

Pa,pa...

Neposredna povezava do sporočila: 966
18.3.2007 7:54:09   
Kaštrun
Ojla aprilčice!

Mož gre delat, jaz pa bluzim po računalniku, ker me celotna hrbtenica takoooo boli, da tudi ležat ne morem. Sem včeraj skoraj paniko zagnala, ker tamale nisem čutila skoraj do 12ih (drugače se zbudiva skupaj oz. me zbudijo brcike), potem se je pa le zbudila. Se je prav čutilo, kako se preteguje na vse kriplje user posted image .

Sva bila včeraj na Dolenjskem pri moževih starih starših pa je na nekaterih delih cesta tako razrukana, da sem rekla, da mogoče pa že ponoči rodim, ker je trebuh ratal čisto takoj trd! Ne vem kaj je zadnje čase. Tudi počutje je na psu! user posted image

So naju pa klicali iz BC in sva končno dobila MC lupinico v barvi ki sva si jo želela user posted image  in mislim, da so včeraj dobili robo, tako da punce... veselo v nabavo če vam še kaj manjka...

Toliko na kratko za zjutraj... vas še kaj berem...user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 967
18.3.2007 9:43:26   
sabri
Dobro jutro, danes sem spala bolje, se vidi po uri, zdaj pa sem si naredila tak dober zajtrk, kosmiči z banano in jagodam, mmm. Kaj dragi zamuja, ko še spiuser posted image .Po včerajšnjem ležanju je danes počutje odlično, zgleda da sem rabla en dan počivanja, lenarjenja. Ta teden pa imam dekompresijo, je katera že bila ali gre? Meni je sicer ginekolog rekel, da je čist brezveze, ampak grem vseeno poskusit, že iz firbca kako to zgleda. user posted image me je zbudila parkrat ponoči, da sem morala seveda potem na WC, zdaj pa očitno spi, nič od nje. Včeraj sem poskusila masažo presredka, pa ne vemuser posted image , men se zdi da bo vaja naredila mojstra.
Kako je pa zdaj proti koncu pri vas s user posted image , pri nama je čedalje bolj se bliža k koncu, pa trebuh raste, čedalje bolje je sušauser posted image , čeprav meni paše. Ali se user posted image bolj bojijo ali kaj?!
Drugače pa izkoristite še to nedeljo in jo preživite čim lepše.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 968
18.3.2007 10:58:41   
lilka
No da se še jaz na hitro oglasim, včeraj nisem mela časa, smo šli na Roglo malo na izlet, tri familije skupaj, oni so se vozili s stistimi sankami na tirnicah, jaz sem pa otroke pazla. Prav fajn je blo. Dopoldne mi je pa mož okna počistil in sva vse lepo porihtala.

Danes bomo pa zunaj ribe pekli, mož je že vse pripravil, popoldne greva pa k njegovemu bratu na rojstni dan. Pa bo minila nedelja.

Sabri:pri nama je tudi bolj suša z mečkanjem, ker se moj mož ful boji se mi zdi, ful ga je strah da ne bo kaj narobe, mene pa ni, samo če on zdrži, bom pa še jaz.....

Jaz sem tudi vesela, da imam vse lepo pripravljeno v povijalni, tako da ko bo pač bo, jaz sem pripravljena.

Drugače se pa fajn počutim, tiščanja navzdol sem se že navadila, pri soli se malo pazim, da bom mela vredu pritisk. Ful sem vam fauš, ko veste koliko tehtajo vaši user posted image , jaz pa ne vem, ko moj butasti G. tega ne pove.

midva pa sva včeraj mela izbiro imen na tapeti, sem rekla, da morava začet in sem napisala 10 predlogov, pol pa on 10 predlogov, potem sva pa eden drugemu označila z +,-, 0. Potem sva tista imena , ki so dobila absolutni - izbrisala, pol sva pa rekla da bova prespala zadevo in danes naprej. Sva mogla en sistem pogruntat, ker se nikkor ne moreva zmenit, pa še za oba spola morava ker ne veva kaj bo. Bomo vidli, če bo ratal sistem.....

Tako, zdej grem paq ven k možu ko ribe peče, me že kliče.....pa jutri kaj več napišem!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 969
18.3.2007 14:59:56   
smotka lonib
Sabri!

Midva imava sušouser posted image  že 4 mesece, ker mi je moj G rekel, da raje ne, ker je user posted image  ful nizko. POl mi je pa sploh odsvetoval, ko sem mu rekla, da me po odnosih dol ful boli. So tud drugi načiniuser posted image . Sem rekla, da bova pa po porodu ful nadoknadila in da bova vsak danuser posted image user posted image . Men zdej ful paše zaradi mojih podivjanih hormonovuser posted image , pa kaj ko ne smemuser posted image .

Lilka!

Kar se tiče teže user posted image  se ne sekiraj preveč, če ne veš koliko je njegova teža. Moja druga hči je bila v 32 T tednu težka kot vsi popvprečni user posted image  v teh tednih. Ko pa se je rodila pa je imela skoraj 5 kguser posted image . Pusti se presenetiti.

Mene je dons klicala prijateljica in mi rekla, da mi bo prinesla nekaj cinjic od svoje prijateljiceuser posted image . Sem bila ful vesela, ker imam samo nekaj novih cunjic, ker je bil ta naš user posted image  nenačrtovan. Sem zadnje čase brez keša, ker imam non stop stroške od reg. avtomobila, zavarovanje hiše itd.. 

