Splet.Ka
|
Dober dan. Evo, kakšna idila. Sara spi, jaz pa kuham govejo juhico. Kar je še boljše, juhica se kar sama kuha, jaz imam pa minutke za kompjuter. Navsezgodaj zjutraj sem se že . Ampak od sreče. Moja prijateljica je rodila ponoči fantka Taja. Saj je čisto pričakovano, v petek je imela rok, ampak me je tako ganilo, da sem se kar zjokala. Zdaj pa čakam še eno prijateljico, že prav navijam zanjo . Ima tudi v petek rok. No, zaradi teh dveh (in še parih, ki imajo rok kasneje), sem VSE BOLJ nostalgična. Spet me grabi, da zdaj bi pa še jaz še enega. Me moj dragi sprašuje: Zakaj pa? Tako da še iščem utemeljen odgovor A je katera avgustovka med novimi nosečkami? HuAnita, če bi ti znala pomagat glede spanja, bi ti. Imam pa dve stvari zate: 1. Se moramo dobit na Lošinju. Mi gremo v soboto, vrnemo se naslednjo nedeljo. Ti bom na ZS več napisala. 2. Upam, da si se fajn zmenila za službo! in še nepredvidena 3. točka: Luštni ste! Capinka je itak lepotička, Petja se je pa res ful spremenil, se mi zdi pravi korenjak. Pa ti si mi tudi nekam pomlajena in urejena in manj te je. Se mi zdi, da fino zgledaš, prav nič zgarano Tiasha, naša Sara tudi šarmira, ampak ima raje starejše moške...mojih let. Jih kar grabi za kosmate roke ( ) in jih boža. Kar tako, neznance na kavi, očije na igrišču... Tanyka, a tvoj Rene potem rožice pohrusta? Pri naši Sari ne ostane nič v rokah. Gledam, kaj žveči, pa je ponavadi kakšna marjetica. Srečanja: jaz sem za obe varianti. Gremo istočasno na dopust kot HuAnita. Lep pozdrav!