|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
28.5.2007 22:08:00   
andrejaz
Ojla

Pri nas pa ji tale pametni kuža nič ne potegne. No mogoče bo kdaj kasneje, saj so še zmeraj najbolj aktualne igrače od Marka - avtomobili, traktorji, bagri,...

Hruška - mi smo šli pa tako kot vedno popoldan ven in smo imeli celo sonček. Je bilo prav fletno.

Podaljšanja porodniške pri Sari ne bom imela, saj nimam nobenega razloga in papirjev za podaljšanje - pa sem prav vesela, da je tako ter da je zdrava. Sem pa imela podaljšano porodniško pri Marku zaradi nogic. Je bil cca 3 tedne starejši kot je sedaj Sara, ko so mu operirali nogico. Mi je bilo takrat prav grozno- ko vidiš svojega otroka še na pol v narkozi,..

Ne vem če sem že napisala, kakšno srečo sem imela da sem dobila že avgusta jasli za Saro. Pri nas je vrtec čisto poln in tudi poleti ni možno vzeti nobenega novega otroka, čeprav jih več kot pol manjka ker so na počitnicah. Še dobro da sem se spomnila, da bo od Marka sošolec v ta večjih jaslih začel poleti obiskovati drug vrtec ker so se preselili. In tako sem to povedala vodji vrtca in tako se bo sprostilo eno mesto, ki bo počakalo na Saro. Sem si kar odahnila glede jasli za Saro, saj bo potrebno začeti avgusta že delati.

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil andrejaz -- 28.5.2007 22:09:43 >

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
29.5.2007 8:39:32   
tiasha77
Dobro jutro!

Andrejaz - super za jasliuser posted image user posted image user posted image , pa čestitke za nečakauser posted image user posted image user posted image

Hruska - jst si bom porodniško podaljšala z dopustomuser posted image user posted image user posted image , za kakih 10 dni, tko da grem delat, ko bo mala stara eno leto; kaj pa ti - imaš kako možnost za podaljšanjeuser posted image (saj imaš kake izvide od Sare, ne?); ven gremo tam okol devetih, pa potem smo cel popoldan na domači travici v senčki, no danes ko je oblačno, bomo malo bolj pozneuser posted image

Miši - super slikice, mala zgleda prava navihanka

Pametni kuža - imamo, je še kar zanimiv, sploh ko poje in utripa tista kost pod vratom, se mu je pa ravno v nedeljo pokvarilo uho (ne dela več), tak da moram probat reklamirat, samo najprej moram najdet računuser posted image

Drugače pa dnevi in tedni bežijo prav hitro mimo, je pa vsak dan kaj novega, zdaj znamo že ploskat, pa pokazat kako je velika (samo če sama hočeuser posted image ), pa plazenje čez ovire ni več problem, redno dela počepe, ... pripleza do mene, se dvigne in hoče hodituser posted image  (ja sej vem da naj tega ne bi delal, pa vseeno, če ne je jok in stok).

Uživajte, lp od naju dveh!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
29.5.2007 22:08:42   
mojcab
zdravo!
vidim, da ste se zadnje čase kar precej razpisale na dolgo in široko o vsem skupaj.
Torej jaz sem tista mama, ki je 4 ure dopoldne v službi,potem pa cel dan z dvema sončicama. ena je stara 9 mesecev in druga bo letos 4leta.
4 ure ima porodniško ati in neskončno uživa z dojenčkom...no, sedaj ni več toliko dojenček...je že kar velika punca. vsak dan se jima zgodi kaj novega in presenetljivega in vesela sem, da sva se tako odločila, saj res užije tisto pravo očetovsko vlogo v zelo ranem otroštvu. user posted image

<<<Hrana: pri glutenu se še rahlo nazaj držim (saj dobi  kruh, ne dajem pa še testenin), tudi tako pravo mleko kravje še nisem nič dala..to bom pri 1 letu, rumenjak ji ne gre po grlu, dobesedno se ji upira. je zelo odličen jedec, ki zelo veliko poje.

<<malo smo tudi že pokonci na nogicah, vendar še ne stoji samostojno. danes sva kupili Fisher Price ene copatke št 20, saj so ji malo prevelike, pa nič drugega nisva dobili primernega. Cicicanove 19 so ji bile ful prevelike. ob opori pa že stoji par sekund.

