Samoyedka
|
Pozdravljene! Uf, smo zmatrani danes- smo bili v Gradcu v Ikei, pa v Seiersbergu, pa Vogelfarmu... Zdej me pa pisker boli, ker sem zgleda malo premalo pila čez dan. Je bil naš bobek zraven na terenu, pa je bil fuuuuul priden cel dan. Smo mu nabavili en kup cotik, pa kombinezon (v H&M in C&A), pa plenice in robčke v Muelerju, en kup krame v Ikei , skratka zapalili dnarja joj! Šli smo pa pravzaprav po ležalnik za tamalega, ampak ga pa nikjer nismo videli- a katera ve kje bi imeli kakšnega pametnega pa ne preveč dragega (ker smo rahlo presahnili po današnjem šopingu )? Plenice sem pa za probo kupila Moltex in pa Beauty baby, da vidimo kako se bodo obnesle. Sem pa ugotovila, da niso toliko plenice labave, ko je mali ponoči moker, ampak mu jo jaz nerodno gor namontiram . Ptica, verjamem na besedo glede AD3 kapljic, ne bom probala, pa malemu tudi zaenkrat ne bom več dajala. Sploh pa ker ima zdaj še dimeljsko kilo, ki mu veselo skoči ven, kadar se fejst joka. Smo vsak dan veliko zunaj, pa itak je na Aptamilu, tak da bo kak mesec verjetno še šlo brez kapljic, ko bo pa začel še kaj drugega zraven jesti, bomo pa spet probali. Hruška, sem v Ikei videla tega vašega slončka, kak je mehek ! Pa ful imajo nekih plišastih živalic, pa čist poceni. Pri nas v direndaju en smotan mali medo stane takoj pet čukov. Ma zdaj študiram in mi je ful žal da nisem kupila une dekice v obliki zmaja, vedno neki zabluzim, pol mi je pa žal. Se ne spomnim, katera mi je napisala navodila do Ikeje- hvala, smo takoj našli. Sem vedela, da se moramo ženske zmenit pa bo . Lepo pančite vsi skupaj. Aja, še to: slučajno katera pozna kakšno trgovino z otroško opremo v Celovcu?
< Sporočilo je popravil Samoyedka -- 5.10.2006 22:20:39 >