|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
9.5.2007 18:43:35   
dalia
Tiasha77,podoben problem imamo mi glede uspavanja.Edino v tem se razlikujemo,da se naš ne postavlja na noge ampak na vse 4.
Jaz ga zaradi tega večkrat uspavam na rokah in na žogi in ga potem odložim,al pa mu guncam posteljico.
Evo,tako je sedaj zaspal naš škratek:
user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 21:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
9.5.2007 22:56:14   
andrejaz
Pozdravljene

Pa sem si le vzela malo časa, da napišem kaj se dogaja z našo Saro:

Ima še zmeraj samo 4 zobke.

Premika se tako, da nekako sede poskakuje in ji počasi uspe priti tudi kak meter stran. Če jo dam ležat na trebuh, se sicer plazi nazaj do prve ovire in nato v jok, namesto da bi malo spremenila smer plazenja. Dviguje se pa še sama prav nič. Očitno je bolj lene sorte. No saj je bil Mark tudi prav tak.

Pa-pa še ne zna pokazati – je tudi do sedaj nisem učila, saj imamo pri nas bolj knjigice, pa kocke, pa živalce in kmetijo,.. take stvari, da se lahko igramo skupaj z Markom. Pa pljuvati jo je Mark naučil, pa kričati,… skratka same neumnosti

Zelo rada pa se vozi v triciklu in tudi gunca. Še raje pa se nosi v nahrbtniku – prav uživa ker lahko okolico opazuje z višine in zraven še meni nagaja in me vleče za čop. Vsako jutro kar vriska ko vidi nahrbtnik – jo kar v njem nesem do vrtca.

Se pa zna tudi za zelo dolgo časa zamotit sama – tudi po 1 uro skupaj se je sposobna igrati sama.

Najraje pa je pudinge, pa skutice, … skratka same mlečne stvari bi jedla. Pa sladoled ima tudi rada. Zadnjič je na pikniku toliko časa tečnarila, da je dobila najprej pleskavice in ražnjiče nato pa še čokoladno torto. Je pojedla skoraj cel kos torte. Kosilo pa je večinoma isto kot mi.

Spanje pa se je kar uredilo: spat gre okoli 19.30 in spi do 6.30, vmes pa se enkrat (ponavadi okoli 4) zbudi za dojenje in takoj zaspi nazaj. Čez dan pa gre večinoma še 2x spat- dopoldne okoli 1,5 ure, popoldne pa pol urce. Bo pa najbrž začela spati počasi samo 1x čez dan.
Z uspavanjem pa nimamo nobenih problemov – zaspi v mojem naročju med dojenjem in jo samo prestavim v posteljico.

Doji se še vedno – zvečer, pa ponoči 1x in ponavadi dopoldan pred spanjem.

Sara je zaenkrat zdrava. Sedaj nama je zmanjkalo železovega sirupa. Greve v petek k pediatru na kontrolo krvi. Upam da bo sedaj kaj bolje in da nama ne bo treba v bolnico po injekcijo železa.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
9.5.2007 23:03:44   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija

Lahko še nekaj vprašam?
Ste že naročile svoje sončke pri zobozdravniku? Kaj so to posebni za take male ali splošni?

Pri nas dobiš okoli 1 leta vabilo in se prideš pokazat. Pregled dela otroška zobozdravnica. Pregleda zobke, dlesni, pa malo o higieni zobk pove. Skratka nič posebnega.

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
9.5.2007 23:07:28   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija

Ker se našuser posted image od včeraj vstaja tud v bani med kopanjem, me zanima,če jih obvladate same, ali vam jih kdo pomaga skopat?pri nas to namreč več ni izvedljivo. Ima mogoče katera kako idejo, kako ga privezat, da bo dal mir v banji?

Kupi stolček za kopati za v banjo - mislim da se mu reče fliper.

Neposredna povezava do sporočila: 4555
9.5.2007 23:18:55   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Vprašanje: Kako otroka odvaditi od dojenja, še zlasti nočnega????? Počasi bo treba s tem začet, pa bi rada da ne bi bilo preveč joka in stoka, kaka ideja oz. nasvet?