<<<igrače: vse tisto kar ni igrača- zelo rada ima svojo punčko, s katero se na veliko pogovarja in debatira. rada "bere" časopis in "govori" po telefonu.

<<<govor: ata ata ata teta teta  (o mami ni sluha ne duha!)

tako, na kratko.

lp mojca

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
29.5.2007 22:31:25   
Sandra*
Oj!

Ste kar pridne in veselo pišete. Mi se jutri vračamo nazaj domov po 1,5 mesečnih počitnicah pri meni v lj. Parket je položen in tudi ostalo je že vse pospravljenouser posted image user posted image user posted image .

Mark pa takole:

Pametni kuža ni nič posebnega, ma pa ful dobra ušesa, da ga mal vleče za njih.

Na noge se še nič ne postavlja, samo na kolena, puza pa kakor en velik in je tako hiter, da ga komaj lovim.

Hrana: jemo vse: celo jajce, kravje mleko, gluten, testenine ... ma kar se hrane tiče mu dam vse kar se mi zdi zanj primerno.

Najljubša igrača: piramida fisher price; dalinc in moj mobitel (ker je prepovedano)

govori: ata, baba, aja, papa (pomahat noče, no samo prav posebnim osebam)

Toliko na kratko, ko pa bomo doma pripopam še kakšno slikco.

Gorenjke: A bomo kakšno srečanje imele predn gremo delat?

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
30.5.2007 22:31:07   
stuhica
user posted image Evo še mene po dolgem času!

Pri nas pa zadeve stojijo sledeče!

Končno smo se pozdravili od driske in bruhanja prejšnji teden tako da smo sedaj hvala bogu in upam da za dolge čase zdravi!

Naš mali pobalinček se postavlja na noge že cel mesec.Vem da je prezgodaj ampak žal kaj čem user posted image user posted image Nam je zdravnica rekla da smo zelo motorično napredni.

Hojico sem imela le en teden in sem jo glede na to, da sem ga v njo dala le 2x za pet minut lepo pospravila. Ampak naš se dviguje že dolgo časa. Zdaj že sam obleta celo mizo ( ob tem da se drži seveda vsaj z eno roko. Dvigne pa se zdaj celo že ob steni ali vratih tako da smo v neprestalnem nadzoru. se pa vedno mora ob nekaj držat z eno roko. Ko se spusti na tla pa seplazi i puza tako da ga komaj ujamem.
user posted image Zadnjič se mi je kar skril pod mizo in sem dvakrat mogla v kuhinjo pogledat, kje sploh je samo obrnila sem se ko sem tipkla neki v dnevni in se obrnem ga že ni bilo več pol se mi je pa še smejal user posted image user posted image user posted image

Spanje- mene zanima kako je kaj z vašimi malčki in z spanjem. Midva odkar sva prišla iz bolnice sva se spet navadila na sesanje oz dojenje in zdaj se mi ponavadi ponoči zbudi 1-2x user posted image in se morava na vsak način podojit da sploh zaspi nazaj. Sem bila prej že tako vesela da smo se zbudili zjutraj zdaj pa spet nazaj na prejšnje tire ispred parih mesecev. No ja upam da bo kmalu bolje. Sem mu poskusila že čaj pa vodo dajat pa niti pod razno se začne dret ko da bi ga s kože ven dajal!

Hranauser posted image ham ham reče ko smo lačni in je treba jest user posted image
 mi jemo kar dosti stvari. Prav vesela sem da je sedaj malo več sadja na razpolago. Danes je Alvin jedel marelico in je bil prav vesel zraven. Od zelenjave mu gre najbolje cvetača, korenček, krompirček, bučke mu niso ravno nič posebnega.
Mlečnih izdelkov je kar nekaj.
 Kar se tiče pa sladkih stvari kakih sladkarij tortic napolitank smokijev čokolad bonbonov tega še nismo probali.  Sladoleda tud še nisva jedla.- sej ga itak jaz preveč user posted image  Pri  mesnih izdelkih se nam pa še vedno mal zatika, ne vem najraje ma jušne zadeve pa čorbice pa rižek pa testenine, mesar pa ne bo zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image !
Aja pa frutek sokov sploh noče pit, zdanjič je sicer na vsak načlih hotu pit kar pijem jaz in sva skupaj spila vodo zalife! No ja če j enjemu prav je tud meni!

