|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.9.2006 10:23:51   
Mokka
Naj te vsaj jaz potolazim, da je s savnanjem vse ok. Govorila sem s specialstom na kliniki, in mi je razlozil, da savna ni pregrevanje notranjega telesa, ampak zgolj potenje. V Savni se ti telesna temperatura ne dvigne, niti v termalni vodi, kjer je temp. vode pot telesno. To pomeni, da ti turska in finska ne bosta skodovali, edina ki jo pa res odsvetujejo je infra savna. Tudi sama sem v 9t, in sva se z mozem ravno vrnila iz term, ki sva jih vplacala se preden sva izvedela veselo novicko. Jaz svetujem poslusanje svojega telesa in pocutja, pa bo vse ok. Ce pa ze bo kaj narobe, je takrat iskanje razlage v vsem mogocem brezveze... Za kopanje v vodi pa priporocam nakup posebnih tamponov, ki so namenjene nosecnicam, ki se kopajo v morju ali bazenu. Dobis pa jih v lekrani oz. v Sanolaborju.
Pa srecno! user posted image

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.9.2006 19:51:56   
Anonimen
No, kar sem obljubila je tukaj!

Trenutno stanje aprilčic:
user posted image  01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 21.06.2005)  
user posted image  04.04. - anna2007
user posted image  06.04. - ily, Novo mesto (2. user posted image , 1. user posted image  - 08.02.2003)
user posted image  06.04 - vanna
user posted image  07.04. - Katikasu
user posted image  05.04. - tikka (1. user posted image )
user posted image  05.04. - hariba  
user posted image  11.04. - cicmar
user posted image  11.04 - laaara
user posted image  12.04. - BarbaraE, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 08.04.2005)
user posted image  14.04. - Julija24
user posted image  14.04. - kikica
user posted image  15.04. - Lari, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 18.12.2004 )
user posted image  16.04. - anonimna M (2.user posted image , 1. user posted image )
user posted image  16.04. - wallery
user posted image  17.04. - ALESSA
user posted image  17.04. - gaja
user posted image  18.04. - julij11 (2. user posted image )
user posted image  19.04. - Ksia (1.user posted image )
user posted image  20.04. - lilka, Slovenj Gradec (1. user posted image )  
user posted image  22.04 - katja pv, Murska Sobota (2. user posted image , 1. user posted image  - 21.06.2005)
user posted image  23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2. user posted image , 1. user posted image  - 18.08.2004) 
user posted image  23.04 - anonimna T
user posted image  23.04 - Jagoda3
user posted image  24.04. - anonimna 3 (2. user posted image )
user posted image  24.04. - Pinja, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image - 25.12.2004)
user posted image  26.04. - Beti S; Šempeter pri Gorici (2. user posted image , 1.user posted image  - 29.12.2003) 
user posted image  27.04. - Tinka1, Maribor
user posted image  28.04. - Petica, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image )
user posted image  28.04. - Mokka
user posted image  30.04 - metuljčica (2. user posted image , 1. user posted image  - 21 mesecev)

In vas je 31 - pravzaprav 32 (taška 30 - nikjer ne najdem tvojega PDP)

Lepo  user posted image  vsem!

(odgovor članu Mokka)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
19.9.2006 19:57:42   
Mimi*
Oj,lepo ,da si se potrudila s tem seznamomuser posted image
Prosila bi te,da popraviš tisto anonimno 3,ki sem bila jaz,prvi otrok je pauser posted image ,17.4.2004.  
Hvala,papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
19.9.2006 21:23:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

No, kar sem obljubila je tukaj!

