|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
14.11.2006 14:52:51   
miši
hm, kje pa so se druge RRjevke kaj dobivale? Saj v CityParku je tut ful folka pa pomojem bi še morale mize rezervirat, ker je skos polno, a ni? a res ni nobene lušne gostilnice al kej tacga? Upam,da ne bo prej sneg zapadel user posted image

šibam, Ajda je končno malo zaspala (sva imeli obiske), me čaka še poln stroj posode pa ena gora perila....pffffffff....

fejst bodte!
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.11.2006 15:59:01   
piscancek
melitkica- če se nam uspe dogovorit za srečanje, bomo čvekale še za vajuuser posted image

tiasha- sem kupila knjigico živalski vrt. sej mi je bla tud hov,hov všeč, sam tu so različne živalice not. no, ker je res poceni bom verjetno še po drugo šla. Pri nas imajo samo ti dve. sem vesela, da si nas opozorila.user posted image

tud js sem za city park

najina pikica- v h&m-u v Seiersbergu robe kolkr hočeš, da se ti zrola, js sem pol čist butasta, ne vem kje naj začnem, kopljem ko kura med obešalnikiuser posted image

sem si kupla dans še akrilne barve, da bom škatle barvala,pol pa servietke gor, me je v nedeljo Lorela (ko je bila pri mariu) spomnila, da lahk fajn ponucam razne škatle- jih bom z novoletnimi motivi okrasila in ne bom rabila zavijat. že komi čakam, da se lotim. Pa sem se odločla, da bom slikice za Ajdino sobo kr sama naredila tut kr s servietno tehnikouser posted image user posted image

tk, zdej grem pa mal pospravljat, ker Ajda veselo spančka

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.11.2006 19:16:19   
najina pikica*
ojle princeske no pa je še en dan za nami...
nš mali se merka in crkla pri babici mamica pa je mal švignla na RR...
morm vam povedat sm mal brskala po RR je v nov. rodila mamica moja soimenjakinja "petra" sinka z enakim imenom "nik"...kako naklučje,takih pa ni veliko,kaj pravte!user posted image
piščanček-jupi.... pol pa grem v soboto v napad. v šoping.....upam,da se še men nov user posted image  od vseh cujn....komaj čakam,sm že kr mal potrebna šopinga!govorim,kot kaka odvisnica user posted image ...

lepo se imejta in lepo mirno nočko...papa

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.11.2006 20:46:30   
L & L
Lep pozdravček. No sam na hitrco se mal oglasim pred spanjem. Naš lorči je dones star 3 mesece jupiiiiiiii user posted image . So šli kar hitro tile trije, no pri nas se še vedno joškamo pa mal flaškamo, ponoči še vedno enkrat papa tam okol 2 pol pa ponavad do 7 za brenča, če bo tko naprej bo kar fredi. Drugač je pa že kar debelušček in je že kar težak za nosit, to vem zato ker je zeloooooooooo rad po rokah pa še hodit moram zraven bog ne daj da se usedem pol ga kuj neki špikne v ritouser posted image , ah bo že kaj bom jamrala važno da ga mam.
No dost je za enkrat še kako novo fotko pripopam pa bo.
Lep se mejte pa še lepš se smejte.
Ajde, veliko crkljanja, čau bau.
user posted image
user posted image
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 804
14.11.2006 22:32:13   
Sandra*
Dober večer!

Tudi jaz se že odpravljam spat, sam sem mogla še na rr skočit. Mark že od 20.30 spi.

Jutri imava posvetovalnico, no in verjetno tudi cepljenje, potem pa bova šla malo v šoping, ampak bol bluzit kot zapravljat, čeprav je to pri meni bolj težko izvedljivo, ampak...

srečanje avgustovk: pomoje je res najbolje da se nekje v city parku dobimo. Kolk nas pa je vse skupaj? Katere bi šle? Mal se pofočkejte kere bi šle, pa da se pol zmenimo.

gorenjke: kje ste vse? A pol ta teden ne velja? Drugi teden v sredo?