Mogoče nekaj nasvetov, ki sem jih jaz uporabila pri Marku. Dojil se je pa do 14 meseca
Zbujal se je ponavadi 1x na noč. Pa sem se neke noči odločila (bil je star okoli 1 leta)in mu dala kar vodo. Ga sploh nisem vzela iz posteljice. Ko je spil sem ga dala ležat, ga pobožala in sem šla iz sobe. 2 noči je malo jamral, potem pa še to ne več. Nato sem mu v posteljo dala kar magični lonček in je ponoči kar sam pil, če je bil žejen.
Zvečer pa je ponavadi skoraj zaspal kar med dojenjem. Sem mu hitro v usta porinila dudo, ga malo nežno poguncala v naročju in sem ga samo prestavila v posteljo. Nato sem pri 14 mesecih začela skrajševato obdobja dojenja pred spanjem, tako da je po kakšen tednu, naredil samo še kakšnih par požirkov mlka in je nato takoj dobil dudo v usta. Po kakih 14 dneh ga nisem več dojila, samo dudo v usta, pa v spalno vrečo in nato v posteljico.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
9.5.2007 23:21:14   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Vprašanje: Mi imamo po novem probleme s spanjem oz. uspavanjem. Nikakor noče ležat, ko jo dam spat, komaj še gleda, ampak hop na trebuh, pa na nogeuser posted image , če jo hočeš držat, da bi ostala na boku, pa jok, jok, jok. Kaka ideja?

Mogoče jo daj spati v spalno vrečo, saj potem težko vstane.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
9.5.2007 23:30:30   
andrejaz
Pa še nekaj slikic

Sara tako uživa v nahrbtniku, da včasih notri tudi kar zaspi.
user posted image

Sarina prva čokoladna tortica
user posted image

Med prazniki smo Sari naštimali večji avtosedež- to je prva vožnja
user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.5.2007 9:41:02   
Sandra*
Pozdravljene!

Kje ste vse avgustovke??? Hruška, miši, stuhica??????

Mi smo trenutno pri meni doma, ker nam polagajo parket pri mojmu.

Mark se že veselo plazi naprej, malo težav ima na parketu, ker mu drsi, ampak se kar matra. Vsede se sam brez kakršnih koli težav.Skos je aktiven, v vozičku ne zdrži dolgo, če bi lahko bi kar sam ven zlezel. Najraje je na tleh in puza.

Ima že 8 zobkov. 4 Zgoraj, 4 spodaj.

Dojiva se samo še zvečer pred spanjem. Spi neprekinjeno od 8h zvečer do 8 zjutraj.

Najraje je jogurte, skutke in sadje. Vse mlečne stvari, ovsene kosmiče na mleku, korn fleks, gres, polento, riž....

Pije po slamici, vodo, čaj, malinovec, hruškov in marelični sok...

To je to o našem cukrčku. Lep pozdrav!

Slikce pa še nalimam.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.5.2007 9:46:07   
Sandra*
Evo to je papa od Marka, ki pa je trenutno na dopustu, al pa smo ga nekje zgubili in pripada samo posebnim osebam!
user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.5.2007 12:03:19   
Nea
Hojla!

Danes sva z Laro bile v šopingu. Sem šla po slike v DM in za Laro iskala trakec za ušesa in nobenega nisem najdla. Imajo samo za večje otroke user posted image Zadnjič sem v Sloveniji v Šparu kupila en mali trakec, ki ji je ful pasal, ampak smo ga nekje na poti domov zgubili user posted image Škoda.

sandra - če se mu po parketu drsi mu lahko obuješ nogavičke, ki imajo od spodaj gumijaste krogce. Lara z njimi brez težav puzi po celi hiši. Včeraj se je celo povzpela po stopnicah... seveda sem bila zraven, da se ji ne bi kaj zgodilo. Mož ni mogel verjeti, da tako mali otrok kaj takega že zmore in smo mu danes zjutraj veselo demonstirale user posted image Drugače pa vse stopnice imamo zaprte, za vsak slučaj.

tiasha77 - tudi pri nas je jok če jo pustim samo v posteljici. Se takoj postavi na nogice in se joka, dokler jo ponovno ne vzamem v naročje, jo podojim in zaspi nazaj. Takrat jo samo spustim na trebušček in je tišina... ampak samo do naslednjega alarma.

andrejaz - tudi Lara obožuje sladoled. Takoj ko zagleda da ga ostali jemo, na vse možne načine kaže, da bi ona tudi rada lizala... in ji malo damo, ampak pazim da ji dam samo tiste ki so kupljeni v trgovinah in ne na ulici.

večji sedež - ravno včeraj sem za Emo naročila novi sedež. Takoj ko ga dobimo, bo Lara dobila večjega (tega, ki ga Ema zdaj uporablja), lupinico pa pospravim v klet... in bo počakala če jo bomo še kdaj rabili user posted image .
Upam, da bo Lara v večjem sedežu bolj uživala kot je do sedaj v lupinici. Se vedno pritožuje in večinoma joka.

beba76 - mislim da bosta obedve pevki... Lara na vsakem koraku oponaša sestrico.

