|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKŠNE "BABICE" IMATE?????
25.7.2006 0:15:56   
Anonimen
Moji starši so nori na moja dva otročka. Vedno ju obdarujejo, vsak dan ju obiščejo, vodijo jih na sprehode, se z njimi igrajo in podobno...

Nasprotno pa moževa mama oba otroka popolnoma ignorira. Ko se je prvi rodil, smo ga peljali na obisk, tam pa je še rekla da je razvajen, pa ga je prvič videla, starega par mesecev in ko sem rekla da je lačen ker je jokal (jedel je le kako sadje) je rekla, da tujih otrok ona ne bo hranila. S tem je hotela povedati da ona z njim nima nič oz. ne kaj dosti.

Name se ni nikoli spomnila, da bi me prišla obiskati v porodnišnico, niti pri prvem, niti pri drugem otroku. Zdaj je moj drugi otrok star par mesecev in ga še ni videla, mene ni niti vprašala kako je otrok. Mož je sicer rekel da se zanima zanj in vpraša kako je, samo to se meni ne zdi dovolj.

Da bi mene slučajno kdaj obiskala in mi čestitala za porod ali pa za rojstni dan, lahko kar pozabim. Kljub temu da ji jaz čestitam in ji tudi dam darilo.

Ko je imel starejši rojstni dan ga je čisto zignorirala. Sicer pa tudi možu ne vošči za rojstni dan. Ravno tako se obnaša tudi njegova sestra. Otrok še pogledati ni prišla, odkar so se rodili ni niti vprašala zanje.

Mož pravi da je tako pač pri njih, da ne dajo nič na neke praznike, mene pa to vseeno moti. Porod, rojstvo otroka, pa drugega otroka, pa moj rojstni dan, vse to je šlo mimo kot da se ne bi zgodilo...

Če pa je treba povedati kake čenče ali pa iti do nekoga ali pa se s kom skregati bo pa prva tam in se prepirala. Tega ne bi zamudila za nič na svetu.

Bi se ve sekirale za celotno situacijo ali pa naj vse pozabim in se ne obremenjujem s tem, čeprav priznam, da mi ni vseeno.

Kako je pa pri vas?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKŠNE "BABICE" IMATE?????
25.7.2006 0:47:05   
Ro-La
naši babici sta superuser posted image user posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 6:04:18   
CUKRČEK
pri nas so tudi oboji super.......ne razumem pa takoh, ki jih niti vnuki ne "spreobrnejo".user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 6:26:44   
srki
Jaz se tudi nimam kaj pritoževat. user posted image

Te razumem, da ti je moteče ker ju druga babica nima nič za mar, ampak ti rečem, da se ne sekiraj, važno je, da jih imajo tvoji radi. Mene bi bolj motilo, če bi se moji starši tako obnašali. Tvoj možek pa se verjetno tudi ne sekira kaj dosti okrog tega.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 6:42:08   
Mala Vita
Ne obremenjuj se z njo.Nekateri pač imajo probleme s samim sabouser posted image
Moja mama in tašča imata punčko zelo radi. Oče in tast pa še boljuser posted image . Čez dva meseca grem delat, zato punčko že počasi privajam za varstvo pri moževi mami. Že komaj čaka, da jo bo pazila.

LP

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2006 6:45:46   
dory
Po moji strani cist ok..za tamalga bi itak vse dala in nardila...po njegovi pa isti runklni kot on...tamalga se pogledat niso prsli...no zej jim pa jest ne bi pustila....

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2006 7:22:39   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Po moji strani cist ok..za tamalga bi itak vse dala in nardila...po njegovi pa isti runklni kot on...tamalga se pogledat niso prsli...no zej jim pa jest ne bi pustila....