L&L: tudi naš se rad nosi, ampak moraš hodit z nijm, če se usedeš je čist užaljen in pol user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj grem pa tudi jaz spat!

Lahko nočko!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.11.2006 23:45:10   
piscancek
Tiasha- veselo nakupovanje ti želimuser posted image

čestitke Lorisu za 3 meseceuser posted image , na njegove lepe okice bojo pa male princeske kr padaleuser posted image user posted image user posted image

Sandra-marku pa enga lupčka za jutrišnje cepljenje.

JS SE PRIJAVIM ZA SREČANJE

Ajdo sem okol pol devetih dala spat, pa je bla full nemirna, skoz je kr neki sknecala in se premetavala. sem jo vzela iz košarice in sva malo počebljali, nakar njena rita zagrmi in ....user posted image user posted image  uff kolk polenteuser posted image , jo komi umijem še ena runda po previjalni mizi. Jo nago dvignem , da je ati popuco previjalno, mala pa še enkrat z vso silo prtisne in pošprica mene, previjalno, atija in po tleh user posted image user posted image user posted image , sem jo kr v kopalnico nesla in stuširala, pol pa še sebe, ker sem mela drekec od zapestja do komolca- ne vem kk mi je uspelo bit tok popacanauser posted image .  No, ko pa je opravla, kar je mela namen, je pa vsa zadovoljna še enkrat mal pocuzala mojo joškico in zaspalauser posted image user posted image .

Sem vas hotla opozorit, da sem prej v katalogu od BC videla, da imajo jutri v spletni trgovini akcijo avtosedeža Maxi Cosi Tobi. Iz 69.990 je znižan na 48.993, tako da se ga res splača nabavit. Mi smo ga itak imeli v ožjem izboru, tako da ga bomo po vsej verjetnosti jutr kr nabavli.

tako,zdej pa grem počasi smrčat

Neposredna povezava do sporočila: 806
14.11.2006 23:54:28   
stuhica
Ohoj!

sam na brzino tud jest  se prjavlam na srečanje ( je pa samo odvisnmo in upam da nav glih kakega izpita al pa šole)!

Ste pa ful pridne in pišete pa ful mate slikic in so tko lepe cortkane sončki pa sončice pa še bolj!

dons sem bla na predavanjih poslovnih financ in smo imeli računkse vaje k se mi kr frtolala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa to nardim na izpitu 7 decemvbra bom pa tud car!

Avgustovke  gorenjke jest sem kr za sredo kaj pa ostale !?

Andrejaz kje si in kako kaj vaša familija asste se pozdravl?

A ktera razmišlja še o enem otročku- mene zdej meče da bi z našmu psokusla najdt večji stanovanje da bi tamal imel svojo sobico- pa naš pravi da sem čisto norauser posted image  on na sončni jest bi šla pa nov stanovane kupit .user posted image user posted image user posted image

Nič lepo seimejte grem še pod tuš pa jutr spet v šolo pol pa mal pauze do ponedeljka!

lep pozdravček in lahko nočko

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.11.2006 8:58:22   
goda13
Ojla!

