piscancek
|
ojla babike! BINABONA in Hana dobrodošli DALIA in Kiar dobrodošla,sem dobla kr nasmeh na usta,ko se te vidla tu. Zdej še naniko pecam,da se nam tu pridruži,bomo vidli, a bo al ne. sej sem vas prebrala,sam je tok,da sem že vse sproti pozabla. Sem zadnje dni čist adijo, mala me okupira, jo mam non stop na joškah,še na wc grem z njo Js ne vem,a je spet v obdobju poskoka v rasti al kaj Me vlači za bradavice in se kr neki cmeri zravn, pa ponoči se zbuja že ob 3:00 in se pol vsako uro za kako minutko priklopi,js upam da bo kmalu mimo. Sploh ne morem verjet,da je do 4. meseca prespala celo noč,zdej ga nam je pa začela sračkat . Sem se preveč hvalila. Šola me čist uničuje,spet mam en kup dela z izdelavo nove seminarske in v sredo imam še izpit- MEN SE ROLA, MEN SE ROLA Midve sva bli tud včeri in dans kr s kengurujčkom zunaj, pa me zdej še hrbet boliiiiiiiiiiii . Mi imamo baby bjorn kengurujčka,pa mi je tud drgač ful fajni. Bambina- sožalje. Mi smo pa čebriček pospravli,ker se mala odkar sva začeli na plavanje hodit sploh ni hotla več not namakat, zdej se pa v bani kopamo. Vsem,ki ste bolani želim da se hitr pozdravite. Vidim,da večina uporabljate pampers,js pa sem še vedno zvesta Mullerjevim beauty baby- me še niso razočarale. tk,zdej pa bežim lepo se mejte in komi čakam,da se spet vidimo, pa če bi blo možno po 15. februarju( pa ob torkih ne!!!!!!!). nočko aja,še to sem pozabla: Naj igračka: časopis,vrečke- v glavnem vse kar ni igrača in ročaj od plastične žličke Tud js sem mati samohranilka- sva cele dneve sami doma, ati dela deljeno,edino vmes se vidimo. No,zdej bova pa 14. dni res cele dneve sami,ker mora ati it nadomeščat sodelavca v drugo poslovalnico,ki pa ni v našem kraju
< Sporočilo je popravil piscancek -- 25.1.2007 22:22:10 >