Igrače - ja najraje ima časopis ki mu ga počasi ukinjam ker je pogruntal da se ta zadeva lahkoi strga!user posted image user posted image   ŠE vedno bi najraje imel telefone in daljince ki mu jih ne dovolim. Odpira predale z užitkom,ker vedno rečem NE, Navadu se je da zdaj že vrata odpira in zapira, pametni kuža je dober ko poje, ga morem jaz prtisnt pa potem pleše. Ima pa rad pisane knjigice.

Ne vem pa a bo naš alvin ala glasbenik al plesalec. Zelo rad tolče z rokicami po mizi, kot bi imel boben. Ta naš otrok bi kar skoz migal in plesal, pa tud če je glasba z reklame po televiziji, smao da je glasba pa se že premika kot da bi plesal.

Tako da znamo že pomahat samo določenim osebam, plešemo ob vsakem ritmu glasbe, rečemo mama, ata, ham ham, ploskamo na bravo in še kaka malenkost ib se našla.

V glavnem je pravi mali pobalinček in moja največja sreča.

Služba Jaz sem poslala že ene 12 prošenj od tega sem imela dva razgovora, eden je skori pozitiven samo je pa plača in delovni pogoji še slabši kot jih imam, tako da pomoje bom ostala kar tuki in izkoristila delovnik s 4 urami pa čeprav še za položnice ne bom zaslužila, glavn da bom doma z Alvinom bom veliko bolj srečna!  

Dojenje - tist ki go dojite če je še katera- kolk časa še nameravate in kaj mislite je pametno da ukinem dojenje al naj ga pustim še vsaj za jutranje crklanjenje? pol pa še nasvet kako ga ukinit?

SRečanje kaj pa srečanje avgustovk a ne pride nič več v poštev!?
Služba in gorenke- ja bi bilo fajn se dobit preden gremo delat kaj pravite?

lep pozdrav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
31.5.2007 13:10:11   
miši
en pozdrav vsem!

naša pupa že eno uro spi, čudeži se dogajajo. sem jo zmatrala,sva bli celo dopoldne zunaj. sedaj kuham kosilo, danes bo imela telečje meso zelenjavo (cvetačak/korenje/grah) in nekaj testeninc, vse to v goveju osnovi (juha). to zelo rada poje.

najprej,da vam povem,da so mi podaljšali porodniško do konca septembra, jupi.

stuhica, držim pesti za službo, kar vztrajaj, nikoli ne veš,kdaj ti kaj pride pod roke. vaš mali je tudi zelo živahen kajne, bi se z našo Ajdo lahko jagala okrog mize, hehe.

sem na hitro,grem še mal posrfat.
čaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
31.5.2007 20:26:25   
tiasha77
Čer!

Danes smo dobili vabilo k zobarju za našo žabico, gremo na prvi pregled v sredo, vam javim, kak to poteka. Mi je kar malo smešno, ker še zmeraj nimamo zobuser posted image user posted image user posted image . Pozabla sem vam povedat, da smo nabavili bazenček in ga v soboto tudi sprobali, dokaze prilagam spodajuser posted image . Drugače nič posebno novega, razen da na veliko planiramo dopustuser posted image , moj  namreč še zdej ni ziher, kdaj in če bo lahko frej, še manj pa vemo, kam bomo šliuser posted image , obstaja ene par variant, je pa še veliko neznankuser posted image , kaj že pravijo o potrpjenjuuser posted image user posted image user posted image .

Mojcab - super da vam izmenično varstvo laufa, tudi za malo je dobro, bo bolj navajena bit brez tebe kot naši malčki; mi imamo prve čeveljce od Cicibana št. 17user posted image , copatkov pa zaenkrat nima, je kar v abs štumfkoih, jih bomo kupli na jesen, ko nam bojo že mogoče kateri pravuser posted image

Stuhica - jst bi tud samo za 4 ure delala, samo me po moje šefica skalpira, če kaj takega izjavimuser posted image , tak da konec julija štartamo na močuser posted image user posted image user posted image

Za konec pa še nekaj slikic...

