Gina
|
Nekaj ne razumem. Po čem pa sklepajo, da je to bil tvoj mož? A se je podpisal ali kaj? Drugače jaz tudi vem za enega tipa, ki ima še en telefon zraven, pa žena nima pojma, ker ima tistega za drugo žensko klicat. Sploh mi je najbolj čudno to, da je ta drugi telefon ves čas nedosegljiv. Torej je veliko možnosti, da ga ima nekdo res samo za določene namene, ko ga on rabi, da ga vklopi. Še vedno mi ni vse skupaj jasno, samo zdi se mi, da morajo te bivše sodelavke še kaj več vedet, če te tako vneto prepričujejo, da je nekaj narobe. Zakaj sicer bi te to prepričevale? Jaz vem, da smo npr. moji mami vsi razlagali po ovinkih, da ima fotr ljubico, pa še ko mu je slika od tajnice iz denarnice padla, ni pokapirala, da je nekaj narobe. Smo bli pač butli, da ji nismo direkt rekli. Ampak si nismo upali. Kaj pa če tudi tebi niso vsega povedale. Mogoče so ga videle s kakšno ali kaj takega. Potem se spomnim mojega bivšega moža, ki je tudi sms-e pisal ljubici, pa zanikal vse skupaj. Jaz pa že ne, je govoril, ko je dobil en love sms - a veš, ena je tako zaljubljena vame, da se ji meša, jaz itak nočem imeti nič z njo...ha ha, danes skup živita. A veš, če ima kakšno, obstajajo še drugi znaki, da ni vse ok. Saj je bilo to nekje napisano že, kaj vse moški počnejo takrat, ko varajo. V resnici je toliko majhnih zadev, ki se vse skrijejo v vsakdanu, ker niso nič posebnega kao, samo če jih na kup potegneš in realno opgledaš, pa so vedno tam in zelo očitni - ko vse skupaj pogledaš z distance. Če ti znaki so, potem obstaja velika verjetnost, da je res kaj na stvari, če pa teh znakov ni, potem pa je tu zadaj kaj drugega. Kaj boš pa morala ti sama ugotovit.
|