Vesna
|
jz se tudi prijavim za srečanje. kdaj lahko zamenjamo lupinico za otroški avtosedež,da ga obrnem naprej,da ni obrnjen več nazaj?en teden nazaj je imel 6,5,kg,in velik je 64cm. hruškami smo imeli cepljenje,pa sploh ni jokal ,je potekalo tako hitro,da še jaz ki sem bila zraven nisem videla kdaj je naredila,reakcije ni imel. tiasha77za mojega vsi pravijo da je njemu podoben,ma jaz akr vidim malo sebe v njemu,pa naj govorijo kar hočejo. ptica mene tudi boli križ,tako da sem mogla it k fizioterapevtu,ta me pa pozna,in je rekel,da je to zatop,ker sem iemal zelo nizko nosečnost,in da so mi trebušne mišice oslabele,zato težo nsoi križ in posledično boli,zdaj moram krepit trebušne mišice. goda13 kengurujček sem uporabila samo 1x za ven,pa še takrat mi je prišel takoj ,ko sem naredila dva koraka iz bloka,na samem,en odvezan velik pes(jaz pa se jih bojim)brez lastnika,in se se tako ustrašila,da slučajno ne bo šel name,jaz pa spredaj,od takrat ga nisem več dala noter. stuhica mene tudi prijemlje za še enga ,ma moj ni za,pa tudi ne vem kako bi mi zneslo,komaj da tega prenašam,imela sem rizično nosečnost,nisem smela nič dvigovat,ne vem kako bi mi zeslo,če bi imela še enkrat tako nosečnost,da sploh ne smem dvignit Vala.bo treba fajn razmislit. lp vsem