A že veste, da dajo zavarovalnice nekaj denarja za prvega user posted image , če imaš pri niih sklenjeno zavarovanje. Jaz sem se pozanimala pri Triglavu, ker imam sklenjeno življensko nezgodno zavarovanje in so mi rekli, da bom dobilauser posted image . Ima pa vsaka zavarovalnica drugačne pogoje. Zdej se moram pozanimati še pri Adriaticu, kjre imam tudi sklenjeno zavarovanje.

Dons sta bila pri nas na kosilu moja starša in moji nečakinji. Še dobro, da smo doma na podeželju, kjer so punce lahko vpile in letaleuser posted image .

Škoda, da drug teden ne bo sončkauser posted image .
Moja user posted image  zadnje čase ful spi. Dons je spet poskakovala po mehurju, da sem komaj prišla do WC-jauser posted image .

Lepo se imejte in pobožajte svoje bušije!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
18.3.2007 21:36:50   
hariba
Lonib do 500 € lahko dobiš pri Triglavu izplačila, odvino je od premije, ki jo plačuješ in kako dolgo že imaš sklenjeno polico.
Sabri Od kar mi je rekla, da sem že odprta se nisva, no edino malo nežnosti pa kakega ljubčka. Pa že pred tem kakak 2 mesca ni bilo kaj dosti več posteljnega fitnesa,mi ni bilo dosti do njega, pa še kaka 2 mesca po porodu bo kriza. Se mi moj namreč kar smiliuser posted image . Po porodu je mene zmeraj namreč vedno ful bolelo.
Joj, jutri zjutraj bom pa menda mogla vzet bunde iz omare za otroke spet, pa še ogrevanje nam je crknilouser posted image . Moram jutri dopoldan serviserja poklicat.
Božajte bušije, pa lahko noč vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 971
18.3.2007 23:38:44   
bojana1
Lep pozdrav user posted image !

Spet se vam javljam.Danes sma se z user posted image  potepala na eni kmetiji,kjer ima moj možnost jezdit konja.Jaz še ga nisem nikoli,vendar si želim poskusiti.Konj je čudovita žival in upam,da ga bomo nekoč imeli.Bil je čudovit dan,vendar je kasneje začelo pihatiuser posted image .
Prav tako sem se navadila na slabost oz. zelo pazim pri hrani.Saj sem dva dni nazaj imela user posted image noč ,ker sem zvečer pojedla sendvičuser posted image .Zdaj sem bolj kot ne na sadju,ker nekaj pač moram jestuser posted image .Pa naj vam povem ,da nisem ljubiteljica sadja(razen jagod njami).
Hja tudi krči (po nogah)se pojavljajo,pa da o nočnihuser posted image morah sploh ne govorim.
No, včasih ko ponoči ,že 100tič vstanem za WC,se sprešujem;pa kdaj user posted image  bo tega konec.Pa ne me narobe razumet,nič slabega ne mislim,saj ko čez dan,začutim brcike ,vse hudo pozabimuser posted image .Kar se pa tiče user posted image ,so pri men velike lušteuser posted image ,sam moj user posted image  pa ima nek strah,da nebi kaj naredil.Bomo pol nadoknadili,haha.
Želim vam čim manj problemov,pa če že katera gre v Rim ;lahek porod

1.4.2007 bom prvič mama

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 972
19.3.2007 8:13:21   
cicmar
Punce, imam eno vprašanje za vas.
Glede na to, da imam v sredo prvič CTG, me zanima ali gre partner lahko zraven?

Hvala in LP, se kasneje še kaj javim...

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.3.2007 9:39:16   
mojčca
Oj

Se vam prav na hitro javljam. Po skoraj štirih tednih sem prišla iz bolnišnice user posted image user posted image user posted image  - imam zmehčan maternični vrat in malo sem že odprta. Tako da moram še slaba dva tedna strogo počivati (no, tako so mi naročili), potem pa si lahko privoščim kakšne sprehod. Sem že ful, ful naveličana ležanja.

NinaF, ali mi prosim samo na hitro poveš, kako je bilo v šoli za starše in če ste dobili kakšen seznam, kaj vse naj bi prinesel s seboj v porodnišnico. Jaz sem bila prijavljena 21.2., ker pa sem morala ostati v bolnici, je vse skupaj padlo v vodo.

Nič, grem počivati, vam pa en lep pozdravček iz deževne Gorenjske. 

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.3.2007 9:52:16   
smotka lonib
Mojčca!

Pozdravljena! je pa težko tkole bit 4 tedne v bolnici. jaz si sploh ne predstavljam, da bi morala biti tam, ko pa imam doma dva šoloobvezna otroka. Ampak kaj čmo, za zdravje naših user posted image  je treba potrpeti. Jaz imam že od decembra zmehčan materični vrat in mi je moj G rekel, da me zna kej presenetit ampak me še niuser posted image . Je reku, da je to čist normalno glede nato, da nosim tretjegauser posted image . Jaz kar upam, da bo počakala do aprila.
Škoda, da si morala preležati v bolnici, ko je bilo tako lepo vreme. Sicer pa za dežjem vedno posije sonce.

Lepo se imejte!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (74%)

/ (26%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!