|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
5.6.2007 10:49:39   
lampica
Ojla!

Cunje kupujem v Avstriji, če imam večji šoping. Drugače pa nekaj v teh domačih trgovinah, v našem mestu. So čist uredu, zato da jih nosi par tednov. Itak ful hitro vse preraste.

ponoči pa je oblečen čist različn. Ponvdi je v body kratek rokav ali brez rokav in pižama dolg rokav. Potem pa še v vrečo.

Ja jz upam, da me res ne bodo vrgl potem iz službe, če zanosim. Ampak mislim,da tega ne bodo nardil. vsaj upam.

Zobki-še vedno samo dva.

Drugače je pa boljše, samo ven še vedno ne smema, kaj šele med druge otroke. P tak je rad zunaj in zraven otrok. Že tak ne vme s čim g anja zaposlim v hiši. Bo že.

Stuhica- ja fajn je imet dva avto. Midva bova tud mogla nabavit še enga. Jz ga rabim za službo, mož pa tud za službo in vožnjo otroka v varstvo. Tak da bo treba tud še nekja nabavit.

lep pozdrav!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
5.6.2007 10:52:46   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Aja, pa še to, kdaj začnete z uvajanjem user posted image  v vrtec/varstvo in kako naj bi to potekalo? Mislim predvsem koliko časa, če je en teden dovoljuser posted image ? Malo me že skrbi...

Jaz sem tastarejšega uvajala 14dni in je bilo čist ok. Je pa vzgojiteljica rekla, da če imajo starši predvsem več časa da je najbolj idealno uvajanje in oh in sploh 3-4 tedne. Ampak to pomeni da v teh tednih počasi odhajaš ven. V bistvu se s stolom prestavljaš najprej do vrat, potem na hodnik in garderobo, da otrok vidi da si tam in da bo vse ok in nato šele greš ven da te ne vidi in ko prideš nazaj pač gresta domov. Ampak mislim da je to res tu mač.

Jaz bom uvajala tam do 14 dni max in upam, da bo tako kot je bilo pri starejšem. Sicer je kar dolgo rabil, da ni več jokaj tam cca 1 mesec ampak sedaj pa prav rad hodi.

Je pa res da je veliko odvisno od same vzgojiteljice. Kako sprejme otroka, ga zna potolažiti, mu pove da ga pridemo iskat, ga zanimira, da se igra....

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
5.6.2007 12:49:19   
L & L
Lp. Mi smo že doma.
Imeli smo se super, voda je vla rauno prau mokra in toplauser posted image , mali je uživau sto na uro, veliki pa tut.
Malo, no ja veliko so nam ponagajali komarji, največ sta pokasirala ravno mala dva user posted image , ampak smo tudi to preživeli.
Na avijonu ni bilo problemou, malo sta spala malo pa čekirala kaj se dogaja, ljudje v hotelu so bili zelo zelo prijazni, skos so ju neki božal pa lupčkal, skratka zakon.
To je na kratko, žau nimam časa za podrobno poročilo obljubim da bom še kaj napisala.
Slikice so pa v albumu, ogled dobrodošeluser posted image .
Lepo se imejte, grem delat pizzo za kosilo.
Ajde.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
5.6.2007 12:56:42   
HuAnita
capinko sem uvajala teden dni, pa je bilo vse ok, knedla tudi toliko računam...

Radio pa poje: življenje je lepo.... Pa res!!! Mali tečen, kot da s emu je skisalo...., jaz neprespana in teeeečnauser posted image user posted image user posted image
Skratka - popolna družina....user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
5.6.2007 13:13:50   
HuAnita
Bi rada nekaj fotk gor pripopala, pa shrani.si ne dela večuser posted image user posted image user posted image
Je še kaka varianta?