Za bruhat (po njegovi strani seveda) user posted image user posted image user posted image  

No, naši so oboji ok. user posted image  Ji vse preveč pustijo...user posted image  Dobi vse kar hoče, kar nama seveda ni ravno všeč, ampak kaj čmo..zato pa so dedki in babice user posted image  

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2006 8:25:12   
noe
MOJA STA FAJNA IN PRAV ZDEJ GA IMATA NA POČITNICAH ZA CEL TEDEN.SEM MISLA ,DA SI BOM KEJ NARDILA,PA CEL DOPOLDAN NA NETU ČEPIM,POPOLDAN PA ITAK DELAM,TAŠČA PA JE BOLJ KREMPLASTA,SEJ MENE DLIH NE OBRAJTA,POL PA TAMALGA TUD NE MORE NAJBOLJ, SEJ ČE PRIDE MALI ,.POL PRIDEM TUD JAZ,TO PA ŽE NI VEČ TK FAJN.PA SE NI ZA SEKIRAT ,SEJ VESTE TAŠČA IN PEČENKA STA NAJBOLJŠI MRZLI....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2006 8:28:16   
Anonimen
Ne se sekirat zaradi ene smotane babnice. Res ni vredno in res je blesava. Ampak ni vredno tvojih živcev, res ne. Boga zahvali, da imata tvoja otroka eno babico in dedka, ji ju imata lahko rada in imata onadva njiju tako zelo rada.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2006 8:40:47   
juorje
Pri nama ob podobno, od tašče ne pričakujem nič pomoči ipd.
Kot so že napisale, ene imajo že dovolj problemov same s sabo, zakaj bi jih obremenjevali še z vnuki.

čav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2006 9:40:38   
Anonimen
eh, saj imate prav, ne bom se več sekirala. Mož pa tudi pravi, da to ni nič takega.

Čeprav je meni čudno, da se delaš, kot da tvoji vnuki ne obstajajo...

(odgovor članu juorje)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2006 11:27:53   
mamsi
Če gledam, kako naša tamala porajta dedke, je res škoda, če so babice lesene. Ena moja babica je pokojna, druga pa ima raje alko. Pa kaj češ, tako pač je, spremenit jih ne moreš, torej se nima smisla sekirat in si želeti nečesa, česar ne bo.

Raje izkoristi to prednost, da je vsaj ena babica "ta prava" in njej in otročkom privošči čimveč skupnih trenutkov, medtem pa pozabi na drugo babico in prišparaj živce raje za adolescente user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2006 11:36:11   
Anonimen

Pri nama je podobno.. Moja mami ( očeta nimam več) je čisto nora na user posted image , njegova mati je prvič prišla pogledat otroka, ko je bil star 3 mesece . V roke ga ni vzela, še pogledala ga je komaj.Darilo, ki ga je prinesla za 3 mesece starega dojenčka  pa je bila plastična trenirka s placa za 7 let starega otroka (št. 120 user posted image ).  Bi bilo bolje, če ne bi prinesla nič. Mislim no comment. 

Čestitka ob rojstvu z njene strani ni prispela.Mah briga me!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2006 11:52:05   
Rok_LM
Mogoče je pa problem drugje in si ji ti zoprna, ker si ji vzela sinčka za svojega moža, saj praviš da moža vpraša kako so otroci.

Ne glede na to pa ni prav da so otroci odlagališče za njene probleme. Po mojih izkušnjah takega človeka ne moreš spremeniti, zato se ne sekiraj preveč. Jih pač pelji k drugi babici.

Je že tako da ima vsaka normalna slovenska družina kakšnega nenormalnega vmes.

Če te kaj potolaži naj ti povem da smo tudi mi normalna slovenska družina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2006 12:12:50   
mihelca
Moja dva sončka pravita,da sta babi Irena in babi Marija najboljši babici na celem svetu.user posted image user posted image user posted image

