tiasha77
|
Čer! Najina pikica - čestitke za poroko , boš vidla zdej bo vse drugač , pa še dež je bil, kak bosta bogata ; dej prpopi kako slikco, da vidimo nevestico in ženina, pa seveda malega Hruška - men je tud ful lepo kako videt, me je pa držalo da bi bla jst spet tam nekje, ko je imela Zoja 6 mesecev, pa je zmagal razum , sem se odločla, da moramo najprej videt kako bomo sfolgali enega in službo, potem pa mogoče spet akcija ; drugače se pa jst tud nobene druge ne spomnim kot Nisaa; aja pa še to, kaj niso tako mali ko se rodijo Dopust - vse, ki greste že drug teden, uživajte maximalno , mi gremo od 18.6. do 1.7., tako da pred ali po tem datumu pa se lahko tud še kam pripeljemo na srečanje ; če pa se boste čvekice srečale v tem terminu, pa upam na kako poročilo (vsaj kako slikco pripopajte ) Zobar - no, včeraj smo končno imele prvi obisk pri zobarju, čisto brezveze, še enkrat je poudarla isto kot v materinski šoli, edino kar mi je bilo zanimivo je to (kar je že načela Miši) da so prigrizki v obliki OH (ogljikovih hidratov - kruh in podobno) tudi ful škodljivi za zobe, tako da priporočajo rajši prigrizke sadja ali zelenjave; pa še to, da naj kar začnemo z zobno (pri nas še ustno ) higieno, da naj bi že zdaj vsak večer z mokro krpico obrisale dlesni in potem prve zobke dokler ne zrastejo kočniki, potem pa se začne s krtačko (prej naj bi jo imela za igro oz. da se navadi), pa dala nama je fluorove tableteke (ki smo jih na koncu tam pozable , pa so me že klicali iz ZD da naj pridem iskat), ampak jih itak ne bom dajala, se mi ne zdi potrebno Kaj še dogaja pri nas: če dobita Zojo ati in dedek v varstvo je ali črna okoli ust od zemlje (je pomagala ) ali pa cela rdeča od jagod, češenj in kake maline , v glavnem smo ugotovili, da rabi za doma en delovni kombinezon . Nč, šibam še malo likat, pa gledat TV!LP, T
|