Toliko za danes. Končno sonce po dveh dnevih dežja. Včeraj sploh nismo šle ven. Obup! Kosilo že diši, čez pol ure greva z laro po Emo, popoldan pa na sprehod.

Lep dan,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.5.2007 12:55:41   
Tia27
No da se še jaz javim z mojim sončkom,(10.08.06),mi se še pridno dojimo,papmo dobro hrano in  rastemo.Imamo dva zobka,puzamo vsepovprek in se dvigujemo ob sedežni. Anej je res veseljak,imamo ga za "smetanco", za zraven tastarejše 3-letne trmoglavke.Sestrica mu vzame vse igrače,on pa nič ne joka, kdaj pa kdaj zaide v njeno sobo po kakšno izmed barbik,pol je pa vik in krik.Mama mu je zakon, ampak tud atija in sestrico "obrajta".Zelo je radoveden in uživa da se mu kaj dogaja, oziroma da kam gremo.lp

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.5.2007 13:48:43   
tiasha77
Dan!

Ma, to spanje..... se mi zdi da se zadnje čase pri nas vse vrti okoli tegauser posted image .

Nea, saj je ne pustim same, sem zraven, pa je vseeno cop in takoj okroguser posted image , včeraj si je že ob sedmih zvečer mela učke, kar je znak da je zaspana, ampak je trajalo do pol devetih, preden je res omagala. Pa sej ni panike, da mora zaspat na uro, ampak ko si učke mane, pa že mislim, da zdaj pa bo, ampak ona se še kar ne dauser posted image , kak naj pol vem, kdaj je res zaspana oz. kdaj bo zaspala v roku 5 min, ko jo odložimuser posted image ? Ob dojenju pa ne zaspi več, samo ponoči.

Dalia - naša ima tak položaj sredi nočiuser posted image  ma sej so luštni tile nagajivčki, zmeri kej novega pogruntajo.

Andrejaz - hvala za nasvete, bomo probal, sam najprej moram zbrat voljo in energijo, pa moj mož mora bit doma za podporo. Vrečo smo pa ukinli, ker je tok brcala v njej, da sem jo rajš osvobodilauser posted image user posted image user posted image , mogoče jo bomo pa res moral nazaj uvestuser posted image . Slikice so ful luštne, mala res uživauser posted image .

Sandra* - super da si se spet oglasla, pa da tak fino spite celo nočuser posted image , papa se bo pa še našel, ne skrbiuser posted image

Lep dan vsem!T

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.5.2007 14:16:54   
matejas
Pozdravljene punce!

Končno mi je uspelo si ukrasti čas za branje in pisanje na RR.  Kako se imate ve in vaši sončki, ki tako vztrajno rastejo, še malo pa bo prva svečka.

Naša Enya je postala pravi mali divjak. Puza po vseh štirih, da jo komaj dohajaš. Ko pa ne puza, pa se dviguje na kolenčka in nogice in tako ji je že enkrat spodrsnilo in si je na robu sedežne vsekala ustnicouser posted image .

SPANJE- grozaaaaa na kvadrat, še vedno se zbuja x krat na noč, s tem da je sedaj postalo zanimivo tudi uspavanje. Nonstop se med uspavanjem postavlja na vse štiri, plazi po meni in včasih od utrujenosti kar pada po meni pa po blaziniuser posted image

GOSTA HRANA- zelo obožuje skuto s sadjem od ljubljanskih mlekaren, HIPPOVO kašico jogurt z malino in jagodo. Od zelenjave rada je krompir, cvetačo, špinačo in to je tudi vse od zelenjave. Drugače najbolj obožuje govejo in kurjo juhico z ribano kašo ali z rižekom, mljaskuser posted image .

ZOBKI- ima spodaj obe enkici in kot kaže bosta naslednji na sporedu obe dvojkici spodaj. Že teden dni se tako hudo slini in zadnja dva dni tudi jesti noče veliko.

ZDRAVJE-  že lep čas nas baše nosek. Mislim, da je možno da gre za alergijo, saj ima nosek vedno prehoden, ko leži se sliši, kot bi imela nekje od zadaj ful polno sluzi. Ko sva zunaj ali v spalnici ji iz noska nič ne teče, ko sva pa v denvni sobi (tapison), pa ji teče iz noska prozorna tekočina in to tako, da je vsa mokrauser posted image  Ko me vidi, da prihajam z aspiratorjem se že začne dreti.