"Nič nima takšne moči, kot jo ima resnica."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2006 12:34:23   
KIRA
obe babici sta smotani ko špirala. le da je moževa še nevarna poleg. mal se ji fuzla. sem že večkrat pisala tle gor.
otroka pri njiju pustit je ko ruska ruuleta. sam čakaš lahko, kdaj se bo kaj zgodilo. jaz rečem temu ne, hvla, pa deco kar sama pazim. če se le da sem tud poleg cel čas obiska...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2006 12:52:49   
CIPRESA
Jaz pa pravzaprav sploh nevem kakšni sta. Ena je predaleč doma da bi lahko sploh ugotovila kakšna je do otroka. Vidimo se le 2-3X na mesec in takrat se malo ukvarja z tamalim, o moji mami pa raje nebi razlagala na dolgo in široko ker od nje nisem dobila niti kančka pozornosti že ko sem bila noseča, danes pa sploh ne, ker so otroci  zanjo velika obveznost ki jo ne zanima toliko.  Tako da uživamo samiuser posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 25.7.2006 12:53:46 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2006 12:55:14   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Jaz pa pravzaprav sploh nevem kakšni sta. Ena je predaleč doma da bi lahko sploh ugotovila kakšna je do otroka. Vidimo se le 2-3X na mesec in takrat se malo ukvarja z tamalim, o moji mami pa raje nebi razlagala na dolgo in široko ker od nje nisem dobila niti kančka pozornosti že ko sem bila noseča, danes pa sploh ne, ker so otroci  zanjo velika obveznost ki jo ne zanima toliko.  Tako da uživamo samiuser posted image

včasih je to itak najboljš. ti vsaj nobenkakih "pametnih" nasvetov ne daje, kot da nimaš pojma o otrocih. jaz mojo mamo pošljem v rit, pa naj se zase briga.user posted image user posted image user posted image   pri tašči pa kaj takega ne morem rečt, pa sem raj tiho. pa delam po svoje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2006 12:59:47   
CIPRESA
O ne KIRA saj kaj naredim narobe poslušam itak vedno pa me ne gane ker vem da je to moj otrok. Vsak dan  je itak ene 10 stvari katere delam narobe in se  čudijo zakaj je tako razvajen in skos hoče mamico. A jim na žalost ne kapne da če edino mene vidi vedno pol je logično da tudi mene hočeuser posted image  

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 25.7.2006 13:00:37 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2006 13:00:38   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

O ne KIRA saj kaj naredim narobe poslušam itak vedno pa me ne gane ker vem da je to moj otrok. Vsak dan  je itak ene 10 stvari katere delam narobe in se ne čudijo zakaj je tako razvajen in skos hoče mamico. A jim na žalost ne kapne da če edino mene vidi vedno pol je logično da tudi mene hočeuser posted image  

točno tko. moj govor! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2006 13:38:20   
marcela
Moja mama jih ni videla že leto in pol in nitii nima interesa, mi pa tudi ne. Itak ji pa ne bi zaupala svojih otrok niti pol ure, ker nočem, da bi imeli takšno otroštvo kot jaz. Tašča no ja on jih sicer že čuvala za kako urco, jih tu pa pa tam rada vidi, če sva midva poleg, sicer se pa ona z otroki nima več namena ukvarjat, svojega je vzgojila, pa 35 let jih je v službi mogla gledat vsak dan, zdaj pa uživa zaslužen pokoj user posted image . Mislim, da dodaten komentar ni potreben a?

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2006 14:20:35   
Hanna M.
pri nas imamo srečo z babicami, obe sta superuser posted image ! Žal pa nimamo nič od dedkov. No saj že midva z možem nisva imela nič od očetov (sta se oba ločila in znova poročila in pretrgala vse stike z nami), mi je pa zelo hudo, ker sta tudi kot dedka odpovedala.
Pa kaj češ, takšno je življenje, vsekakor sta na zgubi ona dva.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2006 14:42:58   
polona2
Najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.7.2006 15:16:30   
mihelca
Oh,pa res,tu je še dedi,kateri naredi najboljši zajtrk za naša sončka.Saj to je njihov obred za novi dan.Na žalost pa je drugi dedi že umrl za srčno kapjo,še predno je prišla na svet naša prva pikica.Vem pa ,da bi bil ponosen dedek.

"Nič nima takšne moči, kot jo ima resnica."

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2006 16:01:18   
hariba
Moja mama jih vidi enkrat na mesec, ko pridemo na obisk. Jih rada vidi, ko pa odidemo, jo pa tudi ne moti. Nima ravno smisla zta ukvarjanje z otroci. Sta tast in tašča živo nasprotje. Zlata sta. Pravkar so z njimi na morju. Tašča se ogromno ukvarja z njimi. Tast jim pa kupi preveč user posted image .

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?