Kopanje v bazenčku
user posted image
user posted image

Rdeče češnje rada jem...
user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
31.5.2007 22:19:57   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: miši

najprej,da vam povem,da so mi podaljšali porodniško do konca septembra, jupi.

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še čakam na odgovor-upam, da mi bodo podaljšali. Zaradi česa si ti zaprosila za podaljšanje? V kolikšnem času si dobila odgovor?

Mi se od včeraj plazimo in od danes se sam vsede-kar nisem mogla verjet ko sem vidla, da je sedel-pa še ravn malo prej je bil na vseh 4-ih

tiasha-ful lepe slike

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
31.5.2007 22:48:21   
HuAnita
Mi smo spet prehlajeni, v pljučkah knedlu kar škripauser posted image user posted image user posted image
Sosed-zdravnik pravi, da gre za bronhitis, tako da ga zdaj grejemo po prsih in mažemo z Justovo kozmetiko...

Aja, kaže, da se vračam na stara pota... v službi ... sicer še vedno ne redno, a vendarle....

A se še dobimo kaj pred poletjem?! ker potem se verjetno en bomo nikoli več...user posted image

Hruška, kam pa greste? Bi se lahko dobili kje na Lošinju...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
31.5.2007 23:37:37   
miši
sončnica, podaljšali so mi zato,ker z Ajdo še vedno hodiva na fizioterapijo in delovno terapijo (2x na teden) in še en čas bova.V izvidu je bilo izrecno napisano,da naj se materi podaljša porodniška.
čakala pa sem en teden in 3 dni.v roku 14 dni naj bi dobila odgovor, vsaj na gorenjskem je tako.
čawčaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
1.6.2007 0:08:15   
stuhica
Ojla

Ja ja miši če je ajda tolk aktivna pol bi bil cel direndaj jaganja okol miz!user posted image user posted image  
ja no glede službe;saj prošnje bom še pošiljala če mi uspe uspe če ne pa tako kot sem že napisala šla po 4 ure pa bom vsaj prej doma in bom z mojim sončkom prebila več časa, ki se mi zdi da je itak tako dragocen in da ni vsaj zame druge pomembne stvari v življenju kot je moj otrok. user posted image  bravo pa tud zate za podaljšanje porodniške boš tud lahko več časa preživela z ajdico!

Hruškica kje si? Si se zgubila! Se nič ne vidimo nisem nič pri mami da bi lahko kako rekle o naših sončkih, ker sta bili nečakinji bolni. Upam da kmalu pridemo!

Huanita upam da se kmalu pozdravite! Držim pesti da hitro mine. Nič ti ne zavidam!A greste na dopust na Lošinj?

Dopust Mi bomo šli kar na rijeko- tam se bomo stacioniral za kak teden kaj več dopusta pa moj tako ali tako ne more dobit v sezoni. Sem pa razmišljala da bi šla midva z alvinčkom sama po izpitu ( imam še študijske obveznosti en izpit imam sred junija upam da mi uspe glede na to da je tak lep sonček zunaj s ej kar težko učit). Zdaj smo nabavili nov avtomobilček - g agremo jutri iskat tako da imam jaz zdaj twingota zaseuser posted image  tako dajo lahko kam pobrišem za par dniuser posted image user posted image  

Kam jo pa kaj ostale  šibate na dopust? Gre katera kam v eksotične kraje?

Piščanček te že pogrešam- kako pa kaj tvoja šola?

Lampica kako je s tvojim lumpkom? Pa ti in tvoja služba? aj pa hujšanje?user posted image Meni prav niče ne uspeva, smao redim se spet- ne vem kaj naj nardim oz. vem da morm slaadkarije črtat ampak ne vem kako!!+user posted image

lp

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
3.6.2007 17:27:59   
Sandra*
No, kje pa ste vse? A uživate na sončku???

Mi smo bili danes v živalskem vrtu in Marku je bilo kar všeč še posebej kozlički.

Evo korenjaka:

user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
4.6.2007 14:26:02   
HuAnita
Gremo v Staro gavzo - naj mi oprostijo, če nisem prav napisala...