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
5.6.2007 13:27:23   
Tanyka
Izvoli za fotke

www.slikomat.si

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
5.6.2007 13:33:23   
HuAnita
user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
5.6.2007 14:04:02   
HuAnita
Zakaj je ne morem pomajšati?!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
5.6.2007 14:11:34   
Tanyka
Nimam pojma, ker še nisem nikoli nalagala preko slikomat-auser posted image user posted image
Pa saj sploh ni velika slikauser posted image .user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
5.6.2007 14:14:54   
HuAnita
Pač ne tista fotka, ki sem si jo zamislila...:

user posted image
Herr Kneddl in Capinka

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
5.6.2007 14:15:48   
Tanyka
user posted image

Sedaj sem pogledala zakaj greuser posted image
Puščico navzdol stisni, in se ti pokaže več variant, potem izbereš eno, in nato obkljukašuser posted image

Lp

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
5.6.2007 14:16:51   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Pač ne tista fotka, ki sem si jo zamislila...:

Kak to mislišuser posted image Sem biondauser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
5.6.2007 14:23:34   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

A katera kaj ve, kolko časa se čaka pri baby centru?!

Mi smo dobili mislim da v 3 dneh.

Tehtnica kaže -7kg user posted image  user posted image  bravo jaz, še enkrat toliko pa bo!!

BRAVOuser posted image user posted image user posted image

Kaj je sedaj s srečanjem???

Jaz lahko po 13. juniju, ker imam še en izpit potem pa kadarkoli.

SE zmenimo tam med 14 in 16. pa se pofočkajte kateri dan!! 

Lep dan še naprej!!

Jst bi lahko 14.6., kaj pa lokacija?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
5.6.2007 14:32:49   
tiasha77
Huanita - ful lepa slikicauser posted image user posted image user posted image , mali je že ful velik, se mi zdi čisto drugačen od decembra, ko smo ga v živo videliuser posted image , pa zobki so itak zakonuser posted image

L&L - luštne slikice, se vidi da ste se imeli fajn

Joj, moram vam povedat, da naša mala že lomi moška srcauser posted image user posted image user posted image , v soboto jo je fantek od kolegov (2 leti) kar naprej lubčkaluser posted image , v nedeljo je bil čisto navdušen nad njo njen vrstnik, danes smo pa bile na kavici in je zraven prišel en fantek in jo začel božat, pa prijemat po rokicah, skoraj je zlezel k njej v vozičekuser posted image , je bil tak simatičen mali (baje tudi star 2 leti), je kazal njen nosek, pa očke, pa po glavici jo je božal... ni bilo dileme, je takoj vedel, da je punčka, medtem ko odrasli niso ziheruser posted image user posted image user posted image

Mejte se...boljše kot vreme!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
5.6.2007 22:29:20   
HuAnita
Mi odrinemo na morje 12. 6., pa se vrnemo 22. 6.   Tako da če boste vmes imele srečanje, mi bo res žal, ampak bom že portpela....user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.6.2007 22:36:27   
HuAnita
Kneddl, ko se dokoplje kreme...

user posted image

Pa capinka, ko se dokoplje kreme za sončnje... Tako da ko se vrnem z velike potrebe, me skorja vsako jutro kap, ko mi takele špičita... Poleg sebe je capinka uspela namazi še Julijo (njeno punčko), pa pol sedežneuser posted image

user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.6.2007 22:37:35   
HuAnita
Sori, ko malo smetim, ampak sem vsa navdušena, da znam tele fotke gor spravit...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
5.6.2007 23:01:47   
andrejaz
Ojla

Gorenjke – tudi jaz sem za to, da se kaj dobimo na kavi po dolgem času. Lahko se mogoče dobimo na Šobcu- tam imajo na travi naši mali dovolj prostora za plazenje- samo mora pa biti obvezno lepo vreme, da bo suha trava.

Srečanje v Lj- sem za, če dobim prevoz do LJ

Dojenje – pri nas je še najmanj 2x na dan in sicer za zaspat (čez dan in zvečer) in ponavadi še 1x ponoči. ukinila dojenja zaenkrat še ne bom. Ko bom začela delat bo dobila samo še zvečer in upam da bo spala celo noč. Pri Marku sem dojila 14 mesecev in sem ga potem kar odstavila, ker smo planirali oz. delali Saro.

