Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKŠNE "BABICE" IMATE????? 16.9.2006 23:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ena je napisala naj se ne sekiram. no saj se zdaj ne sekiram in jočem doma ali kaj podobnega, le fino bi bilo, da bi morda otrok imel tudi drugo babico, ki bi ga kdaj obiskala, mu zapela kakšno pesmico, se spomnila nanj s kakšno čokoladko za rojstni dan. Ne pa da kadar pridemo k njej je samo neko opravljanje sosed, otroka še pogleda ne, edino kar je izjavila je to, da se mu takoj vidi kako razvajen je, pa ga je videla šele pet minut, star je bil pa eno leto. No mojega drugega otroka pa sploh še ni prišla pogledat, pa bo kmalu star 4 mesece. Saj se ne sekiram, le rada imam velike in srečne družine, ki se zberejo skupaj in skupaj praznujejo rojstne dneve, tako kot je pri nas. Nisem navajena na tako ignoriranje, ne zdi se mi prav....sicer pa kakor želi. Jaz nočem več k njej, otroka še ni videla in se prav nič ne sekira, pač se obnaša kot da sploh nisem rodila. Mi je pa hecno ker me na cesti razne tetke ustavljajo in občudujejo dojenčka, njej smo pa malo mar, kot zrak ki ne obstaja...
|
|
|
|
RE: KAKŠNE "BABICE" IMATE????? 17.9.2006 7:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ste le malo bolj zahteven tip boste ugotovili, da vam nobeden od staršev, vaših ali nje(gov)nih, kot vzgojitelj vaših otrok ne ustreza popolnoma. Ljudje, to je popolnoma normalno. Vi in vaš partner sta za to najboljša, oz. tako vsaj mislita. Jasno, da nobeden ne bo mogel ravnati tako kot vi. In vedno boste imeli pripombe čez to ali ono. Tudi pri nas ni nič bolje. Vsaka ima svoj sistem vzgoje in to je popolnoma normalno. Izviramo iz popolnoma drugačnih družinskih okolij, celo kulturnih, in kako bi bilo mogoče da vsak dela in razmišlja popolnoma enako. Poglejte svojega partnerja in boste ugotovili kar precej razlik pri vzgoji. Mi dedkov kot vzgojiteljev sploh nimamo, čeprav sta oba živa in zdrava in jima v bistvu fizično čisto nič ne manjka. Sta pač zaplankana moža srednjih let, ki se z vlogo dedka očitno še nista najbolj sprijaznila. Najbolj verjetno je sicer to da se še sama s seboj nista sprijaznila. Tako pač je. Na žalost, moji otroci pač ne bodo imeli dedkov, oziroma ne bodo imeli kaj dosti od njih kot nekateri. Nisem jezen za to ker bi dedka v svojem življenju tako močno pogrešal, smatram pač da modo otroci prikrajšani na ta način. Tukaj govorim o tisti vzgojni funkciji obeh, o protiuteži babicam, ki je v tem trenutku ni. To kar je doma ati naspram mame bi morali dedki predstavljati naspram babicam (adrenalin, "pobalinstvo", nogomet itd, itd.). Žal, mogoče je tako tudi bolje...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?