SPREHODI- včasih je lepo, ponavadi je pa vožnja v vozičku in v avtu prava nočna mora, saj se samo dere in dviguje ritouser posted image . Resnično me skrbi, kako bo prestala vožnjo na morje. Upam, da bo enkrat bolje, vendar se s tem tolažim že od začetka, tako, da ne vem če je kaj veliko upanja, pa tako rada se sprehajamuser posted image -.

KOPANJE IN PREVIJANJE- no kopanje je pa ena od stvari, ki jih obožuje. Nič se ne buni če ji voda teče v oči, tako da pranje lask pri njej ne predstavlja nobenih ovir ( nasprotno je bilo pri tavečji tuljenje vse do 3.leta). Previjanje je pa spet zgodba zase, saj ji moram zamotiti rokice, da jo lahko previjem, saj se kotali in vse kar je na dosegu rok zmeče na tlauser posted image . Zadnje čase pa se dere, ko jo položim na previjalno in začne dvigovati ritko, tako da jo je previti že prava umetnost.

No, da je ne bom samo oštevala, je naša Enya tudi pravi sonček, ki se zelo radauser posted image smeji in vse, ki so v njeni bližini spravi v dobro voljo. Se zelo rada cartlja in se še zmeraj veliko doji.

Še nekaj slikic mojih punc:

user posted image

user posted image

Pri nas je ta prizor zelo redko za videti user posted image

user posted image

Enya na gostiji, v atekovem naročju.

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.5.2007 14:43:12   
matejas
Pa še nekaj za veselje in ples, pri nas je trenutno full in: http://www.kalicopko.si/besedila%20pesmice.htm, klikni na predvajaj OLE MAJOLE.

Pa obilo veselja ob poslušanju Mojce in Kaličopka.

LP, mateja

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.5.2007 20:25:34   
magnolija
Ola!
Matejas hvala za link, smo že plesaliuser posted image
Končno je zaspal naš mali tarzan.Od petih popoldne se je že spravljal, je eno spanje ven spustil in je bil zdaj že tak utrujen, da mu zarad tega ni uspelo zaspat.Na koncu je zaspal v samem bodiju brez pleničke.
Kako pa imate kaj ve oblečene vašeuser posted image ponoči, zdaj ko ni več mraza?
Naš je samo v spodnjem delu pidžamice, pa bodi z dolgimi rokavi.
Danes se naš frajer že cel dan vstaja ne da bi se kje držal, kar sam od sebe, pol pa s vso močjo pade nazaj na ritko.Malo me skrbi, da kaj prehiteva, ker ne zna plazit, pa ne vem zakaj pravijo, da ni dobro.Pade k sreči na rit še zaenkrat.

eto, tu je bil že na poti nazajuser posted image , malo je prehiter za moj fotoaparat

user posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.5.2007 22:23:25   
Splet.Ka
Joj, koliko lepih slikic in spodbudnih besed me je pričakalo na forumu, sem prav vesela.

Andrejaz, sem se prav nasmejala vaši čokoladni Sari. Sem pa opazila, da tudi vaša v nahrbtniku zadrema. Naša tudi malo počije med izleti.user posted image

Todi, ti pa svoje user posted image  ne bi mogla zatajit. Ko jo gledam, kar tebe vidim.

Sandra, se pa že dolgo nismo videli. Kako so Marku lasje zrasli!

Magnolija, takole racatvoj korenjak? Bravo! user posted image

Mi imamo pa ta teden "teden zdravnikov". Sva bili pri nefrologu zaradi ledvičk. Zdaj čakava izvide in UZ ledvičk. Jutri imamo ap spet pregled za srček. Polly, po tvoji zaslugi sem čisto skulirana!

Dojenje...čez dan ga bomo do avgusta poskušali nekako ukiniti. Zvečer pa zagotovo še ne. Upam, da bom ob zmernih urah domov iz skužbe hodila....

Lepo se imejte!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 4567
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 22:33:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
11.5.2007 10:24:49   
lampica
Pozdravljene!

Pri pediatru sva bila tudi midva in naše nove mere so: 10,70kg in 73cm. Bolj lezemo v širino kot dolžino!user posted image Se vidi da rad je! J ečist po starših.

Spanje- naš je v body dolg rokav in paižama in še v spalni vreči. Pri nas ni ne vem kake toplote v stanovanju, tam ene 20 stopinj.

Previjanje- ja tudi pri nas je to razred zase. Obvezno mora imeti kaj zanimivaega v rokah, da se zamotti za nekaj časa. Drugače ga je po celi previjalni polno.

Zobki- še vedno samo dva. Slinjenje je pa iitak obvezno že od rojstva naprej, tako da smo vedno z slinčkom.

sandra- sem te že pogrešala, lepo da si se oglasila!