Se spet malo oglašam. Končno sem dočakala, da je prijateljica rodilauser posted image . Včeraj sva bila v Ljubljani in sva šla kupovati avtosedež od9-18kg. Izbira je res ful velika. Na koncu sva se odločila za avtosedež Ferrari. Je ful lep. Pa voziček sva peljala na servis(Peg Perego AT4) so cvilila kolesa. Kimi je bil cel dan v varstvu pri moji mami in se je imel zelo lepo. Tudi nama je pasalo, da sva imela cel dan zase, ker drugače ga imava sama, ker so naši od naju oddaljeni 20 km in gremo na obisk samo ob nedelljah. Sva ga dala v stolček in se ga ful lepo prime in lepo sedi. Do zdaj smo imeli lupinico-avtosedež Peg perego-sip pa nisva bila najbolj zadovoljna, ker je mali ful pokonci sedel, v temu pa ga lahko še kar poležeš. Prodajalke v Baby centru so se zgražale, kako tako majhnega dojenčka dati v tak avtosedež pa sva povedala da ima 66 cm in 7kg in da je bil že velik problem ga spravit v lupinico pa še pasovi so bili že malo kratki. Drugače je pa Kimi še vedno priden. Čez dan je 1 uro pokonci nato spat, pa spet 1 uro in tako cel dan. Zvečer pa ob 7 v posteljo in do 4 zjutraj, pa pojest in še do 8. Komaj čakam, 6 december, ko gremo še enkrat v Postojno pregledat kolke. Že zdaj mu v izvidu piše, da ga na široko povijam do 3,5 meseca. Se pravi še 14 dni. A že nosite malčke v kengurujčkih?

user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.11.2006 10:23:28   
Anonimen
Pozdravljene!

Mi trenutno malo spimo. Drugače je bil pa danes kar priden.Uspel je spat do sedmih zjutraj. Se vidi, da se je včeraj malo zmatral. ko sva potovala.

Joj kak lep sonček je danes. Ko se zbudi se grema malo potepat.

Tak me boli križ, pa sploh ne vem od česa. Saj se malo razgibavam, pa nič ne pomaga. Sem čistz brez energije danes. Pa skuhat moram nekaj, pa sploh ni ideje!

A tale Maxi cosi sedež je vredu? Midva imava sicer tudi to firmo v ožjem izboru.
Piščanček a sta nabavla sedež?

Jaz se tudi prijavljam na srečanje!

lp

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
15.11.2006 10:36:08   
piscancek
ojla!

ptica- ja, sem oddala naročilo, sam je blo baje noro povpraševanje in so šli kot po maslu, zato upam srčno,da sem bla dost hitra.

zdej se greva pa tud midve zrihtat in nato ven

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.11.2006 10:36:47   
bibalezung
MC Tobi ima na testih najboljše ocene glede vseh kategorij. Znižanega pa imajo tudi na sončku sicer je malo dražji a lahko zbiraš še med drugimi barvami, meni osebno ta v BC ni preveč všeč. Poglej malo še na sončka http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1445/MAXI_COSI_TOBI/-/ ali pa pohiti in ga naroči v BC.
Meni se zdi ful v redu ker ima pet naklonov in je po mojem primeren tudi za otročke ki še ne sedijo samostojno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 11:04:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bibalezung)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
15.11.2006 11:35:23   
najina pikica*
tut jst na hitro,nš žapček pana,ko se zbudi pa šibamo z user posted image  ven na sončka...
sandra-mi imamo pa naslednji teden posvetovalnico in drugo ceplenje...no pa upam,da bo šoping uspel
avto sedež-tut midva imava v mislih nov avto sedež od maxi cosi,ker tale bo že kmalu premali,mu že nogice skor vn štrlijo...bova v sob. pogledala mal v avstriji,če bova kej pametnega dubla...user posted image
stuhica-jst že en lep cajt premislujem in sanjam o še enem user posted image ....in z vsemi močmi navijam zanj oz tokrat upam,da zanjo user posted image ...sva se z user posted image  odličila,da bova počakala,do naslednjega poletja...pol pa najuriš do konca brez postaje prej dol....heheuser posted image

tut jst se prijavljam na srečanje in čvek!

grem se še zrihtat,pa počakam,da se mali prebudi in šibamo ven ......čav čav

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.11.2006 12:42:23   
TODI
Sam na hitro ker delam seminarsko pri podjetništvu in me še čaka poslovni načrt user posted image   user posted image
Sam da se pofočkam za čvek in srečanje!!!

Lep dan še naprej se slišmo mogoče zvečer!!

