|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAKŠNE "BABICE" IMATE?????
26.7.2006 15:02:09   
malika
Obe sta super, obe se isto trudita in obema 100% zaupam. Dedijema prav tako user posted image user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.7.2006 17:20:14   
Anonimen
moji so super, od moža pa živa katastrofa - ni traga ni glasa

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.7.2006 17:23:18   
Anonimen
odlični. obe. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
26.7.2006 17:37:38   
Anonimen
Moja pokojna mama je bila v osnovi čisto OK. Za oba otroka je vedno prinesla toliko, kolikor se je dalo. Odkar sem se ločila in odselila, je bila tudi vedno pripravljena paziti na otroka in celo pomagati v gospodinjstvu. Ampak zaradi preteklosti in njenega partnerja ji pač nisem zaupala. Oba sta preveč pila, bila sta histerična in neodgovorna. Zato ona mojih otrok ni nikoli čuvala sama niti za pet minut.
Očeta nimam.
Mama od bivšega moža je kronični alkoholik in njen mož tudi. Otroku ni nikoli ničesar prinesla in nikoli ga ni obiskovala. Če že, potem sem jaz prišla k njej. Edinič, ko je bila pripravljena paziti na otroka, je zraven hotela še, da ji to plačam in to toliko, da bi imela alkohola za cel teden. Verjetno je jasno, da tega nisem naredila.
Oče od bivšega moža je pokojni.
Starša od Kamikaze sta pa super. Vedno nosita darila, vedno pazita na otroke, obiskujemo se obojestransko. Tašča sicer ni najbolj navdušena nad mojim gospodinjenjem, tast pa ne nad tem, da se nočem poorčiti s Kamikazo, ampak do otrok sta pa super. Med njima ne delata razlik, čeprav eden ni dejansko njun vnuk.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
26.7.2006 19:34:11   
piščanc
pozabi in se ne sekiraj.

pri nas je situacija obratna - moja tašča je biser, mami pa user posted image . približno tako kot ti opisuješ za taščo, je moja mami

in ja, seveda si želim, da bi bilo vsaj malo drugače, ampak sem hvaležna partnerju ker iz tega ne dela velikega slona, ampak jo sprejema takšno kakršna je - važno, da ji jaz nisem podobna

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.7.2006 19:56:42   
Pobalami
Sorodnike si ne moraš sam izbirati. Zato se nehaj sekirat in pozabi na njegove. Vso energijo porabi na svojih starših, ki sta super.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
26.7.2006 20:46:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.7.2006 22:30:22   
Gina
Veš kaj, poglej iz tega stališča: Če se boš fejst sekirala ali pa če se ne boš nič - bo situacija enaka. Za kaj se boš torej odločila?user posted image user posted image user posted image  
Spremenit ljudi na silo ne moreš, torej je boljše, da stvar vzameš realno. Taki so. Ni pravično, ampak kaj češ, tko je. Amen.

Pri nas sta ena babica in en dedek umrla. Ena babica in en dedek sta pa daaleč in bolana. Potem sta tu še bivši tast in tašča, ki sta pa zdaj vsaj neškodljiva postala, ker sploh tašča otroke pogreša in ne rovari več proti meni. Posledično je otrokoma tam prav fajn, pa tudi midve se čist razumeva. Samo so tam redko - pač se vidijo 2x na mesec, kolikor sta otroka pri očetu - če se vidijo, če ne gredo kam okoli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.7.2006 22:38:20   
Pajaca
nona in babi sta zakon. Nardile bi vse za mojadva mulca.

dedi je tud fajn, tamala ga tko obrača okol da je joj.

škoda sam da tadruzga dedija ni več..... ta bi se šele pustu obračat....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.7.2006 0:28:03   
Anonimen
hvala vsem za odgovore. pa saj imate prav. če ji ni do vnukov se pač ne bom silila. Sta pa zato moja mama in oče dobesedno zaljubljena v oba otročka.

To pa je še najpomembnejše, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
29.7.2006 17:09:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bi se ve sekirale za celotno situacijo ali pa naj vse pozabim in se ne obremenjujem s tem, čeprav priznam, da mi ni vseeno.