Sicer pa sem na koncu z živci - mali se zbuja in zbuja - s tem, da zdaj zvečer tudi že kdaj sam zaspi, brez joka, potem ko mi izmolze obe dojki, ampak to še ne pomeni, da ni trena čez eno uro spet tuuuuuuliti....
Skratka user posted image user posted image user posted image   Meni ni nič jasno, očitno mi mati narav ni vgradila navodil za ravnanje z dojenčki in otroci oz. druge otroke sem od nekdaj znala pošlihtati, le svojih neuser posted image user posted image user posted image   Sicer pa imata oba bronhitis, jaz pa vsa prehlajena, pa M se mi menda napoveduje, ker vso noč nisem spala, tako me je trgalo v medenici - kot da bi rojevalauser posted image user posted image user posted image   Pri Capinki me ni tako bolelo, ko sem po 9m dobila M. Jo že vse imate?
Skratka, en veeeeelik obup sem!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
4.6.2007 14:39:24   
tiasha77
Huanita - user posted image user posted image user posted image  sej bo...čimprej pejte na dopust, da se boš malo spočila (sej gresta dedek in babica zraven, ne?user posted image ), pa še prehalde in bronhitise boste pregnali, na Lošinju je veliko borovcev, ki so prav blagodejni za dihalauser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
4.6.2007 14:44:16   
tiasha77
Aja, pa še to, mogoče je pa mali lačen, najbrž se ne naje več dovolj pri tebi, si mu probala zvečer pred dojenjem ali pa ponoči dat kako kašicouser posted image  če jih sploh mara? Kar se pa M tiče, jo mam jst že od decembra spet rednouser posted image .

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
4.6.2007 14:46:03   
HuAnita
tiasha77, hvala....
Res ne vem več, kaj naj....
sem samo še servis za čisčenje (pa še to mi ne uspevauser posted image ), likanje, kihanje, tolaženje, nošenje, dojenjeuser posted image user posted image user posted image

Groza.
Edina dobra stvar: dogovorila sem se za službo, sicer še evdno in najprej honorarno, ampak vendarle....

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
4.6.2007 14:52:28   
tiasha77
Čestitke za službouser posted image user posted image user posted image , pa kaj če je honorarno, važno da jeuser posted image , sej bo tudi redna služba kmalu prišla, boš videlauser posted image .

Pazi nase, da ne bo servis zaprtuser posted image , pa sej vem, da si že vse sprobala in da je včasih lažje bit pameten tkole od strani, tako da mi ne zamert, če kdaj kako neumnost napišem al pa mimo usekamuser posted image .

Mam pa še jst eno vprašanje za vse: A vaši user posted image  tudi radi vlečejo štumfke dol z nogic? Pri nas zdržijo gor glih 5 minut, potem pa smo že bosi, razen če imamo še čevljčke, potem pa ne greuser posted image .

Kar se pa tiče našega dopusta, je skoraj 100% (samo moj še dobi dopust potrjen), da gremo zadnja dva tedna junija na Paguser posted image , komaj čakamuser posted image .

Nč, šibam, mala je lačnauser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
4.6.2007 15:09:09   
lampica
Pozdravljene!

Mi smo bolani. Imamo pa neko virozo in menda 6.otroška ni. Čeprav je mali ves pikčast in nič ne je,r azn mleka. Pije še kr neki. Drisak, zabuhle oči in nobene vole do življenja. Pet dni že zaprt v hiši in ves nesrečen, ker ne ve več kaj počet. No zdaj ko nima več vročine lahko gremo saj ven prad bajto, sm kam med ljudi pa rajši ne. Vsja nekaj.

Moja služba je spet samo za eno leto. Po lbo treba pa vmes zanosit in noseče ženske ne bojo vrgl na cesto. Sam šef mi je tak svetoval. Najbolj me to razjez, ko pol nobenga kredita ne dobim.

Hujšanje, ja tist etri kile minusa zaenkrat držim in bi semogla lotit še kakih 14dni, da bi šlo še kaj dol.

Dopust- če bo mulček vredu do konc mesca imamo namen v toplice, kjer smo bili že lani in nam je bilo prav fajn. Seveda pa ostajamo v Sloveniji.