Neposredna povezava do sporočila: 814
15.11.2006 17:18:29   
tiasha77
čer punce!

Zoja je na popoldanskem dremežu, jst pa gas za računalnik.

Najprej: PRIJAVLJAM SE (NAJU) ZA SREČANJE

Piscancek - mislim da si me glede nakupov zamenjala z Najino pikico, pa ni panike, mogoče gremo tudi midve z Zojo z njeno teto na teren, prečekirat nov City center one v Zagrebu, čeprav je naša žaba bolj na atija kar se tiče nakupovanja, hitr postane tečna, pa v jok; upam da si Maxi coxi-ja dobila, mi smo se odločl še malo preštudirat in počakat na kake miklavževe, božičkove, dedekmrazove popuste user posted image  user posted image user posted image  knjigico mamo pa mi tud Živalski vrt, je bla včeraj za celih 5 minut že zanimiva

L&L - mali je res frajerček, pa take lepe oke ma, tud Zoji je bil všeč preko ekrana user posted image

Goda13 - ja kengerujček je zakon za sprehode v naravi kamor najin voziček ne potegne (premala kolesa), samo ne pretiravamo, poskušam jo met v kengerujčku max 1 uro na dan, pa še to ne vsak dan, baje več ni v reduuser posted image

Ptica - upam da bo križ kmalu boljš, vem kak to boli, še hujš pa je, če ne moreš otročka prav dvignit, ko boste na dopustu, si privošči kako masažouser posted image

Todi - upam da je seminarska končana, pa da že uživaš

Punce povejte, so vam kej rekli, komu je user posted image  podoben? Pri nas vsi trdijo, da je mala celi ati, od mami je samo od vrata navzdoluser posted image . Jst tud vidim zaenkrat več user posted image  kot mene v njej, ampak mislim da je idealen mix.

Pa še neki - kateri možje bojo nosli pri vas - božiček al dedek mraz al oba? Zadnje čase prihajajo na dom samo še katalogi z igračami user posted image . Pri nas mislim da bo aktualen božiček.

Upam da ste izkoristle sonček, lep večer, levinja že rjove!T

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.11.2006 18:32:30   
Splet.Ka
Dober dan!

Midve sva ta teden ful terenski. Danes sva imeli UZ kolkov. Je rekla dohtarca, da se skozi Sarin špehec nič ne vidiuser posted image . Je blo pa fino, sem poklepetala s cimro iz porodnišnice.

Zdaj pa čakamo še na petkov UZ srčka. Upam, da se je luknjica zarasla in da ne bo treba na operacijo.

Tiste, ki ste že imele cepljenje, a so imeli vaši user posted image  kakšne reakcije?

Drugače pa naša princeska hoče sedet, kar trebušnjake dela ali pa se z rokami potisne v sedeč položaj. Bolj slabo pa pase kravice, včasih kar leži pri miru in se dere. user posted image

Lepo se imejte, izkoristite to lepo vreme. Mi že več kot en teden uporabljamo izključno voziček, po eno dobro uro na dan, kar je rekord!