Bi, kakšen teden, da bi prespala. Potem pa ne več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
30.7.2006 15:14:54   
rainbow
moja starša sta the best (čeprav mami rada pametujeuser posted image , dedi pa je itak zakonuser posted image samo ga čez poletje ni domauser posted image )
tašče ni več, se je odločila za svojo pot, tast pa je svojstven tip, ni iz testa dedkov, bi rekla. Pa dobro, je blizu, obstaja.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.7.2006 17:13:12   
tesa
Ne sekiraj se. Sprejmi situacijo takšno kot je.
Pri nas je še slabše. Pa sem se sprijaznila, kaj čmouser posted image
Moja tašča je sicer dobra dušca, ampak je starejša in vedno kaj bolana, tako da ji pridemo vnuka in vnukinje samo pokazat, da vejo kdo je babi.
Moja mami je pa itak čist posebne sorte. Globoko v politiki in biznisu in sploh ne ve, da vnuki in vnukinje sploh obstajajo. Prišli smo tako daleč, da se nismo videli že več kot leto dni pa čeprav smo narazen komaj nekaj kilometrouuser posted image .
Tako sva sama za vse in sploh nič nam ne manjkauser posted image

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
30.7.2006 17:18:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
30.7.2006 17:26:46   
urši*
Luka ima krasne babice, pa dedke tudi!user posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.7.2006 21:39:04   
Micy
Njegovi so zakon. Pr mojih je pa samo moj oče, moja mama se ne ozira dosti na mojo hčerko ker me ne more komandirat pri vzgoji in pri mojih pravil, kot to lahko počne pri sestrinih otrocih.

Love is in di er.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.9.2006 21:32:04   
tincci
Moja mami je super, se velik boljš razumeva zdaj, ko je babica, 2xmesec pride na obisk, vedno kaj prinese za tamalo pa kako čokolado za naju z dragim, tud likala mi je, ko sem rodila, pa iz štacune mi je parkrat prinesla, skratka super.user posted image user posted image

Babi št. 2 pa vsem veselo kokodaka okrog, da je babi, ampak pomoči pa od nje nobene, vsakič skače po tamali s čikom v drugi roki, mene kr odriva, če ji jo hočem vzet iz rok, vrešči okrog tamale, skos mi pametuje od dojenja do oblek do oblike štumfov... enkrat mi je naredila golaž, ko sem imela polno hišo delavcev in sva bli obe s tamalo bolni in mi ga zaračunala... skratka kot bi ušla iz kake slabe nadaljevanke user posted image user posted image

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.9.2006 10:21:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala vsem za odgovore. pa saj imate prav. če ji ni do vnukov se pač ne bom silila. Sta pa zato moja mama in oče dobesedno zaljubljena v oba otročka.

To pa je še najpomembnejše, kajne?user posted image user posted image user posted image

Ni res, najpomembneje je da sta v otroke "zaljubljena" vidva, starša vajinih otrok. In da v prvi vrsti vidva poskrbita zanje. Itak se mi zdi čudno, da te prizadene, če nekdo ( v tem primeru tvoja tašča ) na otroke gleda in jih doživlja drugače kot ti - saj nimaš otrok zaradi tašče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.9.2006 10:35:46   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
Ni res, najpomembneje je da sta v otroke "zaljubljena" vidva, starša vajinih otrok. In da v prvi vrsti vidva poskrbita zanje. Itak se mi zdi čudno, da te prizadene, če nekdo ( v tem primeru tvoja tašča ) na otroke gleda in jih doživlja drugače kot ti - saj nimaš otrok zaradi tašče.

Tako je, se povsem strinjam!user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.9.2006 10:58:34   
KIRA
naši "babici" mata pa ena pa druga svoje "finte". otroke imata sicer radi, ampak nista zanesljivi. pri men niti pod razno ne pride v obzir, da bi moji miški ostali delj časa sami z njima. sploh z taščo, ki je že večkrat "ogrozila" otroka, čeprav nenamerno. ma naj se ide solit, jest ji mojih princesk ne dam za pazit, pa pika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.9.2006 14:56:03   
Anonimen
Do tamalga sta obe ok. Mene pa bi tašča tako ali tako najraje videla mrtvo (hladno). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čustva so obojestranska.

