Anonimen
|
Po tej celi limonadi, se meni še vedno zdi čudno, kako je oseba, ki je pošiljala te sms-je prišla do vseh teh številk.Mora biti nekdo, ki te zelo dobro pozna in ti je blizu in pozna imena vseh tvojih bivših sodelavk in šefice, ker če ti je nekdo "vkradel" cifre iz tvojega tlf, je moral točno vedeti koga išče, saj najverjetneje nimaš bivše šefice in bivših sodelavk shranjenih pod imenom - bivša šefica ali kaj podobnega, ampak pod njenim imenom. In če bi vse te sms pošiljal tvoj mož, res ne vem zakaj bi bil tako butast, da bi kar celemu kolektivu pisal.Takšno budalo ne more biti nihče! Ti iz svojih izkušenj povem, kaj lahko naredi faušija.Z mojim sva skupaj 8 let, na začetku veze so njegovi kolegi zagnali takšno faušijo, da ima punco, da se štekava, da sva začela živeti skupaj....da so me začeli kar vsi po vrsti na veliko pecat in vabit ven (prav bolano je bilo vse skupaj), ko vse to ni palilo, so me začeli z avti zasledovat kam hodim in mojemu poročat, da sem se z nekim tipom dobila v kafiču, pol naslednjič da sem se na parkingu presedla v drug avto in se odpeljala,....najbolj smešno je bilo to, da sem bila vedno na faksu in vsakiš domov prinesla nove zapiske in pole z datumom.Saj nama je bilo vse skupaj smešno, samo ko se to dogaja mesece in mesece, počasi načenja vezo in se ti začne zdeti, da mogoče bi pa res lahko bilo kaj res....brezveze vglavnem, na koncu je prekinil vse stike z "kolegi" (če imaš takšne prijatelje,kaj ti rabijo sovražniki).No, po nekaj letih so začeli prihajat na gsm od obeh sms, kot npr.si prepričana da veš kje je ****?Take sms sva dobivala oba in to marsikdaj, ko sva bila v tistem trenutku skupaj!!Nisva se odzvala na nobenega in se je sčasoma nehalo.Vsake toliko se še vedno kaj takega zgodi, pa se mi zdi brezveze. Zakaj to ljudje delajo se še danes sprašujem. A, pa sms-ji, ki sva jih prejemala so bili anonimni, ker so bili poslani iz računalnika.Tako, da če želiš poslat anonimni sms, da vidiš kdaj je cifra dosegljiva, pošlji sms iz računalnika. Lp
|