štumfki pri nas tud lezejo z nog. Samo ne vedno. Tudi čevlje si dobi z nog. Tisti ježki so kr hitr narazn.

zdaj pa morma it. Kosilo!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
4.6.2007 22:21:29   
stuhica
Huanita in lampica

Bravo za službo!user posted image user posted image user posted image  Boljš tud to kot pa nič, lampica pa najboljš da šefa poslušaš pa še enga naštimaš pa jeuser posted image user posted image
Lampica upam da se vaš lumpi kmalu pozdravi, držim pesti!!
Huanita ti pa ne bodi preveč črnogleda, pravijo da za dežjem vedno posije sonček, tkao da bo tudi tebi kmalu boš ivedela, držim tud pestke zate da se pozdravite!!
Drgač pa mi tud neki kašljamo, vročine nimamo, driskamo nič več že kar neki časa, mislim pa da je mali malo bolj nrevozen kler dobesedno vse zgrize z tistima dvema zobčkoma tako da mislim da so na pohodu zobki!No ja nisem ravno zdravnik ampak mislim da bo to!

tiasha kam pa vi greste na dopust?

DOPUST; mi gremo od 9 do 15 julija pa gremo kar v naš vikend na Rijeki. Sem pa že študirala, pa da midva za Alvinom oddideva po mojem izpitu 15 junija( ne vem kako naj se do takrat spravm učit)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker je tak lep vreme, pa tamal je tolk aktiven skoz,pa še ne da se mi več... ama ktera recept kako se spravt pred knjige!??? ) da bi jo midva pomaširala kar sama na morje pa še babica št 2 - moja taščica, bi naju bila vesela, mogoče bi se mi uspelo celo kaj spočit glede na to da je pri meni ista zgodba kot pri Huaniti, le s to razliko da imam enga lumpa, pa da je malo manj aktiven ponoči!!

Sandra ful maš luštne fotke iz zoo vidim da bo treba našga tud kmalu peljat!!

Štumfki- ja mislim da so pri našem alvinu še prej kot v petih minutah na kakem drugem mestu in ne na nogicah!user posted image

Šoping cunje- mater sem prav jezna, tale Baby center ima tako porazno velike cene! Še dobr da ima naš hofer včasih kake poceni in dobre stvari tud za malčke! Drgač vem da je H&m tud kar ugodn, samo v Ljublano grem v šolo se skupi vozmo s sošolci in si ne morem prvošt še to da gremo tja, da bi pa tko šla do zdej nisem imela avta- no ja zdej ga imam ko je naš nabavu novga! kje pa ve kaj nabavljate otroške cunje?

Oblačila? Pa še to me zanima a sem samo jaz v dilemi al ne vem sploh več kako naj našga malega oblečem ko grem ven, zdej te dni sploh ko je bilo bolj hladno!??user posted image user posted image user posted image   Pa še kašlja mi povrh? Pa za zvečer, ko gremo spat se vam zdi da je body kratek rokav in pa pidžama s celga preveč kaj se vam zdi? kako pa ve kaj napravte vaše lumpe?

Čav bav

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
4.6.2007 22:39:32   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Pozdravljene!

Moja služba je spet samo za eno leto. Po lbo treba pa vmes zanosit in noseče ženske ne bojo vrgl na cesto. Sam šef mi je tak svetoval. Najbolj me to razjez, ko pol nobenga kredita ne dobim.

Mene so nosečo vrgli na cesto, tak, da to ni garancija.Na veliko žalostuser posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
4.6.2007 22:41:58   
Tanyka
HuAnita-user posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
5.6.2007 7:58:27   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

tiasha kam pa vi greste na dopust?

Mi gremo na Pag, s kolegi in njihovim user posted image  v apartma, mislim da je blizu Novaljeuser posted image

Šoping cunje- mater sem prav jezna, tale Baby center ima tako porazno velike cene! Še dobr da ima naš hofer včasih kake poceni in dobre stvari tud za malčke! Drgač vem da je H&m tud kar ugodn, samo v Ljublano grem v šolo se skupi vozmo s sošolci in si ne morem prvošt še to da gremo tja, da bi pa tko šla do zdej nisem imela avta- no ja zdej ga imam ko je naš nabavu novga! kje pa ve kaj nabavljate otroške cunje?

