tiasha77
|
Zdravo! Hruška - dobrodošla doma, zdaj se šele začne zares . Boš vidla, par dni traja, da najdete nek ritem, pa da spoznaš finte, v gospodinjstvu pa vse počaka, men je prav prišla moja mami, ki nam je kuhala kosilo, pa kej na hitro pospravla. Veliko počivaj in dosti pij, pa se bo tudi vnetje uredilo. Dojenje - Zoja je vsake 3 - 4 ure, ko se zbudi, ponoči pa še večkrat, ampak vseeno čutim polne prsi, pa malo so trde, tko da si jih takrat malo pomasiram in iztisnem, pa je bolje. Drugače se mi pa dogaja, da med dojenjem ful teče tudi iz druge, tko da se sama prazni. Misilim, da poje dovolj, saj je bila dovolj težka, pa tud po pamperskah vidim, da se širi čez trebušček. Sesalni refleks je po moje OK, samo včasih mamo malo težav s pristavljanjem, pa če ati pomaga, gre vse super! Prav fino, da so se spomnili na očetovski dopust , saj ko ju opazujem, ko ji npr. podira kupček al pa jo previja, sta tak luštna, da bi mi blo škoda, da bi to zamudil. Miši - me veseli, da je mleka dovolj, pa upam da se sesanje še popravi. Drugač pa se ne sekirat zaradi teže, saj je imel moj mož, ko se je rodil tud slab sesalni refleks in je zgubljal na teži in celo pristal v bolnici, pa je zdaj kar konkreten, saj ima skoraj 100kg Zdi se mi, da je zaenkrat večina punčk, zgleda da se njim res bolj mudi na svet kot fantkom . Lepo se cartite, pa se tipkamo.T
|