Polly
|
Jutro! Vas sploh nimam časa brat, kaj šele pisat . Podnevi smo nonstop v pogonu s starejšo sestrico, ponoči pa z najmlajšo - ta nam bo še dala vetra . Za povrh pa je včeraj ponoči starejša sestrica dobila vročino (nad 39) in je res boga. Upam, da so to zobki, saj je zraven vneta tudi ritka (nazadnje je bilo tako). Dojenje - s Pio se pridno dojiva (patronažna je rekla, da se vidno redi) na tri do štiri ure. Ampak po podoju ni nič zaspana - nasprotno; dobi energijo, da je 1,5-2 uri budna. Čez dan je to fajn, ponoči se pa tako vleče . Ko je lačna (zato se zbudi), in če takoj ne dobi zize, je tako rjovenje, da tega ni zmožna niti njena skoraj 16-mesečna sestrica . Podiranje kupčka - podre ga sama, brez pomoči in to tako kot en odrasel . Kolcanje - tudi nam se to tudi parkrat na dan zgodi. Jaz ji dam kar zizo in kot da bi vedela, naredi par požirkov (čeprav je sita) in se ji neha kolcat. Spomnim se, da se nam je to dogajalo tudi pri Pini - pri kakšnem mesecu se je nehalo. Patronažna je tudi pri meni super. Starejša, polna energije in nalezljivega optimizma . Bila je 3x, pa še to bolj zaradi kontrole in čveka, saj se spomni, da mi je lani (pri taprvi) vse laufalo kot je treba . Davčno številko sem jaz dobila po pošti, vlogo za otroški dodatek sem že oddala, danes gre mož zrihtat, da bo zavarovana po njem, vlogo za nego in dopust pa bom oddala v kratkem. Včeraj sva nesla sliko za osebno, saj upam, da bomo šli konec drugega tedna na morje (če bo le vreme). Sprehodi - mi smo na terenu že od dneva, ko so nas spustili iz porodnišnice . Je res razlika med prvič in sedaj. Tokrat sva oba z možem veliko bolj skulirana . Kaj pa dude? Jaz sem jo moji že parkrat ponudila, ker bi se potem, ko se naje, kar crkljala na zizi, pa je noče. Pa sem poskusila z Aventovo in Nukovo. Ta prva jo ima, saj so jo nanjo navadili na Pediatrični. Nina64 - imaš prav glede mojega podpisa. Ga moram popravit, saj se največ zarečenega kruha poje, meni pa res ni, da bi imela še tretjega... Veliko užitkov na sončku!!!