Huanita – upam da se čimpreje pozdravite. M pa sem jaz dobila prvič pred 3 tedni.
Kaj pa če bi poskusila otroke izseliti iz svoje postelje. Mogoče pa bi mali bolje spal, ko te ne bi bilo zraven in ne bi celo noč vohal tvojega mlekeca. No, upam da se boš enkrat uspela naspati in spočiti

Stuhica – sicer je že dolgo kar sem diplomirala ampak moj recept za učenje je bil, da sem si knjige nastavila tako da kamor koli sem šla, se jih vidla in se spomnila, da se je treba učit.

Cunje pa tudi jaz občasno kupim v Hoferju, saj mi je to najbližja trgovina. Grem po kruh in jogurte pa mimogrede še kaj za oblečt kupim.
Stuhica – na našem koncu pa lahko otroške cunje kupiš tudi v Potepuhu, pa v Bimbo v Mercator centru, pa v Metulju,- pa še peš lahko greš, pa še cenejše so kot v Baby centru.

Uvajanje v vrtec – Marka sem uvajala en teden in je bilo na srečo OK, saj dlje tudi ne bi mogla, ker nisem bila več sposobna živeti, ker mi je bilo tako slabo od nosečnosti s Saro.
Saro imam tudi namen uvajati en teden. Mislim pa da Sara ne bo imela problem z uvajanjem, saj je že sedaj vsak dan v vrtcu, ko peljemo Marka v vrtec in ga gremo iskat. V našem vrtcu imajo samo 2 skupini jasli in sicer male (1-2 leti) in velike (2-3leta), in ti dve skupini sta zjutraj in popoldne združeni, kar pomeni da bosta do konca avgusta Mark in Sara celo precejšnji del dneva skupaj v jaslih.

Todi in L&L– bravo za izgubljene kg
Jaz sem že celo uspela priti na moje kg pred nosečnostjo – jih imam najbrž kakšnih 15kg manj kot ste me videle na srečanju v mesecu decembru.

Na morje pa gremo konec junija in to za 2 tedna. Gremo pa v Lanterno v camp Že komaj čakam.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
6.6.2007 9:34:49   
Splet.Ka
Dober dan.

Evo, kakšna idila. Sara spi, jaz pa kuham govejo juhico. Kar je še boljše, juhica se kar sama kuha, jaz imam pa minutke za kompjuter.

Navsezgodaj zjutraj sem se že user posted image . Ampak od sreče. Moja prijateljica je rodila ponoči fantka Taja. Saj je čisto pričakovano, v petek je imela rok, ampak me je tako ganilo, da sem se kar zjokala. Zdaj pa čakam še eno prijateljico, že prav navijam zanjouser posted image . Ima tudi v petek rok.

No, zaradi teh dveh user posted image  (in še parih, ki imajo rok kasneje), sem VSE BOLJ nostalgična. Spet me grabi, da zdaj bi pa še jaz še enega. Me moj dragi sprašuje: Zakaj pa? Tako da še iščem utemeljen odgovoruser posted image

A je katera avgustovka med novimi nosečkami?

HuAnita, če bi ti znala pomagat glede spanja, bi ti. Imam pa dve stvari zate:
1. Se moramo dobit na Lošinju. Mi gremo v soboto, vrnemo se naslednjo nedeljo. Ti bom na ZS več napisala.
2. Upam, da si se fajn zmenila za službo!
in še nepredvidena 3. točka: Luštni ste! Capinka je itak lepotička, Petja se je pa res ful spremenil, se mi zdi pravi korenjak. Pa ti si mi tudi nekam pomlajena in urejena in manj te je. Se mi zdi, da fino zgledaš, prav nič zgaranouser posted image

Tiasha, naša Sara tudi šarmira, ampak ima raje starejše moške...mojih let. Jih kar grabi za kosmate roke (user posted image ) in jih boža. Kar tako, neznance na kavi, očije na igrišču...

Tanyka, a tvoj Rene potem rožice pohrusta? Pri naši Sari ne ostane nič v rokah. Gledam, kaj žveči, pa je ponavadi kakšna marjetica.

Srečanja: jaz sem za obe varianti. Gremo istočasno na dopust kot HuAnita.

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
6.6.2007 9:37:06   
Sandra*
No, gorenjke, dajmo se kaj zmenit???