user posted image  01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 21.06.2005)  
user posted image  04.04. - anna2007
user posted image  06.04. - ily, Novo mesto (2. user posted image , 1. user posted image  - 08.02.2003)
user posted image  06.04 - vanna
user posted image  07.04. - Katikasu
user posted image  05.04. - tikka (1. user posted image )
user posted image  05.04. - hariba  
user posted image  11.04. - cicmar
user posted image  11.04 - laaara
user posted image  12.04. - BarbaraE, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 08.04.2005)
user posted image  14.04. - Julija24
user posted image  14.04. - kikica
user posted image  15.04. - Lari, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image  - 18.12.2004 )
user posted image  16.04. - anonimna M (2.user posted image , 1. user posted image )
user posted image  16.04. - wallery
user posted image  17.04. - ALESSA
user posted image  17.04. - gaja
user posted image  18.04. - julij11 (2. user posted image )
user posted image  19.04. - Ksia (1.user posted image )
user posted image  20.04. - lilka, Slovenj Gradec (1. user posted image )  
user posted image  22.04 - katja pv, Murska Sobota (2. user posted image , 1. user posted image  - 21.06.2005)
user posted image  23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2. user posted image , 1. user posted image  - 18.08.2004) 
user posted image  23.04 - anonimna T
user posted image  23.04 - Jagoda3
user posted image  24.04. - Mimi* (2. user posted image 1. user posted image  - 17.04.2004)
user posted image  24.04. - Pinja, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image - 25.12.2004)
user posted image  26.04. - Beti S; Šempeter pri Gorici (2. user posted image , 1.user posted image  - 29.12.2003) 
user posted image  27.04. - Tinka1, Maribor
user posted image  28.04. - Petica, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image )
user posted image  28.04. - Mokka
user posted image  30.04 - metuljčica (2. user posted image , 1. user posted image  - 21 mesecev)

In vas je 31 - pravzaprav 32 (taška 30 - nikjer ne najdem tvojega PDP)

Lepo  user posted image  vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
20.9.2006 13:16:50   
ily
Da se še jaz oglasim po dolgem, dolgem času. No, vmes sem bila še na dopustuuser posted image , ki se je sprevrgel v cele tri dniuser posted image (je mala Pika zbolela in smo spokal kufre in šli domov!). Potem mi je bilo pa še tako user posted image user posted image user posted image , da tudi, ko sem imela čas, sem bila v glavnem v ˝vodoravnem položaju˝.
No, pojutrišnjem bomo dopolnili 12 tednov in srčno upam, da se bo zadeva začela umirjati... Bi bil res že čas!!!.... In kako pri vas kaj glede slabosti, kaj pojenjuje?

Ja, se moram ˝pohvaliti˝, da sem še službo zamenjala v tem tednu, tako da smo res dejansko na začetku - veliko poti... user posted image

V ponedeljek gremo pa na NS. Grem kar k svoji G v NM. Ji kar nekako zaupam in vem, da če bo karkoli narobe, bom zagotovo dobila še drugo mnenje. Gremo pa vsi trije... pardon, štirjeuser posted image , v kompletu. 
Imava pa pripravljen naslednji ˝scenarij˝: v nedeljo zvečer bova najini ˝veliki˝ Piki povedala za dojenčka, dala ji bova Nodija (lutko, ki si jo že ful dolgo želi! - ˝Jo imajo že vsi v vrtcu, veš....˝... Pa ja de!!...) - da ga je naročil posebej za svojo veliko Sestrico mali Bubi, in da bi v ponedeljek rad, da ga pride pogledat še na ˝kompjuter˝ pri zdravniku. Upam, res srčno upam, da bo zadevo lepo sprejela, in da bo tudi z Bubijem v ponedeljek vse OK!!! In če bo.... potem bomo pa končno lahko začeli ˝širiti˝ to najino veliko skrivnost!!!

Ja, v glavnem je to vse. Se oglasim v ponedeljek, ko pridem z nuhalne, če bo vse OK. Do takrat se pa beremo in lepo božajte svoje bušije!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.9.2006 14:27:46   
Brbs
pozdravljene,

a je katera, ki ima rok med 10 in 15. aprilom, Že bila na NS???
Jutri imam pregled, pa ne vem ali lahko pričakujem tudi NS ali ne....
LP

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.9.2006 13:03:58   
Brbs
Očitno vas je lepo vreme zvleklo ven, da nobena ne odgovori.
Vglavnem, na pregledu v 11. tednu mi niso naredili NS (se zadeva ni dobro videla), tako da ne vem, zakaj pravijo, da se NS preglejuje med 11. in 14. tednom (oz. da sta 11. in 12. teden najboljša)...