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.11.2006 20:58:33   
Vesna
jz se tudi prijavim za srečanje.
kdaj lahko zamenjamo lupinico za otroški avtosedež,da ga obrnem naprej,da ni obrnjen več nazaj?en teden nazaj je imel 6,5,kg,in velik je 64cm.
hruškami smo imeli cepljenje,pa sploh ni jokaluser posted image ,je potekalo tako hitro,da še jaz ki sem bila zraven nisem videla kdaj je naredila,reakcije ni imel.
tiasha77za mojega vsi pravijo da je njemu podoben,ma jaz akr vidim malo sebe v njemu,pa naj govorijo kar hočejo.
ptica mene tudi boli križ,tako da sem mogla it k fizioterapevtu,ta me pa pozna,in je rekel,da je to zatop,ker sem iemal zelo nizko nosečnost,in da so mi trebušne mišice oslabele,zato težo nsoi križ in posledično boli,zdaj moram krepit trebušne mišice.
goda13 kengurujček sem uporabila samo 1x za ven,pa še takrat  mi je prišel takoj ,ko sem naredila dva koraka iz bloka,na samem,en odvezan velik pes(jaz pa se jih bojim)brez lastnika,in se se tako ustrašila,da slučajno ne bo šel name,jaz pa user posted image spredaj,od takrat ga nisem več dala noter.
stuhica 
me
ne tudi prijemlje za še engauser posted image ,ma moj ni za,pa tudi ne vem kako bi mi zneslo,komaj da tega prenašam,imela sem rizično nosečnost,nisem smela nič dvigovat,ne vem kako bi mi zeslo,če bi imela še enkrat tako nosečnost,da sploh  ne smem dvignit Vala.bo treba fajn razmislit.
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.11.2006 21:42:16   
miši
hruška, naša je po cepljenju ful spala, sem si kar malo odpočila, je bla pa tisti dan malo tečka pa bolj za crkljat. pikico dobi v stegno, naša je malo zakričala potem pa v sekundi zaspala, je blo prav smešno user posted image
super,da napredujete v vozku, tut nam gre vsak dan boljše, zdaj se zjeza, ker je tako oblečena in ne more dat rok v usta, tako da je "prisiljena" cucat dudo (sicer je ne mara)....potem pa radovedno gleda okoli in proti koncu jo zmanjka, tako da grem potem še en krog tukaj naokoli.

da vam še tukaj povem..če katero poznate malo povejte naokoli... (za več info mi pišite na privat):
VADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI (od 3 meseca dalje pa dokler ne shodijo) se prične v PONEDELJEK  20. novembra 2006 ob 10.30 uri v KLUBU ŠPORTA IN ZDRAVJA v Lescah (poleg Avto Mony).VADBA BO POTEKALA VSAK PONEDELJEK IN ČETRTEK (če bo dovolj udeleženih) ob 10.30 uri. Vodi simpatična in izkušena vaditeljica Irena Oman (med drugim tudi kandidatka za županjo v Kranju). Pravijo, da je zabavno, veselo in koristno :-)) fajn bodite!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.11.2006 22:20:51   
Polly
Vesna - svetujem ti, da lupinico obdržiš čim dlje (ponavadi so do 13 kg/1. leta), saj so le-te najvarnejše, ravno zato, ker je otrok obrnjen v nasprotni smeri vožnje. Kako veš kdaj je čas za zamenjavo - ko je otrokova glava višje od naslonjala (pri nas je bilo to pri taprvi nekje pri 9-tih mesecih, je pa med večjimi). Nato pa je najpomembnejši kriterij rezultati crash testov, šele nato cena in lepota user posted image . Saj je bila tudi oddaja, kaj se lahko zgodi ob prometni nesreči, če se kilaža ne ujema z avtosedeži user posted image .

Hruška - v petek držim pesti!!! Naša levinja ni ob cepljenju imela nobene reakcije. No, mogoče je več spala čez dan...

Goda13 - tudi jaz imam kengurujček le zato, da lahko rečem da ga imam user posted image .

Stuhica - mi se mormo pa mal ustavit pri delanju user posted image , dve en za drugim je kar dovolj. Drugače bomo moral kar začet delat prizidek, hihi.

Božiček ali dedek Mraz? Hm, odvisno od financ...user posted image

Čisto vse imate prekrasne avgustovke ali avgustovčke (kolikor vidim iz slik) user posted image user posted image
Tiste ki delate šolo, držim pesti in svaka čast.
Tiste, ki pa imate dva sončka, pa iz prve roke vem, kako vam je; ko je luštno je na kvadrat, ko je pa malo manj, se pa tudi potencira, a ne? user posted image

Nočko

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.11.2006 22:25:58   
Polly
Aja, sem se pozabla pohvalit, kako nam je lušto zadnje dni. Vsak večer okrog 20.30 nesem Pio budno v svojo posteljico, kjer v nekaj minutah do pol urce brez godrnjanja zaspi. Nato gre spat še tavečja. In se zbudimo naslednje jutro okrog devete. Brez nočnih vstajanj, dojenja... Upam, da tako ostane user posted image

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.11.2006 22:28:12   
Sandra*
Pozdravljene!