Danes sva že bila zunaj. trenutno spi, potem pa spet na pohod.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
11.5.2007 13:09:00   
L & L
Ojla.
Da se še jaz malo oglasim, mi smo vredu, smo tudi mi začeli ploskati kar sami od sebe, samo to takrat ko on hoče ne ko jaz rečemuser posted image , je pa full prej začev s temi stvarmi kot veliki mož.
No pa tudi petko že damo,user posted image user posted image .
Sem pa danes zelo vesela ker je biu moj veliki mož sprejet v vrtec, tako da sep. štartamo user posted image user posted image user posted image .
No da še odgovorim na teme.
Spanje, pri nas je oblečen v pižamico+vreča, pa se mi zdi da mu je včasih še prevroče.
Slikice, so zakon, res lepe.
Oh da o previjanju ne izgubljam besed, samo sranje povsoduser posted image , ne res ko je najbol pokakan se naj bolj vrti in šlata okoli luleka, previjam ga pa raje kar na tleh, zaradi varnostnih razlogov.
Matejas super link, za mojega Patrika to bo veselo plesau.
Po moje je to vse, sedajle mi spita ko pa vstaneta gremo pa k babici na sončka, še prej pa sveža goveja juhica njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Lp in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
11.5.2007 13:41:17   
beba76
Pozdravljene!

Naša Tia je pa danes prvič jedla žemljico user posted image . Do zdaj ji niso šli koščki niti približno dol, je zmerom skoraj bruhala, ko ni clo zmiksano. Pa sem ji prej,ko nam je pripeljala kruh in sma ble zunaj, za foro probala dat žemljo in glej jo....    Seveda ja ni držala v roki, ker še nismo tak daleč - tudi igrače redkokdaj zaidejo v usta, ampak sem ji trgala male koščke in je ful žvečila. Kar nisem mogla verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače zob še nimamo, pridno jemo vse, kar mamica skuha, plazimo se po trebuščku, spimo še tudi fajn, le čez dan premalo, tak da je vse v najlepšem redu pri nas.

To je pa čist frišna slikica naše čupke Tie:

user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
11.5.2007 13:43:09   
beba76
Pa še ena mlo bliže...

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
11.5.2007 13:50:58   
L & L
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je fletkana, pa kakšna čupica.
Bravo za žemljico, naš jo tut obožuje pa piškotke tudi, jih fino v rokici drži pa zoba, aja joj pa smokije to mu pa tut pokazat ne smem.
Alarm.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
11.5.2007 22:28:22   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image Ecola. kooooončno me je spustilo zraven!!!!!! Presneti internet!!!!

Beba76, nISEM dobila tvojih diet, pa moram nujno začeti.... A ste jo dale na forum, dieto?!? Kako vam gre? Jaz moram zgubili 7-8 kg, da mi bo vsaj večina cunj prav, če ne, bom po svetu hodila gola oz. z lepimi 'šlaufi0 okoli bokovuser posted image   Ful sem obupana glede tega, je pa res, da enostavno nimam časa za resno rekreacijo...user posted image

Hruuška, še ne vem za službo, na 5ih koncih dogovorjeno, amapk mi ni za honorarčiti - halo - ob dveh malih otrocih, pa ni bolniške ipd...user posted image user posted image  Imaš pa lep glas, malo šolan tudi?

Andrejaz - naš newborn tudi zaspi v rukzaku, nazadnje v živalskem vrtu prejšnji teden

Tiasa - kaj tvoja princeska tudi več ne spi?!user posted image  Kam gre ta svetuser posted image user posted image user posted image

Aja, naše mere pri 9m:
- 9300g
- 77 cm
- jemo zizo 10xdan, 10x na noč (se približujem povprečju temnopoltih žensk iz rodu Bušman....user posted image )
- druge hrane skoraj ne jemouser posted image
- spimo - NE!
Ne bom več jokala tlele, ampak meni se od 20.00, ko zaspi, pa do 23. 00, ko grem spat, zbudi vsaj 3x, ga nosiiiiimo, pa prdi kot soldat, mislim, kaj je s temi prdci?!? Znorela bom... Pa očka pravi, da je že maj 'nor' v službi, da bo pa še junij bolj?!? Mislim, halo, a do zdaj pa ni bilo noro?!? Eh, se počasi ne bom šla več tega....user posted image

In zdaj bistveno, ko smo spet na kupu:

KDAJ BO SREČANJE????? Kmalu bodo sončki morlai v varstvo, mamice pa delat, potem ne bo več časa...
Dajmo, čimprej, no!!!!!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
11.5.2007 23:12:20   
Polly
Hruska, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!