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.9.2006 13:32:32   
BarbaraE
Brbs - a ima tvoj G licenco za NS? Če ne, potem ti je ne more naresti. Jaz sem se sama naročila na NS in jo imam 2.10, takrat bom po mojih izračunih 12. teden.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.9.2006 14:18:53   
lilka
Moj G. menda nič ne reče za NSuser posted image , prijateljica je bila pri njem pa je že v 13 tednu pa nič. Ma kaj pa vem, jaz sploh ne vem, če bom šla, nekako se ne morem odločit al ja ali ne.Moram pa v MB ali pa CE.Bom videlauser posted image .

Drugače sem še vedno vredu, hvala boguuser posted image , zgleda bom lepo prestala prvo trimesečje brez večjih nevšečnosti.
Aja pa to sem pozabila zadnjič dodat, da mi je za en dan prestavil PDP, zdej naj bi 19.4. rodila. Pa že, če on tako pravi.....user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 259
21.9.2006 15:08:52   
Brbs
Ja, ima, saj sva se danes pogovarjala o njej.
Se pač še ni dovolj videlo. Čudi me le, da kako da ne, če je že 11. teden.
Morda pa nisem v 11. tednu, ker sem čez palec ocenila zadnjo M, lahko je teden gor ali dol....user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.9.2006 19:51:01   
Bay
Da se vam še jaz pridružim. Rok imam 4.4.2006 (meni osebno je ful lep datum in ne bi imela nič proti če bi ostal takšen user posted image ).

Danes sem bila na NS, sem pa trenutno v 12t2d in se je vse lepo videlo (nogice, rokice, obrazek,...), pa tudi zmerit se je dala kožna debelina brez problema. Res pa je, da mi moj G ni povedal za NS, tako da sem sama morala poiskat nekoga z licenco in se dogovoriti za pregled.

Brbs, koliko pa naj bi bila noseča glede na velikost ploda?

Lp, Bay

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.9.2006 20:42:30   
Brbs
11 tednov, cca 6 cm...

(odgovor članu Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.9.2006 7:09:34   
Petica
Se pa še jaz oglašam, čeprav vas v glavnem berem. Pri meni se nič kaj posebnega ne dogaja. Danes je 9 tednov. Na prvi pregled sem bila naročena pri 10. tednih in sicer naslednji petek 29.9.2006.
Včeraj pa dobim pošto, da sem prenaročena na 13.10. - to pomeni prvi pregled pri polnih 12. tednih! Meni se zdi to zelo pozno (Sploh glede na to, da sem imela v prejšnji nosečnosti missed in posledično abrazijo.)- takrat bi morala imeti že nuhalno.
Kaj pa ve mislite?
Saj bom poklicala - ampak zdajle je še malo prezgodaj.

LP,  Petica

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.9.2006 8:17:42   
BarbaraE
Petica - pa so ti kaj napisali, zakaj šele takrat? Če imajo konkreten razlog (odsotnost zdravnika), potem pač daj nekaj jurčkov za samoplačniški UZ, da boš vedela, a je vse okej. To pa delajo vsi G in mislim, da bi lahko zelo hitro prišla na vrsto. Če pa te bodo že spr., zakaj si šla samoplačniško, jim pa povej - da si bila pri svoji pozno naročena, tebe pa da je zaradi preteklih izkušenj skrbelo. Jaz bi na tvojem mestu tako naredila.

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.9.2006 11:48:19   
Petica
No takole je: sem poklicala in so mi rekli, da je polnih 12 tednov dovolj zgodaj za 1. pregled. Ker se meni ne zdi, sem povedala pretekle izkušnje in so mi dali datum 27.9.06.
Tako, da sem pomirjena. Prihodnji teden pa sporočim, kako je bilo.