Pa smo jo dobili: pikico v stegno. Mark je tako zakričal, kokr men slabo rata ko me špiknejo z iglo za kri vzet. Še pol je kar jokcov v čakalnici, pa sm ga dala mal na joško da bi se potolažil pa nič,  je kar jokcal,  v avtu pa je takoj zaspal. Potem pa sva šla k očiju v službo na pico in bluzit po trgovinah. Mark je spal jaz pa sem bluzila na kvadrat. Kupila sem mu kačo v pikapolnici, jo majo zj u akciji 2990, sem imela še bone, ki jih je dobil od tete za rojstni dan, ko se je rodil. No pomoje mu je bila prav všeč.
user posted image
Mark tehta 7035g, velik pa je 67cm, pravi mali velikan. Drugače pa je vse ok in nič posebnega. januarja imava spet cepljenje.

Za kengorujčka je naš že prevelik, ima glavo že čist nad tistim, ki je za oporo glavice. Mark je bil dvakrat v kengorujčku. Men je ful čudn za nost, najrajš ga peljem v vozičku in je čist zadovoljen.

gorenjke: jaz imam čas drugi teden v sredo, tako da če velja midva z Markom sigurno prideva.

srečanje avgustovk in njihovih sončkov: Dajmo se že zmenit. Recimo če ste za nekje drugi teden v decembru? med 11. do 16 decembra enkrat, al raj po novem letu? mal napišite kakšne mate želje glede datuma?
prijavle so se: piščanček, stuhica, Ptica, bambina, najina pikica, TODI, tiasha77, Vesna, Sandra* (no če še katera, naj se javi)

Lep pozdravček in mirno noč!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.11.2006 22:31:59   
miši
tut jst sem za!

sandra, a bol boš ti organizator user posted image  s seznamom.

gorenjke, ja, če le gre, dajmo sredo okrog 10h?

o, Polly, a lahko še našo pripeljem k vam spat....se matramo zaspat zvečer...se mora najprej zjokat,da pol zaspi...no, ol pa spi 8 ur, pofruštka in potem še slabo uro drema,...in potem ćez dan veselica, zelo malo spi....

no, šibam pod tuš
nočko

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
15.11.2006 23:58:17   
andrejaz
Pozdravljene

Pri nas se imamo še vedno prav »lušno« ko je potrebno dati Marku antbiotik. Sara pa je še vedno zelo občutljiva na hrano, ki jo pojem – sem se malo pogrešila pri čokoladi in jo danes prav zvija. Njena najljubša igračka pa je že nekaj časa majhna plenička.

Je pa res včasih naporno imeti dva , še posebej če sta bolana, je pa tudi zelo lušno. Danes je Mark zlezel k Sari pod most z visečimi igračami, in sta se kakor skupaj igrala. Je bilo prav smešno videti.

Miši – A si ti prepričana, da je telovadba ob 10.30 uri? Mene so namreč včeraj poklicali, če sem še vedno interesent. Sem prav vprašala ali je ob 10 ali 10.30, pa mi je rekla, da ob 10. uri. Na njihovi internet strani pa še ni najnovejšega urnika.

Stuhica – čestitke tudi za ta drugi izpit. Sem danes srečala tvojega možeka in sva malo podebatirala

Gorenjke – potem se dobimo drugi teden v sredo?

