tiasha77
|
No tako, mala spi, večerjo smo pojedli, in ne boste verjele končno sva pospravila smrekico mi je kar malo žal, je bla prav lepa dekoracija dnevne sobe, zdej jo je pa zamenjal koš za igrače v obliki rožice. Torej da končam, kar sem že prej mislila: naša žabica je odkrila da ima noge in da se z njimi lahko odriva, jih daje v usta,...začela se je pogovarjat, zdaj že obvladamo emememem, pa bebebebe, pa še kak zvok, ki sploh ne vem kako bi ga zapisala, je pa prav luštna, ko čeblja in se pači zraven. Najbolj ji je pa všeč sedet, sama sedi kakih 1o sekund, potem se pa zvrne na bok ko kak pijanc , ponavadi jo jst podpiram, ona pa lovi igračke naokrog. Glede plavanja pa mi ni nič več jasno, prvič je ful uživala, drugič in danes pa je bil jok. Zgleda da ji Fredov obroč oz. sam položaj na trebuhu ni preveč všeč, mogoče bo pa plaval hrbtno tko kot mami . Tak da zdej sploh ne vem, če naj še hodimo al je brezveze al se pa sam jst preveč sekiram . Bom morala še malo prespat, pa mala žaba tud. Drugače pa se nam januarja ful dogaja, ves čas smo bolj terenski, smo bili že dvakrat v LJ, pa skoz so kake fešte, pa nujni opravki, ... sej mi je kar všeč, samo če bi lahko skočla še na kako razprodajo, pa mogoče v Ikeo, bi blo pa najbrž že prelepo . Takole, grem še mal možeka razvajat, lahko noč!T Kaj je zdaj s srečanjem?
|