LP, petica

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.9.2006 11:57:55   
julija24
Živjo!

mal vas berm in vidm da se glih o NS pogovarjate. Jst sm mal prej se naročila na NS in mi je postavla datum 4. 10., takrat bo glih 13 tedn. Zanima me kako to poteka. Prvi UZ sm mela vaginalnega in je rekla da bo ta isti,naj povem da ni bil nč prijetn k me je mal bolelo.
Pa gre moj dragi lahko zmano?

Drgač pa že komi čakam da spet vidm user posted image .

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.9.2006 13:26:21   
Beti S
Kdaj te naročijo za prvi pregled, je vse odvisno od g , to se giblje tam od 6 pa do 12 t. Res različno, jaz sem imela prvi pri 8 t, drugi pregled pa bom imela pri 10 t. Ker mi prvič niso vzeli krvi in vode, sem imela samo UZ.
Sem pa že čula, da je v LJ nekaj gin. ki ti rečejo da pokliči za prvi pregled ko boš noseča okrog 3 mesece. user posted image  user posted image

Kaj se kateri že kaj pozna? Vem da je mal zgodaj, ma nekaterim se že.

Lp Beti

(odgovor članu julija24)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.9.2006 13:42:42   
lilka
Jaz vedno bolj razmišljam , da ne bom šla na NS, samo ko pa vsa berem, pa vse nekako hodite, pa me spet prime, da bi še jaz šla, eh.....user posted image

Meni se ne zdi, da se mi 10T že kaj pozna, res pa je da še ne nosim kavbojk, nosim še bolj poletne hlačeki so širše, morem probat doma, če se sploh lahko še stlačim vanje....user posted image , če me bodo držale, si bom šla kar nosečniške kupit, ker mam sedečo službo in nebi blo dobro da me kaj tišči. jutri je že prvi jesenski dan, bo treba počasi letno garderobo popolnoma pospravit....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.9.2006 16:08:27   
gaja*
Lilka, ne ga sr*t z jesenskimi stvarmi...user posted image user posted image   Meni pa tak jesensko toplo taaako pašeuser posted image , ne vem, me kr malo zebe zadnjih par dniuser posted image Se mi zdi, da bo kr zimauser posted image

Kaj pa ostale? Kako ste kaj? Neke ful velike čveke nismo me, a ne da user posted image user posted image Je ravno ena prej spraševala če se kateri že kaj pozna... Ja, meni - kg, trebuh imam pa taaaako velik, da me včasih prav hlače držijouser posted image user posted image Ne gre ravno skupaj...
Včeraj mi je v šoli pri telovadbi odletel gumb user posted image Otroci so se tako smejali, da sem jim kr polepšala dan user posted image user posted image

Drugače pa noro odštevam dneve do ponedeljka... Zdaj že ure user posted image user posted image Mislim, da bom v ponedeljek točno 11t. Samo imam navaden pregled, za nuhalno sva se zmenila mal kasneje... V ponedeljek bova verjetno menjala še PDP, ker je bil zadnjič plod za 4 dni manjši (kar pa ni čudno glede na moje prejšnje M). Tako da, bomo videli, če bo spremenil in kakšen datum bouser posted image V vsakem primeru bo lepuser posted image user posted image

Sicer se mi pa dozdeva, da mi je zadnja dva dni malo manj slabo... Pravzaprav manj bruhamuser posted image user posted image Še vedno vsak dan, samo včeraj sem obdržala včerjo, danes zajtrk user posted image user posted image user posted image Ma, mi ni bilo vseeno, ko sem se vsako jutro tehtala, pa je skoraj vsak dan pokazalo - 0,3 kg. Zdaj imam od zadnje M - 3kg, od pregleda pa -1 kg. user posted image Kaj pa vem, mene je bilo že kar malo strah, čeprav vem, da bom pridno pridobila kg gor, ko ne bom bruhala, samo vseeno.