Skupno srečanje – jaz sem za to

Cunje po internetu – jih ne kupujem tako. Poleg BC jih imajo nekaj tudi na 
http://www.pikapolonica.com/shop/
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1037/Moda/-/

Te knjigice, ki jih je omenila tiasha77, da so v akciji, pa so res zelo super. Mark jih je kar naprej gledal.

Joj punce samo ne pretiravat prehitro z večjimi avtosedeži. Tukaj mislim predvsem priporočilo glede varnosti kot je napisala Polly, pa tudi iz čisto praktičnih razlogov. Veliko bolj je praktično, ko je otrok v lupinici, kot pa v večjem avtosedežu. Če spi, lupinico samo odpneš in ga neseš iz avta oz. daš na voziček – še posebej sedaj ko bo zima je lupinica zelo praktična v kombinaciji z zimsko vrečo za lupinico.Mark je bil v lupinici do 10,5 meseca, res pa je da imamo Maxi Cosi Cabrio lupinico, ki je baje ena izmed najbolj prostornih.

Pri nas pa bo nekaj malega prinesel miklavž, malo več pa božiček. Sari bo prinesel govorečega kužka od Fisher price, Marku pa železnico od Tomy, meni pa ????

lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.11.2006 6:58:59   
Tanyka
 user posted image
Samo na brzino povem, da tud jaz pridrajvam iz Maribora  na čvekec user posted image .Čeprav sem rodila septembra........................
eh saj sigurno še poznate mojo nosečniško štorijouser posted image user posted image .
Samo, če bo sneg, potem ne , nerada vozim po snegu.
Pa še en problem.Potem ko bo 100% dogovorjeno bi prosla eno, če bi mi natančneje povedala pot.Najbolj poznam pot do BTC.
Ali gre mogoče še katera v tej smeri?
Bi se lahko nekje dobile?

Eni user posted image pa ste že res pravi mali velikani user posted image user posted image . Mi smo imeli v pon. posvetovalnico.Rene tehta 5616g in je velik 60.Sem zelo zadovoljna.user posted image

O.K. zdaj pa še malo pogledam po otalih forumih,potem pa se bo mali že tud zbudil.

user posted image Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.11.2006 9:41:20   
Anonimen
Ojla!

NAš mali je hotel danes vstat že ob petih. Zgleda da je hotu iti z atijem v službo. No pol pa sem ga prepričala, da je pametno še malo zadremat. Pa mu  je uspelo do sedmih in nič več.

Melitkica a ti poznaš ta Sončni park, če so to vaši konci? Me zanima res al je vredu al ne. Upam, da se nismo nasrali.

Sandra* a tvoj malček ima že prave copatke s podplatom na nogicah? Jz mu še kr obuvam copatke brez podplatov. Se mi zdi še prehitro.

Goda glede kengerujčka. Jz ga ne maram nosit, ker mi je to prav grozn. NAjrajši g apelem v vozičku pa je. EČprav je zadnjič moj čist znoru, da moram dobit čimprej kengerujčka, da bova lahko hodila po trgovinah, ker z vozičkom nikamor ne pride.

Pri nas bo verjetno nosil Miklavž. Midva bov aza Miklavža kaj kupila, starši od mojga verjetno za Božička, moji pa tud za mIklavža. Upam, da na mene ne bodo pozabil.

Srečanje - men odgovarja še letos. Lahk drug teden v decembru. Če pa drugim bolj paše drugo leto, pa tud prav.Samo potem bolj v začetku leta.

Vesna jz sem imela bolj nizko nosečnost. Mogoče zato večkrat bolečine v križu. Kako pa krepiš mišice?

Podobnost- eni pravijo da je  podoben njemu, spet drugi da je men. MAlo je podoben sigurno meni,ker če primerjam moje slike kot dojenčka in njeg asedaj, sva si sigurno podobna.

Zdaj grem pa pečit pecivo, ker gremo zvečer na eno praznovanje in sem jz zadolžena za sladico.

Joj p aše sončka boma šla izkoristit.

lp

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?