Anonimen -> KAKŠNE "BABICE" IMATE????? (25.7.2006 0:15:56)
|
Moji starši so nori na moja dva otročka. Vedno ju obdarujejo, vsak dan ju obiščejo, vodijo jih na sprehode, se z njimi igrajo in podobno... Nasprotno pa moževa mama oba otroka popolnoma ignorira. Ko se je prvi rodil, smo ga peljali na obisk, tam pa je še rekla da je razvajen, pa ga je prvič videla, starega par mesecev in ko sem rekla da je lačen ker je jokal (jedel je le kako sadje) je rekla, da tujih otrok ona ne bo hranila. S tem je hotela povedati da ona z njim nima nič oz. ne kaj dosti. Name se ni nikoli spomnila, da bi me prišla obiskati v porodnišnico, niti pri prvem, niti pri drugem otroku. Zdaj je moj drugi otrok star par mesecev in ga še ni videla, mene ni niti vprašala kako je otrok. Mož je sicer rekel da se zanima zanj in vpraša kako je, samo to se meni ne zdi dovolj. Da bi mene slučajno kdaj obiskala in mi čestitala za porod ali pa za rojstni dan, lahko kar pozabim. Kljub temu da ji jaz čestitam in ji tudi dam darilo. Ko je imel starejši rojstni dan ga je čisto zignorirala. Sicer pa tudi možu ne vošči za rojstni dan. Ravno tako se obnaša tudi njegova sestra. Otrok še pogledati ni prišla, odkar so se rodili ni niti vprašala zanje. Mož pravi da je tako pač pri njih, da ne dajo nič na neke praznike, mene pa to vseeno moti. Porod, rojstvo otroka, pa drugega otroka, pa moj rojstni dan, vse to je šlo mimo kot da se ne bi zgodilo... Če pa je treba povedati kake čenče ali pa iti do nekoga ali pa se s kom skregati bo pa prva tam in se prepirala. Tega ne bi zamudila za nič na svetu. Bi se ve sekirale za celotno situacijo ali pa naj vse pozabim in se ne obremenjujem s tem, čeprav priznam, da mi ni vseeno. Kako je pa pri vas?
|
|
|
|