Včeraj in danes imam veliko energije. Sicer zvečer padem v posteljo ko klada, ampak naredim pa veliko čez dan. Lotila sem se jesenskega pospravljanja, pa imam nekak ful dobro voljo user posted image user posted image

Tako, lepo se imejte,
pa javite se kaj med vikendom user posted image

Pa božite trebuščke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

P.S.: da še enkrat napišem podatke za seznam:
17. 04. - Gaja,  SG, 1user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.9.2006 17:49:53   
hariba
Se vam še jaz malo javljem po dolgem času in vas lepo pozdravljam.  Komaj čakam, da grem 3.10.na Ns. Me prav zanima kako to zgleda, čeprav pričakujem že četrtega otroka ne vem akon zgleda to. so ostali trije že vsi šolarji takrat pa še tega ni bilo.
Vsem želim prijeten vikend. user posted image  Mi bomo obetavno napoved izkoristili, da preverimo, če je že kaj kostanja in štorovk.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.9.2006 20:26:29   
Jagoda3
Živio!
Sem prav vesela, ker se tako veselo pogovarjate user posted image user posted image user posted image . To je moja že 3user posted image  vendar je meni tud ful zanimivo kolk hitr pozabiš kako je bilo pri prejšnih dveh nosečnostih. Vsak dan mi paše kakšna čist posebna jed, pa sem najbolj vesela, če si tisto jed privoščim in si jo sama pripravim, ker čim pa ne naredim tiste jedi, ki mi ful zadiši pojem namesto te jedi 100 drugih stvari (vendar so mi te sto jedi slab nadomestek za tisto jed ki mi zapaše).

Se kar držim pravila, da se med nosečnostjo mormo vsaka sama pocrklat s kakšno slastno jedjo, ki nam trenutno paše (sladkarije so seveda na prvem mestu :) user posted image

Ko grem v trgovino se kar zakadim med sadje, najbolj mi zadiši: grozdje, slive, jabolka, in včeraj sem kupila že prve mandarine so bile ful sladke, da sem jih hitro pohrustala. user posted image

Drugače še vedno izostren vonj kot lovski pes, tako da mi včasih dela kar velike preglavice... ampak upam, da bo kmalu malo boljš, moram še en mesec počakat, da bodo tri meseci za mano.

Danes sem šla v trgovino in sem videla, da so imeli nadpovprečno debele marone (kostanj) in sem ga kupila, da se bomo zdajle sladkali. user posted image

Se pa kar pridno redim, zvečer imam že tako velik trebuh, da me kar strese, ker kmalu ne bom mogla kej dost hlač zapet. Imam srečo, da se štartala z 55 kg in imam še kar nekaj fore.

Imejte se lepo in pridno božajte svoje user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 271
22.9.2006 23:30:25   
katja pv
Ker nas je Raho zapustila, sem seznam popravila jaz.

01.04. - Binci, Ljubljana (2. , 1. - 21.06.2005)
04.04. - anna2007
04.04. - Bay
06.04. - ily, Novo mesto (2. , 1. - 08.02.2003)
06.04. - vanna
07.04. - Katikasu
05.04. - tikka (1. )
05.04. - hariba
11.04. - cicmar
11.04. - laaara
12.04. - BarbaraE, Ljubljana (2. , 1. - 08.04.2005)
14.04. - Julija24
14.04. - kikica
15.04. - Lari, Ljubljana (2. , 1. - 18.12.2004 )
16.04. - anonimna M (2. , 1. )
16.04. - wallery (3. , 1. - 15.09.2003, 2. - 29.01.2006)
17.04. - ALESSA
17.04. – gaja, SG (1. )
18.04. - julij11 (2. )
19.04. - Ksia (1. )
19.04. - lilka, Slovenj Gradec (1. )
22.04. - katja pv, Murska Sobota (2. , 1. - 21.06.2005)
23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2. , 1. - 18.08.2004)
23.04. - anonimna T
23.04. - Jagoda3 (3. )
24.04. - Mimi* (2. 1. - 17.04.2004)
24.04. - Pinja, Ljubljana (2. , 1. - 25.12.2004)
26.04. - Beti S, Šempeter pri Gorici (2. , 1. - 29.12.2003)
27.04. - Tinka1, Maribor
28.04. - Petica, Ljubljana (2. , 1. )
28.04. - Mokka
30.04. - *metuljčica* (2. , 1. - ?.11.2004)

?.04. – taška 30

Trenutno nas je 33 nosečnic za april.