Ja, BC je kar drag, jst tam kupim kej od Little girl star (mislim da obstaja za fantke Little boy star), to ni tok drago, pa tud ful luštno, drugače pa pri so cene OK še v Adessi, drugače pa če se le da, kupim kaj v H&M (se zapljem v LJ, CE in zapravim pravo malo premoženjeuser posted image user posted image user posted image ), bodije sem pa zadnjič našla lušne in poceni v Intersparu.

Oblačila? Pa še to me zanima a sem samo jaz v dilemi al ne vem sploh več kako naj našga malega oblečem ko grem ven, zdej te dni sploh ko je bilo bolj hladno!??user posted image user posted image user posted image   Pa še kašlja mi povrh? Pa za zvečer, ko gremo spat se vam zdi da je body kratek rokav in pa pidžama s celga preveč kaj se vam zdi? kako pa ve kaj napravte vaše lumpe?

Jst jo oblečem v bodi s kratkimi rokavi, pa eno majčko z dolgimi prek, pa če je treba še kako jopčko, zvečer pa isto kot ti. 

Čav bav

Lampica  - čestitke za službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
5.6.2007 8:01:12   
tiasha77
Aja, pa še to, kdaj začnete z uvajanjem user posted image  v vrtec/varstvo in kako naj bi to potekalo? Mislim predvsem koliko časa, če je en teden dovoljuser posted image ? Malo me že skrbi...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
5.6.2007 10:35:49   
Nea
Hojla!

Včeraj sem napisala celi post in je vse šlo po gobe user posted image

Lara ima 3 zobe: zgornji dve enki in spodnjo enko. Ta druga spodnja enkica je na poti. Nocoj smo strašno slabo spali Zbujanje vsako uro. Imela je malo vročine in zdaj ne vem če je to zaradi zob ali zaradi prehlada.

Dojenje je pri nas še vedno IN! Zaspi nikoli brez zize, ponoči pa je ziza edina tolažba, drugače se pa dere kot ta pravi lev.
Stuhica -  Emo sem jaz dojila točno eno leto. Ta zadnji mesec sva se samo zjutraj crkljale, eno jutro sva pozabile, drugo pa ona sama ni več hotela in se je tako dojenje končalo. Upam, da bo tudi pri Lari enako.

HuAnita - te popolnoma razumem kako je če si nenaspan. Midva z možem sva prva dva meseca vsak dan bila zombija. Lara se je zaradi krčev jokala do pol 4 zjutraj. Spala sva naizmenično: on je pazil na otroke, jaz pa šla v sobo spat. In obratno. Drugače se bi mi totalno zmešalo.
Ali pa naredi tako, da ko je starejša pupika v varstvu in ta mali spi, pojdi še ti spat.
Držim pesti da bo kmalu boljše!!!!

Jaz naj bi delat začela enkrat septembra s tem da imam možnost da do Larinega tretjega leta delam polovičen delovni čas user posted image . Jasli so nam že ponujali od junija, ampak se mi to zdi malo prezgodaj. Če jih bomo dobili septembra je veliko vprašanje, ker je čakalna lista obupno dolga. No ja... nekak že bo. Samo da bomo zdravi!

Fajn bodite!!!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
5.6.2007 10:41:54   
TODI
Pozdravljene še z moje strani!!

Se spet po dolgem času oglašam.
Naše nove mere so 9500g in 72cm, merjeno danes na pregledu.
Še vedno smo v lupinci, ker čakamo, da bomo za tavelkega dobili stolček, ki sem ga naročila po netu.
A katera kaj ve, kolko časa se čaka pri baby centru?!

Tehtnica kaže -7kg user posted image  user posted image  bravo jaz, še enkrat toliko pa bo!!

Na morje gremo od 14. julija, za koliko časa pa je odvisno moje podaljšanje porodniške, min. en teden. Če mi ne podaljšajo gremo za 14 dni, če pa potem bomo pa še avgusta koristili " lepe " dneve!!

Čez dan spimo 2x na dan po uro do dve, ponoči pa že kar nekaj dni celo noč.

Kaj je sedaj s srečanjem???

Jaz lahko po 13. juniju, ker imam še en izpit potem pa kadarkoli.

SE zmenimo tam med 14 in 16. pa se pofočkajte kateri dan!! 

Lep dan še naprej!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

AM/KM
dejzi

Kdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?

prej (26%)

10m (11%)

11m (5%)

12m (22%)

13m (11%)

kasneje (25%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!