Se tolažim s tem, da sem se poročila samo z možem ono vse ostalo pa je
prifuser posted image  zraven.

Kaj čmo.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
11.9.2006 22:44:25   
bobek05
Jaz pa moram priznat, da sem glede "babic" rojena pod srečno zvezdo. Moja starša malega obožujeta. Domov k mojim gremo vsak vikend in takrat si tudi midva z možem malo odpočijeva, greva ven v kino, na kakšno večerjo, varstvo pa z največjim veseljem prevzame moja mama (moj oče ji malo pomaga user posted image ), ki malega dobro pozna in ga je že kot 2-mesečnega drobižeka ujčkala po hodniku, ko je imel krče.... Ni je stvari, ki je moja dva ne bi naredila za malega. No, tu in tam ju le moram spomniti, da mali rabi meje in da mu ne smeta vsega pustit in potem je vse ok. Smo šli tudi skupaj na morje letos in bilo je super.

Moja tašča in tast sta tudi super. Malega vidita 1x na teden za nekaj ur, ko gremo na obisk. Malega imata tudi zelo rada, ga rada cartata, se igrata, ampak  ga ne poznata tako dobro kot moji starši, kar je razumljivo, ker z njim preživita občutno manj časa. Tašča je sicer malo žalostna, ker na malega ne more popazit (ima težave s hrbtenico), ampak je bila prej še bolj, ko ga ni mogla nosit, tak da je zdaj že super, ker mali hodi, pa gresta počasi skupaj...
Tudi jaz se z njima zelo dobro razumem, vsak teden smo tam na kosilu in s taščo imava velikokrat "ženske" pogovore...

Ni kaj, jaz se res ne morem pritoževat. user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.9.2006 23:15:58   
rija
Moja mama bi za svojega vnučka umrla. Noro zaljubljena je vanj. Pa tudi za nas bi storila vse. Zdaj ko smo bili na dopustu, mi je kar tak v nulo spucala celo bajto, pa zlikala par mesecev nezlikane stvari.....poplačala račune. Skratka takšno babico in mamo lahko iščeš z lupouser posted image user posted image

Od dragema mama: ja, tudi fenomenalna. Že od rojstva svojega vnuka sploh ni poklicala, da vpraša, kako je z njim. user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.9.2006 23:35:19   
Ezi
Ja, "babice". Točno to. Sem kar jezna. Pri moji mami se kar čudim, da smo mi trije ... pač, tko kot smo. Je lani spomladi moja mati čuvala otroka, pa je cel dan jokal kot dež. Ni kaj, je mogla pasijanso na računalniku igrat. Otrok, ki pa še ni hodil, se je pa na tleh jokal.
Pri tašči vsaj jokajo ne. Jih pa totalno ... hm ... "znervira". Ne vem no, ampak vedno se ji zdi, da mora biti vse priklopljeno na 220, da se mora kar naprej dogajat na maksimumu. Vedno ji prigovarjam, da lahko tudi rišeta ali bereta knjigo, ne pa da je otrok čist razštelam in poskakuje še pol ure po njenem odhodu. Sem pa ji hvaležna, da si je vsaj takrat vzela nekaj časa za vnuka, ko je bila res kriza z varstvom in da pusti svojega, moža in 20letnika malo sama.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.9.2006 18:34:52   
Anonimen
OČETA imam user posted image user posted image
MAMICO imam user posted image user posted image
TAŠČO imam user posted image user posted image
TAST je itak user posted image user posted image
ŽIVA stara mama user posted image user posted image user posted image   ker nam je v življenju naredila preveč hudega!!! Do tega prideš, ko vidiš kaj si imel in izgubil in da ti je nekdo ves čas zelo grenil življenje. In me ni sram tega javno povedati.

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......