Meni se tudi moj trebuh zdi grozno napihnjen in totalno nosečniški. Širše obleke lahko brez težav spravim nase, večino oblačil, ki sem jih imela pred prvo nosečnostjo pa user posted image ne. Prav kmalu bo treba potegniti ven nosečniška oblačila, predvsem hlače! Zadnje čase se me loteva glavobol, pa v trebušnem delu me včasih prav zvije. Po svoje je ta nosečnost drugačna od prve, tudi mira za počitek nimam preveč. Naš user posted image je izredno zahteven in ne zdrži na miru niti sekunde. Komaj ga varuška spravi spat za 1 uro. Drugače pa imamo samo tekanje sem in tja.
NS imam predvidoma 3.10., mi mora G še potrditi datum. Bom izvedela v ponedeljek kako in kaj. Upam, da so izvidi tudi OK. Se še slišimo.
Uživajte še naprej.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Jagoda3)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.9.2006 14:19:19   
taška30
Živjo!
Nahitro se javljam, ker sem zelo malo za računalnikom, ker mi je zadnje čase takooooo slabo, da mi je za umret. In nimam volje za nič. In tamala je že cel teden bolna, sicer nič konkretnega, le malo topla je, pa rumeno-zelene sveče z nosa imamo.user posted image  Pa jest noče nič. In nič ne kaže da bo kmalu bolje. Jaz bi pa samo ležala, spala, vmes pa vsake tolk časa na WC bruhat.
Prav tečna sem že in se sprašujem kaj mi je tega treba bilouser posted image ...ja saj vem, grozna sem, ampak včasih mi je tako hudo, pa še glava me boli. UF!
No, zdej sem malo pojamrala mi je kar odleglo.

Torej, da bo tabelca popolna PDP 22.4.07 - recimo, čeprav mi je sama G rekla nekje med 20 in 25.4, bolj točno pa na nuhalni-Lj. Prva punca pa 28.4.05.

Lp, Taška

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 273
24.9.2006 16:41:15   
Bay
Jaz moram rečt, da sem do sedaj (12t5d) imela že 4 preglede (pri 3 so mi delali vaginalni UZ, pri zadnjem pa že trebušnega) in NS, prvi pregled je bil pri 6t, pritisnila pa sem na G, da me je naročil prej, ker mi je ful slabo in bi se vsak dan morala vozit 250 km v službo, jaz pa sploh nisem trenutno sposobna vozit.

Pri NS so mi delali trebušni UZ, moram pa rečt, da je to pravo doživetje, saj si je G vzela čas in nam pokazala vse - rokice, nogice, srček, trebušček, nos, oči, usta,... Posebej pa je zanimivo ko vidiš kako aktiven je user posted image   v tebi, samo zamahne z rokami in se že preobrne user posted image , to je bil za naju oba (tudi mož je bil zraven) posebno doživetje, sploh pa zato, ker je prvi.

Pozdravček

PS: Kraj rojstva - Postojna ali Izola

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 274
24.9.2006 19:42:20   
laaara
ŽIvijo user posted image !
Pa se po dolgem času spet javljam. Počutje je kar vredu, samo trebuh mam pa full napihnjen kot,
da bi bla že v šestem mesecuuser posted image , pa kr dostkrat mi kri iz nosa teče, ampak to je v bistvu nič proti
težavam, ki jih imate nekatere s slabostjo in bruhanjem. Vam želim, da čim prej mine.
V četrtek imam NS in že komj z user posted image čakava, da vidiva pikico kako raste.
Čez en teden pa še drugi pregled.

Upam, da bomo  kaj več počvekale, ko se bo vreme sfižilo.

Rade se imejte in božajte svoje bušije.user posted image

< Sporočilo je popravil laaara -- 24.9.2006 19:45:48 >

(odgovor članu Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?