Gina
|
Hmm, zakaj naj bi se kdo kaj takega zmislil??? Zakaj naj bi kdo hotel nekoga prizadet, če mu ta ni nič naredil, ali če mu tudi je? A ve ne bi hotele biti toliko poštene, pa povedat prijatelju ali znancu, če bi vedele, da ga nekdo vara? Če ne bi povedale, ne bi iz strahu, da bi vas obtožili, da se zmišljujejte, pa zaradi nič drugega. Jaz bi hotela vedet, če bi se kaj takega dogajalo. Ne bi želela, da poleg moža hinavijo še moji prijatelji. Res ne. Ti povem zgodbo, čisto resnično. Enega znanca punca vara. In me zadnjič kliče njegova dobra prijateljica, da je to dejstvo zvedela, in ali naj mu pove ali ne. Zakaj sploh sprašuje, sem jo vprašala, logično da naj pove, nihče si ne zasluži, da nekdo za hrbtom počne take reči? Hmm, je rekla, mogoče mi pa ne bi verjel, mogoče bi me celo obtožil, da si nalašč to zmišljujem, da bi ju skregala. Pa kako bi lahko kaj tako bolnega pomislil, sem rekla? Ampak zdaj vidim, da vas večina tako misli. No, v resnici se meni zdi, če logično razmislim, da je daleč več možnosti, da je to, kar so ti rekli, resnica. Meni se zdi, da večina ljudi ni tako zelo bolnih, da bi take reči delali drugemu, sploh če ste v dobrih odnosih. Seveda obstaja možnost, da si v resnici zmišljujejo, ampk kot sem rekla, po moje je ta možnost bolj majhna, ker toliko hudobije pa tudi ni kar v večini ljudi. Potem je še tretja možnost, ki jo babaloo omenja. Lahko pripravljajo kako presenečenje zate, vendar so si v tem pirmeru našle hudo krut način. Jaz bi v vsakem primeru šla. Zgubit nimaš kaj. Nikakor ne bi možu razlagala, ker če ni res, je itak brez veze ga obremenjevat s tem, če pa je res, ti pa itak ne bo priznal. Torej bo v vsakem primeru, tudi če ga vprašaš, rekel, da ni res, da so bolane. Če bi ti hotel priznat (vprimeru da to počne), ne bi tega delal za tvojim hrbtom. NO, če je pa tretja varianta, je pa še toliko boljše. Vprašaj se: Ali bom lahko še naprej mirna, če ne bom šla, ali bo kar naprej v meni vrtalo vprašanje, kaj pa če je le res???
|