tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejas Ali še je med vami katera, tako brez energije, sem čisto sesuta... Ni mi za na sprehod, kuhat, pospravljat, poleg tega pa sem cele dneve sama z otrokoma. Enyo dajejo zobki in hoče biti skoz na rokah, Larisa pa tudi zahteva veliko pozornosti, pa še ponoči nič ne spimo . Resnično bi rabila en odklop. Pa še to, ker še zmeraj polno dojim, ne zna drugače zaspati, kot na prsih in zaradi tega ati, kot varuška odpade Kako kaj prevzemajo skrb vaši možje oz. partnerji? Tudi meni pride kak dan, ko se mi nč ne da, pa se komaj skup sestavim, mala pa zahteva svoje kot ponavadi . Te čisto razumem, s to izjemo, da imamo samo eno pupo, pa zobkov še ni na vidiku Kar se tiče moža, se je zadnje čase ful popravil, sva pa tud mela debate in krege na to temo, ker ima on tako službo, da dela skor cel dan (najmanj do petih), pa potem je bil kao utrujen, mala gre pa ob osmih spat in je blo men ful bedno, ker si ni mogel vzeti vsaj pol urce zanjo zvečer in sem ga samo vprašala: "A se ti zdi da si dovolj z njo?" Potem je malo razmislil in sedaj se veliko bolj trudi . Tudi pri nas zaspi zvečer samo na zizi oz. po dojenju, sem pa ugotovila, da čez dan tega ne rabi, se sicer malo joka, ko je treba spat, ampak včeraj jo je pazil ati in bi komot zaspala brez mene oz. zize, če ne bi prehitro prišla domov z babjega čveka, ampak je pa res, da je blo to okol enih popoldan. Na žalost pa bo šel kmalu za kaka dva tedna na teren na Poljsko, pa bova res sami! Kar se tiče odklopa, ti pa priporočam, da si ga čimprej privoščiš, pa če ne gre zvečer, pa čez dan kako urco, al pa vsaj za vikend! Ena kavica s kako kolegico, al pa malo po štacunah sama zase, ..... boš vidla da bo boljš! Al jih pa pošlji na sprehod, ti pa malo počivaj (kak dremež, kopel, ...) Al pa vključi še kako babico, dedka, ... Večernega odklopa sama zase še nisem imela, se pa dogovarjamo s puncami, da gremo ven kao za 8. marec , komaj čakam .
|