Mi gremo na morje 21.6. na Hrvaško na otok Susak, kjer ima moj dedek vikend. Sicer že komaj čakam, mal me pa stiska ker vem da bom pol mogla kmal v službo, in sploh ne vem kdo mi bo čez poletje pazil Marka.

V vrtec ga bom dala v Kranj. Upam, da mi ga bo uspelo uvajati 1 teden. Glede na to da sama delam v vrtci in da je 1 septembra gužva tudi pri nas, so mi že grozili, da ne bom mogla imet dopusta. Mal bom šla še prosit, pa še prošnjo bom napisala za prvi teden v septembru.
Sicer pa pri nas 8tam k jaz delam) pričakujejo od staršev da se uvaja otroka min. 14 dni, hudo, jaz pa še en tedn dopusta ne dobim.

Mark se doji samo še zvečer pred spanjem. To je okrog pol osmih, potem pa spi do pol osmih, ali pol devetih zjutraj.

Toliko o nas. Lep pozdravček!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
6.6.2007 9:51:18   
lampica
ojla!

Mislim od kar je naš mulc bolan, je še samo dretje bo bajti. Zdaj jemo že spet ponoči. Ob sedmih zvečer je že tak zaspan, čeprav spi 2x1,5 ure na dan. Ampak to dretje je tak grozn. Ni jok ampak sam neki izisljuje. Trmast je pa že tak, da jz res ne vem kako bo to šlo naprej. POleg tega pa se bojim kako bo ko bo enkrat v varstvu. Jz mu ne popustim, babica mu pa bo ke rje pač ubošček in njen fantek. Tak da me res tole skrbi. Očitno ima to trmo po men.

Dopust-včerja sem ga potrdila, tak da že komaj čakam.

Sončki so pa itak vsi tak luštni. Našmu tud nič v rokah ne ostane, vse v usta.

joj služba, vedno bolj se bliža. Midva verejtn tud ne bov aimela skupaj dopusta,da bi še lahko kam šli. Kako se pa naj borim za dopust, če nisem bila skoraj dve leti nič v službi. Bova pa vsak zase koristila dopust in  bo spet isto kot zdaj.

Nič, grem še mal po forumu.

lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
6.6.2007 22:25:56   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

A je katera avgustovka med novimi nosečkami?

Jaz vem za Nisaa, ki ima rok mislim da že konec julija. Sicer se tukaj gor že dolgo ni oglasila, mislim pa da je moja sokrajanka bolj aktivna na mama forumu.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
6.6.2007 22:37:14   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

No, gorenjke, dajmo se kaj zmenit???

Jaz predlagam da spremenimo lokacijo in se tokrat dobimo na Šobcu, kjer bodo naši lahko lezli po travi. Spodaj pa damo piknik odeje.
A se dobimo drugi teden npr. v torek? Meni je vseeno ali dopoldan ali popoldan.
Povejte še ostale.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
6.6.2007 22:41:10   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Mi gremo na morje 21.6. na Hrvaško na otok Susak, kjer ima moj dedek vikend. Sicer že komaj čakam, mal me pa stiska ker vem da bom pol mogla kmal v službo, in sploh ne vem kdo mi bo čez poletje pazil Marka.

Sem bila pred leti na tem otoku in mi je ostal v zelo lepem spominu.

Jaz sem imela srečo in v našem vrtcu dobila prosto mesto v jaslih za Saro že sredi poletja. A si poskusila malo povprašati, če je kakšna varianta, da ti ga sprejmejo že sredi poletja in ga takrat uvajaš.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
7.6.2007 9:56:32   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz

Jaz predlagam da spremenimo lokacijo in se tokrat dobimo na Šobcu, kjer bodo naši lahko lezli po travi. Spodaj pa damo piknik odeje.
A se dobimo drugi teden npr. v torek? Meni je vseeno ali dopoldan ali popoldan.
Povejte še ostale.

Kot sem že napisala, bomo mi drug teden na morju, tako da za nas to odpade. Mislim pa, da je miši ravno tako rekla, da bodo mogoče skočili na dopustek. Ne vem, bo ona povedala.

Cvetim...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!