gaja*
|
Lilka, ne ga sr*t z jesenskimi stvarmi... Meni pa tak jesensko toplo taaako paše , ne vem, me kr malo zebe zadnjih par dni Se mi zdi, da bo kr zima Kaj pa ostale? Kako ste kaj? Neke ful velike čveke nismo me, a ne da Je ravno ena prej spraševala če se kateri že kaj pozna... Ja, meni - kg, trebuh imam pa taaaako velik, da me včasih prav hlače držijo Ne gre ravno skupaj... Včeraj mi je v šoli pri telovadbi odletel gumb Otroci so se tako smejali, da sem jim kr polepšala dan Drugače pa noro odštevam dneve do ponedeljka... Zdaj že ure Mislim, da bom v ponedeljek točno 11t. Samo imam navaden pregled, za nuhalno sva se zmenila mal kasneje... V ponedeljek bova verjetno menjala še PDP, ker je bil zadnjič plod za 4 dni manjši (kar pa ni čudno glede na moje prejšnje M). Tako da, bomo videli, če bo spremenil in kakšen datum bo V vsakem primeru bo lep Sicer se mi pa dozdeva, da mi je zadnja dva dni malo manj slabo... Pravzaprav manj bruham Še vedno vsak dan, samo včeraj sem obdržala včerjo, danes zajtrk Ma, mi ni bilo vseeno, ko sem se vsako jutro tehtala, pa je skoraj vsak dan pokazalo - 0,3 kg. Zdaj imam od zadnje M - 3kg, od pregleda pa -1 kg. Kaj pa vem, mene je bilo že kar malo strah, čeprav vem, da bom pridno pridobila kg gor, ko ne bom bruhala, samo vseeno. Včeraj in danes imam veliko energije. Sicer zvečer padem v posteljo ko klada, ampak naredim pa veliko čez dan. Lotila sem se jesenskega pospravljanja, pa imam nekak ful dobro voljo Tako, lepo se imejte, pa javite se kaj med vikendom Pa božite trebuščke LP P.S.: da še enkrat napišem podatke za seznam: 17. 04. - Gaja, SG, 1